dwiesciepompka 04.01.04, 23:27 Czy można pozostac dzieckiem do konca zycia,bo nie wiem czy mi sie to uda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa można, jak najbardziej 05.01.04, 00:45 najpierw jesteś dzieckiem później - przeżywasz drugą młodość na koniec - starcze zdziecinnienie ;) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 05.01.04, 21:35 nie daje wiary,czyż aliboz na pewno?Ale bede próbowal.:D Odpowiedz Link
wo_bi Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 05.01.04, 22:02 Slyszalem, ze w kazdym facecie jest cos z dziecka. Tzn, mowia tak Kobiety, wiec nie wiem czy mozna Im zaufac... ;PP Na wszelki wypadek tej wersji sie trzymam. Zawsze to jakies usprawiedliwienie, jak podpadne... ;PPP Odpowiedz Link
aankaa Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 05.01.04, 22:18 wo_bi napisał: > Na wszelki wypadek tej wersji sie trzymam. Zawsze to jakies > usprawiedliwienie, jak podpadne... ;PPP i zrobisz "kaczą mordę" a ta tak rozczuli każdą, że płazem Ci ujdzie :P Odpowiedz Link
wo_bi Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 05.01.04, 22:36 aankaa napisała: > i zrobisz "kaczą mordę" > a ta tak rozczuli każdą, że płazem Ci ujdzie :P > "Kacza morda" - prosze o wiecej informacji, bo nie wiem czy ptrafie takowa zrobic. Hmm, a moze zauwazylas, ze taka robie... a ja sam o tym nie wiem. ;)) Odpowiedz Link
aankaa kacza morda 05.01.04, 22:55 oczęta, niewinne, wzniesione ku górze buzia nieśmiało-uśmiechnięta paluszki same młynka kręcą no i to rozanielenie wokół a odpowiadając wprost na Twoje pytanie - czy taką robisz nie zauważyłam, natomiast obserwuję takowe co jakiś czas "na swoich włościach" i jak pierwsze objawy (z reguły w drzwiach wejściowych) dojrzę - wiem, że "coś się kroi" Odpowiedz Link
aankaa Re: kacza morda 05.01.04, 22:57 i jest to "coś" co wymaga - jeśli nie wybaczenia - to gęstego tłumaczenia się :) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 06.01.04, 02:49 aankaa napisała: > rozczuli każdą, że płazem Ci ujdzie :P > albo gadem...... :P Odpowiedz Link
ada296 Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 06.01.04, 01:35 Piotruś Pan był więc można... Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 06.01.04, 19:02 Pragne byc dzieckiem,ale jednak bez kaczej mordy.:( Odpowiedz Link
aankaa zastanów się dobrze 06.01.04, 19:11 kacza morda wiele w życiu ułatwia (zwłaszcza jak coś przeskrobiesz albo baaaaaaaardzo chcesz) Odpowiedz Link
wo_bi Re: zastanów się dobrze 06.01.04, 21:28 aankaa napisała: > kacza morda wiele w życiu ułatwia > zwłaszcza jak (...) baaaaaaaardzo chcesz > .... przeskrobac?????? hehehe podoba mi sie ta opcja... ;) Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: zastanów się dobrze 06.01.04, 22:51 Ale jak ja moge cos przeskrobac,skoro ja chodzaca swietoscia jestem?Podobno chca mnie beatyfikowac za zycia. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 07.01.04, 17:13 istnieja takie duze pieluchy dla doroslych. ze smoczkiem tez ci bedzie do twarzy ;-P Odpowiedz Link
dwiesciepompka Re: Kolejne pytanie,które wstrząśnie światem 07.01.04, 22:39 No wlasnie,pieluchy DLA DOROSLYCH,a ja bym chcial sie w dzieciece wcisnąć.No i nie wiem,czy smoczek pasuje do kaczej mordy. Odpowiedz Link