anahella 08.10.03, 21:32 Ze autorka wstepu do naszego forum jest Soczewka. Niech to tylko teraz sprobuje sie wyprzec;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Komisyjnie ustalono 09.10.03, 13:47 wierszyk udatny, wiec cheba sie nie wyprze. Poza tym to szczere dziwcze, nasza droga Soczewa. anahella napisała: > Ze autorka wstepu do naszego forum jest Soczewka. Niech to tylko teraz > sprobuje sie wyprzec;) > > Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Komisyjnie ustalono 09.10.03, 13:52 PS. nagrode dla autorki KOMISYJNIE obmyslec nalezy cheba p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > wierszyk udatny, wiec cheba sie nie wyprze. Poza tym to szczere dziwcze, nasza > droga Soczewa. > > anahella napisała: > > > Ze autorka wstepu do naszego forum jest Soczewka. Niech to tylko teraz > > sprobuje sie wyprzec;) > > > > > > Odpowiedz Link
anahella Re: Komisyjnie ustalono 09.10.03, 14:48 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > PS. nagrode dla autorki KOMISYJNIE obmyslec nalezy cheba portret swietego Dekamerona proponuje podarowac:)))))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Komisyjnie ustalono 09.10.03, 18:21 ja mogę pacyknąć- ale kto będzie pozował ?? PS. w dziedzinie portretu - jedynie akty popełniam ;) anahella napisała: > p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > > > PS. nagrode dla autorki KOMISYJNIE obmyslec nalezy cheba > > portret swietego Dekamerona proponuje podarowac:)))))) > Odpowiedz Link
anahella Re: Komisyjnie ustalono 09.10.03, 18:40 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > ja mogę pacyknąć- ale kto będzie pozował ?? > PS. w dziedzinie portretu - jedynie akty popełniam ;) No to oglaszam zebranie komisji majacej na celu wylonienie kandydata do pozowania do aktu zwanego portretem sw. Dekamerona. Prosimy panow o przedstawianie swoich sylwetek w tym watku. Odpowiedz Link
betty-bt jestem za tym... 10.10.03, 11:20 ...aby beatyfikowac piotrusia z trojmiasta! nasze forum narodzilo sie i dyszy pod jego patronatem! nalezy zdobyc wizerunek piotrusia!!!!! padalcowa! mozesz tez korzystajac z wyobrazni namalowac przypadkowego, pryszczatego, lysego blokersa w brydnym dresie z garscia drobniakow w reku, stojacego przy wejsciu do kafejki internetowej! bo to jest SWIETY DEKAMERON !!! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: jestem za tym... 12.10.03, 12:03 betty-bt napisała: > ...aby beatyfikowac piotrusia z trojmiasta! nasze forum narodzilo sie i dyszy > pod jego patronatem! nalezy zdobyc wizerunek piotrusia!!!!! > padalcowa! mozesz tez korzystajac z wyobrazni namalowac przypadkowego, > pryszczatego, lysego blokersa w brydnym dresie z garscia drobniakow w reku, > stojacego przy wejsciu do kafejki internetowej! > bo to jest SWIETY DEKAMERON !!! > Nie no, nie wierze! Tylu wspanialych mezczyzn przez duze M na forum, a Wy sobie szukacie na "godlo" jakiegos przeszczepa, nie dosc,ze pryszczatego, to jeszcze bezmozgowca w dresie. Protestuje i postanawiam sie poswiecic dla dobra nauki (tj, Dekamerona) - bede robil za model. Czy do malowania musze ogolic klate? Bo jestem do tych wlosow przywiazany - daja mi cieplo i niektore na nie leca :-PPP Odpowiedz Link
betty-bt Re: jestem za tym... 12.10.03, 14:21 sherlock_holmes napisał: > Nie no, nie wierze! Tylu wspanialych mezczyzn przez duze M na forum, a Wy sobie > szukacie na "godlo" jakiegos przeszczepa, nie dosc,ze pryszczatego, to jeszcze > bezmozgowca w dresie. wypraszam sobie nazywanie piotrunia bezmozgowcem! moze i jest cuchnacy, ale nie jest taki glupi! wie co to kobiecy wytrysk i potrafi zalozyc nowy watek na forum! ;) > Protestuje i postanawiam sie poswiecic dla dobra nauki dla dobra nauki to mialabym kilka ciekawych propozycji. akurat prowadze badania na temat skoku bandzi na gumce od majtek ;))) > (tj, Dekamerona) - bede robil za model. Czy do malowania musze ogolic klate? Bo > jestem do tych wlosow przywiazany - daja mi cieplo i niektore na nie leca :- PPP musisz sie kompletnie ogolic i wskoczyc w dres :))) Odpowiedz Link
anahella Re: jestem za tym... 13.10.03, 03:07 betty-bt napisała: > wypraszam sobie nazywanie piotrunia bezmozgowcem! moze i jest cuchnacy, > ale nie > jest taki glupi! wie co to kobiecy wytrysk i potrafi zalozyc nowy watek na > forum! ;) no i wie ze mozna za kazdym razem wchodzic z innym nickiem! > > dla dobra nauki to mialabym kilka ciekawych propozycji. akurat prowadze > badania > na temat skoku bandzi na gumce od majtek ;))) No to ja tez biere Szerloka do badan. Kiedys z paroma astrologicznymi kolezankami prowadzilam badania na temat: "Posadowienie Marsa w horoskopie mezczyzny a wyglad i uzytecznosc jego meskosci". Badany bedzie musial: 1. Przedstawic swoja dokladna date urodzenia oraz podac miejsce. 2. Odpowiedziec na szereg intymnych i niedelikatnych pytan. 3. Okazac swoje organy organowi naukowemu 4. Udowodnic uzytecznosc organu reprezentowanego przez Marsa calemu organowi naukowemu. Dla scislosci dodam, ze organ naukowy sklada sie wylacznie z kobiet. > musisz sie kompletnie ogolic i wskoczyc w dres :))) Do tego bedziesz musial nabyc pryszcze na buzi i wypalic skreta;P Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: jestem za tym... 13.10.03, 09:11 anahella napisała: > betty-bt napisała: > > > > wypraszam sobie nazywanie piotrunia bezmozgowcem! moze i jest cuchnacy, > > ale nie > > jest taki glupi! wie co to kobiecy wytrysk i potrafi zalozyc nowy watek na > > > forum! ;) > > no i wie ze mozna za kazdym razem wchodzic z innym nickiem! > To sa podstawowe czynnosci zciowe - jak jedzenie czy potrzeby fizjologiczne. Niech sie wykaze czyms bardziej zlozonym :-)) > > > > > dla dobra nauki to mialabym kilka ciekawych propozycji. akurat prowadze > > badania > > na temat skoku bandzi na gumce od majtek ;))) > > No to ja tez biere Szerloka do badan. Kiedys z paroma astrologicznymi > kolezankami prowadzilam badania na temat: "Posadowienie Marsa w horoskopie > mezczyzny a wyglad i uzytecznosc jego meskosci". Badany bedzie musial: > > 1. Przedstawic swoja dokladna date urodzenia oraz podac miejsce. > 2. Odpowiedziec na szereg intymnych i niedelikatnych pytan. > 3. Okazac swoje organy organowi naukowemu > 4. Udowodnic uzytecznosc organu reprezentowanego przez Marsa calemu organowi > naukowemu. Dla scislosci dodam, ze organ naukowy sklada sie wylacznie z kobiet. > Obawiam sie, ze szybko przestaniecie myslec o naukowej misji calej sprawy :PPP > > > musisz sie kompletnie ogolic i wskoczyc w dres :))) > > Do tego bedziesz musial nabyc pryszcze na buzi i wypalic skreta;P > Pryszcze to nie problem - nazre sie majonezu i tlustej kielbasy z musztarda, zaniedbam higiene na dwa dni i bedzie OK :-))) Skreta nie wypale i dlatego mozecie sie pozegnac z moim pozowaniem :PPP Odpowiedz Link
betty-bt Re: jestem za tym... 13.10.03, 10:07 sherlock_holmes napisał: > To sa podstawowe czynnosci zciowe - jak jedzenie czy potrzeby fizjologiczne. > Niech sie wykaze czyms bardziej zlozonym :-)) piotrus jest goscinny! gosci pasozyty w pewnym otworze swego ciala, he? przebijesz go? > > No to ja tez biere Szerloka do badan. Kiedys z paroma astrologicznymi > > kolezankami prowadzilam badania na temat: "Posadowienie Marsa w horoskopie > > > mezczyzny a wyglad i uzytecznosc jego meskosci". Badany bedzie musial: > > > > 1. Przedstawic swoja dokladna date urodzenia oraz podac miejsce. > > 2. Odpowiedziec na szereg intymnych i niedelikatnych pytan. > > 3. Okazac swoje organy organowi naukowemu > > 4. Udowodnic uzytecznosc organu reprezentowanego przez Marsa calemu organo > wi > > naukowemu. Dla scislosci dodam, ze organ naukowy sklada sie wylacznie z > kobiet. JAK SIE DOSTAC DO KOMISJI??? > Obawiam sie, ze szybko przestaniecie myslec o naukowej misji calej sprawy :PPP postaram sie zachowac zimna krew, a rece w kieszeni :) > Skreta nie wypale i dlatego mozecie sie pozegnac z moim pozowaniem :PPP nie wylamuj sie, sherlock! nie taraz. to by bylo tchorzostwo. przeciez chciales sie poswiecic. Odpowiedz Link
anahella Re: jestem za tym... 13.10.03, 11:55 betty-bt napisała: > JAK SIE DOSTAC DO KOMISJI??? Hm.... skoro nie znasz sie na astrologii, to moze przyjme Cie na etat naganiaczki obiektow badan?;)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: jestem za tym... 14.10.03, 18:34 anahella napisała: > Hm.... skoro nie znasz sie na astrologii, to moze przyjme Cie na etat naganiacz > ki > obiektow badan?;)))))))))))))))))) pisze sie na to. cos wylapie w sieci. oprocz tego nie rezygnujmy z sherlocka :) Odpowiedz Link
anahella Re: jestem za tym... 13.10.03, 11:53 sherlock_holmes napisał: > Obawiam sie, ze szybko przestaniecie myslec o naukowej misji calej sprawy :PPP Sugerujesz, ze jak juz Cie przebadamy to bedziemy chcialy badac Cie w kolko i naokraglo i tylko Ciebie?;) Odpowiedz Link
soczewica no ja, no ja... 09.10.03, 21:00 czasu nie miałam, żeby potwierdzić bądź zaprzeczyć :) jestem po kolejnych 9 godzinach oglądania filmów. mam taśmę video zamiast krwiobiegu :))) buuu, cosmopolitan mnie nie kocha :) zjarzyjcie, pojawiam się w wielu tytułach. proszę się wypowiedzieć w wątku: "jak kochacie" czy coś takiego, bo pod naporem głosów zaczynam wątpić czy mam rację. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: no ja, no ja... 09.10.03, 21:27 soczewica napisała: > czasu nie miałam, żeby potwierdzić bądź zaprzeczyć :) > jestem po kolejnych 9 godzinach oglądania filmów. mam taśmę video zamiast > krwiobiegu :))) > > buuu, cosmopolitan mnie nie kocha :) zjarzyjcie, pojawiam się w wielu tytułach. > > proszę się wypowiedzieć w wątku: "jak kochacie" czy coś takiego, bo pod naporem > > głosów zaczynam wątpić czy mam rację. > ja tam - krótko i wezłowato. PS. co to właściwie znaczy " węzłowato " ???? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8408113&a=8427806 Odpowiedz Link
soczewica Re: no ja, no ja... 09.10.03, 22:53 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > PS. co to właściwie znaczy " węzłowato " ???? chyba ściśle. węzeł jest ciasny na ogół. taki z liny. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8408113&a=8427806 > Odpowiedz Link