jutka1 16.10.04, 00:44 Otwieram... Wprawdzie teraz sie przenieslismy na Mocnych Markow, ale jutro bedziemy kontynuowac o snach... i na inne tematy tez... )))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 00:45 Proponuje temat MEDIUM!! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 00:47 a wiesz ML, ze niezly? )))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 00:49 NIO!!! ml Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 20:01 Witam. W programie 1 TV "Amelia" Już się cieszę ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:05 jestem goscio-panie poszly Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:23 Jestem, ale muszę odejść, na pół godziny. Kolczykowa żąda dostępu do komputera;- ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:24 pozdrow Kolczykowa, ale za pol godziny szlaban dla niej !!! )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:54 Jestem dokad sie nie zacznie miniserial z Al Pacino I Meryl Streep p.t. "Angels in America". ml Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 22:56 witam oglądnęłam Amelię ależ urokliwy film i ten Paryż w tle... Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:09 Jestem. Kulczykowa oddała pole Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:35 i co kurcze? zjawicie sie jak bede padac??????? Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:37 Jestem, ale nie zwróciłaś na to uwagi, Jutka)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:40 jowoj napisał: > Jestem, ale nie zwróciłaś na to uwagi, Jutka)) ********** dobra dobra miedzy twoim wpisem a moim bylo 20 minut jestem szczesliwa. odzyskalam Przyjaciolke przez duze P. )))))))))) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:42 A zaginęła Ci ?) Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:46 Coś znikamy dziś wzajemnie ;-( Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:49 Wojciechu, skomplikowana historia odnalazla sie jestem hepi Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:50 Idę sobie ulicą, patrze, a tam przyjaciółka sobie idzie Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:53 Wojciechu, raczej: siedze sobie w kawiarni, a tu Przyjaciolka przychodzi, bo wie ze tam bede. lzy radosci - bo 4+ miesiecy zero kontaktu Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:54 Ukradli wam telefony? Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 16.10.04, 23:57 Nie ukradli. A moze ukradli. Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:02 Pusto. Wyobraź sobie, że występ Chóru Aleksandrowa jest jutro. Pomyliły mi się daty. Więc jutro jadę do Opola. Już się cieszę na "Kalinkę" Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:14 powiedz im ze maja podmoskovnyje wiecziera zagrac jak nie to jutkowy gniew itepe... Odpowiedz Link
jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:15 Na pewno zagrają. To przeca żelazny repertuar -) Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:19 dobranoc Wojciechu... lozko wzywa ...... do jutra Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 00:25 Dobranoc nieobecnym juz! ml Odpowiedz Link
jutka1 Niedziela 17.10.04, 13:02 Dzien dziwny, niski poziom energii mam, nic mi sie nie chce, nawet ze zrobieniem kanapek zwlekam, chociaz glodnam... ;-( W kuchni sterta naczyn do umycia po wczorajszych gosciach, myje je w odcinkach, bo na calosc energii nie starcza... mam zmywarke, ale rzadko uzywam, bo ..... lubie myc naczynia ))) szum i cieplo wody, babelki, ladny zapach plynu (teraz odkrylam plyn o intensywnym zapachu grapefruit'a Nienawidze natomiast prasowac... Nie lubie myc okien... I taki temat przez lenistwo mi wyszedl... J. Odpowiedz Link
monia.i Re: Niedziela 17.10.04, 13:10 A ja powoli dochodzę do siebie po sobotnim szaleństwie. Na szczęście niedziela jest z tych leniwych i spędzanych "na miejscu". Lubię takie. Teraz jeszcze tylko jakieś lody by się przydały... Odpowiedz Link
monia.i Re: Niedziela 17.10.04, 13:19 Witaj Jutko Do jedzenia, jak najbardziej...Na przykład sorbetowe truskawkowe.Idealne na "dzień po" Okłady, na szczęście, były zbędne. Sama się mogę co najwyżej po łapach pookładać za nadmiar wypalonych papierosów. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:03 zanim zalegne spac... Norah J. No. 2 spiewa, tym razem z CD.. what am I to you souvenirs, souvenirs.... Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:12 Jutka to Ty już spać idziesz ? (( Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:22 Jestem... jeszcze nie... ale wlasnie bede zrywac z osobistym wracam za chwile Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:27 no i utknęłam chciałam Ci życzyć... no właśnie... jakiego zrywania... bezbolesnego lepiej niczego nie napiszę Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:30 Moniu smucisz się ? Odpowiedz Link
monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:36 Tak. Niedziela wieczorem...koniec weekendu...jakieś brzydactwa na twarzy...jesień...zimno...no i Jutka, która się rozstała.. Melancholijnie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:43 Moniu.. Trzeba sie cieszyc.. ze na czas zlapalam to, czego nie toleruje u ludzi. Odpowiedz Link
monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:46 Pewnie, że tak jest lepiej...ale i tak smutno. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:48 Moniu... To moze impreze zrobimy???? gulgul chlup chlup Odpowiedz Link
monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:53 Od dzisiaj nie piję. No...może wodę. Lub soki. Nad paleniem też się zastanawiam... Chociaż...tak ze wszystkiego rezygnować - jeszcze jakiego szoku doznam? Hmmm... A taki wirtualny kieliszek ma swoje zalety Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:57 Moniu, a czemu? tak tylko pytam.. Odpowiedz Link
monia.i Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:01 A czemu co?)) Alkohol i papierosy rzucam? Bo rano mnie głowa bolała Do jutra pewnie wydobrzeję - i wtedy przejdą mi te pomysły odnośnie zdrowego trybu życia... Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:03 OK, Moniu... ja rzucam wszystko. co sie da. jak widac na zalaczonym Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:13 Dobrowieczornie witam,wszyscy zrywaja z wszystkim? ml Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:31 idę się wyprysznicować za chwilkę to też dobrze robi na melancholię Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:41 nie wiem jak wszyscy... ja ze wszystkim.. owszem Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 20:32 wsio.. zrobione smiac sie, plakac, co, nie wiem Odpowiedz Link
lablafox Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 21:51 Witajcie . Jutko nabrac dystansu i zastanowić sie co z tego wszystkiego "złego" na dobre wyjdzie. Ml- proponowałyscie temat medium - no to rozpoczynam. W czwartek wieczorem "coś" mi mówiło żeby zadzwonic do koleżanki , koniecznie , teraz , już. Zadzwoniłam i ni stąd ni z owąd zapytałam "Co jest grane?" Usłyszałam ,ze koleżanka siedzi i zastanawia sie co zrobić - bo musi przewieźć jutro chorego meża - tego od guza na mózgu - z Bydgoszczy do Poznania, po biopsji tegoż świstwa. Karetki nie dają. Nie ma czym. Stwierdzam ,ze nie ma problemu - jutro jadę. Dojeżdżamy do Bydgoszczy - wg mapy ulica dwukierunkowa zamienia sie w realną , jednokierunkową. Myśle sobie no to klops - spóźnimy sie , bo układ ulic w tym mieście jest idiotyczny. Podjeżdzam na przystanek autobusowy , prosto pod faceta ( na przystanku ludzi kilkudziesieciu, pytam o Akademie Medyczną - Wojskową- okazuje sie ,ze on "właśnie tam jedzie i moze popilotować". Na całe szczęście - bo zakrętasów i rond kilka , wrażenie jazdy w kółko. Odbieram pacjenta . Wracamy. Za mna cierpliwie jedzie karetka pogotowia. Jedziemy ulica dwukierunkowa , która raptem staje sie deptakiem i znak drogowy nakazujacy jazdę w lewo i prawo i nic wiecej. Pojechałam w prawo ( po babsku , logicznie , w kierunku Poznania - to na prawo). Wjechałam w jakąś uliczkę , widze w lusterku ,ze karetka nadal za mną , więc zjeżdżam na pobocze , macham ręką . Z karetki wysiada kierowca , dziękuje mu za cierpliwość i mówię ,ze teraz to ja juz na pewno do wylotu na Poznan nie trafie. Faet kazał mi jechac za soba i umówilismy sie ,ze jak za mruga awaryjnymi to bedzie skręcał w lewo , a ja mam wówczas jechac prosto . Co wy na to ? Przypadek? Siła wyzsza? " Ktoś " czuwał? PS W trakcie pisania zastanawiałam sie czy pisac "czytelnie" dla wszystkich , czy z polską czcionką , wyszedł misz-masz. Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:02 Jutka gdybym miała dużo samozaparcia... tyle mam rzeczy do rzucenia... Odpowiedz Link
tom_tam Re: znaki 18.10.04, 08:17 Szanowna LX,- dygresja: problem polskich znakow nie dotyczy wpisow na tym Forum! Bez zahamowan pisz prawidlowo po "polsku" - jest to czytelne (te wszystkie: ę,ą,ć,ń itd). Problem wystepuje szczegolnie przy komunikacji przez gg, niektore Chaty i czesci stron internetowych. pozdrawiam,- tom Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:05 jutka1 napisała: > wsio.. > zrobione > > smiac sie, plakac, co, nie wiem Chyba jestes w szoku Jutko! ml Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:08 myślę, że więkoszość rozstań powoduje szok mniejszy lub większy niestety Odpowiedz Link
mammaja Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:09 Czesc! Przeczytalam z zainteresowaniem opowiesc Lbx.Na zadane pytanie nie odpowiem publicznie,ale swoje sobie mysle! Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:11 Wierze w Aniola Stroza,ktory czuwa! ml Odpowiedz Link
lablafox Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:16 marialudwika napisała: > Wierze w Aniola Stroza,ktory czuwa! > ml To nad nami leciały chyba wszystkie Anioły Stróze - 2 nasze , 2 koleżanki i jej męza 1 córki no i chyba jakieś tam inne też. Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:19 A wierzycie w telepatie? Bo ja bardzo,tez ,jak Ada sciagam myslami.. ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka 18.10.04, 07:57 Przepraszam, rzeczywiscie wylaczylam, z wiadomego powodu.... Juz jestem. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Jutka 18.10.04, 10:56 jutka1 napisała: > Przepraszam, rzeczywiscie wylaczylam, z wiadomego powodu.... > Juz jestem. Dobrze,ze jestes,bo bez Ciebie robi sie,czasem,ponuro! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka 18.10.04, 11:08 Witaj, ml Troche mam do zrobienia przed obiadem, wiec jeszcze nie otwieram pogaduch, ale mysle, ze za jakies pol godziny skoncze co trzeba. Za oknem szaro, ale otwieraja sie 3 nowe kwiaty anturium.. piekne.. czerwone z rozowymi akcentami... Tysz piknie, jak mawiala ciotka Aniela.. ))))))))))) Odpowiedz Link
monia.i Re: Jutka 18.10.04, 11:11 Szaro, buro i ponuro... Chyba powinnam sobie kupić czerwony golfik na takie dni. I słuchać żwawszej muzyki.. Najlepiej to byłoby zakochać się...ale znowu we własnym mężu???))))))) Chociaż - lepiej we własnym niż w cudzym.. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Jutka 18.10.04, 11:16 Lubie kolor czerwony,miedzy innymi,ale nie "w rozach" Mial byc temat m e d i u m,i co? ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka 18.10.04, 11:20 marialudwika napisała: > Lubie kolor czerwony,miedzy innymi,ale nie "w rozach" > Mial byc temat m e d i u m,i co? ********* Tak jest ML, temat juz jest ... widzisz, co sie z moja glowa ostatnimi czasy dzieje... przeladowanie laczy i tyle... Czrwony i czarny to moje ulubione kolory (w odziezy). Czerwony tez nie w rozach, ale bardziej w strone wozu strazackiego albo cegly. I o dziwo, wcale sie to z rudym nie gryzie, jak wiesc gminna niesie... Odpowiedz Link
monia.i Re: Jutka 18.10.04, 11:24 Oj...przepraszam. Medium...Hmmm...mam wrażenie, że pomimo tego, iż jestem osobą lękliwą, histeryczną, sprzesądną, irracjonalną i na dokładkę samonakręcającą się - nigdy w życiu nie spotkało mnie nic niesamowitego i niewytłumaczalnego. Może to i lepiej - umarłabym ze strachu. Mogłabyś, ML, uściślić nieco temat - bo może nie do końca go rozumiem? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Jutka 18.10.04, 11:51 W tivi holenderskiej pojawia sie raz na tydzien medium Char Margolis,zamiescilam link do jej strony.Powiem Wam,ze jestem pod wrazeniem!! ml Odpowiedz Link
jutka1 telepatia 18.10.04, 12:04 sciagam niektorych ludzi myslami tych, z ktorym,i jestem blisko zwiazana albo takich, z ktorymi mam dziwna "chemie" zdarzylo mi sie dobrych pare razy dzwonic do kogos w tym samym ulamku sekundy, kiedy oni dzwonia do mnie, i nawet zadnego sygnalu w sluchawce nie slychac - po prostu jest polaczenie o rekach juz pisalam.. ale nic z tym nie robie, tym, samym popelniajac grzech zaniechania u medium nigdy nie bylam, bo sie boje.. wole nie wiedziec.. wiecej grzechow nie pamietam... )))) Odpowiedz Link
jutka1 czas na.... 18.10.04, 12:12 .... obiad, jak sama godzina wskazuje... Niniejszym sie odklikowywuje, obiad z psiapsiolka i byla szefowa - oj, bedzie plotkowane, bedzie plotkowane... )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
lablafox Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:13 hahaha , Mammaju , jak by "TO" nie nazwać - zawsze "TO" jednak jakas siła wyższa. Odpowiedz Link
ada296 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 17.10.04, 22:14 często ściągam myślami ludzi czasem czuję się ściągana i nie zawsze to dotyczy ludzi mi miłych Odpowiedz Link
a.erie Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 13:26 po weekendach zawsze jestem do tylu A tutaj temat sie kroi ciekawy... Medium ze mnie zadne, ale mam przeczucia Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 14:36 To zupelnie tak,jak i ja,a czasem nawet sny tzw.prorocze.Na szczescie rzadko. ml Odpowiedz Link
jutka1 zapomnialam... 18.10.04, 15:04 Snia mi sie rzeczy, ktore potem sie zdarzaja... sytuacje, domy, ludzie.. A pamietam swoje sny w 90%.. Przyklad? snilo mi sie kiedys, ze szlam na impreze, mieszkanie za Zelazna Brama, wchodze do mieszkania, do pokoju, ludzie siedza tu i tam, niektorych znam niektorych nie, przedstawiam sie etc... 2 lata pozniej ide na impreze, mieszkanie za Zelazna Brama, wchodze i wiem kto tam bedzie, i wszyscy ludzie - znani i nieznani - siedza dokladnie tam gdzie w moim snie... Zdarzyly sie pare razy. Poznawanie ludzi, ktorych "znam" ze swoich snow. Podroze gdzies-tam pierwszy raz i wiem co bedzie za zakretem. Etc. I co z tym fantem czlek ma zrobic? Po tej imprezie przestraszylam sie okrutnie, myslalam o sobie jak o dziwadle i wariatce. Potem sie przyzwyczailam... Az tak czesto to sie nie zdarza.. Juz naprawde wiecej grzechow nie pamietam. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 17:24 Zatkalo sie? Wojciech tez zaginal? Kabel mu ucieli czy jak? Ja mam jeszcze tylko 30 minut, potem ide na wernisaz... Odpowiedz Link
marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 17:40 Wojciech zaginal w realu! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 18.10.04, 17:57 Czas na mnie.... o wernisazu napisze jak wroce... Odklikowywuje sie Jutka Odpowiedz Link
jutka1 wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:29 Juz dzisiaj pisalam o przeciazeniu synapsow... Poszlam na wernisaz... Okazalo sie ze nie wernisaz, a pokaz filmow.. nie Glownej Osoby, a o Glownej Osobie.. Przynajmniej Glowna Osoba ta sama.. Ech. Odpowiedz Link
lablafox Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:35 No to Jutko , koniecznie przeczytaj artykuł który wkleiłam w wątku Ady ). Odpowiedz Link
marialudwika Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:45 Jutko,jetes przemeczona!! ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:49 marialudwika napisała: > Jutko,jetes przemeczona!! ************* ML, Wiem. Za duzo tego... Idesenalac )))))))))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:46 LX, Powoli, skladajac literki, czytam.... Odpowiedz Link
marialudwika Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:50 A ja w takim razie ide po zimne polskie piwko ml Odpowiedz Link
jutka1 Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:55 marialudwika napisała: > A ja w takim razie ide po zimne polskie piwko ***************** Twoje zdrowie Odpowiedz Link
marialudwika Re: wernisaz nie bedacy wernisazem 18.10.04, 22:51 I ja poczytam Lx,ale jutro,dzis juz glowa "pelna" ml Odpowiedz Link
jutka1 temat medium etc. 18.10.04, 23:02 Przed wernisazem nie bedacym etc. Odkupilam grzech zaniechania.. W knajpie przyjaciel sie skarzyl na okrutny bol potylicy.. po locie z US, pracy przy komputerze.. wyjal tylenol.. Ja mowie, pokaz gdzie i czy moge dotknac.. Wymasowalam 1 minute.. Przeszlo. Jak sie niedawno zegnalismy, ciagle bez bolu. A toto podobno chronicznie sie pojawia. Podp. Wiedzma Odpowiedz Link
marialudwika Re: temat medium etc. 18.10.04, 23:06 Zazdroszcze mu!!Szkoda,ze jestes tak daleko.Gdybym byla milionerka wsiadlabym we wlasna avionetke i na seansik do Jutki do Paryza!Albo do Feline na urodziny.. Oj pomarzyc mozna! ml Odpowiedz Link
felinecaline Re: temat medium etc. 18.10.04, 23:08 Zdrajczyni! wypaplala! Przyjezdzaj, pewnie, ze przyjezdzaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdazysz nawet wozkiem zaprzezonym w mula ,-P Odpowiedz Link
marialudwika Re: temat medium etc. 18.10.04, 23:10 Duchowo sie z Toba polacze )) I telefonicznie!Sie wypsnelo! ml Odpowiedz Link
jutka1 Norah Jones...... 18.10.04, 23:39 Slucham Norah Jones No. 2 Mysle o zasniezonej Warszawie z konca lutego 04, kojarzy mi sie.. Mieszkanie na Piwnej, dachy Starowki.. I mysle sobie, za NJ.. I don't miss you at all.. Choc w tym samym sensie co ostatnia piosenka.. Czyli I miss you like hell.. I tyle.. Odpowiedz Link
jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... Czesc 20 :-))) 19.10.04, 00:57 Dobranoc... Spijta dobrze i milych snow... Odpowiedz Link
jutka1 Wtorek.. 19.10.04, 10:32 .. i na finiszu ten odcinek, jak widze.. Ale zanim otworze nowy, chcialabym zrobic donos. Mianowicie zadzwonilam do swojego wczorajszego "pacjenta", zeby zapytac jak tam glowa. Po bolu ciagle ani sladu. ))))) ladne kwiatki..... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wtorek.. 19.10.04, 10:43 czarownica pomieszana z wiedzminem. albo cos tak jakos ))))))) ide otwierac nastepny odcinek Odpowiedz Link