Dodaj do ulubionych

My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-)))))

16.10.04, 00:44
Otwieram... Wprawdzie teraz sie przenieslismy na Mocnych Markow, ale jutro
bedziemy kontynuowac o snach... i na inne tematy tez...

smile))))))))
Obserwuj wątek
    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 00:44
      Over wink)
    • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 00:45
      Proponuje temat MEDIUM!!
      ml
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 00:47
        a wiesz ML, ze niezly?
        smile))))
        • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 00:49
          NIO!!!
          ml
    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 20:01
      Witam. W programie 1 TV "Amelia" Już się cieszę wink)
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:05
        jestem
        goscio-panie poszly
        • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:23
          Jestem, ale muszę odejść, na pół godziny. Kolczykowa żąda dostępu do komputera;-
          )
          • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:24
            pozdrow Kolczykowa, ale za pol godziny szlaban dla niej !!! smile))
            • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:54
              Jestem dokad sie nie zacznie miniserial z Al Pacino I Meryl Streep p.t. "Angels
              in America".
              ml
              • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:56
                witam smile
                oglądnęłam Amelię
                ależ urokliwy film
                i ten Paryż w tle...
                • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:10
                  Ada....
                  smile
    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:09
      Jestem. Kulczykowa oddała pole wink
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:35
        i co kurcze?

zjawicie sie jak bede padac???????
        • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:37
          Jestem, ale nie zwróciłaś na to uwagi, Jutkawink))
          • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:40
            jowoj napisał:

> Jestem, ale nie zwróciłaś na to uwagi, Jutkawink))
            dobra dobra
            miedzy twoim wpisem a moim bylo 20 minut

jestem szczesliwa. odzyskalam Przyjaciolke przez duze P.
            smile))))))))))
            • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:42
              A zaginęła Ci ?wink)
              • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:46
                Coś znikamy dziś wzajemnie ;-(
              • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:49
                Wojciechu, skomplikowana historia

odnalazla sie
                jestem hepi wink
                • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:50
                  Idę sobie ulicą, patrze, a tam przyjaciółka sobie idzie wink
                  • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:53
                    Wojciechu,
                    raczej:
                    siedze sobie w kawiarni, a tu Przyjaciolka przychodzi, bo wie ze tam bede.

lzy radosci - bo 4+ miesiecy zero kontaktu
                    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:54
                      Ukradli wam telefony? wink
                      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:57
                        Nie ukradli. A moze ukradli.
                        • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:02
                          Pusto. Wyobraź sobie, że występ Chóru Aleksandrowa jest jutro. Pomyliły mi się
                          daty. Więc jutro jadę do Opola. Już się cieszę na "Kalinkę" wink
                          • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:14
                            powiedz im ze maja podmoskovnyje wiecziera zagrac
                            jak nie to jutkowy gniew itepe... wink
                            • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:15
                              Na pewno zagrają. To przeca żelazny repertuar -smile)
                              • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:19
                                dobranoc Wojciechu...

lozko wzywa ......
                                do jutra
                                • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:20
                                  Dobranoc Jutka wink
                                  • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:25
                                    Dobranoc nieobecnym juz!
                                    ml
    • jutka1 Niedziela 17.10.04, 13:02
      Dzien dziwny, niski poziom energii mam, nic mi sie nie chce, nawet ze zrobieniem
      kanapek zwlekam, chociaz glodnam... ;-(

W kuchni sterta naczyn do umycia po wczorajszych gosciach, myje je w odcinkach,
      bo na calosc energii nie starcza... mam zmywarke, ale rzadko uzywam, bo .....
      lubie myc naczynia smile))) szum i cieplo wody, babelki, ladny zapach plynu
      (teraz odkrylam plyn o intensywnym zapachu grapefruit'a smile

Nienawidze natomiast prasowac...
      Nie lubie myc okien...

I taki temat przez lenistwo mi wyszedl...

J. smile
      • monia.i Re: Niedziela 17.10.04, 13:10
        A ja powoli dochodzę do siebie po sobotnim szaleństwie. Na szczęście niedziela
        jest z tych leniwych i spędzanych "na miejscu". Lubię takie.
        Teraz jeszcze tylko jakieś lody by się przydały...
        • jutka1 Re: Niedziela 17.10.04, 13:15
          Witaj Moniu smile
          Lody? do jedzenia czy na oklady?
          wink))
          • monia.i Re: Niedziela 17.10.04, 13:19
            Witaj Jutko smile
            Do jedzenia, jak najbardziej...Na przykład sorbetowe truskawkowe.Idealne
            na "dzień po" smile
            Okłady, na szczęście, były zbędne. Sama się mogę co najwyżej po łapach
            pookładać za nadmiar wypalonych papierosów.
            • jutka1 Re: Niedziela 17.10.04, 13:37
              to lody sa dobre na kaca??... smile))
              nie wiedzialam smile
    • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:03
      zanim zalegne spac...

