poziomkitruskawki 05.04.14, 08:44 Jak spędzacie weekendy domowo czy poza domem ? W tym tygodniu jadę sprawdzić czy w lesie dużo wiosny widać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: Gdzie na weekend ? 05.04.14, 11:40 Roznie bywa, ale najczęsciej w ogrodzie , z widokiem nas lasek Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Gdzie na weekend ? 05.04.14, 11:57 U nas pochmurno i zimno. Może przemogę się i pojadę do śródmiescia ! fotografować kwitnące magnolie. Skąd piszesz?? Odpowiedz Link
malosia06 Re: Gdzie na weekend ? 11.04.14, 08:03 Zwykle niedziela na wodzie, w kajaku. Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Gdzie na weekend ? 13.04.14, 16:27 Gosiaczku, jak było w kajaku, d....cia nie zmarzła? Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: Gdzie na weekend ? 14.04.14, 11:28 ostatni weekend: montowanie szafy 3 drzwiowej, teatr, mycie okien, rozmowy o tym jak nie spędzić swiąt przy stole, groszki i zielone oczy ..nastepny weekend, choćby miał by swiąteczny....będzie wyjątkowy. a jaki? diabli go wiedzą trzeźwiejący bohater w pampersie Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: Gdzie na weekend ? 11.04.14, 12:39 ja w swiateczny nieco wydluzony weekend jade w swoje rodzinne strony: www.youtube.com/watch?v=g3x4E9iAdsU Odpowiedz Link
verbena1 Re: Gdzie na weekend ? 11.04.14, 15:14 Wilku, ladnie masz w tej Gdyni. Wlasnie szukam w okolicach Gdyni - Gdanska - Sopotu noclegu na czerwiec. Propozycji mnostwo i trudno sie zdecydowac. Odpowiadajac na pytanie - gdzie na weekend - to zalezy od pogody, rowerem po okolicy lub polazenie po galeriach. Mowie o galeriach zwiazanych ze sztuka bo ostatnio uslyszalam ,ze galeria nazywa sie centrum sklepowe. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Gdzie na weekend ? 11.04.14, 16:34 Po codziennym bytowaniu w mieście, jeśli tylko pogoda dopisze, to jedziemy koniecznie w plener Bug, Narew, a potem może podadzą jakąś rybkę na talerzu w porcie yachtowym Odpowiedz Link
wolfbreslau Re: Gdzie na weekend ? 13.04.14, 14:41 dla mnie galeria ma od dawna i na zawsze tylko dwa znaczenia: 1- sztuka 2- pewien rodzaj balustrady na antresoli hey Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Gdzie na weekend ? 13.04.14, 16:07 Deszczowo, zimno ( wiosna w odwrocie), więc domowo z książką i krótki spacer. Oby do wiosny ! Odpowiedz Link
mammaja Re: Gdzie na weekend ? 02.05.14, 20:18 Usmialam się jak norka, wyobraziwszy sobie, ze mialabym spedzać weekend na Nowogrodzkiej Kiedys mieszkałam na rogu Al. Jezrozolimskich i Kruczej i stamtad ucieklismy na dalekie obrzeze miasta, czym sie nieustannie delektuję . Nie jestem więc "targetem" dla tej reklamki. Odpowiedz Link
mammaja Re: Gdzie na weekend ? 02.05.14, 20:21 Wolfbreslau, zielonych oczu nie mam, ale groszki sieję zawsze koło róż, na cześć i ku wspomnieniom Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Weekend w domu 02.05.14, 21:20 Weekend w domu u Mamy, z siostra, uczac Mame obslugi pierwszego w Jej zyciu aparatu cyfrowego. Przejrzalysmy tez 6 tysiecy zdjec ze slubu syna, zeby Mama mogla wybrac do drukowania te, ktore Jej sie podobaja. Jutro wszystko w Poznaniu bedzie zamkniete, pogoda ma byc podobna do dzisiejszej: pochmurna, zimny wiatr i tylko 12 stopni, wiec nie planuje wychodzic na dlugo. Ale pojde pospacerowac w zielen z aparatem, zeby zrobic nieco zdjec. Nie przywiozlam do Polski swojego i bez mozliwosci pstrykania czuje sie zubozona. Zycze Wam milego weekendu, niezaleznie od tego co robicie. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º>¸¸. Jak gadać z królikami Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Weekend w domu 03.05.14, 08:53 Ogromna czesc spedzam w domu. Przeprowadzilismy sie dopiero 16 miesiecy temu w tutejsze regiony. Mam wiec cala mase do zwiedzania na miejscu. Jestem w okolicy mocno ustabilizowanej turystycznie. Gdzie sie wiec jedzie na weekend mieszkajac w aktrakcyjnej turystycznie miejscowosci i regionie - na dzien dzisiejszy - nigdzie. Kan Odpowiedz Link
chris.w4 Re: Gdzie na weekend ? 29.10.19, 16:24 pukla, obóz w Auschwitz zwiedzałem parę lat temu. W weekendy u mnie nie dzieje się nic rewelacyjnego, najczęściej sobota mija na odpoczynku a niedziela na przeróżnych odwiedzinach Odpowiedz Link