08.12.04, 00:27
Jeszcze nie spie,wiec otwieram
ml
Obserwuj wątek
    • marialudwika Re: KNM 80 08.12.04, 15:40
      To w takim razie bedzie watek PODWOJNY!!!
      ml
      • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 15:47
        Od przybytku głowa nie bolismile
        Jak się rozpędzimy to obskoczymy obydwa klubikismile
        • instant Re: KNM 80 08.12.04, 16:42
          Wczesnie dzis zaczynacie, Panienki smile)
          A Nokacie chyba pociemnialo w oczach. Albo wlasnie wrocil z magla wink)
          • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 16:52
            To był tylko wstęp smile
            bynajmniej dla mniesmile
            Teraz ide na małe coniecosmile
            Jak wróce ze wskazaniem na spożycie, moge nie kontaktowac wink
            W razie co, połóżcie mnie spac wink
            • instant Re: KNM 80 08.12.04, 17:02
              Polozymy, utulimy, w koszulke przyobleczemy i kaca pomozemy zwalczyc jakby co.
              Tylko zadzwon : 0-700-1234567 (koszt polaczenia 10,70/min. + VAT) smile)
              • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 17:15
                co to to niesmile
                Jeszcze nie czuje potrzeby płacenia za przyjemnoścismile
                MOze za jakies ...dzieści lat wink)
                • nokata Re: KNM 80 08.12.04, 17:23
                  No i czego na mnie wsiadlyscie? Co ja winna Czerwona Kapturka, ze na skrotach sie nie znam? Dotychczas byl "Klub Nocnych Markow" a nie "KNMSD".

A ze ponad 100 postow bylo, to biedna Nokata zalozyla 80 paczke...
                  JTTCMWC i juz
                  NBWSN
                  o!
                  • nokata Re: KNM 80 08.12.04, 17:26
                    Slownik dla Nokatopodonych gamoni:

KNMSD = Klub Nocnyc Markow Siedemdziesiat dziewiec
                    JTTCMWC = Jak Tak To Cmoknijcie Mnie W Cmoka
                    NBWSN = Nie Bede Wiecej Sie Nadwyrezac
                    • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 17:54
                      Jakbyś słowa czerwona kapturko dotrzymał i ze szwedaczkiem przyruptała
                      nikt by nie szukał w maglusmile
                      I tak jak na takie wykroczenie, ML grzecznie traktuje smile)
                      Masz szczęście, ze traktuje jako gościa wink)
                      Ale urwie sie, oj urwie smile)
                      NNG smile))
                      Uciekam bo ktoś zaczyna sie wk... że się spóźnimy smile
                      Papa smile
                      • nokata Re: KNM 80 08.12.04, 21:02
                        Teraz sie obejdzie, bo teraz to ja mam stresa i frustracje.
                        Pytanie sprzed ho-ho-ho dni o maila z adresem, gdzie mam sie ze szwendaczkopodobnym produktem (albo i nim samym) zglosic, zostalo obdmuchane chlodem.
                        Ani Wy-wROTEK, ani Instant nie powiedzialyscie. Nawet paczki nie moglam ja istota wzgardzona towarzysko podeslac.
                        Jak ta ostatnia alkomacica wychlawszy produkty ide se filmem komedyjnym poprawic (przepraszam za wyrazenie) stosunek do swiata.
                        • ada296 Re: KNM 80 08.12.04, 22:11
                          Wywrot
                          nie sporządniałam niestety wink
                          zastarzałam się chyba wink
                          mój organizm potrzebuje duuużo snu
                          więc prędko uciekam do ciepełka
                          a budzę się przed budzikiem sad
                          mam nadzieję, że szybko minie mi ta gnuśność bo sama siebie nie poznaję

...byle do wiosny...

pozdrawiam Nocne Marki smile
                          • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 22:16
                            To mnie pocieszylaś wink)
                            W innym wypadku bym musiala znaleźć Twojego Warszawiaka
                            i poważnie porozmawiać wink)
                        • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 22:20
                          NOkato, tylko nie stres sad(((
                          to moze Ty podaj nam adres a chętni wpadną,
                          żeby poprawic ten stosuneksmile
                          Może nawet ze szwędaczkiemsmile)
                          • marialudwika Re: KNM 80 08.12.04, 22:25
                            Dzis,jak Ada ide pomalu do ciepelka i tv smile
                            Dobranoc NM
                            ml
                            • nokata Re: KNM 80 08.12.04, 22:51
                              i tak mi nic nie pomoze. Kto mnie przytuuuliiii.
                              Dobrej nocki ML. obiecuje poprawe w zakladaniu watkuf smile)
                              • ada296 Re: KNM 80 08.12.04, 22:54
                                przytulam Cię resztką sił smile
                                • jutka1 Re: KNM 80 08.12.04, 23:01
                                  ktogdziejak? kogo przytla sie?

nokata dzisiaj kobitka jest?? wink))
                                  • nokata Re: KNM 80 08.12.04, 23:07
                                    Nokata, to Nokata, To nie ja sobie plec zmieniam ( a znia nie mam klopotu, moj seksualizm zjest stabolny, nie wymaga reanimacji), tylko Wy, zgodnie w plywami morskimi tongue_out
                                    Wy-wROTEK, poczte masz
                                    • jutka1 Re: KNM 80 08.12.04, 23:12
                                      "stabolny i nie wymaga reanimacji..."... smile))
                                      gratulacje wink

Plywy morskie nie maja na mnie wplywu, nb. smile)

idesenalac (ort.zam.) wina smile
                                    • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 23:14
                                      Przeczytałam, ale mój rzęch przestał dzialać a z laptopa na którym teraz
                                      zaczęłam klikać usunęłam program sad

Jutko w stosunku do NOkaty trzebwa przyjąć bezpłciowość smile
                                      To jest onosmile
                                      zielono- fioletowa osóbka smile))
                                      • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 23:16
                                        upsssmile poprawkasmile
                                        Zielono- różowasmile))
                                        • jutka1 Re: KNM 80 08.12.04, 23:32
                                          Wywrotko, bezplciowa osoba moze byc plciowo stabilna? (nooo.... wlasciwie moze... smile)

Nokaty nie bede odgadywac, bo chyba nie musze, choc ono sie wypiera smile))
                                          • wywrot53 Re: KNM 80 08.12.04, 23:40
                                            Jutko, Nokata to Nokata za onym nie trafisz smile))
                                            Kiedys jak się wnerwi, to będzie mozna stwierdzić kto zaczsmile)
                                            Jak narazie jest za stabilna/y smile))
                                            • jutka1 Re: KNM 80 08.12.04, 23:43
                                              eeeee Wywrotko, po co wnerwiac? smile)

klikam sie kieliszkiem bordo wink) na okolicznosc smile)

i puszczam Norah Jones No. 1
                                              ech... wspomnienia... smile
                                        • nokata Re: KNM 80 08.12.04, 23:45
                                          hmmm dwuznacznie zabrzmiala moja wypowiedz... to moze ja skoryguje:
                                          To nie ja sobie plec zmieniam (a z nia nie mam klopotu, moj seksualizm jest stabilny, nie wymaga reanimacji), tylko Wy, zgodnie z porami roku na Plutonie, czy tez obrotem Jowisza wokol Alfa Centauri zmieniacie mi plec i kolor mojego meszku slodkiego dziewiczego z fioletowego na (bleeeee) lila-roz tongue_out
                                          • jutka1 Re: KNM 80 08.12.04, 23:50
                                            prawde mowiac wole fiolet
                                            bo do rudego pasuje ;-p

donosze tez, ze ani pluton, ani saturn, ani vortex w kwadrancie gamma nie maja wplywu na
                                            zmiane moich opinii smile)))))
                                            • nokata Re: KNM 80 09.12.04, 02:01
                                              ruch jak w rybnym w wigilie...
                                              No dobra, dzieciaczki kochane, myju-myju, wciagam koszulke i ide luli
                                              Niech Wam sie przysni Nokata Trojplciowa z wielobarwnym owlosieniem na jezyku
                                              papapa
                                              • nokata Re: KNM 80 09.12.04, 21:58
                                                Jestem akuraat po "filmie" <Drzwi w podlodze>, albo <The Door In The Floor>
                                                Najpierw moze to, so w info o filmie jest:
                                                "Główną bohaterką opowieści jest Ruth Cole - młoda, robiąca zawrotną karierę pisarka. Rodzice Ruth rozstali się, kiedy ona miała cztery lata, a jej dwaj starsi bracia zginęli w wypadku samochodowym. Sukcesy zawodowe Ruth nie idą w parze ze szczęściem osobistym. Kolejne nieudane związki potęgują tylko uczucie goryczy, samotności i smutku."

Po pierwze: to co jest w info do filmu (patrz wyzej) ma sie do samego filmu tak mniej wiecej jak piesc Eddie-go do nosa Teda. Ruth przez caly film ma 4 latka. Tak wiec piszacy informacje nie ogladali filmu. Nieprawda jest wiec, ze glowną bohaterka opowiesci jest Ruth Cole - mloda, robiaca zawrotna kariere pisarka. Podobnie klamstwem jest, ze sukcesy zawodowe Ruth nie ida w parze ze szczesciem osobistym, bo jedynym sukcesem zawodowym Ruth jest zbicie obrazkow, a sukcesy osobiste sa dwa: piasek w pupie po kapieli w morzu i nieplakanie i chirurga. "Kolejne nieudane zwiazki potegują tylko uczucie goryczy, samotnosci i smutku." Z kolei mozna by sie doszukac zwiazkow emocjonalnych z opiekunka i Eddie-m, ale sa one tak dyskretnie zarysowane, ze zupelnie niewidoczne. A szkoda ze piszacy info nie pofatygowali sie rzucic okiem na film. Film doskonale nadaje sie jako film instruktazowy do szkol filmowych, i powinien byc obowiazkowym na wydziale ksztalcacym scenarzystow (jak mozna z doskonalej ksiazki zrobic szmate), rezyserow - jak mozna bardziej (a czy to wogole mozliwe jeszcze ???) pogrzebac scenariusz. I nade wszystko na wydzialach aktorskich. Co moze doskonala aktorka, Kim Basinger, zrobic z niczego. Scenariusz ma dosc przejrzyste zrodla w "Absolwencie", "40 karatach", i Nozu w wodzie". Ale nie kazdy po wzieciu skrzypiec Stradivariusa wygra na nich capriccio Paganiniego. Znowu potwierdza sie moja teoria, ze albo jest sie rezyserem, albo scenarzysta. W przypadku Toda Wiliamsa nie jest sie ani jednym ani drugim. Film mozna obejrzec jezeli ma sie szpulke do nawijania dluzyzn. Warto go obejrzec TYLKO ze wzgledu na gre i talent Kim Basinger. Nie mozna odmowic perwnego wdzieku Jeff-owi Bridges-owi. Zagral tu chyba siebie, dosc tepego zapatrzonego we wlane rzekome walory zarozumialego buca - Teda. Milego ogladania
                                                • ada296 Re: KNM 80 09.12.04, 22:47
                                                  kiedyż moje oczy zechcą jakiś film oglądnąć ?
                                                  a mam trzy nowe smile
                                                  "Drzwi w podłodze" nie widziałam
                                                  • instant Re: KNM 80 09.12.04, 23:13
                                                    Trzy nowe? A jakie? smile)
                                                    Witaj Siostra smile))
                                                  • ada296 Re: KNM 80 09.12.04, 23:15
                                                    witaj smile
                                                    właśnie TE smile
                                                    nie mogę się do nich zabrać...

prezenty na Święta już zakupiłaś ?
                                                  • instant Re: KNM 80 09.12.04, 23:21
                                                    Jeszcze jeden mi zostal do zakupienia, ale czekam z tym na wyjazd Kudlatego,
                                                    zeby nie wyszperal w szafie. Jutro konczy mu sie zwolnienie i raniutko wyrusza.
                                                    Wolna chata przez 2 tygodnie...i Swieta smile)
                                                    A jak u Ciebie z prezentamy?
                                                  • ada296 Re: KNM 80 09.12.04, 23:23
                                                    pomysły generalnie są
                                                    ale nie wiem jak pójdzie realizacja
                                                    w sobotę pewnie wyruszę do miasta Poznań i może cosik zakupię
                                                    najgorsze, że nie mam pomyślunku jaki prezent sobie zrobić sad
                                                  • instant Re: KNM 80 09.12.04, 23:26
                                                    Sobie od siebie, czy sobie od kogos?
                                                  • ada296 Re: KNM 80 09.12.04, 23:30
                                                    sobie od siebie smile
                                                    lubię dawać sobie prezenty - zawsze są trafione smile
                                                    może jakieś złotko ?
                                                    pierścioneczek fajowy smile
                                                  • instant Re: KNM 80 09.12.04, 23:39
                                                    Tez lubie smile) I sobie od siebie i sobie od kogos. W tym roku robie sobie od
                                                    kogos, czyli od mamy, ktora odetchnela z ulga, kiedy zeznalam, ze wlasciwie to
                                                    wole koperte, gdyz jej wybory sa hmmm...powiedzmy nie zawsze trafione
                                                    (oczywiscie tego ostatniego jej nie powiedzialam, tylko, ze skoro wyjezdza na
                                                    Swieta, to niech juz jej bedzie wszystko odpuszczone, wlacznie z lataniem za
                                                    prezentami) smile)
                                                    Pierscioneczek, powiadasz? A Warszawiak nie bedzie zazdrosny? smile)
                                                    --
                                                  • ada296 Re: KNM 80 09.12.04, 23:43
                                                    skoro Warszawiak sam tego nie wymyśli to nie ma prawa być zazdrosny smile
                                                    a prezenty dostawane...hmmmm....
                                                    dzieciom podpowiadam
                                                    a tatuś daje mi to co mu w domu zawadza smile
                                                    taka nasza rodzinna świecka tradycja smile
    • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:18
      Witam wszsytkich weekendowosmile
      Alez tutaj tlok smile
      nie ma gdzie łokcie wściubic smile
      • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:20
        Wywrot
        bier te łokcie
        przeca mi je w żebra wbijasz smile
        • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:22
          Poczekja, odkrece smile
          Zostawię w szatni i wracamsmile
          • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:26
            nooo
            od razu lepiej smile
            jak dostęp do netu ?
            a mnie wczoraj nocką odmówiono współpracy z forum sad
            • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:28
              Jak na razie odpukac smigawink
              Wczoraj to cały serwer gazety padłsmile
              naprawili po 3.00
              • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:31
                mówisz, że Mark brzydki brodacz będzie smile
                ja myślę, że fajowy smile
                • ord Re: KNM 80 11.12.04, 00:33
                  wygladam cool. cos dziwnie siwe cholery rosna, ale bede sliczny chopaka wink
                • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:34
                  w imię "politycznej poprawności " ?
                  ja i poprawność ?
                  po głowie Wam dam dla zasady nie dla poprawności smile
                  • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:34
                    siwe włosy ?
                    pofarbuj na czerwono smile
                    • ord Re: KNM 80 11.12.04, 00:36
                      czerwony, eh? niezly pomysl... a co sie stalo z Twoja sygniaturka? jakos mi
                      dziwnie nie pasuje ta nostalgia do Ciebie... chociaz to taka pora roku - tez mi
                      cos nijak
                      • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:38
                        sygnaturka wpadła w doła smile
                        ja nie smile
                        • ord Re: KNM 80 11.12.04, 00:39
                          no to swietnie, bo juz sie balem, ze to forum to juz calkiem fiksuje.
                        • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:40
                          Ado gadaj czy jest przyczyna czy to tylko tak sobie
                          w melancholiczny nastrój wpadlaś?
                      • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:42
                        Chcecie koniecznie żebym się nauczyła wpadac w doły??
                        jak nie to prosze nosy do góry zadrzec i uśmiech pełną gębula wydobyc z trzewismile
                        • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:43
                          to przeca uśmiecham się całom gembom smile
                          • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:44
                            Wywrotko
                            jeśli możesz to prześlij mi swój zwykły adres
                            bo mam tylko wiejski
                            a tak mnie wątek Verbeny (chyba) natchnął, ze będę prawdziwe kartki wysyłać
                            i do Ciebie też chciałabym wysłać smile
                            • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:46
                              Już się robismile
                            • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:48
                              właściciel kamienicy, w której wynajmuję lokal jest przystojny
                              parę dni temu spotkałam go
                              a on miał trzydniowy zarost smile
                              superowy smile
                              kiedyś Raczek pokazywał się z czymś takim smile
                              lubię zarost (zadbany) ale lubię też bez zarostu
                              powiem inaczej
                              jeśli lubię to lubię
                              i nie patrzę na ułomności smile)
                              i już

bez obrazy oczywiście smile
                              • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:55
                                A ja jak poznaję pana bez zarostu to trudno mi się przestawic smile
                                A trzydniowy to juz wogóle nie wchodzi w rachubę smile
                                Jedyny zarost, który tolerowałam i mi nie przeszkadzał , był u Kazimierza
                                Górskiego smile
                                Kiedyś jak jeszcze oglądlam mecze ze stara kadra wink
                                • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:57
                                  czy broda drapie?...no...?
                                  • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:58
                                    adres doszedł i poszedł smile
                                    • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:00
                                      cmoksmile
                                      • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:01
                                        a Mark gdzie ?
                                        poszedł sobie bez słowa ?
                                        • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:01
                                          prezenty zakupiłaś ?
                                          • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:04
                                            ja nie kupuje prezentówsmile
                                            Mnie nie daja to i ja nie widze takiej potrzebysmile
                                            Tym bardziej ze 5 stycznia staremu musze dac a 21 Agnieszce smile
                                            • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:06
                                              taką kumulację masz smile
                                              ale przecież pod choinką leżeć prezenty powinny ?
                                              u Ciebie nie leżą ?
                                              nienawidzę świąt sad
                                              • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:07
                                                Morsa
                                                współczuję
                                                ale miło, że jesteś z nami smile
                                                jak zakupy Twoich prezentów ?
                                              • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:09
                                                Nie lezą bo choinki nie ubieramsmile

nie mam dla kogosmile
                                                Moi jada do tesciów na kolacje a wracaja 2 dniasmile
                                                Dla siebie nei bede sie nadwyrężaławink
                                              • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:11
                                                Tak mam od 2 grudniasmile
                                                później 6, 8 w styczniu 3, 4, 5 21 smile
                                                Jeszcze choinka??
                                                natępny kredyt bym musiala wziącwink
                                        • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:05
                                          Powiedzial, ze wrócismile
                                          Teraz dostał sygnał od swojego szczescia smile
                                  • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:59
                                    Trzydniowa napewnosmile
                                    Sprawdzonesmile
                • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:38
                  Może i fajowo będziewink
                  Ale ja zawsze widze pewnego pana,
                  któremu na brodzie zostawało jedzeniesad
                  apetycznie to nei wyglądalosmile
                  Od tej pory jakos nei moge polubic szczególnie brody smile
                  • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:40
                    bleee
                    ale na wąsie też lubi jedzonko zostawać
                    i szron się robi zimową porą

kurcze - nienawidzę jedzenia na odrostach
                    Mark - poradzisz sobie z tymi resztkami "na zaś" ?
                    • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:41
                      przyczyna jest - brak słonka sad
                      i byle do wiosny smile
                      • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:44
                        A nie mozesz włączyc podwójnego oświetlenia?
                        Ja 24 na dobe mam oświetloną chałupesmile
                        A za firanki nie zaglądamsmile
                  • ord Re: KNM 80 11.12.04, 00:43
                    Wywrot, nawet nie wiesz, jak bardzo Ci zazdrosze talentu sprowadzania ludzi na
                    ziemie - absolutnie jestes w tym fenomenanla smile))))

...ale ja czysty chlopak jestem i broda bedzie mala - moze byc? a tak
                    generalnie; czy Panie lubia panow z zarostem?
                    • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:46
                      ja.. tak generalnie niewink
                      Toleruje jedynie kiedy ukrywa jakies blizny !
                    • morsa Re: KNM 80 11.12.04, 00:49
                      Kto mowil - "weekendowo"?
                      Niektorzy beda pracowac, ot co!
                      Piatek, sobota, niedziela i poniedzialek.
                      Pozniej jest weekend - Ha!
                      -
                      CARPE DIEM!
                      • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:51
                        Morsa
                        pracujesz w weekend ?
                        w myśl zasady: ktoś pracuje by ktoś się weekendował ?
                      • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:51
                        Współczuję sad
                        Ale taka jest prawda, ze teraz mało kto tak dziwnie pracujesmile
                        Oczywiście oprócz tych co zawsze na baczność smile
                        Witajsmile
                        • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 00:54
                          Wywrotko - nie wiesz gdzie Jowoj ?
                          • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 00:56
                            nie sad nic nei mówił sad
                            Przestal przychodzic jak z Jutencją zaniedbałyście klubik smile
                            Adres poszedłsmile
                            • morsa Re: KNM 80 11.12.04, 01:05
                              Ano pracuje - nie jestem tez jedyna
                              w kategorii pracujacych inaczej...
                              Jestem w sluzbie zdrowia - oprocz
                              nas pracuja takze strazacy, handlowcy, gastronomicy,
                              policjanci, marynarze, sluzba lotnicza,
                              kolejarska i wiele, wiele innych,
                              ktorych mozliwe, ze pominelam...
                              • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:07
                                Dobrze mówiłam, ze Ci co na bacznośc bo Ojczyzna wzywa smile
                                Żeby jeszcze tylko placili jak przystalo na takie poswiecenie sad((
                                • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:10
                                  płacili...
                                  zapomogowali bo płacą tego pewnie nazwać się nie da
                                  i zawsze mnie dziwi skąd się biorą średnie wynagrodznie...

Moniu - zawitasz tutaj dzisiaj ?
                                  • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:12
                                    Wywrot
                                    mam plan smile
                                    w przyszłym roku pojedziemy razem gdzieś...
                                    daleko i w fajne miejsce celem gwiazdkowania smile
                                    • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:17
                                      To jest świetny pomysłsmile
                                      Ale gdzieś gdzie sloneczko przygrzewasmile
                                      • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:20
                                        koniecznie do ciepłego smile
                                        może do Hiszpanii
                                        do hotelu ze stronki ?
                                        • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:21
                                          mój komputer chodzi jak ociężały
                                          robali nie mam ani innego badziewia
                                          kurcze - zła jestem na ten przedmiot sad
                                          • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:25
                                            Żebys wiedziala ile k...wlatalo u mnie 2 dni temusmile))
                                            I neo i kablówka muliły niesamowiciesad
                                            Strona otwierala się 3 minuty najmniejsad
                                            A moze sprawdx czy nie trzeba zrobic defragmentacji?
                                            Mnie pomogłosmile
                                            Najpierw przeskanowałam antywir, pousuwalam tempy i defrag.
                                        • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:22
                                          Tez o tym pomyślalamsmile
                                          Ale by było fajowosmile
                                          Zaczynam zbierac kase wink
                                          • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:26
                                            no więc
                                            wyjazd z przytupem
                                            z samolotem
                                            koszt - no nie wiem - 2.000,oo - 3.000,oo zł
                                            jeśli tanie linie lotnicze - pewnie mniej
                                            o ile te tanie linie nie splajtują
                                            ale jeśli nawet 3.000,oo
                                            to jeśli podzielisz przez 12 miesięcy misięcy to wyjdzie ?
                                            no ile ?
                                            bez liczydła (kalkulatora) ja ani rusz ...
                                            • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:26
                                              idę sprawdzić defragmentację
                                            • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:28
                                              250 zetówsmile
                                              Trzeba liczyc 3000 smile
                                              Kolezanka w tym roku płacila za 10 dni 2800
                                  • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:16
                                    Jak to skąd?smile)
                                    Ty masz 3000 ja mam 300, razem 3300mamy?? Mamy smile
                                    Jak sie podzielimy mamy po 1650 czy nie???
                                    NO to idziemy na balange smile
                                    Nawet Metaxę postawięwink
                                • morsa Re: KNM 80 11.12.04, 01:12
                                  Z ta Ojczyzna to moze nie tak wink)
                                  Raczej ludzie sie licza...

A placa moglaby byc troche lepsza, to fakt...
                                  • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:16
                                    fajnie mieć świadomość, że się komuś pomaga
                                    nawet jeśli nie dostaje się podziękowań
                                    Morsa - podziwiam Cię
                                    • ada296 Moniu witaj :-)) 11.12.04, 01:16
                                      już się obawiałam, że sobie pójdziesz smile
                                      • monia.i Re: Moniu witaj :-)) 11.12.04, 01:29
                                        A gdzie ja mam iść, sierota netowa smile)))
                                        Wszędzie dobrze, ale...tu mi najlepiej smile
    • monia.i Re: KNM 80 11.12.04, 01:15
      Podwójne Nocne Marki???smile Szaleńcy smile))
      Ale i tak pozdrawiam Spędzających-Noc-Inaczej smile
      • wywrot53 Re: KNM 80 11.12.04, 01:19
        Witaj MOniusmile
        Dobrze, ze trafiłas pod właściwy adressmile
        • monia.i Re: KNM 80 11.12.04, 01:30
          Jestem niczym zły szeląg - zawsze wracam smile
          Witaj, Wywrot smile
          • ada296 Re: KNM 80 11.12.04, 01:33
            nie muszę defragment...coś tam
            a chodzi jak czołg sad
            ale
            250,00 zł miesięcznie odkładamy