Dodaj do ulubionych

majówka 2014 :):):)

30.04.14, 18:46
Majówkę 2014 uważam za rozpoczętą. Co robicie 40+?

Ja 4 dni wolnego, dzieci wyrzucone z domu (z dziadkami nad morzesmile)
Jestem sama i cieszę się, że przede mną 4 dni luzu.
Mam w planach - poranną kawę w ogrodzie, jakieś drobne porządki/prace domowe na które zwykle brak czasu, 10 - 12 km przechadzkę, długą kąpiel z książką, potem jakiś film, piwo, czy 2.
I tak co dzień smilesmilesmile
Telefony wyłączonesmile
Z doświadczenia wiem, że wypocznę lepiej niż podczas 2 - tygodniowych wczasów w kurorcie smile
Obserwuj wątek
    • fedorczyk4 Re: majówka 2014 :):):) 30.04.14, 19:04
      Ja mam wolne tylko jutro, w piatek "robie", w sobote mam Wnucze na niedziele mam przewidziane tlumaczenie ktore musze oddac w srode. Ale jutro ide z przyjaciolka na kijki, potem na ploty w knajpie z inna wink
      • zszywka.biurowa Re: majówka 2014 :):):) 30.04.14, 19:12
        Przed wyjazdem moja córka (8 lat) pyta: mamusiu, a ty idziesz na jakieś spotkanie jak nas nie będzie? Na to syn (16 lat): coś ty, mama będzie odpoczywać, a pójdzie w następny weekend po naszym przyjeździe smile
        • alfredka1 Re: majówka 2014 :):):) 30.04.14, 20:40

My już zaczęlismy spotkaniem z Przyjaciółkami z Forum. Było serdecznie i wesoło. Już nic nie planuję, radości ze spotkania starczy nam na dłuuuuuuuuuuuugo smile))
          • luiza-w-ogrodzie Re: majówka 2014 :):):) 01.05.14, 00:32
            Oj, bylo wesolo, Alfredko, ciesze sie ze sie z Wami wszystkimi zobaczylam wink Dziekuje Szczeciniankom za mile spotkanie!

Co do majowki, bede ja spedzac pewnie troche na dzialce mojej Mamy a troche bawiac sie fotografowaniem Poznania i okolic. W Poznaniu maja byc przymrozki!

Luiza-w-Ogrodzie
            Forum AUSTRALIA
            • natka-2003 Re: majówka 2014 :):):) 01.05.14, 10:17
              witajcie,
              poczytuję to forum i zazdroszczę forumowych przyjaźni smile wreszcie odważyłam się napisać...
              najlepiej wypoczywa mi się z kimś, a dzisiejsza pogoda to obowiązkowo " w terenie" (może to typowe dla tych mieszkających w blokach...)
              druga część majówki to okolice Gniezna/Biskupina z córką dlatego te przymrozki w Poznaniu nie brzmią dobrze wink
              pozdr N
              • mammaja Re: majówka 2014 :):):) 02.05.14, 04:08
                Dzisiaj odpoczywalam zamiast pisac co mam na poniedzialek sad Jutro juz muszę ! W sobote mam rodzinna wizyte , ale nie dluga, mam nadzieję. Synostwo z wnukami pojechali na Mazury, a ja spaceruje po okolicy i zachwycam się majowa przyrodą !
                • goskaa.l Re: majówka 2014 :):):) 02.05.14, 23:26
                  W przeddzień majówki było sympatyczne spotkanie z Bbetką i Luzą - szkoda, że tak krótkie sad
                  Pierwszego pojechałam na przystań i w planie było sprzątanie domku klubowego - przewidywana pogoda zadecydowała inaczej i najpierw trochę popływaliśmy, a potem wystawiliśmy trochę sprzętu.
                  Dziś rano był kurs po kajaki i przyczepę, potem początek sprzątanie, a pod wieczór wizyta w teatrze.
                  Nie wiem jeszcze, co jutro przyniesie...
                  • zszywka.biurowa Re: majówka 2014 :):):) 06.05.14, 23:02
                    Dla mnie majówka udana smile
                    luz...
                    Jak przypuszczałam - odpoczęłam, odpoczęłam, odpoczęłamsmile
                    A ostatniego dnia zrobiłam sobie zdrowy posiłek - warzywa z patelni + nabiał (frytki + smażony sersmilesmilesmile)
                    • monia.i Re: majówka 2014 :):):) 06.05.14, 23:52
                      To niemal tak jak moja ulubiona Bridget Jones i jej zamienniki ( jeden smoothie jako ekwiwalent porannej porcji owoców wink)
                      To nie był mój wymarzony weekend majowy - ale będą inne smile
                      • zszywka.biurowa Re: majówka 2014 :):):) 11.05.14, 20:32
                        Tak, to w stylu B. Jones smile Następna okazja - weekend czerwcowy - znów dziecię wyjeżdża )
                        Ale od majówki do czerwca mam niezapowiedzianie super dużo obowiązków służbowych - mój dzień pracy to 12 godz. + pracujące soboty - i tak cały majsad
                        • alfredka1 Re: majówka 2014 :):):) 11.05.14, 21:24

Współczuję zszyweczko sad(
                          tylko za mocno nie staraj się wyprostować bo Cie stracimy smile))
                          cmok cmok.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka