timur29 14.10.03, 12:25 stronka www.republika.pl/arge_bam/bam.html wdzięczny będę przegromnie za opinie i słowa krytyki :-) aaa i ponownie witam po przerwie ;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: ufff jest pierwsza... 14.10.03, 12:29 tekst: GALERIA aby powiększyć zdjęcie kliknij na strzałkę ->> w netszkapie mekintoszowej wchodzi na reszte tekstu. Jestem niezlym testerem stronek - z tak egzotycznym sprzetem zawsze cos walacego sie znajde;) Odpowiedz Link
ulalka Re: ufff jest pierwsza... 14.10.03, 13:26 sliczne zdjecia...poczytam jak znajde chwilke :)))))))))) Odpowiedz Link
aankaa Re: ufff jest pierwsza... 14.10.03, 13:48 piękna wycieczka, pozazdrościć :) chcesz uwag ? - tekst mało czytelny, może inna czcionka - może "mój" link dla leniuchów zadziała :P www.republika.pl/arge_bam/bam.html Odpowiedz Link
summa Re: ufff jest pierwsza... 14.10.03, 14:08 rzeczywiście, wycieczka egzotyczna! Czy Iran był celem, czy to tak po drodze? Odpowiedz Link
summa PS 14.10.03, 14:13 a ja mam monitor 15-calowy i żeby przeczytać tekst, musiałam jeżdzić w prawo i w lewo, bo mi sie nie mieścił (to w ramach uwag) Odpowiedz Link