Dodaj do ulubionych

Prosze help!!!!!

21.02.04, 17:48
Pilnie instrukcja jak wejśc do albumu,bo mi chca pomóc a ja nie pamietam w którym watku to było!!!!
Obserwuj wątek
    • jej_maz Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 17:53
      Toc masz link pietro wyzej w opisie wink)
      • rudakitka1 Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 17:57
        jej_maz napisał:

> Toc masz link pietro wyzej w opisie wink)
        Tyle to i ja wiemsad.Jaki adres i jakie hasło?Wrzucam rudakitka i hasło moje na ten adres i mi wywala!
        • jej_maz Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 17:59
          smile)) To juz departament Feline - odemnie duza buzka i sprawdz poczte wink
          • mammaja Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 18:27
            i mnie tak samo!
        • lablafox Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 18:27
          rudakitka1 napisała:

> jej_maz napisał:
          >
          > > Toc masz link pietro wyzej w opisie wink)
          > Tyle to i ja wiemsad.Jaki adres i jakie hasło?Wrzucam rudakitka i hasło moje
          na
          > ten adres i mi wywala!
          Ruda , mnie też wywala. Może usiądziemy przed drzwiamu i zaczniemy ryczeć .
          Lx
          • felinecaline Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 18:32
            Rudzielcze, wchodz natychmiasy. Kluczyk w twojej skrzynce pocztowej. UWAGA!
            wszyscy, ktorzy chca sie w albumie logowac inaczej niz TU proszeni sa o
            powiedzenie w "podaniu" kim sa w FG, oszczedzi im to czekania i czkania
            w "antyszambrze".
            Bodzio zostal przeze mnie ustanowiony niniejszym wicemenagiem albumu, mozeby
            zechcial potwierdzic wszystkim "niewiernym Tomaszom", ze jestesmy tajni. Niech
            w tym celu wejdzie na "outils" de l'animateur, gdzie bedzie dzial "parametres
            du groupe, w ktore nalezy kliknac, tam pojawi sie kropka w kolku "privé", co
            powinno rozwiac wszelkie watpliwosci. Wy macie tylko "outils" bez tej
            mozliwosci wgladu i dokonywania zmian.
            • rudakitka1 Hurra!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.04, 18:35
              dostałam i weszłam-dzięki!!!!!!!!!
              To jeszcze gdzie instrukcja Bodzia jak wklejać?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka