owca 16.12.03, 18:40 nie mogę wysłać Wam wszystkim życzeń świątecznych mailem, więc na ręce dekamerona (na jego skrzynke mailową) wysłałam karteczkę zdresowaną do wszystkich forumowiczów dekamerona :-) pozdrawiam świątecznie owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Życzenia 16.12.03, 18:42 dzięki !!!! - ale czy nie zawcześnie??? - rozumiem, że urlub się kroi ?? :)))) owca napisała: > > nie mogę wysłać Wam wszystkim życzeń świątecznych mailem, więc na ręce > dekamerona (na jego skrzynke mailową) wysłałam karteczkę zdresowaną do > wszystkich forumowiczów dekamerona :-) > > pozdrawiam świątecznie > owca > > _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
owca Re: Życzenia 16.12.03, 18:47 tak :-) jeszcze tylko dwa dni!!! pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Życzenia 16.12.03, 18:53 domyślna jestem...nes pas ? - no to dobrego wypoczynku!!( jeżeli narty - to na lodowcu, bo w tatrach nadal brejo_śnieg ) owca napisała: > > tak :-) > jeszcze tylko dwa dni!!! > > pozdrawiam > owca > > _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
dekameron Re: Życzenia 16.12.03, 19:22 Wielkie dzięki owieczko, postaram się "forwardnąć" Twoje zyczenia do dekameronowiczów (kto nie dostanie, proszę się upominać!). Tobie też życzę miłych, spokojnych Świąt i niezbyt pracowitego urlopu! summa (na dyżurze :)) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Reklamacja. 18.12.03, 08:16 Do dzisiaj nic do mnie nie dotarło. Ja chcę kartkę od Owcy. :)))) Odpowiedz Link
summa Re: Reklamacja. 18.12.03, 14:32 wysłałam jeszcze raz, na gazetowy i alternatywny. ciekawa jestem czy np pieskuba i raszefka dostały, były poprzednio w tej grupie, co Ty. Odpowiedz Link
aankaa Życzenia 16.12.03, 19:44 ciepełka, ładnej choinki, samych pyszności na stole (i w jego niedalekiej okolicy;)) i wysypiania się w czasie urlopu (ciekawe jak to zrobisz mając taki drobiazg) świąteczne buziaki Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Życzenia 16.12.03, 21:36 A ja juz myslalem ze jestes z grona adminerskiego :) Dzieki wielkie za kartke - zaczynam powoli czuc klimat swiateczny... Tobie oczywisice tez wszystkiego najlepszego i karpia bez osci ;))) Odpowiedz Link
wo_bi Owieczko, sto lat!!hmm to chyba nie to swieto ;PP 16.12.03, 21:59 Wesolych i pogodnych swiat, a w szczegolnosci spokojnych. Abys mogla odpoczac i poczuc magie tych dni. :)) sherlock_holmes napisał: Tobie > oczywisice tez wszystkiego najlepszego i karpia bez osci ;))) > Aby karp mial malo osci, trzeba kupic karpia krolewskiego. :))) Odpowiedz Link
hella100 Re: Życzenia 16.12.03, 22:13 Baaaardzo dziekuje za sliczna karteczke:) i zycze Tobie, i Twojej rodzinie Wesolych,Spokojnych Swiat:) Odpowiedz Link
amidala Re: Życzenia 17.12.03, 10:37 Cudne! OWieczko, bardzo dziękuję - Tobie też dużo ciepełka na święta. Owieczki to chyba lubią. Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Życzenia 17.12.03, 11:23 Bardzo dziekuje owiecko za życzenia.Nie omiszkam w swieta poglaskac Cie po glowie,gdyz moj wujek hoduje owce:))) Odpowiedz Link
owca Re: Życzenia 17.12.03, 19:52 ha ha ha dziękuję za piękną kartkę :-) - tak właśnie będzie wyglądał spęd barani ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
j_u Re: Życzenia 17.12.03, 12:09 A czy dekameron przesle owcy moja odpowiedz, ktora wyslalam przez gapiostwo i podejrzenia, ze jest w redakcji? Zycze owcy i wszystkim pozostalym wspanialych swiat. A mnie Mama przysle barszczyk w proszku;))) Odpowiedz Link
owca Re: Życzenia 17.12.03, 18:34 otrzymałam Twoją odpowiedź - i połaskotała mnie ona miło A do barszczyka w proszku proponuję uszka z zamrażarki - też to kiedyś przerabiałam ;-) pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
snow.white Re: Życzenia 17.12.03, 17:30 Bardzo dziekuje :) i zycze radosnych,bialych Swiat,z koledami,pysznosciami na stole i prezentami pod choinka :))) Odpowiedz Link
summa Re: Życzenia 17.12.03, 18:23 Betty, wysłałam Ci na wszelki wypadek na Twoje konto na gazecie. A żeby otworzyc obrazek, trzeba kliknac w załącznik na dole. Odpowiedz Link
owca Re: Życzenia 17.12.03, 18:36 to ja Betty prześlę jeszcze życzenia nie jako mail w HTML tylko jako gif w załączniku... może dojdzie pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
betty-bt dostalam obie :) 17.12.03, 21:30 dziekuje, wzajemnie. jakie to sliczne :) powinnam tez wkrotce porozsylac karteczki. Odpowiedz Link
owca Re: Życzenia 17.12.03, 18:31 bardzo dziękuję wszystkim za piękne życzenia i jeszcze raz ściskam świątecznie u mnie święta zaczynają się już praktycznie w piątek a zakończą... pewnie za dwa tygodnie ;-) tłum ludzi przyjedzie do domu moich rodziców, będą pieczenia, smażenia i jak pogoda dopisze - kotłowanie w śniegu ;-) już nie mogę się doczekać!!! pozdrawiam świąteczna owca ;-) _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
iffko Re: Życzenia 17.12.03, 20:16 dziekuje serdecznie za zyczenia i kartke - wreszcie dotarla, wczesniej mialam jakies problemy z jej otwarciem, error i error wyskakiwal, ale juz jest sciagnieta na dysk i bardzo dziekuje jeszcze raz i zycze swiatecznego ciepla, zeby grzalo i nigdy nie brakowalo... ja jakas niepozbierana jestem, to jeszcze nie pomyslalam o kartkach, jesli zdaze przed swietami, to przesle Wam rowniez ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: Życzenia 17.12.03, 21:24 dziekuję :))) wzruszyłam się :DDD wesołych, wesołych, wesołych!!! Odpowiedz Link
summa Re: cichutko się dopominam 17.12.03, 21:43 no wiesz, adminom nie przesyłałam, bo myślałam, ze sami otworzą... mam przesłać? Odpowiedz Link
typson sliczne 17.12.03, 23:01 dzieki owca. ile sie musialem namordowac, by wyciagnac to z maila. Na poczcie gazety nie chcialo sie wyswietlic, expressa nie chcialo mi sie konfigurowac, a zalacznik trzeba bylo przekodowac. Ale jest choinka z zyczeniami - dziekuje Odpowiedz Link
owca hlip ;-( 17.12.03, 23:17 niestety kartka była pomyślana dla użytkowników programów mailowych typu mozilla czy outlook nie przewidziałam że przeglądarki internetowe nie obsługują maili zaprojektowanych w HTML :-( od dziś będę wysyłać kartki tylko w załączniku jako obrazki... nauczka na przyszłość a chciałam żeby było ładnie ;-( pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link
typson Re: hlip ;-( 17.12.03, 23:38 alez bylo ladnie, trzeba bylo tylko recznie przekodowac z UU i juz > a chciałam żeby było ładnie ;-( wełna do gory, bylo slicznie!! Odpowiedz Link
r.richelieu Re: Życzenia 18.12.03, 02:33 a ja piknie dziękuję za te dzyn.dzynce na szyjach łowiecek Odpowiedz Link