anahella 24.11.03, 21:59 Za wiekuiste wywalenie watkow glupiej basi. Teraz nawet adminom nie brudza monitora. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: no co? nikt inny nie podziekuje? 24.11.03, 23:14 najdrozszy, najslodszy, naj naj naj... dziekuje! uklonik. ps.myslalam, ze dziekujesz rowniez w naszym imieniu. Odpowiedz Link
soczewica thank you, thank you Tebe... ;-) 24.11.03, 23:15 witaj tebe. jesteśmy adminami forum dekameron i chcielibyśmy ci podziękować za wyczyszczenie go - dzięki temu możemy w pełni cieszyć się jego elitarnością. (wszyscy razem, trzy-cztery, crescendo) THANK YOU, THANK YOU TEBE, OH THANK YOU, THANK YOU TEBE, THA-A-ANK YOU!!! :) ps. dopiszmy go jako uczestnika ;-D Odpowiedz Link
summa Re: thank you, thank you Tebe... ;-) 25.11.03, 09:12 soczewica napisała: cieszyć się jego elitarnością. > (wszyscy razem, trzy-cztery, crescendo) > THANK YOU, THANK YOU TEBE, OH THANK YOU, THANK YOU TEBE, THA-A-ANK YOU!!! > :) > > ps. dopiszmy go jako uczestnika ;-D skoro wątki wywala, to chyba dopisywać go nie trzeba, sam może wejść? można go co najwyżej zaprosić :))) ja tam wiem od dawna, ze tebe to fajny gość :) > Odpowiedz Link
summa PS 25.11.03, 09:14 mimo,że stare forum chodzi mi o wiele szybciej od nowego... :( Odpowiedz Link