skiela1 13.03.05, 18:14 Czy to tylko u mnie czy u Was tez te wielkie litery i zmiana formatu raza oczy?Czytalam ze u niektorych wrocilo do normy i tak sie zastanawiam czy moze powinnam cos u siebie zmienic.Nie chce zeby tak zostalo,okularow tez jeszcze nie potrzebuje)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina10 Re: Forum-format 13.03.05, 19:17 ... nie mogę zrozumieć ... istnienia problemu ? Rozmiar czcionek, tło, kolor ... można ustawiać pod gust i możliwości naszego wzroku klikając na: Opcje internetowe Dostępność i „odptaszkowując” wg swojego wyboru: - Ignoruj kolory określone na stronach sieci Web - Ignoruj style na stronach sieci Web - Ignoruj rozmiary czcionek określone na stronach sieci Web. ... czasami szkoda pracy grafików serwera ... wybrałam jednak "wytrzymałość” moich oczu ... odpowiada mi tło w ocieniu stonowej zieleni i czcionka "Verdana" - rozmiar mały. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Forum-format 13.03.05, 19:34 Ew., probowalam to, tamto i owanto. Czcionka ciagle dziwna. Przyjaciele mi sie na zielono nie wyswietlaja. Funkcja "drzewko" nie dziala po zalogowaniu. Zglosilam na forum o forum. J. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Forum-format 13.03.05, 19:23 U mnie bylo w piatek wieczorem, ale przeszlo samo z siebie. Pewnie gdzies jednak trzeba zglosic, wszyscy ( porawie) mielismy ten problem. Pozdrowienia Odpowiedz Link
ewelina10 PS' przyjemności wyboru ;) 13.03.05, 19:45 ... po zamknięciu wszystkich aktywnych okien . .. na pulpicie kliknąć prawym klawiszem: - Właściwości - Wygląd ... w górnym oknie pojawią się elementy, których parametry można sobie zmienić ... klikając na wybrany element - poniżej można wybrać sobie ... na przykład kolor tła przy którym nasz wzrok nie będzie się tak męczył. Powodzenia życzę. Przed chwilką zmieniłam na szafirowy Odpowiedz Link
ewelina10 Re: PS' przyjemności wyboru ;) 13.03.05, 19:48 Jutko ... coś za coś ... albo wybór dowolnej palety barw albo zielony kolor przy naszych przyjacielach ... tak to już jest, kiedy zaczynamy "ignorować" U mnie są śliczniutkie czcionki i kolorki ... Odpowiedz Link
oqo Re: PS' przyjemności wyboru ;) 13.03.05, 20:54 rok temu o tej porze miało miejsce podobne zjawisko -------------------------------------------------------------------- • Oqo ada296 12.02.2004 00:33 + odpowiedz ufff ulżyło pozdrawiam Odpowiedz Link
ewelina10 Re: PS' przyjemności wyboru ;) 13.03.05, 21:17 ... powodzenia życzę. teraz już sobie idę stąd do życia pozaforumowego Odpowiedz Link
skaarby Re: Forum-format 13.03.05, 22:01 u mnie nadal wielgaśne - co prawda uspokoiło mnie ciut współcierpienie (w wątku Do Admina), ale daje boleśnie po oczach samo przyszło, to może by i samo poszlo, hę? gmerać się boję, bo mam dwie lewe... Odpowiedz Link
verbena1 Re: Forum-format 13.03.05, 22:06 Dlaczego u mnie jest caly czas normalnie? Moze sie zamienimy ,wole wielkie litery, komputer mam ustawiony na dosyc duza czcionke,lepiej mi sie czyta. Kto ma jeszcze normalne literki, czyzbym byla osamotniona? Odpowiedz Link
lablafox Re: Forum-format 13.03.05, 22:11 Ja mam jeszcze normale literki , ale chyba wszyscy na gazecie juz wiedzą,że jestem nietechniczna))) , więc oszczędzono mi kłopotu , a innym kłopotu z moimi kłopotami. Odpowiedz Link
oqo Re: Forum-format 13.03.05, 22:19 choroba literkowa dotyka tylko wybrane komputry - na kazdego (każdą) przyjdzie pora i lepiej się nie upominać o manię wielkości Odpowiedz Link
skynews Re: Forum-format 14.03.05, 03:21 Nie ma problemu. Niekiedy pojawia sie ten problem jezeli wszystkie informacje o stronie www, nie "zaladowaly" sie do konca. Browser zapisuje w tym przypadku ostatnia wersje strony w folderze Temporary Internet Files. Nalezy wiec od czasu do czasu wykasowac zawartosc tego folderu i wszystko powinno wracac do normy: support.microsoft.com/kb/260897/pl Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forum-format 14.03.05, 14:33 To dlaczego jak weszlam na strone forum o forum wiekszosc narzeka na ten sam problem i nikt nic z tym nie robi.A moze Gazeta zlapala jakiegos wirusa? no nic poczekamy zobaczymy.Jak na razie jest fatalnie, tylko najgorsze ze juz prawie sie do tego przyzwyczailam)) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Forum-format 14.03.05, 15:53 no cóż ... odkąd sobie wprowadziłam moje własne ustawienia a zignorowałam - na stronach sieci Web ... u mnie jest dobrze a nawet idealnie ... eliminacja białego tła zadziałała rewelacyjnie ... rozmiar czcionek dopasowałam do możliwości mojego wzroku i rozdzielczości ... korzystam także z Crazy Browser'a, ale nie sądzę, żeby w tym przypadku to miało jakiś wpływ ... widocznie pies pogrzebany jest gdzie indziej a serwer jest bardziej tolerancyjny dla mojego sprzętu i oprogramowania. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forum-format 14.03.05, 15:56 Ciekawi mnie to bo na laptopie nie mam problemu..tylko na domowym komputerze. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Forum-format 14.03.05, 15:59 Jest mnostwo postow na ten temat na forum o forum. Odpowiedz Link