dekameron 10.10.03, 17:03 a oto nowosci na liscie uczestnikow; curry1 janstr kissing_mary krakus.mp l2m witam wszystkich naraz i z osobna :))) betty-bt Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolyta Re: watek powitalny (hurtem, hurtem, hurtem ;) ! 10.10.03, 17:08 Uo jejku, ale tlumy, no ciesze sie i pytanie mam - bo z nickow to slabo wynika - czy to panie czy panowie? Odpowiedz Link
betty-bt Re: watek powitalny (hurtem, hurtem, hurtem ;) ! 10.10.03, 17:13 a zebym ja to wiedziala... krakus.mp to mezczyzna. przynajmniej za takiego sie podaje ;))) Odpowiedz Link
malen_a hurtem, hurtem, hurtem ;) ! 10.10.03, 18:28 witam serdecznie, rowniez hurtem :-)))!!! Odpowiedz Link
anahella Re: watek powitalny (hurtem, hurtem, hurtem ;) ! 10.10.03, 19:48 A moze to jakas pielgrzymka? Trzeba ugoscic - lece po flache;) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Powitać! - ale DELIKATNIE........... 11.10.03, 00:39 A jak sie nie wpiszom do WHO_ IS _ WHO - to ich bede stale wykasowywać !!!!!!!!! A co ?? I kto mnie zabroni ?? Jezdem P.T. Admin - i niech mi kto zaneguje.... - to i kłonicom przyłoże. Odpowiedz Link
m.malone Re: Powitać! - ale DELIKATNIE........... 11.10.03, 01:50 Witam bardzo DELIKATNIE, ino kłonicom - dziękuję:)) malone Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: powitać, powitać! 11.10.03, 00:40 summa napisała: > a załapię się też na grzybki? psychogenne..... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: watek powitalny (hurtem, hurtem, hurtem ;) ! 10.10.03, 22:19 anahella napisała: > A moze to jakas pielgrzymka? Trzeba ugoscic - lece po flache;) > Tak sie rodzi nowa swiecka trdycja -wodka i grzybkami :-) Witam serdecznie wszystkich - szczegolnie Krakusa, ktory nie dosc, ze prawie sasiad, to jeszcze ma podobne poglady na motoryzacje :-)+ Darz bór! :-)))) Odpowiedz Link
aankaa Re: watek powitalny (hurtem, hurtem, hurtem ;) ! 10.10.03, 22:22 sherlock_holmes napisał: > Tak sie rodzi nowa swiecka trdycja -wodka i grzybkami :-) ... > Darz bór! :-)))) zimno się zrobiło, po grzybach :( Odpowiedz Link
betty-bt no i dlaczego?? dlaczego.. 11.10.03, 01:39 ... oni nie przybywaja?? sami tu imprezujemy zawsze... Odpowiedz Link
anahella Re: no i dlaczego?? dlaczego.. 11.10.03, 05:21 betty-bt napisała: > ... oni nie przybywaja?? > sami tu imprezujemy zawsze... No i gut: przyjda jak sie skonczy impra to pozmywaja gary. w koncy my po imprezie nie bedziemy miec na to sily. Odpowiedz Link
betty-bt Re: no i dlaczego?? dlaczego.. 11.10.03, 12:17 anahella napisała: > No i gut: przyjda jak sie skonczy impra to pozmywaja gary. w koncy my po > imprezie nie bedziemy miec na to sily. nie moge, no nie moge... :))) ty masz WYJATKOWA awersje do zmywania garow :))) tez tego nie lubie :)* Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: jeszcze hdp do nas dolaczyl. hej :) n/t 12.10.03, 11:51 I bardzo dobrze, bedzie wymiana miedzy Dekameronem, a Automobilem. Witam Cie Henry serdecznie, pisz jak najwiecej i nikim sie tu nie przejmuj - i uwazaj, bo to harpie i modliszki, wyssaja Cie i wyrzuca :-) Ja na razie sie odplacam pieknym za nadobne i jakos sobie radze :-)))) Znikam, bo juz sie wyuwaja w moja strone macki adminek. Ała, dajcie mi spokoj, od kiedy to bije sie za prawde. Pomocy! (a moze sloniocy? :-))) ) Odpowiedz Link
betty-bt Re: jeszcze hdp do nas dolaczyl. hej :) n/t 12.10.03, 14:11 sherlock_holmes napisał: > uwazaj, bo to harpie i modliszki, wyssaja Cie i wyrzuca :-) komu to sie przytrafilo? ktos cie ssal? ;-P wydaje mi sie, ze jestes jeszcze dosyc soczysty i w odstawke narazie nie idziesz :) Ja na razie sie > odplacam pieknym za nadobne i jakos sobie radze :-)))) ha! tylko ci sie tak wydaje :) > Znikam, bo juz sie wyuwaja w moja strone macki adminek. Ała, dajcie mi spokoj, > od kiedy to bije sie za prawde. Pomocy! (a moze sloniocy? :-))) jeszcze tu wrocisz i pogadamy o tej prawdzie, szelmo! :) Odpowiedz Link
raszefka Re: jeszcze hdp do nas dolaczyl. hej :) n/t 12.10.03, 14:25 sherlock_holmes napisał: bo to harpie i modliszki, wyssaja Cie i wyrzuca Wyrzucą???!! Wycyckają do ostaniego okruszka chitynowej osłonki :), że nawet cień po Was nie zostanie. Sherlock, byś nie narzekał, bo skoro jeszcze tu popyskowujesz troszku, nie jest z Tobą źle :)))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: jeszcze hdp do nas dolaczyl. hej :) n/t 12.10.03, 14:30 siedzi tu kurcze jak bulka w masle, a rzuca sie jak frytka w oleju :))) Odpowiedz Link
raszefka Re: jeszcze hdp do nas dolaczyl. hej :) n/t 12.10.03, 14:41 I jeszcze myśli, że podskoczy ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: jeszcze hdp do nas dolaczyl. hej :) n/t 12.10.03, 20:00 raszefka napisała: > I jeszcze myśli, że podskoczy ;) Nie, to Wy myslicie, ze podskakujecie :-))) A pewnie chcialybyscie sie dowiedziec kto pociaga za sznurki? Ja tez bym chcial :-)))) Odpowiedz Link
wo_bi No dobra, przyznaje sie, to ja ;)))) n/t 12.10.03, 20:07 sherlock_holmes napisał: > Nie, to Wy myslicie, ze podskakujecie :-))) A pewnie chcialybyscie sie > dowiedziec kto pociaga za sznurki? > Ja tez bym chcial :-)))) > Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: jeszcze hdp do nas dolaczyl. hej :) n/t 12.10.03, 20:08 betty-bt napisała: > siedzi tu kurcze jak bulka w masle, a rzuca sie jak frytka w oleju :))) > Tylko nie frytka :-) Coz, ciezko wpyracowalem sobie dogodna pozycje :) , a o ile mnie pamiec nie myli na poczatku bronilem sie zaciekle, bo chetnych do wtssania bylo wiele... ;))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: jeszcze hdp do nas dolaczyl. hej :) n/t 13.10.03, 01:19 sherlock_holmes napisał: > Coz, ciezko wpyracowalem sobie dogodna pozycje :) mniam, mniam.. fryteczka ;-P , a o ile mnie pamiec nie > myli na poczatku bronilem sie zaciekle, bo chetnych do wtssania bylo > wiele... ;))))) oj tam, oj tam... przejmujesz sie odchylonymi jednostkami :) Odpowiedz Link
ulalka Re: watek powitalny (hurtem, hurtem, hurtem ;) ! 12.10.03, 20:19 kiedys slyszalam taka piosenke - WITAMY CIE ALLELUJA! pasuje? tak? ;))) no to witajcie :)))) Odpowiedz Link
curry1 Re: watek powitalny (hurtem, hurtem, hurtem ;) ! 13.10.03, 07:58 Witam wszystkich w słoneczny poniedziałkowy poranek i niniejszym dziękuję za zbiorowe powitanie. Na imprezę powitalną niestety nie zdążyłam i z rozpaczy biję głową w klawiaturę. Pozdrawiam z Wrocławia ;) Odpowiedz Link