dado11 21.02.05, 22:56 za moment bede musiala rozstac sie wami na jakis czas, nie ma mozliwosci zalozenia stalego lacza, a nie stac mnie na abonament(( Sorry... Wroce tak szybko, jak sie da Bede tesknic, bede wpadac, na chwilke do przeczytania...D. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verbena1 Re: moi kochani:)))) 21.02.05, 22:59 Wracaj predko !! Smutno tu bedzie bez Ciebie! Pozdrawiam Odpowiedz Link
marialudwika Re: moi kochani:)))) 21.02.05, 23:05 Dado,nie opuszczaj nas na dlugo bo sie ZATESKNIMY!!!!! ML Odpowiedz Link
marialudwika Re: moi kochani:)))) 21.02.05, 23:07 I brak bedzie tych Twoich dobranoc (((( ML Odpowiedz Link
skaarby Re: moi kochani:)))) 21.02.05, 23:09 dopiero cię poznałam i już....(( a neostrada nie wchodzi w grę? mają różne opcje, ceny przystępne (też korzystam) Odpowiedz Link
skynews Re: moi kochani:)))) 21.02.05, 23:43 Skarbie, neostrada to wlasnie stale lacze tzw. ADSL(Asymmetric Digital Subscriber Line). Dado, to przykre co piszesz. Sprawdzajas czy rzeczywiscie jest niedostepna u Ciebie,musisz tylko wpisac numer Twojego Telefonu: www.neostrada.pl/ Odpowiedz Link
skaarby Re: moi kochani:)))) 21.02.05, 23:50 skynews napisał: > > Skarbie, > neostrada to wlasnie stale lacze tzw. ADSL(Asymmetric Digital Subscriber Line). > ooops... myślałam że stałe jest bardziej skomplikowane, a neo dla takich jak ja... Odpowiedz Link
mammaja Re: moi kochani:)))) 22.02.05, 00:02 Dado - nie zamartwiaj mnie - bardzo mi bedzie brakowalo twoich obiadkow i opowiadan. Wracaj zaraz Odpowiedz Link
ewelina10 Re: moi kochani:)))) 22.02.05, 08:47 ... wciąż tak trudno nam dogonić świat ... Wcześniej pisałaś o jakiejś nadziei na stałe łącze ? A i tak tego nie przeczytasz. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Dado, czy naprawde nie ma innego wyjscia?? 22.02.05, 12:13 Dado, czy naprawde nie ma innego wyjscia?? No wiesz... kawiarenki internetowe, przystojny sasiad ze stalym laczem... A na serio, czy ktos z tutejszych "technicznych" moglby pomoc Dado porada dobra na polskie realia? Pozdrawiam smetnie Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
dado11 Re: moi kochani:)))) 23.02.05, 20:55 Najmocniej przepraszam za zamieszanie, ja nadal mam dostep do internetu, tyle ze za taka kase, ze moge tu tylko wpadac na kilka minut(( Nie martwcie sie o mnie, moze niedlugo Netia podejmie wyzwanie)) Na razie nie ma tu zasiegu (20 km od centrum stolicy!) ani Sferia, ani neostrada, ani chello, ani zaden znany mi operator. Moze jeszcze sprobuje tv satelitarna bardzo was serdecznie pozdrawiam i bede wpadac na krotkie minutki D ps. Bodziu, serce mi sie kraje na osemki i szesnastki, strasznie mi przykro z powodu Reksia((( Trzymajcie sie. D Odpowiedz Link
verbena1 Re: moi kochani:)))) 23.02.05, 21:11 Ludzie, robimy "sciepke" na 20 km kabla dla Dado? )) Szkoda ,ze w Polsce sa takie problemy z uzyskaniem dostepu do internetu i te ceny! U nas juz za 14 euro na miesiac masz calodobowy dostep do netu i jeszcze dostajesz w prezencie komorke! Dado, trzymaj sie, dla Ciebie tez zaswieci sloneczko )) Odpowiedz Link
dado11 Re: moi kochani:)))) 23.02.05, 21:29 Zeby bylo smieszniej, neostrada jest niecale 100 m stad Ja niestety musze placic 1 zl za kazde 10 min. Co przy predkosci lacza, daje jakies 500 zl miesiecznie Osobiscie wole to wydac na ciuchy, lub inne bardziej materialne frajdy Ale bede wracac, tak czesto jak sie da A moze w ciagu najblizszego kwartalu zaloza stale lacze I dzieki za slowa wsparcia)))) Pozdr. D Odpowiedz Link
ewelina10 Re: moi kochani:)))) 23.02.05, 21:34 dado11 napisała: > Zeby bylo smieszniej, neostrada jest niecale 100 m stad Teraz to już nie rozumiem. Założyć u sąsiada ruter i pociągnąć kablami do siebie. Przez 1 rok tak działała u mnie neostrada Odpowiedz Link
mammaja Re: moi kochani:)))) 23.02.05, 21:36 Moze jednak jest jakis sposob, u nas taki facet zaklada jakis internet tanio - dowiem, sie, narazie usciski Odpowiedz Link
skynews Re: moi kochani:)))) 23.02.05, 21:41 Verbeno, 14 euro na miesiac za calodobowy dostep do netu (u Was) to jest to tylko oplata za net flat-rate. Zapomnialas o stalych oplatach miesiecznych za abonament telefoniczny,bez ktorego net nie funkcjonuje. W sumie jakies 100 euro miesiecznie. Zapomnialas rowniez ze jeszcze niedawno w Polsce do przekazywania wiadomosci uzywano golabkow pocztowych. Postep jest wiec rewelacyjny. Nie ma w Polsce zadnego problemu z calodobowym stalym(ADSL) dostepem do netu w skupiskach miejskich,dokladnie zreszta jak i u Was. Na peryferiach jest juz znacznie gorzej(rowniez u Was). Wynika to z pewnych problemow technicznych zwiazanych z odlegloscia o stacji przekaznikowych(powyzej 3 - 8 km sa juz problemy z sygnalem). Odpowiedz Link
skynews Dado, 23.02.05, 21:45 napisalas: "Zeby bylo smieszniej, neostrada jest niecale 100 m stad:" Nie widze zadnego problemu technicznego ani jakichkolwiek przeciwskazan. Wynika z tego ze ktos Cie zle poninformowal! Odpowiedz Link
dado11 Re: Dado, 23.02.05, 21:50 Jeszcze poszukam, ale nasz miejscowy dostawca uslug odpowiedzial mi na pismie negatywnie.... Sprawdze jeszcze w centrali interesu - TPSA, zobaczymy Pozdr. D Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Dado, 23.02.05, 21:52 Chyba pytałaś Dado nieodpowiednich ludzi. Jeśli trzeba będzie rozkopać te 100m ziemi pod kabel to zgłaszam się na ochotnika do pomocy Odpowiedz Link
dado11 Re: Dado, 23.02.05, 21:58 Dzieki Bodziu jestes slodki ja tez mam wprawe, ostatecznie jestem archeologiem))) ale pewnie nie dadza nam sie wykazac((( Pozdr. D Odpowiedz Link
verbena1 Re: moi kochani:)))) 23.02.05, 22:07 Skynews, wiem ,ze w Polsce postep w telefonii i dostepie do internetu jest bardzo szybki ale boleje nad wysokimi cenami. Nie kazdego stac na taki wydatek. Teraz sprostowanie. Za abonament telefoniczny place tylko 16 euro, razem oplata wynosi wiec jedynie 30 euro. Ja mam internet kablowy i nie jestem "przypieta" do telefonu tylko do telewizora. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: moi kochani:)))) 23.02.05, 22:35 No to płacisz Verbeno dokładnie tyle co ja. Też przypięli mnie do TV Odpowiedz Link