tazdh 31.08.07, 10:47 Prosze o opinie i informacje osob ktore operowaly dziecku u dr sildatke, moze gdzie byla operacja i inne dotakowe informacje. Mam zamiara sie do niej zglosic,a na forum jest niewiele informacji o niej. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rowe-nika Re: Kto operował dziecko u dr Sildatke 03.09.07, 16:34 witam, sama operowałam się u dr. Sildatke. miałam u niej łącznie 3 zabiegi. jest moim okulistą od 4 roku życia. ogólnie ma bardzo dobrą opinię w trójmiejskim światku okulistycznym. aktualnie przyjmuje w sowim gabinecie w gdyni, operacje zaś odbywają się w szpitalu w gdańsku żabiance na ulicy Wejhera. kiedy byłam operowana wygladało to tak, że przyjeżdżałam w środę rano, wtedy dokonywano potrzebnych bezpośrednio do zabiegu badań. We czwartek byłam operowana (pod diagnozą), w piątek już wracałam do domu. jeśli chodzi o skuteczność...obecnie nadal mam 3-stopniowego zeza na prawe oko (ale znam osoby, którym zupełnie wyleczyła tę wadę). w jej szpitalu jest również możliwość uczęszczania na ćwiczenia ortopytczne, trwają łącznie 14 dni, 3 razy w ciągu dnia po 30 min, pzdr! Odpowiedz Link