jutka1 17.09.04, 16:06 ... bo sie literowka wkradla... Jytka1 to literowka Skladam nastepne podanie jako ja bez literowki )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Album - prosze nie wpuszczac.... 17.09.04, 16:10 nastepnego podania zlozyc nie moge - najpewniej msn zapamietuje IP. wpuscicie jYtke1 albo nie, zobacze.. jesli wpuscicie to dobrze, jesli nie tez ok )))))))))) (nie bede pisac tutaj nt. decyzji szacownego Gremium )))) Lx, jak dojdziesz do komputera, to mozesz ten watek cak cak wykasowac Odpowiedz Link
felinecaline Re: Album - prosze nie wpuszczac.... 17.09.04, 16:27 Wlasnie cie bylam wpuscilam z literowka. Odpowiedz Link
instant Re: Album - prosze nie wpuszczac.... 17.09.04, 16:40 A moze wywalic i wpuscic na nowo jako Jutka, skoro nie chcesz byc Jytka? Chociaz Jytka tyz piknie ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album - prosze nie wpuszczac.... 17.09.04, 16:52 Moge byc i Jytka )) Dziekuje za wpuszczenie !! )) Odpowiedz Link
antyproton Re: Album - prosze nie wpuszczac.... 17.09.04, 19:50 Lepiej Jytka niz Jatka , Tutka albo Wutka ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Album - prosze nie wpuszczac.... 17.09.04, 21:56 Tutka nie jest zle, szczegolnie jak sie ma tytul do tego )))) parafraza: mial wyjatkowo inteligentny wyraz twarzy. i w ogole przypominal mnie.... Odpowiedz Link
jutka1 :-(((((( 17.09.04, 22:14 z domowego komputera jako jytka1 nie chce mnie wpuscic, wiec jeszcze raz zapukalam jako jutkaparis ki czort? IP sie nie zgadzalo czy jak? w takim razie, jak czlek podrozuje to nie moze wejsc? Odpowiedz Link
instant Re: :-(((((( 17.09.04, 22:32 Wpuscilam Cie jako jutkaparis. Sprobuj teraz wejsc Odpowiedz Link
bodzio49 Re: :-(((((( 17.09.04, 22:38 Te trudności mają z wiązek z przelogowywaniem. Już wcześniej radziłem żeby wychodząc wylogowywać się (kolorowa ikonka u góry). A wchodzić będąc zalogowanym na swój nick. Odpowiedz Link
jutka1 Re: :-(((((( Instant et. al. :-)))) 17.09.04, 22:46 weszlam zdjecia moich skromnych wlosci na Dolnym Slasku zamiescilam ))))))) Odpowiedz Link
skynews Re: :-(((((( 17.09.04, 22:43 Wykasuj folder Temporary Internet Files oraz Cooki's w przegladarce i bedzie wszystko ok. Odpowiedz Link
jutka1 Re: :-(((((( --- skynews 17.09.04, 22:53 skynews napisał: > A gdzie jest Twoja "fasadka"? ********** wyjde na glupa ale trudno.... co to jest fasadka? Odpowiedz Link
jutka1 Re: :-(((((( 17.09.04, 22:52 skynews napisał: > Wykasuj folder Temporary Internet Files oraz Cooki's w przegladarce i bedzie > wszystko ok. ********** Skynews, tez zrobilam wlasnie ))))))) mam nadzieje, ze Tobie jako krajanowi zdjecia nie beda obce Odpowiedz Link
jutka1 Re: :-(((((( 17.09.04, 23:15 skynews napisał: > My Picture is still missing ! ********* sky, you're losing me...... chcesz mordeczke? o to chodzi? a inne mordki tam tez sa?? bo jakos siakos nie widzialam.... ps. ok, ok, ok.... Odpowiedz Link
mammaja Re: :-(((((( 17.09.04, 23:18 Jutko! Przeciez to najwazniejsza czesc albumu ! Czekamy,ze dolaczysz z obliczem! Odpowiedz Link
skynews Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 17.09.04, 23:41 Wow! Ten pieprzyk,jestem pod wrażeniem! Chwileczke,ale na drugim zdjeciu juz go nie ma ? Odpowiedz Link
jutka1 Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 17.09.04, 23:43 skynews, nie pieprzyk tylko pieg czasem jest ciemnieszy czasem sie gubi w innych piegach sorry.... Odpowiedz Link
skynews Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 17.09.04, 23:52 Nie przepraszaj i tak mi sie podoba. Odpowiedz Link
oqo Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 17.09.04, 23:56 kiedyś puściłem (albumowy)wątek typu : proszę nie wpuszczać - po jakimś czasie mi się odmieniło bo z zasady i przekonań jestem spolegliwy do bólu (hasło pana z siwą brodą(były senatu marszałek -chyba))i wiem że człek zmiennym jest....jeśli nadzieja jest choćby nikła to szansę choćby nikłą każdy mieć powinien. Odpowiedz Link
jutka1 Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 18.09.04, 00:03 Oqo, jak zakladalam ten watek to chcialam zeby jedno wcielenie nie bylo wpuszczone coby drugie moglo wlezc.. Nie wiedzialam o tych roznych cudach na kiju, ktore msn ma w zanadrzu.... pozdrowienia wieczorne (nocne? ) Odpowiedz Link
lablafox Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 18.09.04, 08:17 Jakoś właśnie tak sobie Ciebie wyobrażałam. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 18.09.04, 08:23 Jutka Twoje oblicze jest odzwierciedleniem pogody ducha jaką na forum nam serwujesz. Sympatia do świata "przeziera" na odległość Podobnie jak Lx też sobie tak Ciebie wyobrażałam. Odpowiedz Link
skynews Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 18.09.04, 10:48 A nie napisalem kilka tygodni temu,przed zobaczeniem jej zdjec,ze dziewczyna moze byc modelka i to tylko na podstawie wymiany kilku slow z nia. Ona odpisala ze ruda i piegowata jak jakies tam jajo! Mam chyba intuicje i talent do odkrywania gwiazd. Odpowiedz Link
jutka1 Re: i jeszcze jedna morda :-)))))))))) ntxt 18.09.04, 10:54 masz ci los... wielcem sie splonila i zambarasowala, i jeszcze bardziej mi piegi wylazly!! ))) klaniam sie, skynews Odpowiedz Link
lablafox Re: Albumik tez tu macie? n/t 18.09.04, 10:45 I stronę www też. Na stronę wejdziesz bez kłopotu , na album musisz sobie "zasłużyc". Witam Cię Luizo w ogrodzie z rybkami Odpowiedz Link
foxal Re: Albumik tez tu macie? n/t 18.09.04, 16:52 Jutko 1, Obejrzalem Twoje zdjecia i wywnioskowalem, ze nie kwalifikujesz sie do albumu czterdziestek + bo jestes za mloda. Buzia jak u gimnazjalistki co nie oznacza brak doswiadczenia czterdzieltolatek, ktorego wiekszosc mlodziezy nie uznaje i nie szanuje. Mimo wszystko jestem za utrzymaniem Cie w Albumie. Odpowiedz Link
jutka1 Dementi 18.09.04, 19:05 foxal napisał: > Jutko 1, > > Obejrzalem Twoje zdjecia i wywnioskowalem, ze nie kwalifikujesz sie do albumu > czterdziestek + bo jestes za mloda. Buzia jak u gimnazjalistki co nie oznacza > brak doswiadczenia czterdzieltolatek, ktorego wiekszosc mlodziezy nie uznaje i > nie szanuje. Mimo wszystko jestem za utrzymaniem Cie w Albumie. ************ ((( Za pare miesiecy skoncze 42... Sama juz nie wiem, kwalifikuje sie czy nie? Najnowsze ze zdjec bylo zrobione 2 miesiace temu, ale zaczynam sie niepokoic.... Biednemu zawsze wiatr w oczy.. Odpowiedz Link
marialudwika Album 19.09.04, 23:52 Sa ostatnio rozne propozycje.Moze jednak zdjecia forumowiczow razem powinny zostac i kilka tematow,jak kwiaty i t.p.Tak sobie glosno mysle i niesmialo odzywam. ml Odpowiedz Link