rudakitka1 21.02.04, 17:48 Pilnie instrukcja jak wejśc do albumu,bo mi chca pomóc a ja nie pamietam w którym watku to było!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudakitka1 Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 17:57 jej_maz napisał: > Toc masz link pietro wyzej w opisie ) Tyle to i ja wiem.Jaki adres i jakie hasło?Wrzucam rudakitka i hasło moje na ten adres i mi wywala! Odpowiedz Link
jej_maz Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 17:59 )) To juz departament Feline - odemnie duza buzka i sprawdz poczte Odpowiedz Link
lablafox Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 18:27 rudakitka1 napisała: > jej_maz napisał: > > > Toc masz link pietro wyzej w opisie ) > Tyle to i ja wiem.Jaki adres i jakie hasło?Wrzucam rudakitka i hasło moje na > ten adres i mi wywala! Ruda , mnie też wywala. Może usiądziemy przed drzwiamu i zaczniemy ryczeć . Lx Odpowiedz Link
felinecaline Re: Prosze help!!!!! 21.02.04, 18:32 Rudzielcze, wchodz natychmiasy. Kluczyk w twojej skrzynce pocztowej. UWAGA! wszyscy, ktorzy chca sie w albumie logowac inaczej niz TU proszeni sa o powiedzenie w "podaniu" kim sa w FG, oszczedzi im to czekania i czkania w "antyszambrze". Bodzio zostal przeze mnie ustanowiony niniejszym wicemenagiem albumu, mozeby zechcial potwierdzic wszystkim "niewiernym Tomaszom", ze jestesmy tajni. Niech w tym celu wejdzie na "outils" de l'animateur, gdzie bedzie dzial "parametres du groupe, w ktore nalezy kliknac, tam pojawi sie kropka w kolku "privé", co powinno rozwiac wszelkie watpliwosci. Wy macie tylko "outils" bez tej mozliwosci wgladu i dokonywania zmian. Odpowiedz Link
rudakitka1 Hurra!!!!!!!!!!!!!!! 21.02.04, 18:35 dostałam i weszłam-dzięki!!!!!!!!! To jeszcze gdzie instrukcja Bodzia jak wklejać? Odpowiedz Link