Norah J. No. 2 spiewa, tym razem z CD.. what am I to you

souvenirs, souvenirs....
      • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:12
        Jutka to Ty już spać idziesz ? sad((
        • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:22
          Jestem...
          jeszcze nie...

ale wlasnie bede zrywac z osobistym

wracam za chwile
          • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:27
            no i utknęłam
            chciałam Ci życzyć...
            no właśnie...
            jakiego zrywania...
            bezbolesnego
            lepiej niczego nie napiszę
            • monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:28
              smutno...
              • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:30
                Moniu smucisz się ?
                • monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:36
                  Tak. Niedziela wieczorem...koniec weekendu...jakieś brzydactwa na
                  twarzy...jesień...zimno...no i Jutka, która się rozstała..
                  Melancholijnie.
                  • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:43
                    Moniu..
                    Trzeba sie cieszyc.. ze na czas zlapalam to, czego nie toleruje u ludzi.
                    • monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:46
                      Pewnie, że tak jest lepiej...ale i tak smutno.
                      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:48
                        Moniu...
                        To moze impreze zrobimy????

gulgul chlup chlup
                        • monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:53
                          Od dzisiaj nie piję. No...może wodę. Lub soki.
                          Nad paleniem też się zastanawiam...
                          Chociaż...tak ze wszystkiego rezygnować - jeszcze jakiego szoku doznam? Hmmm...
                          A taki wirtualny kieliszek ma swoje zalety smile
                          • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:57
                            Moniu, a czemu?
                            tak tylko pytam..
                            • monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:01
                              A czemu co?smile)) Alkohol i papierosy rzucam? Bo rano mnie głowa bolała smile Do
                              jutra pewnie wydobrzeję - i wtedy przejdą mi te pomysły odnośnie zdrowego trybu
                              życia...
                              • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:03
                                OK, Moniu...
                                ja rzucam wszystko. co sie da.
                                jak widac na zalaczonym
                                • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:13
                                  Dobrowieczornie witam,wszyscy zrywaja z wszystkim?
                                  ml
                                  • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:31
                                    idę się wyprysznicować za chwilkę
                                    to też dobrze robi na melancholię
                                    • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:41
                                      nie wiem jak wszyscy...

ja ze wszystkim..
                                      owszem
            • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:32
              wsio..
              zrobione

smiac sie, plakac, co, nie wiem
              • lablafox Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:51
                Witajcie .
                Jutko nabrac dystansu i zastanowić sie co z tego wszystkiego "złego" na dobre
                wyjdzie.
                Ml- proponowałyscie temat medium - no to rozpoczynam.
                W czwartek wieczorem "coś" mi mówiło żeby zadzwonic do koleżanki , koniecznie ,
                teraz , już.
                Zadzwoniłam i ni stąd ni z owąd zapytałam "Co jest grane?"
                Usłyszałam ,ze koleżanka siedzi i zastanawia sie co zrobić - bo musi przewieźć
                jutro chorego meża - tego od guza na mózgu - z Bydgoszczy do Poznania, po
                biopsji tegoż świstwa. Karetki nie dają. Nie ma czym.
                Stwierdzam ,ze nie ma problemu - jutro jadę.
                Dojeżdżamy do Bydgoszczy - wg mapy ulica dwukierunkowa zamienia sie w realną ,
                jednokierunkową.
                Myśle sobie no to klops - spóźnimy sie , bo układ ulic w tym mieście jest
                idiotyczny.
                Podjeżdzam na przystanek autobusowy , prosto pod faceta ( na przystanku ludzi
                kilkudziesieciu, pytam o Akademie Medyczną - Wojskową- okazuje sie ,ze
                on "właśnie tam jedzie i moze popilotować".
                Na całe szczęście - bo zakrętasów i rond kilka , wrażenie jazdy w kółko.
                Odbieram pacjenta .
                Wracamy.
                Za mna cierpliwie jedzie karetka pogotowia.
                Jedziemy ulica dwukierunkowa , która raptem staje sie deptakiem i znak drogowy
                nakazujacy jazdę w lewo i prawo i nic wiecej.
                Pojechałam w prawo ( po babsku , logicznie , w kierunku Poznania - to na prawo).
                Wjechałam w jakąś uliczkę , widze w lusterku ,ze karetka nadal za mną , więc
                zjeżdżam na pobocze , macham ręką .
                Z karetki wysiada kierowca , dziękuje mu za cierpliwość i mówię ,ze teraz to ja
                juz na pewno do wylotu na Poznan nie trafie.
                Faet kazał mi jechac za soba i umówilismy sie ,ze jak za mruga awaryjnymi to
                bedzie skręcał w lewo , a ja mam wówczas jechac prosto .
                Co wy na to ?
                Przypadek? Siła wyzsza? " Ktoś " czuwał?

