Dodaj do ulubionych

Nasz album

21.02.04, 09:03
Wkleiłem właśnie zdjęcia LX - słodziutkie. Do albumu "My i nasi najbliżsi"
Tylko nie widać od razu. Tylu nas już tam że przeniosło na drugą stronę. W
lewym górnym rogu zmienia się stronę na page 2.
Jeśli komuś jeszcze pomóc to przysyłajcie zdjęcia. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • rudakitka1 Re: Nasz album 21.02.04, 09:07
      bodzio49 napisał:

> Wkleiłem właśnie zdjęcia LX - słodziutkie. Do albumu "My i nasi najbliżsi"
      > Tylko nie widać od razu. Tylu nas już tam że przeniosło na drugą stronę. W
      > lewym górnym rogu zmienia się stronę na page 2.
      > Jeśli komuś jeszcze pomóc to przysyłajcie zdjęcia. Pozdrawiam.

Juz widziałam LX i az sie boję wysłać swoje zdjęcia.Ja nie jestem taka sympatycznasad.
      • bodzio49 Re: Nasz album 21.02.04, 09:10
        To, że jesteś ruda kitka nie znaczy, że musisz być też aż taka płochliwa.
        Dużą dziewczynką przecież już jesteś wink))
      • lablafox Re: Nasz album 21.02.04, 09:22
        Bodzio dziękuję.Jeszcze tam nie zajrzałam bo: muszę znależć wątek Feline i
        muszę znależć miejsce , w którym podany jest linki muszę..... Pokombinuję jak
        wrzucić to na ulubione . Ktoś wspominał, że tak ma i tak wchodzi.
        Gdyby co to prosze o krótką instrukcje typu wejdź , kliknij , zrób .Ja po
        jakimś czasie , potrzebnym na próby i błędy zakumam.
        Bodzio jeszcze raz dziekuję za CIERPLIWOŚC i przepraszam za brak sukcesu. Tak
        to już ze mną jest.
        Lx
        • bodzio49 Re: Nasz album 21.02.04, 09:28
          Ależ LX i ja nie jestem w tym ekspertem. Nie pamiętam żebym się chwalił. A
          sukces jest. Jesteście na stronce. Zresztą podobno nie zawsze musi być sukces?
          Miło jest też tylko pogadać wink))
        • bodzio49 Re: Nasz album 21.02.04, 09:29
          Zaraz prześlę Ci link feline
          • rudakitka1 Re: Nasz album 21.02.04, 09:31
            Ac czy ja mogę przesłać taką historie:ślub,pierwsze dziecko i teraz?
            • bodzio49 Re: Nasz album 21.02.04, 09:35
              No pewnie ruda kitko. Tylko szybko bo niedługo muszę zrobić przerwę.
              • rudakitka1 Re: Nasz album 21.02.04, 09:36
                Niestety sama nie dam rady,a Ci co moga pomóc wstana koło południa.To kiedy potem moge znowu i na jaki adres?
                • bodzio49 Re: Nasz album 21.02.04, 09:40
                  Prześli na ten gazetowy adres kiedy chcesz a ja zrobię kiedy będę mógł hi, hi.
                  • rudakitka1 Re: Nasz album 21.02.04, 09:41
                    Fajnie!No chyba,ze moi sami wkleja?
    • wedrowiec2 Re: Nasz album 21.02.04, 10:41
      Mam dziwne wrażenie, że album jest otwarty dla całej ludzkości.
      • edeka5 Re: Nasz album 21.02.04, 10:54
        Tak to wygląda. Też przed chwilą go przeglądałam.
        Co prawda nie widziałam wszystkich.
        • edeka5 Re: Nasz album 21.02.04, 10:57
          Już się zmieniło. Przy wejściu żądany jest "paszport".
          • marialudwika Re: Nasz album 21.02.04, 11:00
            Skoro nasz album jestwszem i wobec reklamowany na forum to kazdy go ogllada,to
            niezbyt mi sie PODOBA!!!!I chyba sie zdeletuje niedlugo!Pozdro
            ml
            P.S. Nie moze byc raz otwarty raz zamkniety!!!Felinko!Zamknij prosze raz na
            zawsze-dla OBCYCH!!!!!
            • edeka5 Re: Nasz album 21.02.04, 11:07
              Nie denerwuj się MarioLudwiko. To chyba był tylko moment, kiedy udało mi się
              zajrzeć. Teraz jest zamknięte i też pocałowałam klamkę.
          • instant Re: Nasz album 21.02.04, 11:01
            Myslisz się, Wędrowcze. Właśnie usiłowałam tam zajrzeć, lecz pocałowałam
            klamkę, jako, że kluczyka nie dane mi było otrzymać. Szkoda...no, ale jakoś to
            przeżyję.
            Pozdrawiam
            instant
            • wedrowiec2 Re: Nasz album 21.02.04, 11:21
              W chwili, gdy pisąłm poprzedni tekst, album był otwarty. Sprawdziłam to na
              obcym komputerze. Teraz jest zamknięty.
              • verbena1 Re: Nasz album 21.02.04, 12:16
                Kto ma klucz do albumu? Usiluje tam wejsc ale zadaja adresu email i pasport,
                tylko nie wiem jaki, email moj ,czy gazetowy? Probowalam roznie i nic. Ratunku!
                Pomocy!
              • bepeef Re: Nasz album 21.02.04, 14:19
                wedrowiec2 napisała:

> W chwili, gdy pisąłm poprzedni tekst, album był otwarty. Sprawdziłam to na
                > obcym komputerze. Teraz jest zamknięty.

A ja wchodzę bez problemów z każdego linka podanego przez MSN - wybrałam
                opcję przysyłania wiadomości o albumie na skrzynkę, i w kazdym mailu jest teraz
                przynajmniej jeden link do albumu smile))
                W dodatku nie muszę się logować, (też taką wybrałam opcję) - ale
                ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że z mojego komputera nikt inny nie
                korzysta smile))

B.
                • marialudwika Re: Nasz album 21.02.04, 14:40
                  To jak jest z naszym albumem??Kto mi to wreszcie wyjasni?Jest
                  otwarty,czyzamkniety dla OBCYCH???Pozdro
                  ml
                  • lablafox Re: Nasz album 21.02.04, 14:44
                    Z tego co zauwazyłam jest zamkniety dla obcych oraz Swoich - takich tumanów jak
                    ja , też.
                    Lx
                • wedrowiec2 Re: Nasz album 21.02.04, 14:52
                  Masz racje Bepeef. Według mnie do naszej galerii zdjęć może wejść każdy, kto
                  używam MSN.
                  • lablafox Re: Nasz album 21.02.04, 15:22
                    Nie jest to prawda , werbena1 chciała wejść , dostała odpowiedż ,że wejście
                    tylko dla zaproszonych .
                    Feline zaproś jeszcze kilka naszych osób , któych akurat 18.02 nie było na
                    forum.
                    Lx
                    • wedrowiec2 Re: Nasz album 21.02.04, 15:28
                      Problem polega na tym, że ja nie jestem jako wedrowiec2, tylko jako
                      wedrowiec40plus, hasła mam całkiem inne niz gazetowe, adres internetowy też, a
                      mimo to weszłam bez problemów. Za to teraz z problemami skanuję zdjęcia. Skaner
                      wydaje z siebie takie dźwieki, jakby miał zakończyc zycie. Pewnie zmęczenie
                      materiałusad
                      • marialudwika Re: Nasz album 21.02.04, 15:36
                        To ja juz WIEM<ZE NIC NIE WIEM!!!!Raz tak,raz siak,moze Feline to nam
                        wyjasni,ale Ona ma zdaje sie dyzur,wiec nie bedzie pewnie mogla...
                        Pozdro
                        ml-nic niewiedzaca!
                      • felinecaline Re: Nasz album 21.02.04, 16:32
                        wlasnie "wpuscilam" glodnego, Dannielke i Verbene; pozostalych czekajacych w
                        antyszambrze prosze o podanie tutejszych nickow, bo NIE WPUSZCZE! Niue ma mowy
                        o zadnym "wchodzeniu wszystkich z MSN-u". Wedrowcze, sprawdz z obu swoich
                        nickow czy mozesz sobie album zaktualizowac.
                        • lablafox Re: Nasz album 21.02.04, 17:11
                          felinecaline napisała:

> wlasnie "wpuscilam" glodnego, Dannielke i Verbene; pozostalych czekajacych w
                          > antyszambrze prosze o podanie tutejszych nickow, bo NIE WPUSZCZE! Niue ma
                          mowy
                          > o zadnym "wchodzeniu wszystkich z MSN-u". Wedrowcze, sprawdz z obu swoich
                          > nickow czy mozesz sobie album zaktualizowac.

A kto to jest Dannielka???????
                          Lx
                          • lablafox Danielka ? nie znam , kto to? 21.02.04, 17:13
                            nikt taki u nas pod takim nickiem nie wystepował.
                            Lx
                            • wedrowiec2 Re: Danielka ? nie znam , kto to? 21.02.04, 17:17
                              I jeszcze jest tam Halina, kto za Nią stoi?
                              • felinecaline Re: Danielka ? nie znam , kto to? 21.02.04, 17:22
                                danielka to nasza Australijka, czyli Dan, Halina to ktoras z Was - nie pomne,
                                niech "da glos". 2 inne osoby sa przepytywane na okolicznosc.
                                • lablafox Re: Danielka ? nie znam , kto to? 21.02.04, 17:48
                                  To werbena1 , ręcze za ną głową.
                                  Lx
            • alfredka1 Re: Nasz album 21.02.04, 12:14
              Jeżeli nie kluczyki to może chociaż jakieś małe wytryszki dostaniemy? och jak
              trudno być "głupolem" smile))) Pozdrawiamy
    • wedrowiec2 Re: Nasz album 21.02.04, 12:26
      Ja, w trudach i bólach załozyłam nowy adres mailowy z domeny hotmail. Potem
      jakoś weszłam na strone MSN (a może odwrotnie?) i nie wiem jaka siła zapisała
      mnie do albumu czterdziestek. Oglądac mogę, wysłac próbowałam, ale zmuszaja do
      instalowania kolejnego programu, a na to nie mam siły. Moze po obiedzie nabiorą
      ochoty do działaniasmile
      • marialudwika Re: Nasz album 21.02.04, 13:16
        A mnie sie udalo bo glupi ma szczesciesmile))))))
        Pozdrowki
        ml
        • instant Re: Nasz album 21.02.04, 16:33
          Chyba jednak zamkniety dla ciekawskich oczu. Wczoraj byl otwarty, dzis rano
          tez, ale kolo poludnia bez klucza juz nie dalo sie wejsc. Feline jednak byla
          uprzejma mi go dostarczyc, wraz z milym zaproszeniem (piekne dzieki)i bez
          problemu, klikajac w JOIN udalo mi sie otworzyc podwoje albumu. Moze jutro tez
          cos tam wrzuce, chociaz widze, ze 2,5 MB z 3 dostepnych juz zostalo zapelnione.
          Poszlo zaiste lawinowo wink
          • felinecaline Re: Nasz album 21.02.04, 16:35
            Wszystkich z dzisiajszej listy obecnosci przepraszam, kto jezcze nie dostal
            kluczyka dostanie niebawem, kiedy bede mogla siasc na obu poldupkach na raz,
            narazie jestem na " sik-przerwie".
            • felinecaline Re: Nasz album 21.02.04, 16:36
              KAZDY Z WAS ma 3 MB!!!!!!!!!
              • instant Re: Nasz album 21.02.04, 16:40
                To jakim cudem mam juz wykorzystane 2,5 MB, jesli jeszcze nie wrzucilam tam
                zadnej fotki???
                • jej_maz Re: Nasz album 21.02.04, 17:28
                  To jest wlasnie Microsoft; mozna cholery dostac bez specjalnego powodu! Wiem co
                  mowie - w koncu dali mi tytul inzyniera jego systemow (to tak a propos naszego
                  forum ekspertow wink) i polowa moich siwych wlosow to przez Billa wink) Wyglada ze
                  Feline wprowadzila kontrole nad wejsciem do albumu, a ja mam nadzieje, ze link
                  podany w opisie forum ulatwia dostep do niego. Jak juz pisalem; zdjecia, ktore
                  ja dostalem zamiescimy z poslizgiem jako ze na razie walcze dzielnie i siwych
                  wlosow przybywa (przez Microsoft wink) a pobawmy sie spokojnie na razie albumem.

PS. Milo Cie znow widziec Instant smile
                • piotr-61 Re: Nasz album 22.02.04, 19:22
                  instant napisała:

> To jakim cudem mam juz wykorzystane 2,5 MB, jesli jeszcze nie wrzucilam tam
                  > zadnej fotki???

Masz moze juz pod Twoim nickiem fotki w innych albumach MSN? To sie niestety
                  sumujesad
                  • instant Re: Nasz album 22.02.04, 19:43
                    Hmmm...możliwe to? W każdym razie cieszę sie, ze mi przynajmniej pół MB to
                    inne "instant" zostawiło smile)
                    • piotr-61 Re: Nasz album 22.02.04, 19:49
                      instant napisała:

> Hmmm...możliwe to? W każdym razie cieszę sie, ze mi przynajmniej pół MB to
                      > inne "instant" zostawiło smile)

Mozliwe, mozliwe... uwierz uczestnikowi czterech albumow MSN smile))
                      Jedyna rada aby to obejsc... to zalozyc jeszcze jedno konto w MSN smile
                      • lablafox Re: Nasz album 24.02.04, 15:44
                        Pozwalam sobie wkleić tu ostatnie wypowiedzi z Albumu 101 -103 i prosić o
                        kontynuację rozmów na tym wątku.

Re: Bodzio
                        marialudwika 24.02.2004 14:05 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Odzywa sie tutaj patriotyzm lokalny,hi,hi!!!Vide Wedrowiec i Petromin!!I ja mam
                        tutaj krajanke,Verbene!A co do podgladaczy i umieszczaczy i tu i tam poczuwam
                        sie do winysmile))).Ale Glodnego jeszcze nie spotkalam..."Lece" dalej podgladac!!!
                        Pozdro
                        ml-netmaniaczka

• Re: Album
                        dan8 24.02.2004 14:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując

rudakitka1 napisała:

> ogladam ciagle tem album i musze powiedzieć,że najbardziej spodobała mi
                        sie "fa
                        > rmerska skrzynka na listy" w zdjęciach Dan.To jest cudo!!!

********************************************************************************
                        *===============================================================================
                        Ruda Kitko,to zdjecie jest jednym ze zbioru zdjec pt. "Skrzynki Farmerskie".
                        Niektore skrzynki pokazuja pomyslowosc konstruktorow i ich poczucie humoru.

• Re: Album
                        lablafox 24.02.2004 15:41 odpowiedz na list odpowiedz cytując

dan8 napisała:

> rudakitka1 napisała:
                        >
                        > > ogladam ciagle tem album i musze powiedzieć,że najbardziej spodobała mi
                        > sie "fa
                        > > rmerska skrzynka na listy" w zdjęciach Dan.To jest cudo!!!
                        >

Przenosze te 2 ostatnie wypowiedzi do Naszego Albumu i tam , prosze przejdźcie
                        do dalszej dyskusji,oczywiście jeśli macie ochotę.
                        Lx
                        • rudakitka1 Re: Nasz album 24.02.04, 16:08
                          Moje zdjęcia były tam króciutko,niestety mam obawy czy mój wizerunek jest tam zupełnie bezpieczny.W czwartek ide na Sesje Rady Miasta,a potem Wam znowu podrzuce jak wyglądam i jeszcze kilka zdjęć z psem włącznie.Niestety nawet mój pies moze mnie "zdradzic".Może to co pisze jest dla wiekszośći z Was niezrozumiałe,bo zyjemy w demokratycznym Państwie.Ja niestety miałam juz okazje przekonać się,że do wolności słowa jeszcze nam daleko.Przepraszam za te przydługa wypowiedz,ale chciałam Wam to troszke wyjaśnic.
                        • lablafox Re: Nasz album 24.02.04, 16:28
                          Jakie piękne nowe zdjęcia kwiatów doszły. Te niebieskie , Petromina , to
                          przylaszczki.Wogóle cieszę oczy tymi fotkami.
                          Lx
                          • petromin Re: Nasz album 25.02.04, 09:37
                            Miło mi , że się podoba. Chciałem Wam pokazać, że nie tylko robię zdjęcia
                            skałom (co możecie oglądać na mojej domowej stronie) ale także poświęcone
                            pozostałej części przyrody.
                            Czy mi się tylko wydaje, czy też Wedrowiec odeszła z albumu?
                            • edeka5 Re: Nasz album 25.02.04, 09:49
                              Całe szczęście wydaje Ci się. Sprawdziłam przed chwilą i jest Wędrowiec.
                              Ja się głupio czuję, bo jestem jedną z tych osób co tylko oglądają.
                              Ale nie mam warunków technicznych, aby coś zamieścić.
    • wedrowiec2 Re: Nasz album 25.02.04, 12:10
      Mammajo - zniknęłas z albumusad
      • mammaja Re: Nasz album 25.02.04, 12:11
        Nie , jestem rano sprawdzalam
        • mammaja Re: Nasz album 25.02.04, 12:17
          Rzeczywiscie - ale nie tylko ja .Ktos buchnal caly album "my w calej
          okazalosci" - a pojawil sie pusty - zyciorysy. NO nie wiem co tym myslec wink))
          • wedrowiec2 Re: Nasz album 25.02.04, 12:19
            ktoś chce mieć Ciebie tylko dla siebie, a dla nic nie zostałosad
            • fan-j23 Re: Nasz album 25.02.04, 12:24
              wedrowiec2 napisała:

> ktoś chce mieć Ciebie tylko dla siebie, a dla nic nie zostałosad
              MY-jest na drugiej stroniesmile
              • mammaja Re: Nasz album 25.02.04, 12:27
                Tak - poprostu przepchnieto Nas na druga strone,za kwiatki i widoczki.Widocznie
                nie jestesmy tacy wazni jak nam sie wydaje smile)))))
                • mammaja Re: Nasz album 25.02.04, 12:28
                  A kim jest fan-j23 .ze ma wejsciowka do albumu?
                  • rudakitka1 Re: Nasz album 25.02.04, 12:31
                    mammaja napisała:

> A kim jest fan-j23 .ze ma wejsciowka do albumu?

Swójsmile,wymieniłam "tajne" ewelina555,na tajne fan-j23 i znowu sie zapomniałamsad.To nie na to forum jest ta "ściema"
                • wedrowiec2 Re: Nasz album 25.02.04, 12:30
                  Nowa postać na forumowym firmamencie - fan-j23? Witam, może wcześniej nie
                  zauważyłam? Kim jesteś, skoro masz dostęp do albumu?
                  • mammaja Re: Nasz album 25.02.04, 12:34
                    No prosze, na bal to nie przyszla - a teraz w przebraniu Klosa robi nam
                    dywersje!
                    • rudakitka1 Re: Nasz album 25.02.04, 12:37
                      mammaja napisała:

> No prosze, na bal to nie przyszla - a teraz w przebraniu Klosa robi nam
                      > dywersje!

No cio!Jaka dywersja?Pomylić sie nie można?Ryczałam cały wieczór(ze śmiechu?)to co Wam miałam zabawe psuć.Zreszta Bodzio, by jakim mieczem pogonił i dopiero bym ryczałasad.
                      • mammaja Re: Nasz album 25.02.04, 12:39
                        No ale szkoda,ze cie nie bylo z nami - tylko tyle!
                        • lablafox Odważyłam się 25.02.04, 14:04
                          i samodzielnie wkleiłam 1 zdjęcie.
                          Lx
                          • lablafox Kto to jest spoqo? 25.02.04, 14:09
                            Znalazłam taki nick w korespondencji albumu?
                            Lx
                            • wedrowiec2 Re: Kto to jest spoqo? 25.02.04, 14:35
                              Pewnie sp oqo smile
                            • oqo Re: Kto to jest spoqo? 25.02.04, 19:38
                              lablafox napisała:

> Znalazłam taki nick w korespondencji albumu?
                              > Lx
                              melduję posłusznie że to ja(oqo).... nowe imię też mi pasuje.
    • piotr-61 Osobe, ktora.. 25.02.04, 14:38
      ...zdecydowala, ze ja i moj kot nie jestesmy godni aby figurowac na stronach
      albumu chcialbym poprosic aby wymazala rowniez moj nick z listy uczestnikow.
      Dlaczego? Po prostu nie lubie jak ktos "grzebie" w moich "papierach" a ja nie
      wiem dlaczego wink
      Zycze dalej milej zabawy!
      • marialudwika Re: Osobe, ktora.. 25.02.04, 14:41
        Co sie znowu dzieje?Kto wymazuje?A ja kota nie widzialam ani wlasciciela!!!!
        pozdro
        ml
        • marialudwika Re: Osobe, ktora.. c.d. 25.02.04, 14:45
          I ja MM nie widze!!Dlaczego jest jakos inaczej???Nic nie rozumiem...
          ml
        • wedrowiec2 PIOTR-61 25.02.04, 14:46
          Mnie przeniesiono do "kompostownika", czyli w najdalsze strony albumu, za
          kwiatkami, obrazkami i pejzażami. Jesteśmy na drugiej stronie "strony
          tytułowej". Sprawdźsmile
          • wedrowiec2 Re: PIOTR-61 25.02.04, 14:49
            Oddaj zdjęcia portu i wszystkie inne!! Kot jest obok Ciebie, tam gdzie byłsmile
            Ktos pomieszał strony albumu, i galeria "My w całej okazałości" jest ostatnią
            galerią tematyczną, a nie pierwszą.
            • felinecaline Re: PIOTR-61 25.02.04, 15:04
              1. Spoqo = oqo.
              2. W albumie nie ma "kompostownika", wszystkie strony sa na tych samych
              prawach, tylko juz w kazdym albumie tak jest, ze ktoras musi byc pierwsza a
              ktoras ostatnia.
              Niedawno bylo "larum wielkie", ze "my w calej okazalosci" znalazlo sie az
              na ....2 stronie i trzeba bylo w zwiazku z tym kliknac o 1 raz wiecej. teraz
              jest larum, ze ...zniknal kot? NIC nie zniknie, jesli autor SAM nie usunie
              tego, co zamiescil. Ale moi drodzy - oddalam Wam album do dyspozycji, jestescie
              wewnatrz i nauczcie sie byc tam samodzielni. Tylko w ten sposob mozna w pelni z
              niego korzystac, bo ja majac zycie pozaforumowe moge tam robic jakie takie
              porzadki jedynie "z doskoku" i nie zawsze mam czas, zwlaszcza przy arcupowolnym
              dzialaniu tego forum natychmiast Was o wszystkim uprzedzic. na taki "sluczaj"
              Bodzio jest wiceadminem i ma identyczne jak moje mozliwosci.
              Do "miniforum" tez sila, ozogiem i miotla nikogo zapedzac nie bede. Mialo ono
              byc miejscem ewentualnych spotkan AWARYJNYCH, jesli Gazeta znowu zwolni ponad
              wszelka przyzwoitosc, co znajesie wwlasnie mialo miejsce (moze dla
              nas "zagranicznych".
              Milej zabawy mimo wszystko.
              • instant do Managerów albumu 25.02.04, 15:16
                Feline i Bodziu, jako managerowie stronki macie przeciez do dyspozycji Maganger
                Tools, czyli narzędzia managesrkie, przy pomocy ktorych Wy i tylko Wy mozecie
                ustawiac kolejnosc podalbumow. Jesli z nich nie skorzystacie, to kolejne
                podgalerie (nawet puste) będą się zawsze pojawiać na pierwszej stronie
                Pictures. Jesli założeniem albumu było przede wszystkim ujawnienie oblicz
                naszych i naszych najbliższych, to przychylam się do zdania przedmówców, ze
                podalbumy te powinny figurowac zawsze na pierwszej stronie, przed widoczkami,
                kwiatkami itp. Nie ma letko, tytuły i stanowiska pociągają za sobą także
                obowiązki smile) A więc do dzieła, bo nikt Was w tym nie wyręczy, to jest max 5
                minut roboty.
                Pozdrawiam
                instant
                • foxal Re: do albumu 25.02.04, 16:26
                  Z wielka skrucha musze napisac i kajac sie przed wszystkimi, zwlaszcza Feline,
                  Piotrem i Wedrowcem,ze wreszcie dane mi bylo obejrzec ten album. Samo ogladanie
                  jest zarazliwe i bardzo czaso-chlonne. Taki album to interesujaca zabawa.

Ogladalismy z zona i bardzo nam sie podobaly zdjecia kwiatow, z ktoryc niektore
                  sa przepiekne, zwlaszcza te (Au)ktorych u nas nie ma. A juz na specjalna uwage
                  zasluguja obrazy malowane przez Halina 295 - sa naprawde sliczne.

My nie mamy w domu zadnych zwierzakow, wiec zauwazylismy je wszystkie, lacznie
                  z kotem Piotra 61 i tym statkiem do przeladowywania, co stoi na wodzie i sie
                  nie przewraca.

Teraz mam klopot co tam zamiescic, zeby wypelnic miejsce facjaty Foxala.

Mowilo sie o wyobrazni osob w odniesieniu do tekstow pisanych na forum. Nikogo
                  nie znalem i tak naprawde to wiele sobie nie wyobrazalem, ale na jednej osobie
                  to sie zawiodlem, musze skorygowac swoje kryteria wyobrazni.
    • wedrowiec2 Re: Nasz album 25.02.04, 18:52
      Na albumowej stronie pojawiła się osoba wirr11. Kto ukrywa się pod tym
      zawirowanym nickiem?
      • warum Re: Nasz album 25.02.04, 18:58
        to - ja, Warum, przepraszam,ze jeszcze nie ma tam mojego zdjecia, ale ...
        chwilowo nie mam dostepu do archiwum z fotkami, a na stanie nie mam aparatu
        cyfrowego. Zyje i serdecznie pozdrawiam moich Ulubiencow na Forum 40+.
        Uzupelnie wkrotce swoje zdjecie,zeby nie byc tylko skryta widownia smile
      • bodzio49 Re: Nasz album 25.02.04, 19:00
        Bardzo tajemniczo skończyłeś Foxal. I bardzo pesymistycznie.
        A jeśli chodzi o mnie jako asystenta Feline, to wprawdzie zauważyłem ten tytuł
        ale zwaliłem to na karb zamieszania z forsowaniem bram. Dzięki Feline za
        zaszczyt i zaufanie ale przeceniłaś mnie w tym względzie. Będę wdzięczny jeśli
        da się to przenieść np: na Instant. Proszę.
        • bodzio49 Re: Nasz album 25.02.04, 19:03
          To Ciebie było nam brak nie zdjęć Warum. Ale będzie miło jak i one będą.
          • mammaja Re: Nasz album do Piotra 25.02.04, 19:23
            Bardzo bylam wdzieczna Piotrowi,ze poswiecil mi czas i osobie zupelnie nie
            oswojonej z programami umozliwil wejscie do albumu. Mam nadzieje ,ze nie da sie
            prosic i wroci na miejsce! A jak sie okazuje wiele moglby nam jeszcze na
            dodatek opowiedziec o morzu!
            • bodzio49 Re: Nasz album - morze 27.02.04, 18:55
              A ja pooglądałem sobie te interesujące fotki o morzu Piotra i Wodnika i
              przypomniałem sobie swoje dawne marzenie, żeby wybrać się w jakiś dłuuugi rejs
              statkiem. Jeśli kiedyś będę miał powód i czas żeby odwiedzić np: USA to
              koniecznie takim wielkim statkiem gdzie można na pokładzie wyciągnąć się na
              leżaku, powdychać wilgotne i słone powietrze i pomarzyć, pomedytować, zapomnieć
              na trochę o tym szalonym świecie. Może kiedyś , gdzieś, jakoś...
              • lablafox Re: Nasz album - morze 27.02.04, 19:00
                Mnie natomiast dziś zachwyciły 2 fotki , też Piotra, liść z szadzią , tak
                ślicznie podświetlony słońcem i zimowa grafika. Dziś tez miałam przyjemność
                zobaczyć Omeri.
                Lx
                • bodzio49 Re: Nasz album - morze 27.02.04, 19:03
                  I Warumkę już "mamy" smile
              • wedrowiec2 Re: Nasz album - morze 27.02.04, 19:02
                Wodnik ma setki zdjęć z mórz, oceanów i wybrzeży. W większości są to
                zeskanowane obrazy ze slajdów, albo zdjęcia czarno-białe. Niestety nie potrafię
                ich dobrze obrobić, ale mimo to wyślę trochę wybranych do albumu i na stronę
                www.
                • bodzio49 Re: Nasz album 27.02.04, 19:22
                  Kiedyś na wczasach w Bułgarii a dokładnie w Bałcziku zwiedzałem piękny ogród
                  botaniczny. Też widziałem tam takie piękne kwitnące Agawy jak na zdjęciach Dan.
                  Podobno niektóre gatunki kwitną tylko raz w życiu i giną. Mamy tu przegląd
                  połowy świata. Czekam też na zdjęcia z Kanady. Ale chłopaki coś zapracowane
                  ostatnio.
                  • foxal Re: Nasz album 27.02.04, 20:33
                    Rozpoczalem wysylanie zdjec do strony o miescie w ktorym mieszkam, ale cos sie
                    zrywa w przesylce i Em_Em ma z nimi problem. Moj problem jest gdzie wysylac czy
                    do albumu, czy na strone. Moze dzis lub jutro sprobuje umiescici cos w albumie
                    jesli mi sie to powiedzie, bo ja jestem jak kierowca samochowy amator co jezdzi
                    ale nie lubi grzebac w srodku, zeby nie popsuc tego co juz dziala.

Ponadto dla takich ja (ostroznych) to najpierw trzeba sie oswoic z sama mysla
                    przeanalizowac konsekwencje a potem rozrabiac. Jak juz dowiedzielismy sie dzis,
                    to jest juz ktos kto niszczy spokoj "naszej grupy" przez platanie niesmacznych
                    figli Adminowi. A szkoda, bo tak dobrze choc z przeszkodami sie zaczelo i moze
                    sie szybko skonczyc.
                    • foxal Re: Nasz album 28.02.04, 16:27
                      Wreszcie udalo mi sie umiescic kilkanascie zdjec do albumu ze slizgawki, ktora
                      mamy o dlugosci kilku kilometrow. Trasa slizgawki rozpoczyna sie od National
                      Art Centre w poblizu Parlamentu w samym centrum miasta, gdzie co roku jest
                      konkurs na najladniejsza rzezbe z lodu i konczy sie na jeziorze w rejonie
                      Carleton University, gdzie rowniez sa rzezby z lodu. Taki festiwal trwa trzy
                      tygodnie kazdego roku w lutym. Kiedy poszedlem robic zdjecia to byl uz ostatni
                      dzien i kilka dni wczesniej padal snieg z deszczem, dlatego rzezby nie sa tak
                      ostre, ale jeszcze mozna rozpoznac ksztalty. Poza tym jak wyjezdzalem z domu to
                      bylo slonce a po dostaniu sie na miejsce niebo sie zachmurzylo, co rowniez
                      przeszkodzilo dac pelnie cieni i blaskow. Cos jednak mozna zobaczyc jak tu
                      ludzie sie bawia w zimie.
                      • lablafox Re: Nasz album 28.02.04, 16:50
                        Dziekuję za zamieszczone zdjecia i mam prośbę o opisanie ich. Nad każdą fotką
                        kilka słów. Byłoby cudownie, bo nie każdy z nas jest starym wiarusem tego forum.
                        Możesz to zrobić w następujący sposób- klikasz na 1 z fotek , nad nią ukazuje
                        się ołówek i napis "Edit Title and Description" - klikasz na ten napis i
                        pojawiaja się miejsca do opisu .W to węższe możesz wpisać np. co to i miasto.
                        W szerszy prostokącik jakiś własny komentarz , który zaistnieje bezpośrednio
                        nad zdjęciem.
                        Lx
                        • bodzio49 Re: Nasz album 28.02.04, 17:00
                          I ja chciałbym mieć taką ślizgawkę w mieście. Mamy malutkie, sztuczne lodowisko
                          ale tyle tam ludzi po południu i wieczorami, że rzadko chodzę.
                          • lablafox Re: Nasz album 28.02.04, 17:02
                            bodzio49 napisał:

> I ja chciałbym mieć taką ślizgawkę w mieście. Mamy malutkie, sztuczne
                            lodowisko
                            >
                            > ale tyle tam ludzi po południu i wieczorami, że rzadko chodzę.

Gdyby tak mróż był siarczysty i Warta zamarzłaby to miałabyś taką slizgawkę od
                            Gorzowa do Poznania i z powrotem.
                            Lx
                        • warum Re: Nasz album 28.02.04, 17:06
                          Podpisuje sie po Lx w sprawie komentarzy. Mnie przez sentyment spodobala sie
                          laciata/ chyba dmuchana! bo wielka jak bizonsmile/a z rzezb- taka lekko
                          przezroczysta / to od deszczu?/ bardzo delkatna kobieta na koniu? albo cosik
                          podobnym zwierzu.Foksal,i napisz cos wiecej o parlamenciesmile))
                        • foxal Re: Nasz album 29.02.04, 03:52
                          Lablafox,

Dziekuje za wskazowke do uzupelnienia opisow. Rano jak wstawialem zdjecia to
                          brak bylo troche czasu. Opis z dodatkiem panoramy miasta na koncu - calosc
                          mozna poczuc sie jak w rzeczywistosci.

Milego ogladania.
                      • marialudwika Re: Nasz album 28.02.04, 16:59
                        Zachwycily mnie rzezby lodowe!!!Pozdro
                        ml
                        • lablafox Do Krwawego 28.02.04, 17:05
                          Witaj młodzieńcze na mojej ukochanej sopockiej plaży. Przystojniak z Ciebie ,az
                          miło patrzeć. Gdzie się podział krzywy domek? Wykasowałeś go?
                          Lx
                          • wedrowiec2 Re: Do Krwawego 28.02.04, 20:56
                            Krzywy domek jest w ciekawostkach.
                        • marialudwika Re: Nasz album 28.02.04, 17:05
                          Widze,ze i Glodny sie "ujawnil".Jesli ten przystojny mlodzian spacerujacy po
                          plazy to on...Bo nie znam nicka.Pozdro
                          ml
                          • lablafox Re: Nasz album 28.02.04, 17:18
                            Hahaha , MarioLudwiko , ten przystojniak to KRWAWY. Ciekawe czy nick pochodzi
                            od krwawiących serc, rozkochanych i porzuconych dziewcząt.
                            Lx
                            • mammaja Re: Nasz album 28.02.04, 18:02
                              Rzeczywiscie "korespondencja" z Ottawy bardzo ciekawa,rzezby z lodu
                              zdumiewajace. Wszystko w albumie jest zreszta piekne,bo nasze!
                              • lablafox Swietne ciekawostki 28.02.04, 18:56
                                Najbardziej podobała mi się informacja o odpoczywajacych amurach. Zdjęcia
                                Piotra związane z propozycjami karnawałowymi do przemyślenia.
                                Lx
                            • wedrowiec2 Re: Nasz album 28.02.04, 20:36
                              ML popatrz na zdjęcia Krwawego z dzieciństwa (www40+) toz to skóra zdarta. Nie
                              zmienił się najbardziej z nas-dzieci.
                              • marialudwika Re: Nasz album 28.02.04, 20:45
                                To chyba nie byl daaaaaaaaaawno na forum i zapomnialam jego nick!!!!POzdrowki
                                ml
                                P.S.Nie zmienia to faktu,ze jest przystojny
    • wedrowiec2 Krwawy 28.02.04, 22:24
      Juz wiem jak wstawiać obrazy z PowerPointa do albumu. Wykreowany obraz trzeba
      zapisać jako .jpg (plik --> zapisz jako--> obraz .jpeg). I po kłopocie. Przed
      chwilą takie coś zamieściłam, działa, juz usuwam.
      • foxal Re: Album i Lablafox 29.02.04, 03:54
        Lablafox,

Dziekuje za wskazowke do uzupelnienia opisow. Rano jak wstawialem zdjecia to
        brak bylo troche czasu. Opis z dodatkiem panoramy miasta na koncu - calosc
        mozna poczuc sie jak w rzeczywistosci.

Milego ogladania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka