anahella 17.09.03, 15:37 I wiecie co Wam powiem? Nie chce zeby u nas tak sie zadzialo:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Co to FEN? 17.09.03, 15:54 Forum z czerwonym kolkiem;) Chodzi mi o to ze ludzie sie od rana tam kloca. Szkoda, bo bylo kiedys bardzo fajne. Mam nadzieje ze u nas tak sie nie stanie. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Co to FEN? 17.09.03, 18:06 anahella napisała: > Forum z czerwonym kolkiem;) > > Chodzi mi o to ze ludzie sie od rana tam kloca. Szkoda, bo bylo kiedys bardzo > fajne. Mam nadzieje ze u nas tak sie nie stanie. > Ja takze mam taka nadzieje :))) A jakby co to w koncu jako nasza Matka Zalozycielka ;)) bedziesz mogla w przyszlosci ewentualnie przypilowac nas do poziomu. A na pewno mnie, jesli zaczne rozrabiac ;))) wlacznie z wyrzuceniem. W koncu Ordnung muss sain!!!!!! ;))) Odpowiedz Link
anahella Re: Co to FEN? 17.09.03, 18:13 wo_bi napisał: > A jakby co to w koncu jako nasza Matka > Zalozycielka ;)) bedziesz mogla w przyszlosci ewentualnie przypilowac nas do > poziomu. Jasne, nasle na Was Padalcowa i ona Was ustawi:P Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Co to FEN? 17.09.03, 20:04 nawet jeżeli nie przesadzasz...to już za późno na straszenie padalcem ;) anahella napisała: > Jasne, nasle na Was Padalcowa i ona Was ustawi:P > Odpowiedz Link
anahella Re: Co to FEN? 17.09.03, 22:16 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > nawet jeżeli nie przesadzasz...to już za późno na straszenie padalcem ;) I tak na +++brodno+++ trafie przed Toba:P Odpowiedz Link
drzazga1 Anahello 17.09.03, 16:11 Ktos tam sieje ferment, jakaś kreatura parszywa, podejrzewam, że ma jeszcze drugi nick i tak z obu atmosferę truje. Za dobrze się bawiliśmy na spotkaniu i ktos sobie darować tego nie może. Niech się zaleje własna żółcią. Juz zaapelowałam, zeby przestali reagować na prowokacje. Ale na spotkaniu było świetnie!!!! Słowo! Żałuj, że nie byłaś:-) I zauważ, że osoby robiące swąd na spotkaniu NIE BYŁY..... Odpowiedz Link
anahella Re: Anahello 17.09.03, 16:29 drzazga1 napisała: > Ktos tam sieje ferment, No wlansie o tym mowilam ze nie chcialabym zeby u nas tak sie porobilo. > Żałuj, że nie byłaś:-) Mialam zajecia astro a poza tym ja tak rzadko sie tam odzywam, ze nie wiem czy ktokolwiek by mnie skojrazyl oprocz Ciebie. > I zauważ, że osoby robiące swąd na spotkaniu NIE BYŁY..... To sa juz szczegoly. Na sieci jak na sieci. Skad wiesz czy ja, Betty i Wonsz to nie jest ta sama osoba? Na sieci zeby sie dobrze bawic trzeba sie obdarzyc minimum zaufania. Sa tacy, ktorzy nie potrafia sie bawic albo biora sieciowe zycie za bardzo serio. Z Dekameronem jest latwiej: tu ludzie nie opowiadaja o sobie tak intymnie jak na FEN wiec przyjscie na impreze to tylko kwestia czasu, pieniedzy i dla wielu - pokonania niemalej czesto odleglosci. Nie ma wstydu, skrepowania itp. Moze o to chodzi? Moze ktos zazdrosci innym odwagi wypowiedzi? Odpowiedz Link
daffne Re: Anahello 17.09.03, 17:26 Zagladalam tam dzis rano ale tylko do jednego watku.Pisal ktos tam , ze wlasnie jakies klotnie sa ale nie przeczytalam wszystkiego...a tam zawsze bylo tak milo.FEN podoba mi sie wlasnie dlatego , ze kazdy moze napisac o swoich najintymniejszych sprawach o tym o czym mysli bez skrepowania ,i nie spotyka sie to z krytyka...Nie ukrywam , ze bardzo duzo rzeczy dowiedzialam sie z tego forum , tak jak i wiele wyprobowalam :D Jesli ktos sieje zamet to chyba dlatego , ze zrobil sie raptem zazdrosny czy co , moze nie byl na spotkaniu i to go boli.Tylko w glupi sposob to okazuje...Ehhh Odpowiedz Link