beznadziejna2 02.02.05, 21:56 bedzie najlepiej, mam ochote gdzies wyjechac na pare dni. moze macie jakies ulubione miejsca. naturalnie wazna jest cena, Pomyslcie troche gdzie wybralibyscie sie na samotna wycieczke? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 Re: zaczne nowy watek 02.02.05, 21:59 samotnie to albo na totalne zadupie albo do wielkiego miasta pozdrawiam Odpowiedz Link
beznadziejna2 Re: zaczne nowy watek 02.02.05, 22:04 ada296 napisała: > samotnie to albo na totalne zadupie albo do wielkiego miasta > > pozdrawiam > chyba lepiej do wielkiego miasta..bezpieczniej.Tak mie sie przynajmniej wydaje. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: zaczne nowy watek 02.02.05, 21:59 A daleko się chcesz wybrać Al czy gdzieś koło domu? Latem prostsza sprawa. Odpowiedz Link
beznadziejna2 Re: zaczne nowy watek 02.02.05, 22:05 bodzio49 napisał: > A daleko się chcesz wybrać Al czy gdzieś koło domu? Latem prostsza sprawa. nie niekoniecznie kolo domu. moze macie ,,cos w gorach? ale teraz tam voll!! a ja nie umiem jezdzic na nartach. Odpowiedz Link
bognablank Re: zaczne nowy watek 02.02.05, 23:00 teraz w górach drogo i straszny tłok. Myślałaś o tanich liniach? Przypomnij sobie gdzie masz znajomych, może jakaś koleżanka w Paryżu albo w Londynie... Odpowiedz Link
bodzio49 Re: zaczne nowy watek 03.02.05, 20:06 Latem to można zaszyć się gdzieś na łonie natury. Nawet z namiotem. Facetowi łatwiej. Bierze wędki i jedzie na ryby Teraz zimą to rzeczywiście dobrze byłoby mieć gdzieś przyjaciela, którego można by odwiedzić. Odpowiedz Link
josarna Re: zaczne nowy watek 03.02.05, 23:09 W mieście bezpieczniej?!!! Ja tu na wsi nawet "malucha" nigdy nie zamykam, a dom na noc i właściwie nie wiem, po co. (Mama lub teściowa nalegają, gdy tu są). Od jutra mam straszny "młyn" - ostatni weekend karnawału. Przewinie się 50 osób, ale od niedzielnego popołudnia do piątku pustki! Trzeba jechać do wsi, żeby spotkać człowieka. Odpowiedz Link
skynews Re: zaczne nowy watek 04.02.05, 00:19 Co tam zima. slonce i plaze mozna dzisiaj bardzo szybko znalezc: www.doncarlo.de/segeln/Karibik.jpg www.mundo-presse.de/karibik.jpg karibik.port5.com/bilder/0030.jpg Tanie wakacje: extravel.pl/tanie-wakacje.html Odpowiedz Link
wywrot53 Re: zaczne nowy watek 04.02.05, 03:35 Josarna piszesz o tym swoim pensjonacie, to podaj w końcu jakiś adres, może akurat ktoś wykorzysta Odpowiedz Link
josarna Re: zaczne nowy watek 04.02.05, 06:39 Ok. Ale potem muszę znikać, bo się odkrywam. Odpowiedz Link
em_em Re: zaczne nowy watek 04.02.05, 07:23 To lepiej nie podawaj - przecież zainteresowana naprawdę konkretnie osoba, zawsze może napisać do Ciebie wprost na gazetowy adres Odpowiedz Link
wywrot53 Re: zaczne nowy watek 04.02.05, 03:36 Beznadziejna, wejdź na naszą stronkę (link na górze strony głównej) tam jest link do hoteliku w Hiszpanii Może Ciebie zainteresuje Odpowiedz Link
onkwe Re: zaczne nowy watek 04.02.05, 03:56 Mam takie swoje miejsca....oto jedno z nich... www.quantumleaps.ca/ecard/index.php Odpowiedz Link
maari_etta Re: zaczne nowy watek 05.02.05, 20:40 Może na agroturystyce cos sobie poszukasz? Najlepiej cos w poblizu i w lesie. Odpowiedz Link