Dodaj do ulubionych

dowcipny wątek

• skaarby rozmówki 21.02.05, 22:02
      Międzynarodowa wycieczka przyjeżdża pod najpiękniejszy wodospad na świecie,
      oszołomieni turyści wzdychają:
      - .......ooo my god, it's wonderfuuuuul.....
      - .......ooo mein Gott, das ist wuuuuunderbar....
      - .......gospodin moj, eto priekrasnoooojeee...
      - .......ooo k....aaa, ja p.......ęęęę...

• dado11 Re: rozmówki 21.02.05, 22:44
        no i co .....nawet ruscy sa lepsisad((( tylko naszej zalosnej narodowosci
        brakuje slow, na okreslenie urody zjawiskasad((( chcialabym stad uciecsad
        daleko`sad kocham to miejsce na ziemi, i nie moge pojac zalosnej ciasnoty
        umyslow jego mieszkancowsad((( tu podobno jest tkliwa dusza???? tylko gdzie?
        ja nie wiem... zle mi jest, ostatniosad chyba pojde sobie pospac....
        • ada296 allegro jest super :-) 05.03.05, 20:37
          klub.chip.pl/imka/nominacje.htm
          www.allegro.pl/my_page.php?uid=1252988
          • fedorczyk4 Re: allegro jest super :-) 05.03.05, 20:59
            Droga Ado, uratowalas mi zycie (przepraszam za brak polskich znakow, ale
            kozystam z mezowego kompa. z obca klawiatura),po fatalnym dniu weszlam na forum
            i wpadlam Twoj post. skozystalam i o malo nie umarlam ze smiechu!
            • kamfora coś innego ;-) 10.03.05, 19:57
              polska-krasnoludowa.blog.onet.pl/
              • ada296 trochę muzyki :-) 11.03.05, 20:56
                www.portfolio.net.pl/~toruniak/albumy/flash/numanumaye.html
                koniecznie z głośnikami
                strona się chyba wolno otwiera
                • skaarby Suzuki 11.03.05, 21:29
                  Pierwszego dnia szkoły, przed rozpoczęciem lekcji, nauczycielka przedstawia
                  amerykańskiej klasie nowego ucznia:
                  - To jest Sakiro Suzuki z Japonii.
                  Lekcja się zaczyna. Nauczycielka mówi:
                  - Zobaczymy jak sobie radzicie z historią. Kto mi powie, czyje to są słowa:
                  "Dajcie mi wolność albo śmierć"?
                  W klasie cisza jak makiem zasiał, tylko Suzuki podnosi rękę i mówi:
                  - Patrick Henry, 1775 W Filadelfii.
                  - Bardzo dobrze, Suzuki. A kto powiedział: "Państwo to ludzie, ludzie nie
                  powinni więc ginąć"?
                  Znowu wstaje Suzuki:
                  - Abraham Lincoln, 1863 w Waszyngtonie.
                  Nauczycielka spogląda na uczniów z wyrzutem i mówi:
                  - Wstydźcie się. Suzuki jest Japończykiem i zna amerykańską historię lepiej od was!
                  W klasie zapadła cisza i nagle słychać czyjś głośny szept:
                  - Pocałuj mnie w dupę, pieprzony Japończyku!
                  - Kto to powiedział? - krzyknęła nauczycielka, na co Suzuki podniósł rękę i bez
                  czekania wyrecytował:
                  - Generał McArthur, 1942 w Guadalcanal, oraz Lee Iacocca, 1982 na walnym
                  zgromadzeniu w Chryslerze.
                  W klasie zrobiło się jeszcze ciszej i tylko dało się usłyszeć cichy szept:
                  - Rzygać mi się chce...
                  - Kto to był? - wrzasnęła nauczycielka, na co Suzuki szybko odpowiedział:
                  - George Bush senior do japońskiego premiera Tanaki w 1991 podczas obiadu.
                  Jeden z naprawdę już wkurzonych uczniów wstał i powiedział kwaśno:
                  - Obciągnij mi druta!
                  Na to nauczycielka zrezygnowanym tonem:
                  - To już koniec. Kto tym razem?
                  - Bill Clinton do Moniki Levinsky w 1997 roku w Gabinecie Owalnym w Białym Domu
                  - odparł Suzuki bez drgnienia oka. Na to inny uczeń wstał i krzyknął:
                  - Suzuki to kupa gówna!
                  Na co Suzuki:
                  - Valentino Rossi w Rio na Grand-Prix Brazylii w 2002 roku.
                  Klasa już całkowicie popada w histerię, nauczycielka mdleje, gdy otwierają się
                  drzwi i wchodzi dyrektor:
                  - Cholera, takiego burdelu to ja jeszcze nie widziałem.
                  Na co odpowiada Suzuki:
                  - Leszek Miller do wicepremiera Hausnera na posiedzeniu komisji budżetowej w
                  Warszawie w 2003 roku......
                  • ada296 facet idealny ;-) 24.03.05, 21:34

Drogie Panie! Mam dla Was w prezencie wzór umowy, która zepewni
                    Wam szczęśliwe małżeństwo! Wydrukujcie i szukajcie takiego
                    co podpisze...
                    Zajmie Wam to wiele lat ale jest szansa... wink

Przedślubna deklaracja idealnego mężczyzny
                    Ja, niżej podpisany kandydat, ubiegający się o pozycję mężczyzny
                    życia, akceptuję poniższe postanowienia:
                    § 1. Jeśli nie będę mógł doprowadzić do orgazmu swojej kobiety przez
                    pierwsze 5 minut stosunku, nie ustanę w staraniach przez czas
                    nieokreślony aż do momentu pełnego zadowolenia ze strony partnerki, nawet jeśli
                    powyższe starania prowadzić będą do odwodnienia, przegrzania, zrzucenia
                    kilku zbędnych kilogramów, czy bolesnych obtarć.
                    § 1.01 Każdy seks poprzedzony będzie małym prezentem w postaci kwiatów
                    /czekoladek/ eleganckiej bielizny oraz kolacją przy świecach, którą
                    sam ugotuję / zorganizuję nie demolując przy okazji całego domu.
                    § 1.02 Po stosunku nie zapalę papierosa i nigdy nie zasnę wcześniej niż
                    godzinę po mojej kobiecie. Przez ten czas będę czuwał nad jej bezpieczeństwem
                    i delikatnie bawił się jej włosami.
                    § 1.03 Wyrzucam puste opakowania po sokach i innych produktach do kosza
                    na śmieci. Nie wstawiam ich do lodówki, ani nie stawiam na szafce.
                    § 2. Zawsze będę opuszczał deskę sedesową, a podczas kąpieli nie będę
                    zalewał całej łazienki wodą.
                    § 2.01 Pamiętam i potrafię wykorzystać wiedzę, że papier toaletowy
                    znajduje się zwykle w szafce nad toaletą.
                    § 3. Wszystko, co ugotuje moja kobieta jest najlepsze na świecie,
                    zdrowe, smaczne i dietetyczne, a czarny kolor wskazuje jedynie na złą
                    jakość garnków.
                    § 3.01 Uwielbiam jeść białe serki, musli, sałatę i inne warzywa.
                    § 3.02 Nikt nie robi tak pysznych ciast i deserów, jak moja wybranka,
                    nawet jeśli jest to jogurt z logo Biedronki.
                    § 3.03 Obiecuję pomagać mojej kobiecie w pracach kuchennych - będę ostrzyć
                    noże, zmywać, pilnować ziemniaków i przepychać rury. Do moich obowiązków
                    należeć będzie także wycinanie ciekawych przepisów kulinarnych z pism
                    dla kobiet i wklejanie ich do specjalnego zeszytu.
                    § 4. Nie lubię wychodzić z kolegami na piwo i mecze. Czas wolny spędzam na
                    planowaniu naszych wspólnych podróży oraz niespodzianek dla mojej
                    kobiety. Do garażu chodzę tylko, żeby przynieść słoiczek ogórków do obiadu.
                    Samochód w razie potrzeby oddaję do mechanika zamiast spędzać przy nim
                    drogocenne godziny, które z radością spożytkuję pomagając mojej
                    kobiecie w domu.
                    § 4.01 Właściwie nie oglądam telewizji, nie interesuje mnie piłka nożna,
                    boks i żużel. Chętnie dosiadam się do swojej kobiety, gdy ogląda
                    ulubionyserial lub melodramat. Potrafię trzymać ją za rękę przez cały
                    film.
                    § 5. Jeśli zauważę, że moja kobieta źle się czuje przytulam ją czule,
                    całuję w czoło i zapraszam na zakupy.
                    § 5.01 Uwielbiam odwiedzać centra handlowe, szukać promocji, zbierać
                    kupony, talony i stempelki na kartach lojalnościowych.
                    § 5.02 Moja kobieta będzie miała pełny dostęp do mojego konta.
                    § 6. Obiecuję nigdy nie przesiadywać przed telewizorem w kapciach z
                    puszką piwa w ręku.
                    § 6.01 Nigdy nie włączam jednocześnie radia i telewizora. Podobnie, jak
                    moja kobieta uważam, że to absolutnie bez sensu.
                    § 6.02 W sobotnie popołudnia uwielbiam jeździć na obiadki do rodziców
                    mojej kobiety. Jej matka jest moją przyjaciółką, chętnie opowiadam jej o naszych
                    wspólnych planach.

Będąc zdrowy na umyśle i ciele, wstępuje w ten związek i
                    zobowiązuję się do bezdyskusyjnego przestrzegania powyższego kontraktu.
                    /data i czytelny podpis kandydata/
                    • ada296 ;-) 14.04.05, 23:02
                      info.onet.pl/1081203,69,item.html
                  • chris.w4 Re: Suzuki 22.08.18, 19:20
                    skaarby napisała:
                    > Pierwszego dnia szkoły, przed rozpoczęciem lekcji, nauczycielka przedstawia
                    > amerykańskiej klasie nowego ucznia

skaarby dziękuję, pośmiałem się z tego tekstu do łez
                    • chris.w4 Oznaka inteligencji 22.05.19, 13:59
                      czyżby?

https://bezuzyteczna.pl/static/content/bd92f6e6677a97ba8098.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka