Dodaj do ulubionych

My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32

16.11.04, 18:30
Alescie sie rozgadali!! smile

Witam, otwieram, mam z godzinke do wyjscia, to tez sobie pogadam.

Bylo po poludniu o wiecznych piorach, atramentach, srodkach ochrony wlosow, i
innych .... mozemy kontynuowac, czy zmieniamy temat?

Kumo, dziekuje za pomoc z cytatem. Z twoim komentarzem na ten temat sie
zgadzam, tak ogolnie. Sa wyjatki podobno...

E.
Obserwuj wątek
    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:34
      Które potwierdzają regułę wink)Jesteś jeszcze! Fajn!
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:37
        Wlasciwie Wojciechu, to mi sie chyba Jas rzdwoil wink, bo jestem i "juz" (w domu
        po pracy) i "jeszcze" (przed wyjsciem na kolacje).

Jak by tak o tym pomyslec, to cale zycie na tym polega: jeszcze-juz, przed-po.
        • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:39
          i kończy się to życie jako: ex wink
          • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:46
            jowoj napisał:

> i kończy się to życie jako: ex wink
            Nie rozumiem Wojciechu... konczy sie zycie, bo sie stajesz eksem? zycie staje
            sie eks-zyciem?

AA, juz wiem, konczy sie zycie, bo eks cie za cos walnie kalasznikowem.

To a propos maila, ktory wlasnie dostalam od zoltej liny. Gdzie jest maszyna do
            szycia pasierbicy bo jak u mnie to zebym oddala przed wyjazdem. A SKAD JA MAM
            WIEDZIEC??!! ja nie umiem szyc, w mieszkaniu jej nie mam, a jesli jest w
            piwnicy, to niech sam przyjedzie i przekopuje sie przez pudla!!

Dwa razy wynosil z piwnicy swoje rzeczy, i maszyny do szycia nie zauwazyl?
            Gdybym miala ostre narzedzie, to.... wink)

smile
            • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:51
              Ex, czyli zejście wink O ile się nie myle (lekarze potwierdzą lub zaprzeczą.
              Wyraz pochodzi z ich nomenklatury. Co do maszyny. Mam starego Singera, i nie za
              bardzo wiem co z nim zrobić. Powiedz linie, że mogę mu sprzedać wink.Lepiej ich
              nie przekopuje, bo w zemście może Ci podrzucić dragi, i będzie klops wink
              • jutka1 rece precz od mojej piwnicy?... 16.11.04, 18:57
                Nie sadze, zebym musiala przy piwnicy Rejtana robic, bo lina mieszka daleko poza
                Paryzem teraz, i nie mial w planie przyjazdu przed 6 grudnia. Lina planow nie
                zmienia.

Jestem bezpieczna...

smile
              • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:58
                jowoj napisał:

> Ex, czyli zejście wink O ile się nie myle (lekarze potwierdzą lub zaprzeczą.
                > Wyraz pochodzi z ich nomenklatury. Co do maszyny. Mam starego Singera, i nie za
                >
                > bardzo wiem co z nim zrobić. Powiedz linie, że mogę mu sprzedać wink.Lepiej ich
                > nie przekopuje, bo w zemście może Ci podrzucić dragi, i będzie klops wink

Exitus raczej Wojciechu. Co faktu , rzecz jasna nie zmienia. Ale to dla mnie
                wciaz bolesny temat. Mozemy o czyms innym? Moze glupotki jakies?
                • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 19:01
                  Przepraszam. Znowu słoń w składzie porcelany ;-(
                  • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 19:03
                    jowoj napisał:

> Przepraszam. Znowu słoń w składzie porcelany ;-(

Nie, to ja niepotrzebnie. To przez te 2 (slownie: dwie) glejowe.
                  • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 19:03
                    Wojteczku, napij sie z Olsniona wina i nie martwikaj smile))
                    • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 19:05
                      Po pewnej rozmowie telefonicznej, nie martwikam wink I już!
          • marialudwika Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 19:10
            Wojciechu,przestajesz byc ex-em,to powod do radosci ,chyba?
            ml
    • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:39
      jutka1 napisała:

> Alescie sie rozgadali!! smile
      >
      > Witam, otwieram, mam z godzinke do wyjscia, to tez sobie pogadam.
      >
      > Bylo po poludniu o wiecznych piorach, atramentach, srodkach ochrony wlosow, i
      > innych .... mozemy kontynuowac, czy zmieniamy temat?
      >
      > Kumo, dziekuje za pomoc z cytatem. Z twoim komentarzem na ten temat sie
      > zgadzam, tak ogolnie. Sa wyjatki podobno...
      >
      > E.
      >

Juteczko, wyjatkow nie widzialam. Licze, ze jeszcze zobaczesmile))
      • jowoj Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:43
        Jam ci jest. Ty pocznij, jać pobruszę wink)
      • jutka1 Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:48
        Kumo, sa wyjatki.
        Nieliczne, ex definitio smile

ps. nie jestem oczywiscie pewna pisowni madrych slow, ktorych nie rozumiem... smile)
        • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:49
          jutka1 napisała:

> Kumo, sa wyjatki.
          > Nieliczne, ex definitio smile
          >
          > ps. nie jestem oczywiscie pewna pisowni madrych slow, ktorych nie rozumiem... :
          > -))
          >
          Kokietka z Ciebie smile))) Znowu wychodzisz, slyszalam? A ja otwieram wino i
          wszystkich zaprazszam...
          • jutka1 Wino 16.11.04, 18:55
            Szwagierko, nalej tego wina, juz mi wszystko jedno czy zaczne teraz czy przy
            kolacji... smile)))

Wychodze na potencjalnie nudna kolacje pozegnalna. Byly maz kolezanki, ktory
            przy okazji pracuje u mnie w firmie, i wspolpracujemy zawodowo. Knajpa fajna -
            autentyczne, dobre jedzenie (ja wybralam).
            • ewapf Re: Wino 16.11.04, 19:01
              jutka1 napisała:

> Szwagierko, nalej tego wina, juz mi wszystko jedno czy zaczne teraz czy przy
              > kolacji... smile)))
              >
              > Wychodze na potencjalnie nudna kolacje pozegnalna. Byly maz kolezanki, ktory
              > przy okazji pracuje u mnie w firmie, i wspolpracujemy zawodowo. Knajpa fajna -
              > autentyczne, dobre jedzenie (ja wybralam).
              >

Knajpy jestem pewna, koneserką w koncu jestes!!!! Czasem zapowiada sie nudno, a
              jest bosko, miejmy nadzieje, ze tak bedzie i tym raze. Winko Wam nalewam na
              dobry rozruch. Makijaza czas zaczac!!!
              • jowoj Re: Wino 16.11.04, 19:03
                Makiwarę, chciałas rzeknąć? wink
              • monia.i Re: Wino 16.11.04, 19:06
                Wino...???smile))
                No to może odrobinkę - tak na rozluźnienie języka przed zagodzinnym
                langłydżem...smile
                • ewapf Re: Wino 16.11.04, 19:07
                  monia.i napisała:

> Wino...???smile))
                  > No to może odrobinkę - tak na rozluźnienie języka przed zagodzinnym
                  > langłydżem...smile

Witaj Monia, pospieszam truchcikiem.smile))
                • jutka1 Re: Wino 16.11.04, 19:09
                  Czesc Moniu smile))

Stukam sie lampka, dyskretnie
                  smile
              • jutka1 odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:08
                Kuzynko, jak juz ci wyznalam, jakiej perfumy uzywam, to pal szesc, wyznam i to.

Makijaza czy magawere czy jak to tam... Robie rano, potem nie poprawiam bo mi
                sie nie chce, a w ogole jestem len i do kitu.

O!

ps. szyc nie potrafie, nie lubie przyszywac guzikow, nie-na-wi-dze prasowac,
                gotowac lubie ale czesto mi sie nie chce.
                Czesto mi sie nic nie chce.

Felerny model, w Babke poszlam. Powinnam byla sie urodzic.....
                sad
                • ewapf Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:10
                  jutka1 napisała:

> Kuzynko, jak juz ci wyznalam, jakiej perfumy uzywam, to pal szesc, wyznam i to.
                  >
                  > Makijaza czy magawere czy jak to tam... Robie rano, potem nie poprawiam bo mi
                  > sie nie chce, a w ogole jestem len i do kitu.
                  >
                  > O!
                  >
                  > ps. szyc nie potrafie, nie lubie przyszywac guzikow, nie-na-wi-dze prasowac,
                  > gotowac lubie ale czesto mi sie nie chce.
                  > Czesto mi sie nic nie chce.
                  >
                  > Felerny model, w Babke poszlam. Powinnam byla sie urodzic.....
                  > sad
                  >

Nooooo, droga moja. Jak sie nie musi poprawiac, to tylko pozazdroscic!!!! Tez
                  bym tak chciala!!!
                  • jutka1 Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:13
                    czy ja napisalam, ze sie nie musi? napisalam, ze sie nie chce bom len smile
                    • ewapf Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:15
                      jutka1 napisała:

> czy ja napisalam, ze sie nie musi? napisalam, ze sie nie chce bom len smile
                      >
                      Eeeeee, nie wierze. Nie Ty, kuzynko. Nie Ty...

Tez len
                • jowoj Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:11
                  Jutka, napisz jeszcze, że samochodu również nie lubisz prowadzić, to piszę CV i
                  kieruję je do Ciebie. wink)
                  • ewapf Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:13
                    jowoj napisał:

> Jutka, napisz jeszcze, że samochodu również nie lubisz prowadzić, to piszę CV i
                    >
                    > kieruję je do Ciebie. wink)

a wiecie moi Drodzy, skoro juz tak odslaniamy, ze tej czynnosci nie jestem w
                    stanie opanowac,m chociaz prawo jazdy zrobilam 18 lat temu? Tepota i juz!!!
                  • jutka1 Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:15
                    Bardzo lubie prowadzic samochod.
                    Podobno jestem dobrym kierowca.

Podyplomowe nauki kierowania na polskich drogach sa juz zaplanowane z
                    nauczycielem - bylym kierowca reprezentacji Polski... (przyjaciel domu)
                    Drzyjcie, polskie drogi!!! smile))))
                    • jowoj Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:18
                      > Drzyjcie, polskie drogi!!! smile))))
                      ---
                      • jutka1 Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:21
                        Ostatnio tenze przyjaciel domu z Warszawy do Wroclawia jechel z predkoscia 250/h..
                        OK, byly Zaduszki i pusto na drogach... wink)

Wojciech zaraz powie, to ja zawczasu odpowiem na niezadane pytanie:
                        ja, jutka, jestem bardzo ostroznym kierowca smile)))
                        • jowoj Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:23
                          Na temat szybkości jest mój link na wątku, ostatnio przeczytano
                          • jutka1 Zaslona z lekka osobista 16.11.04, 19:25
                            Odklikowywuje sie..

Lubie was.

Rzeklam.

Wasza Elena ;-D
                        • jowoj Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:24
                          Pozwolisz,ze nie skomentuję "wyczynu" Pana Kierowcy?
                          • marialudwika Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:26
                            A ja skomentuje krotko albo szaleniec albo samobojca sad
                            ml
                            • marialudwika Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:27
                              EeeH,nikt ze mna pogadac nie chce,ide sobie...na sieste!
                              Bye!
                              ml
                              • jutka1 Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:27
                                ML, jak to nie chce??

chce tylko wychodze

pogadamy wieczorem?

pa smile
                                • jowoj Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:33
                                  Kolczykowa żąda dostępu do komputera. Odklikowuję się na jakiś czas. Oficjalnie
                                  jakieś zawiłości ale wiadomo mi z działań wywiadu, że będzie bawić
                                  się "literkami" wink))
                                  • jutka1 Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:12
                                    Jestem "po". Nie bylo tak zle jak myslalam.

Paru rzeczy sie dowiedzialam, pare razy nawet sie na glos rozesmialam ku
                                    zadziwieniu konserwatywnych klientow. Kij w ucho. Ci, ktorzy mnie znaja, wiedza,
                                    ze smiechem potrafie zagluszyc.

Dzieki niebiosom, ze znam jego byla zone i dzieci - pol kolacji moglam zajac
                                    rozmowa o nich.

I tyle
                                    • marialudwika Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:22
                                      A jakie bylo menu?
                                      ml
                                      • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:28
                                        ML, zestaw roznych malych hinduskich potraw: soczewica na ostro, szpinak z
                                        serem, jagniecina, ziemniaki z kalafiorem.

Nie pamietam nazw.

Pyszne bylo
                                        • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:30
                                          Jedz na zapas Jutka wink
                                    • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:23
                                      Odbiłem komputer!
                                      • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:29
                                        Wojciechu, dzieki niebiosom smile)
                                        • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:32
                                          Nie niebiosom, a sile przekonywania. Nawet nie zostało wiele śladów wink)
                                          • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:42
                                            Gdzie was poniosło? wink
                                            • marialudwika Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:44
                                              Jeszcze jestem,ale poniewaz w kolko musze sie logowac ma juz chwilami dosc!
                                              ml
                                              • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:47
                                                ML, uzywasz IE czy modzilla?
                                                • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:50
                                                  Mam to samo z logowaniem ;-(
                                                  • marialudwika Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:57
                                                    Wiele osob sie dzis na to skarzy!!
                                                    ml
                                                    PS Uzywam IE,ale nigdy czegos takiego nie bylo!
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:59
                                                    Nieczęsto tak mam. Ale dzisiaj dostaję furii
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:00
                                                    errata
                                                    nie często
                                                  • marialudwika Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:06
                                                    Sporadycznie tak bywalo,ale dzis to wsciec sie mozna,wrrrr!!
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:08
                                                    Napisałem, że Jutka wpadnie i wypadnie. Żeby powiedziała przynajmniej:
                                                    pocałujcie mnie w nos wink)
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:09
                                                    w zaden nos nikt mnie nie caluje, bardzo przepraszam!

musialam zadzwonic do waszyngtonu w tzw. sprawie, przepraszam
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:10
                                                    Nowa afera watergate? wink)
                                                  • marialudwika Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:12
                                                    Ide poczytac!
                                                    ml
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:13
                                                    Same my są biedniaki wink
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:15
                                                    w Waszyngtonie po staremu, znaczy do kitu.
                                                    Osobista perspektywa przyjaciolki

zgadzam sie z nia
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:17
                                                    To ja chcę do tego kitu wink Zamienię się z Twoją przyjaciółka.
                                                  • ada296 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:20
                                                    Jowoj do ameryki chcesz ?
                                                    po kiego ?

witam wszystkich smile
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:21
                                                    Bo nie byłem. To jedyny powód winkWitaj Adowink
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:22
                                                    Czesc Ado

wlasnie, po kiego?
                                                    sad
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:21
                                                    jowoj napisał:

> To ja chcę do tego kitu wink Zamienię się z Twoją przyjaciółka.
                                                    Uwierz na slowo Wojciechu, nie chcesz

U przyjaciolki akurat degrengolada

Gorsza niz u ciebie

Nie chcesz i nie bierz sad(
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:25
                                                    Nie biorę, bo nie dają. By dali, bym wziął. Bo nie byłem. Pojechał bym po to
                                                    aby wrócić i móc powiedzieć, że Kraj do kitu. A tak nie mogę ;-(
                                                  • ada296 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:29
                                                    też bym chciała na własne oczy zobaczyć jak tam źle i niedobrze smile
                                                    ale na stałe to nie chcę
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:31
                                                    O tym właśnie piszę. Widziałem film: Żyć i umrzeć w LA. Jakoś mi się nie
                                                    podobały stosunki pomiedzy ludzmi w tym mieście wink
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:31
                                                    ada296 napisała:

> też bym chciała na własne oczy zobaczyć jak tam źle i niedobrze smile
                                                    > ale na stałe to nie chcę
                                                    Temat na dluga dyskusje

Czemu nie, kiedys po moim powrocie, pozno w noc (bo teraz nie mam glowy)

J.
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:33
                                                    MY SAMI chcemy to zobaczyć. Opowieści są tendencyjne wink Ale ja na pewno nie
                                                    zobaczę. Ada może tak.
                                                  • ada296 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:36
                                                    Jowoj
                                                    dlaczego nie?
                                                    lećmy tam razem smile
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:39
                                                    Ja to na gapę. Kto mi da wizę się zapytuję, no kto? wink
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:41
                                                    cale zycie na gape jade

nie chca dac biletu

wizy daja z niewiedzy

i w ogole jestem Ms. Nothing

nice to meet you, and good night
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:43
                                                    W moim przypadku, wykazali by się znakomitą wiedzą
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:45
                                                    kij im w oko

juz maja moje odciski palcow wszelakich

musze pamietac
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:46
                                                    Byłaś aresztowana? I masz takie gustowne zdjęcie z numerkiem? (Widziałem na
                                                    filmach) wink)
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:51
                                                    zrobia zdjecia na granicy

aaaaaaaa nyway

ide sprobowac spac. nie wiem czy wyjdzie, ale trzeba probowac
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:55
                                                    Dobranoc Jutko wink
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:36
                                                    dlatego nie mowie, ze moje odczucia sa jedyne prawdziwe

nigdy nie sa a wrecz przeciwnie
                                                  • jowoj Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:39
                                                    Jutka, masz się uśmiechnąc Ale już!!!smile)
                                                  • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 17.11.04, 00:29
                                                    jowoj napisał:

> Nie biorę, bo nie dają. By dali, bym wziął. Bo nie byłem. Pojechał bym po to
                                                    > aby wrócić i móc powiedzieć, że Kraj do kitu. A tak nie mogę ;-(
                                                    OK

rozumiem

mam pytanie niezwiazane

kto tu chrapie?
                                          • jutka1 Re: Odslona calkowicie nieosobista 16.11.04, 23:43
                                            Ja? sila przekonywania?
                                            Chyba sobie zarty stroisz Wijciechu
                                            • jutka1 Wojciechu mialo byc ntxt 16.11.04, 23:45

• ewapf Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:27
                              marialudwika napisała:

> A ja skomentuje krotko albo szaleniec albo samobojca sad
                              > ml

Moze chlopczyk ego sobie poprawial?
                          • jutka1 Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:27
                            Wojciechu, wiedzialam, ze to napiszesz smile))) Moze ja jestem gluuuupiaaaaaa
                            ale taka glupia to juz chyba nie smile

pa, ide

Elena ;-D
                • monia.i Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:13
                  Jutencjo - masz po prostu szlachetną naturę, i tyle. Błękitna krew!smile
                  • jowoj Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:15
                    No popatrz, popatrz. Kiedy ja podobne cechy wykazywałem w domu, to Mama mówiła
                    do mnie: leń wink
                    • monia.i Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:18
                      jowoj napisał:

> No popatrz, popatrz. Kiedy ja podobne cechy wykazywałem w domu, to Mama
                      mówiła
                      > do mnie: leń wink

A do mnie Mama mówiła: A może hrabianka raczy łaskawie ruszyć cztery litery...
                      • jowoj Re: odslona z lekka osobista 16.11.04, 19:20
                        Tylko,ze my nie znaliśmy jeszcze słowa mobing wink)Dzisiaj taki terror by nie
                        przeszedł wink
    • ewapf Re: My tu gadu gadu ... a tam ... ;-)) Czesc 32 16.11.04, 18:43
      MarioLudwiko, lazienka to dobre miejsce na wiekszosc rzeczy. Masz swiety spokoj,
      pomyslec mozna w pieszczocie pian. Dymem dmucham do dziury po wyjetym kaflu,
      prowadzacej do przewodu wentylacyjnego. Kawa czest obok. Nawet w salonie nie
      lepiej smile))
      • the_nile Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 14:51
        My tu gadu gadu ... a...
        ja pytam
        - jezeli skynews jest Bondem, Jamesem Bondem...
        - no to no_no jest skynewsem;}
        - to kim jest ewapf!?
        • jowoj Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 15:24
          Na osiedlu stoi dom o 4 klatkach schodowych. Ma 8 pięter. W domu jest 150
          mieszkań. Ile lat ma młodszy syn dozorcy? wink
          • marialudwika Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:05
            smile)) He,he!!
            Kazdy ma inna teorie,a ja ide jesc obiad!
            A kto jest kim zostawiam jako wielka niewiadoma,zwlaszcza ,ze wszystki nicki
            LUBIE!!!
            ml
        • ewapf Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:17
          Kobietą, Kolego kobieta. Tego jednego jestem w swoim zyciu pewna.
          • jowoj Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:19
            Cześć ewapf. Jakiś wysyp szpiegów na forum? smile
            • ewapf Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:23
              jowoj napisał:

> Cześć ewapf. Jakiś wysyp szpiegów na forum? smile

Czesc Jowoju smile). Ja tu nic nie rozumiem. O co chodzi, jakbys mogł wyjasnic.
              • 007_bond Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:29

O mnie wszyscy wszystko wiedza,oprocz tych ktorzy nic nie wiedza.
                • jowoj Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:33
                  Należe do tej drugiej grupy
              • jowoj Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:32
                To ja się zapytowywuje co je loswinkKogoś bawi rola demiurga wink
            • marialudwika Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:49
              Forum idzie z duchem czasu,ostatnio szpiedzy sa trendy smile
              ml
          • jutka1 Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:32
            Czesc Kumo smile)

Wedlug moich doniesien ze zrodel z Dalekiego Wschodu, ty Ewo jestes samurajem a
            Wojciech to znany na caly kwadrant rozbojnik. Niestety, moje dalekowschodnie
            zrodla nie sa zbyt wiarygodne, dopiero odbudowuje network.

Dzisiaj natomiast ja jestem w przebraniu mezczyzny, klikajacego z biblioteki
            publicznej w Perth (tam lato, stad te szorty i owlosione lydki) - Luize
            przepraszam za uzurpacje jej idola wink)))

I jeszcze... Czy J23000 costam i the_nile (denial?) to ta sama osoba?

Felerna lista mnie wzywa

Twoja (felerna) Elena ;-D
            • ewapf Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:40
              Klaniam sie Szwagierce unizenie, poprawiajac kimono, bom rzeczywiscie kobietą
              Wschodu.

Czy przebranie za mezczyzne bylo konieczne, czy zamierzone?
              • jutka1 Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:43
                ewapf napisała:

> Klaniam sie Szwagierce unizenie, poprawiajac kimono, bom rzeczywiscie kobietą
                > Wschodu.
                >
                > Czy przebranie za mezczyzne bylo konieczne, czy zamierzone?
                Kuzynke po raczkach caluje - mimo, ze z Perth, ale jednak polski gentleman
                jestem.. wink

Przebranie jest zamierzone - z biblioteki klikam, zeby dalekowschodni network
                odbudowac... Cos sie rozsobaczyli ostatnio i musialam ich odstrzelic...

Twoja (lagodna) Elena ;-D
                • jowoj Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:45
                  Nie lubię szpiegów. Im się płaci, ale ręki nie podaje wink
                • ewapf Re:a... tam ... ;-)) Czesc 32 17.11.04, 16:48
                  jutka1 napisała:

> ewapf napisała:
                  >
                  > > Klaniam sie Szwagierce unizenie, poprawiajac kimono, bom rzeczywiscie kob
                  > ietą
                  > > Wschodu.
                  > >
                  > > Czy przebranie za mezczyzne bylo konieczne, czy zamierzone?
                  > **********
                  > Kuzynke po raczkach caluje - mimo, ze z Perth, ale jednak polski gentleman
                  > jestem.. wink
                  >
                  > Przebranie jest zamierzone - z biblioteki klikam, zeby dalekowschodni network
                  > odbudowac... Cos sie rozsobaczyli ostatnio i musialam ich odstrzelic...
                  >
                  > Twoja (lagodna) Elena ;-D
                  >

Polski gentelman, mowisz? Ja tu widze wiecej dobermanow, niz gentelmanow smile))
                  Jowoju, wybacz!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka