dekameron 12.11.03, 11:52 Witam w imieniu komitetu blokowego. K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherlock_holmes Re: Nowa owieczka: Lorist 12.11.03, 12:29 Czy owieczka Lorist jest wynikiem oburzajacej dziaalnosci Guruszuruburu i jest jadna z dawnych osob zamieniona w owce? W kazdym razie witam serdecznie! Odpowiedz Link
snow.white Lorist???? :))) 12.11.03, 14:08 a ja myslalam,ze zaginales gdzies na dobre i juz sie na zadnym forum nie pokazesz!No,ale fajnie,ze jestes-witam :) Odpowiedz Link
lorist w rzeczy samej 12.11.03, 15:01 snow.white napisała: > a ja myslalam,ze zaginales gdzies na dobre i juz sie na zadnym forum nie > pokazesz!No,ale fajnie,ze jestes-witam :) > No witam kolezanke !:) Przyszedlem tutaj zeby Ci nie bylo smutno, ze jestes jedyna osoba z "ziemi obiecanej":) A tak na serio, to przez pare miesiecy w ogole nie korzystalem z internetu, bylem przybity pewnymi sprawami, we wrzesniu mnie nie bylo. Wyobraz sobie, ze niedawno przeczytalem Twojego maila napisanego przed wyjazdem nad morze:) Pozdr. Odpowiedz Link
snow.white Re: w rzeczy samej 12.11.03, 18:46 lorist napisał: > No witam kolezanke !:) > Przyszedlem tutaj zeby Ci nie bylo smutno, ze jestes jedyna osoba z "ziemi > obiecanej":) no to swietnie-bo wszechobecna dominacja tych calych warszawiakow jest nie do zniesienia po prostu... ;))))) Lodz rulez!! ;))) > A tak na serio, to przez pare miesiecy w ogole nie korzystalem z internetu, > bylem przybity pewnymi sprawami, we wrzesniu mnie nie bylo. > Wyobraz sobie, ze niedawno przeczytalem Twojego maila napisanego przed > wyjazdem nad morze:) no tak przypuszczalam wlasnie...mam nadzieje,ze juz wszystko ok. no i fajnie,ze jestes :) Odpowiedz Link
lorist Re: Nowa owieczka: Lorist 12.11.03, 14:53 Dzien dobry wszystkim:) Hi everyone:) Salut tous:) Odpowiedz Link