ada296 06.05.05, 00:05 www.enjoydiary.com/no/inwi/files/public/tulipan.jpg wiesz, że życzę Ci wszystkiego NAJ czego tylko zapragniesz z imieninowym buziakiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ibiskus45 JUTKA :-) 06.05.05, 00:39 Jak tu w dniu szczególnym przecież; Umilić Ci porę nocną; Tylko sama wiesz najlepiej; Których rzeczy pragniesz mocno; Aby szczęście zwiewną chwilą; Już bawiło Ciebie stale; Uśmiech słońcem rozpromieniał; Tudzież także porą nocną; Kiedy składasz słowa słodkie; Aby spędzać miłe chwile ... Odpowiedz Link
ada296 Re: JUTKA :-) 06.05.05, 01:18 no właśnie z trudem do mnie dociera, że Jutka to Judyta niby wiem i z tym się godzę ale... no kurcze - Jutka to Jutka i już ewentualnie Juteka Odpowiedz Link
kamfora Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 06:36 W zdrowiu, w szczęściu w pomyślności! )) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 07:04 Jutko ... a czyż można tak sympatycznej i życzliwej osobie życzyć inaczej ... czasami czuję się taka uboga, bo nie potrafię "dobierać" słów a więc spróbujmy ... życzę ... aby Ci się udało na tej naszej rodzimej ziemi i obyś czuła się Dobrze w tych całych swoich przedsięwzięciach jakie sobie tutaj zaplanowałaś podjąć życzę z całego mojego serducha Odpowiedz Link
jutka1 dziekuje, co za mile rozpoczecie dnia :-))) 06.05.05, 07:35 No tosta mnie zdemaskowali )))) Dzieki wielkie, Kochani! A tak w ogole, to naprawde na mnie od wielu lat mowia Jutka... Odpowiedz Link
lablafox Re: dziekuje, co za mile rozpoczecie dnia :-))) 06.05.05, 08:02 Dołączam dożyczeń, aby Ziemia rodzinna życzliwa Ci była , aby tubylcy spełniali twoje zachcianki, aby samochód był niewidzialnym dla złodziei,aby kotka kochała Cię tak jak Cię kocha ,no i spełnienia wszystkich marzeń i pragnień Odpowiedz Link
mantra1 Re: dziekuje, co za mile rozpoczecie dnia :-))) 06.05.05, 10:09 Z najlepszymi zyczeniami dla Ciebie, Siostro Siostry fr.pg.photos.yahoo.com/ph/mantra1pl/detail?.dir=5b9a&.dnm=317c.jpg&.src=ph Odpowiedz Link
monia.i Re: dziekuje, co za mile rozpoczecie dnia :-))) 06.05.05, 10:18 Jutencjo Kochana! Ściskam Cię gorąco i buziaczkuję z zapałem! Wszystkiego najlepszego!!! Odpowiedz Link
ligia12 Re: dziekuje, co za mile rozpoczecie dnia :-))) 06.05.05, 10:25 Jutenko !!! Wszystkiego najlepszego!! Pozdrawiam!!! ligia Odpowiedz Link
mammaja Re: dziekuje, co za mile rozpoczecie dnia :-))) 06.05.05, 10:37 Jutko,ktora wnosisz w nasze forum radosc zycia i mnostwo ciekawych zdarzen - niech ci sie wiedzie zawsze zgodnie z zyczeniami i z gorki! I tak trzymaj - buziaki - Mm Odpowiedz Link
kornikuno Re: dziekuje, co za mile rozpoczecie dnia :-))) 06.05.05, 11:06 Jutka wszystkiego najlepszego....i coby powrot na ziemie rodzinna byl taki o jakim marzylas! IzaBella Odpowiedz Link
marialudwika Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 11:45 Jutencjo,zebym sie nie wiem jak starala nie dorownam oryginalnym zyczeniom,jakie dostalas! Nie znaczy to,jednak,ze o Tobie nie pamietam!! Niech spelnia sie wszystkie Twoje marzenia,pragnienia i badz zawsze taka,jaka jestes!! ML Odpowiedz Link
oqo Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 12:41 ....jak wyżej i oby nowe autko dorównało Tobie Odpowiedz Link
verbena1 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 13:25 Jutko, sciskam Cie mocno i zycze milego dnia. Odpowiedz Link
ewapf Droga Kuzynko:))) 06.05.05, 14:33 Kwieć sie nadal i MAJ jasną i prostą radością życia Na ucho Ci szepnę jeszcze, żebys jak najdlużej etolę zrzucala z ramion, bez potrzeby oglądanie sie wstecz) Ps. A wiesz, ze tą nocą, z wczoraj na dziś, życie postawilo i mnie kiedyś kropkę nad "i" ?? ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 14:42 Zdrowia,szczescia,pomyslnosciz okazji Twojego swieta. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 16:35 Stu lat, zdrowia, forsy i duuuuuzo smiechu zycze Ci Jutko z calej duszy!!:- ))))) Odpowiedz Link
antyproton Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 17:27 Setek twoich postow na forum 100+ ) Sobie i nam zycze Auguroni !!! Odpowiedz Link
bodzio49 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 17:42 Realizacji planów, spełnienia marzeń, dużo zdrówka i nieustajacego uśmiechu Odpowiedz Link
wywrot53 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 07.05.05, 00:00 Zdrówka, szczęścia i słodyczy spóźnialski wywrotek życzy Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 07.05.05, 00:06 Wywrotko )) Dziekuje!! ps. czy moje kciuki za latorosl pomogly? Odpowiedz Link
wywrot53 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 09.05.05, 13:23 Jutko, niestety nie poleciała Było za późno i na żadne linie nie dostała biletu Odpowiedz Link
fan-j23 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 17:53 Wiosny na dworze,wiosny w sercu i takich tam)). Lepiej niż ja wypowie to Poświatowska: pod drzewami - miłość pośród ludzi - miłość pośród deszczu i w słońcu odmieniałam pory roku dokąd nie przyszła teraz jest tylko jedna pora roku wiosna Odpowiedz Link
skynews Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 19:53 ♥ oraz pociechy z z dwunastorga dzieci... Odpowiedz Link
dado11 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 22:53 U2Ś Wesołego dziś i jutra, radości odkrywcy, i ciepła powrotów, trafionych decyzji, i dobrze ulokowanych miłości no i zdrówka, i nieustającej pogody ducha... D. Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 23:16 Kochani, jeszcze raz wielkie dzieki!! )) Teraz ide na KNM rozlac szampana z truskawkami/poziomkami.... ps. Sky co ty dzisiaj pijesz i dlaczego mi zyczysz 12 dzieci???? Odpowiedz Link
skynews Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 06.05.05, 23:25 Moet & Chandon, przeciez zawsze chcialas miec duza rodzine)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 07.05.05, 00:42 pytanie.... @ z kartka wyslany o 17:46.... nie moge podziekowac, bo tylko inicjaly, mail zwrotny anonim@onet.pl prosze na priv, a jesli nie to w anonimowa pustke "dziekuje"! ))) Odpowiedz Link
wenus440 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 08.05.05, 16:15 bardzo spoznione ale..... Z okazji imienin życzę Ci usmiechu, nawet gdy Cię spotyka smutek lub bolesć, tęczy na niebie, która Ci przypomni, że i nad najciemniejszymi chmurami swieci Słońce, pewnosci, że o Tobie ktos myśli, kiedy się czujesz samotny, przyjaciół, którzy Ci wskaża piękno, które maja widzieć Twoje oczy, pewności w watpliwościach, cierpliwosci przy akceptacji rzeczywistosci oraz siły w przekazywaniu miłosci! z calej duszy zyczy Ci Dabelju - the space is our future Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 08.05.05, 17:09 Liebe Dabelju Danke schön... ps. z calej duszy... Anie z Zielonego Wzgorza pamietasz? o pokrewnych itepe? )))) Odpowiedz Link
wenus440 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 08.05.05, 17:28 Czesc Jutko, Anie z ...... oczywiscie pamietam "najukochansze dziecko literackie" choc zamierzchle to czasy. Torcik wirtualny Ci przesylam bez kropli walerianowych )) p.s. dobrze ze przypomnialas,musze poczytac ... - the space is our future Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 08.05.05, 19:56 Dijer Dabelju Dziekuje za torcik, dobrze, ze bez waleriany, bo mi niepotrzebna dzis PS - zamykam ten watek, bo powod watku sie skonczyl ))) Odpowiedz Link
jej_maz Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 09.05.05, 01:55 Szkoda ze zamknelas... cos bym dopisal ) Odpowiedz Link
fan-j23 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 09.05.05, 08:58 Jeżeli na tej anonimowej kartce był podpis RK,to dziękuję za podziękowanie). mam problemy z wysyłaniem kartek z onetu i dlatego nie mogę wpisywać adresu zwrotnego. RK. Odpowiedz Link
jutka1 Re: JUTKA :-) STO LAT :-) 09.05.05, 10:58 Tak, Kitko, sliczne dzieki jeszcze raz )) Cudzymezu - nie szkodzi, w grudniu bedziesz miec nastepna okazje )))) A teraz definitywnie zamykam i zmykam Odpowiedz Link