PS W trakcie pisania zastanawiałam sie czy pisac "czytelnie" dla wszystkich ,
                czy z polską czcionką , wyszedł misz-masz.
                • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:02
                  Jutka
                  gdybym miała dużo samozaparcia...
                  tyle mam rzeczy do rzucenia...
                • tom_tam Re: znaki 18.10.04, 08:17
                  Szanowna LX,-
                  dygresja: problem polskich znakow nie dotyczy wpisow na tym Forum!
                  Bez zahamowan pisz prawidlowo po "polsku" - jest to czytelne (te wszystkie:
                  ę,ą,ć,ń itd).
                  Problem wystepuje szczegolnie przy komunikacji przez gg, niektore Chaty
                  i czesci stron internetowych.
                  pozdrawiam,-
                  tom
              • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:05
                jutka1 napisała:

> wsio..
                > zrobione
                >
                > smiac sie, plakac, co, nie wiem
                Chyba jestes w szoku Jutko!
                ml
                • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:08
                  myślę, że więkoszość rozstań powoduje szok mniejszy lub większy
                  niestety
                • mammaja Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:09
                  Czesc! Przeczytalam z zainteresowaniem opowiesc Lbx.Na zadane pytanie nie
                  odpowiem publicznie,ale swoje sobie mysle!
                  • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:11
                    Wierze w Aniola Stroza,ktory czuwa!
                    ml
                    • lablafox Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:16
                      marialudwika napisała:

> Wierze w Aniola Stroza,ktory czuwa!
                      > ml

To nad nami leciały chyba wszystkie Anioły Stróze - 2 nasze , 2 koleżanki i jej
                      męza 1 córki no i chyba jakieś tam inne też.
                      • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:19
                        A wierzycie w telepatie?
                        Bo ja bardzo,tez ,jak Ada sciagam myslami..
                        ml
                        • ada296 Jutka 17.10.04, 22:25
                          wyłączyłaś telefony ?
                          gdzie jesteś ??
                          • marialudwika MEDIUM 17.10.04, 22:28
                            www.psychicchar.com/
                          • jutka1 Re: Jutka 18.10.04, 07:57
                            Przepraszam, rzeczywiscie wylaczylam, z wiadomego powodu....
                            Juz jestem.
                            • marialudwika Re: Jutka 18.10.04, 10:56
                              jutka1 napisała:

> Przepraszam, rzeczywiscie wylaczylam, z wiadomego powodu....
                              > Juz jestem.
                              Dobrze,ze jestes,bo bez Ciebie robi sie,czasem,ponuro!
                              ml
                              • jutka1 Re: Jutka 18.10.04, 11:08
                                Witaj, ml smile
                                Troche mam do zrobienia przed obiadem, wiec jeszcze nie otwieram pogaduch, ale
                                mysle, ze za jakies pol godziny skoncze co trzeba.

Za oknem szaro, ale otwieraja sie 3 nowe kwiaty anturium.. piekne.. czerwone z
                                rozowymi akcentami... Tysz piknie, jak mawiala ciotka Aniela..
                                smile)))))))))))
                                • monia.i Re: Jutka 18.10.04, 11:11
                                  Szaro, buro i ponuro...sad Chyba powinnam sobie kupić czerwony golfik na takie
                                  dni. I słuchać żwawszej muzyki..
                                  Najlepiej to byłoby zakochać się...ale znowu we własnym mężu???smile)))))))
                                  Chociaż - lepiej we własnym niż w cudzym..smile
                                  • marialudwika Re: Jutka 18.10.04, 11:16
                                    Lubie kolor czerwony,miedzy innymi,ale nie "w rozach" smile
                                    Mial byc temat m e d i u m,i co?
                                    ml
                                    • jutka1 Re: Jutka 18.10.04, 11:20
                                      marialudwika napisała:

> Lubie kolor czerwony,miedzy innymi,ale nie "w rozach" smile
                                      > Mial byc temat m e d i u m,i co?
                                      Tak jest ML, temat juz jest ... widzisz, co sie z moja glowa ostatnimi czasy
                                      dzieje... przeladowanie laczy i tyle... smile

Czrwony i czarny to moje ulubione kolory (w odziezy). Czerwony tez nie w
                                      rozach, ale bardziej w strone wozu strazackiego albo cegly. I o dziwo, wcale
                                      sie to z rudym nie gryzie, jak wiesc gminna niesie... smile
                                    • monia.i Re: Jutka 18.10.04, 11:24
                                      Oj...przepraszam.
                                      Medium...Hmmm...mam wrażenie, że pomimo tego, iż jestem osobą lękliwą,
                                      histeryczną, sprzesądną, irracjonalną i na dokładkę samonakręcającą się - nigdy
                                      w życiu nie spotkało mnie nic niesamowitego i niewytłumaczalnego. Może to i
                                      lepiej - umarłabym ze strachu.
                                      Mogłabyś, ML, uściślić nieco temat - bo może nie do końca go rozumiem?smile
                                      • marialudwika Re: Jutka 18.10.04, 11:51
                                        W tivi holenderskiej pojawia sie raz na tydzien medium Char
                                        Margolis,zamiescilam link do jej strony.Powiem Wam,ze jestem pod wrazeniem!!
                                        ml
                                        • jutka1 telepatia 18.10.04, 12:04
                                          sciagam niektorych ludzi myslami
                                          tych, z ktorym,i jestem blisko zwiazana
                                          albo takich, z ktorymi mam dziwna "chemie"

zdarzylo mi sie dobrych pare razy dzwonic do kogos w tym samym ulamku sekundy,
                                          kiedy oni dzwonia do mnie, i nawet zadnego sygnalu w sluchawce nie slychac - po
                                          prostu jest polaczenie

o rekach juz pisalam.. ale nic z tym nie robie, tym, samym popelniajac grzech
                                          zaniechania wink

u medium nigdy nie bylam, bo sie boje.. wole nie wiedziec..

wiecej grzechow nie pamietam... smile))))
                                        • jutka1 czas na.... 18.10.04, 12:12
                                          .... obiad, jak sama godzina wskazuje...
                                          Niniejszym sie odklikowywuje, obiad z psiapsiolka i byla szefowa - oj, bedzie
                                          plotkowane, bedzie plotkowane... wink))))))))))))))))))))))
                  • lablafox Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:13
                    hahaha , Mammaju , jak by "TO" nie nazwać - zawsze "TO" jednak jakas siła
                    wyższa.
                  • ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:14
                    często ściągam myślami ludzi
                    czasem czuję się ściągana
                    i nie zawsze to dotyczy ludzi mi miłych
    • a.erie Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 13:26
      po weekendach zawsze jestem do tylu sad
      A tutaj temat sie kroi ciekawy...

Medium ze mnie zadne, ale mam przeczucia smile
      • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 14:36
        To zupelnie tak,jak i ja,a czasem nawet sny tzw.prorocze.Na szczescie rzadko.
        ml
        • jutka1 zapomnialam... 18.10.04, 15:04
          Snia mi sie rzeczy, ktore potem sie zdarzaja... sytuacje, domy, ludzie..

A pamietam swoje sny w 90%..

Przyklad? snilo mi sie kiedys, ze szlam na impreze, mieszkanie za Zelazna
          Brama, wchodze do mieszkania, do pokoju, ludzie siedza tu i tam, niektorych
          znam niektorych nie, przedstawiam sie etc...

2 lata pozniej ide na impreze, mieszkanie za Zelazna Brama, wchodze i wiem kto
          tam bedzie, i wszyscy ludzie - znani i nieznani - siedza dokladnie tam gdzie w
          moim snie...

Zdarzyly sie pare razy. Poznawanie ludzi, ktorych "znam" ze swoich snow.
          Podroze gdzies-tam pierwszy raz i wiem co bedzie za zakretem. Etc.

I co z tym fantem czlek ma zrobic? Po tej imprezie przestraszylam sie okrutnie,
          myslalam o sobie jak o dziwadle i wariatce.
          Potem sie przyzwyczailam... Az tak czesto to sie nie zdarza.. smile

Juz naprawde wiecej grzechow nie pamietam.
          smile
        • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 17:24
          Zatkalo sie?
          Wojciech tez zaginal? Kabel mu ucieli czy jak?

Ja mam jeszcze tylko 30 minut, potem ide na wernisaz... smile
          • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 17:40
            Wojciech zaginal w realu!
            ml
            • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 17:57
              Czas na mnie.... o wernisazu napisze jak wroce...

Odklikowywuje sie smile

Jutka smile
              • jutka1 wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:29
                Juz dzisiaj pisalam o przeciazeniu synapsow...
                Poszlam na wernisaz...

Okazalo sie ze nie wernisaz, a pokaz filmow.. nie Glownej Osoby, a o Glownej
                Osobie..
                Przynajmniej Glowna Osoba ta sama..

Ech.
                sad
                • lablafox Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:35
                  No to Jutko , koniecznie przeczytaj artykuł który wkleiłam w wątku Ady smile).
                  • marialudwika Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:45
                    Jutko,jetes przemeczona!!
                    ml
                    • jutka1 Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:49
                      marialudwika napisała:

> Jutko,jetes przemeczona!!
                      ML,
                      Wiem. Za duzo tego...

Idesenalac wink))))))))))))
                  • jutka1 Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:46
                    LX,

Powoli, skladajac literki, czytam.... smile
                    • marialudwika Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:50
                      A ja w takim razie ide po zimne polskie piwkosmile
                      ml
                      • jutka1 Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:55
                        marialudwika napisała:

> A ja w takim razie ide po zimne polskie piwkosmile
                        Twoje zdrowie smile
                  • marialudwika Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:51
                    I ja poczytam Lx,ale jutro,dzis juz glowa "pelna"
                    ml
                    • marialudwika Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 23:01
                      I Twoje tez Jutko!
                      ml
                    • jutka1 temat medium etc. 18.10.04, 23:02
                      Przed wernisazem nie bedacym etc.

Odkupilam grzech zaniechania..
                      W knajpie przyjaciel sie skarzyl na okrutny bol potylicy.. po locie z US, pracy
                      przy komputerze.. wyjal tylenol..

Ja mowie, pokaz gdzie i czy moge dotknac..
                      Wymasowalam 1 minute..
                      Przeszlo.

Jak sie niedawno zegnalismy, ciagle bez bolu.

A toto podobno chronicznie sie pojawia.

Podp.
                      Wiedzma
                      • marialudwika Re: temat medium etc. 18.10.04, 23:06
                        Zazdroszcze mu!!Szkoda,ze jestes tak daleko.Gdybym byla milionerka wsiadlabym
                        we wlasna avionetke i na seansik do Jutki do Paryza!Albo do Feline na urodziny..
                        Oj pomarzyc mozna!
                        ml
                        • felinecaline Re: temat medium etc. 18.10.04, 23:08
                          Zdrajczyni! wypaplala! Przyjezdzaj, pewnie, ze przyjezdzaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Zdazysz nawet wozkiem zaprzezonym w mula ,-P
                          • jutka1 Re: temat medium etc. 18.10.04, 23:09
                            a w zyciu nic nie paplam

!!!!!

sad
                          • marialudwika Re: temat medium etc. 18.10.04, 23:10
                            Duchowo sie z Toba polacze smile))
                            I telefonicznie!Sie wypsnelo!
                            ml
                            • jutka1 Norah Jones...... 18.10.04, 23:39
                              Slucham Norah Jones No. 2
                              Mysle o zasniezonej Warszawie z konca lutego 04, kojarzy mi sie.. Mieszkanie na
                              Piwnej, dachy Starowki..

I mysle sobie, za NJ..
                              I don't miss you at all.. Choc w tym samym sensie co ostatnia piosenka.. Czyli I
                              miss you like hell..

I tyle..

• jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 19.10.04, 00:57
      Dobranoc...

Spijta dobrze i milych snow...
    • jutka1 Wtorek.. 19.10.04, 10:32
      .. i na finiszu ten odcinek, jak widze..

Ale zanim otworze nowy, chcialabym zrobic donos. Mianowicie zadzwonilam do
      swojego wczorajszego "pacjenta", zeby zapytac jak tam glowa.

Po bolu ciagle ani sladu. smile)))))
      ladne kwiatki..... smile
      • marialudwika Re: Wtorek.. 19.10.04, 10:41
        Wiec jestes jednak czarodziejka Jutko!
        ml
        • jutka1 Re: Wtorek.. 19.10.04, 10:43
          czarownica pomieszana z wiedzminem. albo cos tak jakos smile)))))))

ide otwierac nastepny odcinek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka