daffne 25.12.03, 19:04 Zycze Wam Radosnych Swiat :))) Serdecznie dziekuje za przepiekne kartki i zyczenia.. p/s Troszke mnie nie bylo..ale poczytalam teraz sobie...kochani prosze Was.. niech bedzie tak jak wczesniej...zal mi serce sciska... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hehe.he Re: Kochani.. 25.12.03, 20:25 hehe tez ci zyczy wszystkiego najlepszego z okazji swiat i dobrego roku 2004 hehe Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kochani.. 25.12.03, 23:11 a ja mam juz dosyc tych swiat! wszystkie obowiazki towarzyskie spelnione i jutro nie ruszam sie z lozka. nikomu tez drzwi nie otwieram. prosze sie nie fatygowac- prezenty poczta wysylac ;-) Odpowiedz Link
daffne Re: Kochani.. 26.12.03, 18:10 betty-bt napisała: > a ja mam juz dosyc tych swiat! wszystkie obowiazki towarzyskie spelnione i > jutro nie ruszam sie z lozka. nikomu tez drzwi nie otwieram. prosze sie nie > fatygowac- prezenty poczta wysylac ;-) > adres kobito , adres ;D Odpowiedz Link
hal9000 Re: Kochani.. 26.12.03, 18:25 daffne napisała: > Zycze Wam Radosnych Swiat :))) Niewiele już tych Świąt zostało ale... Droga Daffne, mam nadzieję, że te Święta dla Ciebie też były radosne! Odpowiedz Link
daffne Re: Kochani.. 26.12.03, 18:38 hal9000 napisał: > Niewiele już tych Świąt zostało ale... > Droga Daffne, mam nadzieję, że te Święta dla Ciebie też były radosne! O Halus :)))* Hmm moze o sobie mowic nie bede ...:)) Buziaki :) Odpowiedz Link