moniczka1978 08.03.05, 20:19 Witam! Mam ogromną prośbę- czy ktoś mógłby polecić mi dobrego, a najlepiej rewelacyjnego :) ginekologa (ew. endokrynologa) w Łodzi bądź okolicach? Z góry wielkie dzięki!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_suflida Re: PCOS-dobry ginekolog w Łodzi 08.03.05, 23:00 Podawałam już namiary na forum Hirsutyzm w wątku: "Czy jest ktos z Lodzi?" - zajrzyj :) Odpowiedz Link
moniczka1978 Re: PCOS-dobry ginekolog w Łodzi 09.03.05, 09:28 Dzięki, już zaglądam :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
filsul Re: PCOS-dobry ginekolog w Łodzi 13.03.05, 18:25 ja leczylam sie u prof. Radwana w Gamecie. www.gameta.pl Rezultaty sa rewelacyjne, w postaci 2 corek. Pierwsza ciaza po 2 m-cach leczenia u niego (wczesniej leczylam sie 2 lata i innych). pozdrawiam Odpowiedz Link
evonka Re: PCOS-dobry ginekolog w Łodzi 05.07.05, 21:05 więc ja polecam póki co: lek.med. Gawlik - pani sympatyczna i fachowa. Przyjmuje w Lux-Med, polecam to miejsce również ze względu na komfort i tzw."wypas".. drogo, ale fajnie. USG - lek.med. Kunert - bardzo delikatny i rzeczowy facet. Odpowiedz Link