joujou Re: Muzyka 15.02.06, 09:12 >Jak to miło posłuchać czegoś tak przyjemnego dla ucha Myślę,że to dobry początek dnia.Dzięki Sky,coraz ciekawiej robi się na naszym forum. Odpowiedz Link
mammaja Re: Muzyka 15.02.06, 11:01 Dzieki za linka, ale dlaczego Kozidrak???? Wole Sidneya i Chomiczowke Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 15.02.06, 21:49 Jj, ciesze sie ze sie podobalo Mm, tytul mi sie podobal - „Wiosna w Paryżu” - dlaczego nie w Paryżu, brzmi zachecajaco, mozna pojechac - co chcesz od Beaty? Masz link do Sidneya i Chomiczowki ? Mam nadzieje ze inni tez cos dorzucą Odpowiedz Link
mammaja Re: Muzyka 16.02.06, 21:17 Chomiczowke znalazlam na tej samej strnce, a mam specjalny sentymnet do tej dzielnicy. I predzej wiosna odwiedze ja niz Paryz teledyski.onet.pl/10172,790800,teledyski.html Odpowiedz Link
mammaja Re: Muzyka 17.02.06, 21:34 To prawda, ale "moj Paryz" juz minal Nie wiem czy tam jeszcze pojade. Mam tak wspaniale wspomnienia - nie musze tam jechac. A na Chomiczowce zamieszkal moj brat,dzieli nas rowno 35 km. Dwa konce miasta Odpowiedz Link
mantra1 Re: Muzyka 17.02.06, 22:44 "Piła tango" - spiewaja tak sobie, ale jak zwykle tekst "Grabaża" znakomity: teledyski.onet.pl/0,919908,0,2,teledyski.html Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 18.02.06, 04:09 Rozumie, ale mysle ze nic jednak tak szybko nie mija. Odwiedzanie miejsc, z ktorych sie ma wspaniale wspomnienia odswieza te wspomnienia, moze nawet czas zatrzymac... - robie wszystko zeby znowu i znowu byc w takich miejscach... Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Muzyka 18.02.06, 08:33 Ach, rankiem w wolną sobotę z Chris Rea przeniosę się za kierownicę na autostrady teledyski.onet.pl/10172,790872,teledyski.html Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 19.02.06, 18:56 "Sweet Summer Day" - takie tytuly to mnie zawsze rozczulaja i wywoluja mile wspomnienia)) Gdzies mialem "Auberge" - zaraz sobie odegram Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 20.02.06, 07:24 Goraca Joss Stone na dziendobry Fell In Love With A Boy Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Koncerty _Stacey Kent.. 20.02.06, 17:56 ...jeden z najpiękniejszych głosów damskiego jazzu znowu w Polsce ! Fragment z najnowszego solowego albumu Stacey Kent "The boy next Door": All I Do Is Dream Of You Trasa koncertowa: Zabrze 2006-02-28 Warszawa 2006-03-01 Gdańsk 2006-03-02 Odpowiedz Link
mammaja Re: Muzyka - Koncerty _Stacey Kent.. 20.02.06, 19:48 To mie sie nie otwiera, ale rewanzuje sie pieknymi glosami video.google.com/videoplay?docid=3667926884546208101&q=funny+commercial Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Koncerty _Stacey Kent.. 20.02.06, 21:05 Super rewanz, dzieki Mm, przykro ze Stacey Kent Ci sie nie otwiera... Moze w takim razie koncert w Kongresowaj - ja sobie najprawdopodobniej nie odpuszcze: data: 01 - marzec - 2006 godzinia: 19:30 Miasto: Warszawa Miejsce: SALA KONGRESOWA ulica: Plac Defilad 1 bilety: 80-160 Ceny biletów: 80, 110, 140, 160 www.infomusic.pl/koncerty/koncerty1.php?idk=3419&datak=2006-03-01&godzinak=19:30 Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Koncerty _Stacey Kent.. 22.02.06, 01:02 Dzisiaj udalo mi sie kupic dwa ostatnie albumy Jane Monheit , Zdobycz tym cenniejsza ze sa one wyjatkowo trudne do dostania ! Najnowszy album: "The Season" i poprzedni "Taking A Chance On Love" Fascynujace sa te mlode i sliczne dziewczyny spiewajace stare standardy jazzowe)) Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Jane Monheit 22.02.06, 02:40 ...slucham i nadziwic sie nie moge: 24 lata, slodko-anielska barwa glosu i olsniewajaca uroda, a dojrzalosc przychodzi podobno z wiekiem... !!! Rownie doskonala i popularna ostatnio Norah Jones pozostaje chyba jednak z tylu. Znany standard Harold'a Arlens'a "Over the Rainbow", ktory Judy Garland w filmie wyroznionym Oscar'em "The Wizard Of Oz" uczynila niesmiertelnym, w wykonaniu Jane Monheit brzmi rownie perfekcyjnie i niesamowicie, jest wrecz rewelacyjny, obled !!! Mozna jej sluchac rano w dzien i w nocy)) Dziwne tylko ze Jane Monheit jest tak malo popularna w Polsce. Odpowiedz Link
kornikuno Re: Muzyka - Jane Monheit 22.02.06, 03:04 tez chcialabym posluchc... Ale gdzie? IzaBella Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Jane Monheit 22.02.06, 12:13 Kornikuno napisała: "tez chcialabym posluchc... Ale gdzie?" IzaBello, "Somewhere Over The Rainbow" w wykonaniu Jane Monheit, ale niestety tylko fragment, mozna posluchchac na stronie Sony Classical's. Piosenka ta jest rowniez jako soundtrack w filmie "Sky Captain and the World of Tomorrow" (2004): www.sonyclassical.com/music/92932/ Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Jane Monheit 27.02.06, 06:55 Madonna Louise Veronica Ciccone, urodzona 16 sierpnia 1958 Rochester/Michigan, artystyczny kameleon, business woman, geniusz marketingu, ponad 150 milionów sprzedanych albumów ! Hung Up Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Madonna 27.02.06, 07:05 40-jaka powinna być?? Moze to jest wlasnie odpowiedz)) Odpowiedz Link
mammaja Re: Muzyka - Madonna 27.02.06, 11:15 Wiesz, dokladnie to samo pomyslalam ogladajac teledysk ))))) Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Madonna 27.02.06, 17:24 Mammaja napisała: "Wiesz, dokladnie to samo pomyslalam ogladajac teledysk )))))" Mm, mysle ze to niesamowite biorac pod uwage ze panna Ciccone skonczy w sierpniu 48 lat ! Odpowiedz Link
kornikuno Re: Muzyka - Jane Monheit 27.02.06, 11:42 Sky dzieki, rzeczywiscie fantastyczny glos! IzaBella Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Muzyka - Jane Monheit 27.02.06, 11:52 Przedwczoraj na francuskim kanale obejrzałam audycję Tara Ta Ta w której wystapiła Katie Melua. Bardzo mi sie spodobała i ku mej radości wczoraj buszując po Empiku wpadłam na jej płytę "Piece by Piece". Linka nie podam bo nie znam i nie umiem, może Sky jako gospodarz tego watku coś znajdzie i podrzuci w zastępstwie netoniedojdy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Muzyka - Katie Mehlua 27.02.06, 12:01 Fed, czy nabylas te plyte droga kupna? Bo jesli nie, to sie wstrzymaj i dostaniesz. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Muzyka - Katie Mehlua 27.02.06, 12:04 Nabyłam, nabyłam i już sobie zrobiłam kopię do łazienki i kopię do autka) A co masz? I jak Ci się podoba? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Muzyka - Katie Mehlua 27.02.06, 12:29 Mam w wiezy, w samochodzie, w komputerze i w laptopie - chyba odpowiada na pytanie... )))) Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Katie Melua 27.02.06, 16:57 Ciesze sie ze podoba sie Wam Katie Melua Fragmenty z jej ostatniego albumu "Piece By Piece" mozna przesluchac na oficjalnej stronie Katie Melua: Click on the tracks for a soundsample www.katiemelua.com/album3.htm Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Tracy Chapman 28.02.06, 09:09 Baby Come I Hold You "Sorry Is all that you can't say Years gone by and still Words don't come easily Like sorry like sorry..." Tracy Chapman Enjoy ! Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Muzyka 06.03.06, 15:48 clips.interia.pl/stm/play.html?attId=952933&type=V&ref=muzyka# Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 06.03.06, 20:47 Ewelino, dzieki za ten link W sesji, ktora odbywała sie w slynnym studiu Abbey Road z udzialem londynskiej orkiestry symfonicznej bralo udzial rowniez dwoch Polakow: Zbigniew Preisner oraz Leszek Możdżer. Album "On An Island" jest od dzisia do kupienia. Odpowiedz Link
mantra1 Re: Muzyka 07.03.06, 09:36 Wielbiciele Pink Floyda - zajrzyjcie do skrzynek @. Prezencik czeka przez 7 dni Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Muzyka 07.03.06, 09:48 Jesli to Gilmour to i ja poproszę. Jeśli cos inego to też Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 07.03.06, 10:56 Mantra, jestes niesamowita, wielkie dzieki Enjoy the Music ! Odpowiedz Link
mantra1 Re: Muzyka 07.03.06, 17:39 I jak Wam sie podoba? Bo dla mnie bomba, zwlaszcza 2 i 3 Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 08.03.06, 12:25 Nie bylo jeszcze kiedy przesluchac, ale juz sie nie moge doczekac Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Mantro 07.03.06, 19:31 Sprawiłaś mi dużą przyjemność Mantro. Podoba się bardzo. Znane brzmienia przypominaja dobre czasy. Troszkę nostalgii, troszkę solidnej muzyki. Odpowiedz Link
skynews Re: Mantro 08.03.06, 22:13 Mi tez sprawilas duza przyjemnosc Album jest super i do tego 320 KBit/s, jego wartosc odkrywa sie w miare sluchania ! W utworze nr. 9 jest blad w tytule, ma byc "A Pocketful of Stones", ale to drobiazg. Ponizej sa teksty: www.lyricsforall.com/display/album/4836/2138038491/ Milego sluchania i...spiewania Enjoy ! Odpowiedz Link
poor_kitty skynews 08.03.06, 23:29 od 2 dni podczytuje ten watek. I cieplutko zrobilo mi sie na sercu. Tez slucham troche. Dzis mialam fatalny dzien, wiec w samochodzie nienowa juz Patti Smith "Land".Zwlaszcza "Gloria", wlasnie wtedy, kiedy nikt nmie nie moze uslyszec, a ja moge pospiewac nie wchodzac w kolizje z prawem ))) Odpowiedz Link
skynews Re: skynews 09.03.06, 14:08 ...dobrze jest niekiedy pospiewac, dobrze to robi na ducha i cialo Odpowiedz Link
bodzio49 Re: skynews 09.03.06, 18:28 Przed chwilą ogladałem program w którym pokazywali między innymi najstarszego Polaka. 116 lat i wciąż na chodzie. Podobno codziennie sobie śpiewa. Odpowiedz Link
mantra1 Re: skynews 09.03.06, 18:47 A nie mowili nic o procentach? Bo ja spiewam tylko po spozyciu, nawet mam taki specjalny program Van Basco do karaoke na kompie i mnostwo plikow midi z tekstami. Po wypiciu 2 drinkow istnieje 90% pewnosci, ze go uruchomie Inaczej sie wstydam Droga Redakcjo, czy spiewanie po procentach rowniez konserwuje? ) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: skynews 09.03.06, 19:37 czy gwizdanie też wpływa na ciało i ducha ? chodzę i gwiżdżę sobie różne melodyjki i podobno idzie mi to składniej niż śpiewanie Odpowiedz Link
poor_kitty Re: skynews 09.03.06, 19:44 mysle ewelina, ze ma. Jak kazda forma "wyrazania siebie". Nie pytaj tylko o inne formy ekspresji dzwiekowej . Ja sie zastanawiam, jaki repertuar ma rzeczony senior? Moze w tym tkwi istota jego dlugowiecznosci? Odpowiedz Link
poor_kitty Pozwole 09.03.06, 23:19 sobie- a co mi tam- cos zaproponowac, chociaz to watek sky"a. Moze znacie, moze nie. Jesli nawet, to milo odswiezyc.www.columbiarecords.com/jeffbuckley/ Jeff Buckley z plyty "Grace". Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pozwole 09.03.06, 23:56 Posiadam owa plyte Pare kawalkow jest jak dla mnie zbyt "metalowych", ale plyte lubie. Odpowiedz Link
skynews Re: Pozwole 10.03.06, 00:34 Nie moj watek, zalozylem go tylko liczac ze bedziemy zamieszczac w nim ciekawe propozycje muzyczne, nowe i przypominac "kawalki", ktore staly sie niesmiertelne. Dzieki za Buckley'a - slyszalem kiedys, ale nie wiedzialem kto jest wykonawca. Musze postarac sie o album i przesluchac go dokladniej. Enjoy ! Odpowiedz Link
skynews Jeszcze "On An Island"... 10.03.06, 14:43 Recenzje i pierwsze opinie o "solowym" albumie "On An Island", zapodanym przez Mantre: muzyka.onet.pl/mr,1317528,1,425,artykul.html Dziekuje jeszcze raz Odpowiedz Link
skynews Stevie Wonder... 11.03.06, 10:24 uważany jest za jednego z największych muzycznych geniuszy, jakich dała światu Ameryka. I to nie tylko geniuszy na scenie soulowej, lecz w ogóle. Niewidomy od urodzenia artysta nagrał dziesiątki przebojów i zainspirował jeszcze więcej wykonawców. Shelter In The Rain Odpowiedz Link
mammaja Re: Ambient 12.03.06, 20:55 Mnie tez, Mantro widzialam inne samorosty, ale tego nie Odpowiedz Link
antyproton Re: Muzyka 13.03.06, 00:23 www.aarongoffman.com/danceme/ Moze byc troche "dlugie" do sciagniecia bez szybkiego lacza . Odpowiedz Link
antyproton Re: Muzyka 13.03.06, 00:46 A w ogole to chcialem Wam polecic "Dance Me..." w wykonaniu Madeleine Peyroux . Tutaj jest probka : www.harmonytalk.net/archives/music/dmtel.mp3 Album jest z 2004 , od kiedy to uslyszalem stale za mna "chodzi" . Odpowiedz Link
jutka1 Re: Muzyka 13.03.06, 00:47 Anty! Kocham ja! Mam te plyte, i jeszcze jedna, bylam na jej koncercie w Warszawie (JJ05), i masz dobry gust! ;-D Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 13.03.06, 01:03 Kurcze..., tez mam, tzn. Pani Zonka ma i to z wlasnorecznym podpisem dawczyni i czasami nawet da...posluchac... Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Pat Metheny - Wywiad 29.09.06, 09:24 teledyski.onet.pl/0,1610015,0,2,teledyski.html Muzyk opowiada o wizycie w Polsce, swoim nowym albumie i pracy nad nim, oraz o kierunkach rozwoju współczesnego jazzu. Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka - Katie Melua 29.09.06, 09:35 koncert w Sopocie cz. 1 teledyski.onet.pl/0,1560194,0,5,teledyski.html ...miodzik)) Odpowiedz Link
skynews Re: Sheryl Crow & Sting 03.10.06, 13:31 Piekęy utwór nagrany w duecie ze Stingiem pochodzi z piątego albumu wokalistki "Wildflower": teledyski.onet.pl/10172,1150924,teledyski.html Odpowiedz Link
skynews Re: Sheryl Crow & Sting 03.10.06, 13:36 "Always On Your Side" (Sheryl Crow - „Wildflower” My yesterdays are all boxed up and neatly put away But every now and then you come to mind Cause you were always waiting to be picked to play the game But when your name was called, you found a place to hide When you knew that I was always on your side Well everything was easy then, so sweet and innocent But your demons and your angels reappeared Leavin' all the traces of the man you thought you'd be Leavin' me with no place left to go from here Leavin' me so many questions all these years But is there someplace far away, someplace where all is clear Easy to start over with the ones you hold so dear Or are you left to wonder, all alone, eternally This isn't how it's really meant to be No it isn't how it's really meant to be Well they say that love is in the air, but never is it clear, How to pull it close and make it stay Butterflies are free to fly, and so they fly away And I'm left to carry on and wonder why Even through it all, I'm always on your side But is there someplace far away, someplace where all is clear Easy to start over with the ones you hold so dear Or are we left to wonder, all alone, eternally But is this how it's really meant to be No is it how it's really meant to be Well if they say that love is in the air, never is it clear How to pull it close and make it stay If butterflies are free to fly, why do they fly away Leavin' me to carry on and wonder why Was it you that kept me wondering through this life When you know that I was always on your side teledyski.onet.pl/10172,1150924,teledyski.html Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Sheryl Crow & Sting 03.10.06, 14:19 Ladne Sky, takie lekko wzruszajace... SheryL Crow, mimo, ze posiadam jej dwie plyty, kojarzy mi sie ze skladanka nagrana , a raczej zainspirowana filmem "I am Sam"... I sie tez lekko wzruszam.... Chusteczke poprosze... Odpowiedz Link
skynews Re: Sheryl Crow & Sting 03.10.06, 21:21 ...Kitty, "I am Sam" to rzeczywiscie wzruszajacy dramat z boska Michelle Pfeiffer w roli Rity i wieloma Beatles-Songs - film w stylu "Kramer vs. Kramer". I was always on your side... Enjoy it ! Odpowiedz Link
joujou Re: Muzyka 04.10.06, 10:06 Wydaje mi się przyjmne,gdy ranek pochmurny: clips.interia.pl/index2.html?id=20680 Odpowiedz Link
joujou Re: Muzyka 04.10.06, 10:30 Może jeszcze to: clips.interia.pl/index.html?id=10872 Odpowiedz Link
joujou Re: Muzyka 04.10.06, 11:12 Jeszcze tylko to,w pełni dnia nabrałam odwagi,by to wkleić z nadzieją,że nie narażę się na złośliwe komentarze clips.interia.pl/index.html?id=14069 Lubię Krzywego Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 04.10.06, 21:09 Joujou, fajne clipsy wkleilas - w tym watku nie narazisz sie na złośliwe komentarze bo niby dlaczego... Odpowiedz Link
mojeza Re: Muzyka 04.10.06, 22:07 Pozwole sobie zaprezentowac moje nowe odkrycie, Rita Chiarelli. Spiewa blues'a, jazz i nie tylko. Oto probka jej umiejetnosci z ostatniej plyty "Cuore" The Italian Sessions: www.ritachiarelli.com/files/mp3s/chore/02.mp3 www.ritachiarelli.com/discography.php Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 04.10.06, 22:17 Piekne - dzieki za linki Rita Chiarelli - zaraz zamawiam CD Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 04.10.06, 22:28 Troche zachrypniety niski glos ale brzmi bardzo interesujaco - jeszcze zebym takst rozumial... Odpowiedz Link
mojeza Re: Muzyka 04.10.06, 22:47 Tego sie slucha, rozumiec nie trzeba... poprostu Bel Canto. Odpowiedz Link
mojeza Re: Muzyka 04.10.06, 22:41 Ciesze sie ze sie podoba. Troche mi wstyd ze mieszkajac w kanadzie nidgy o p.Chiarelli nie slyszalem. Tak, to jest moj pierwszy wystep na tym forum. Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Muzyka 04.10.06, 22:46 Witamy Mojeza. I cieszymy sie, ze do nas dotarles z pania Chiarelli. Czy ona jest z Kanady? Odpowiedz Link
no_no Re: Muzyka 05.10.06, 16:03 mojeza napisał: > Ciesze sie ze sie podoba. Ponieważ jestem z zasady i chyba przyrodzenia, niezwykle szczery, powiem krótko: nie podoba mi się ta Pani Chiarelli, a już jej zawodzenie, w_ogóle. Z trudem, i raczej z grzeczności dotrwałem do końca jej piania. Nie mój typ, nie mój rytm, nie moja melodia, a i klimaty zdecydowanie nie te. Gdyby ktoś chciał mnie pokarać, wystarczyłoby, by kupił bilet na jej koncert. A ja, nie bacząc na okoliczności, zasnąłbym podczas występu tej Pani. > Tak, to jest moj pierwszy wystep na tym forum. Wejście, co trzeba przyznać szczerze, miałeś oryginalne. Puściłeś muzyczkę, i już - chwyciłeś za serca i uszy niektórych forumowiczów, a to jak na debiut na tak trudnym:0) forum, trzeba uznać za nie wątpliwy sukces! No, to pierwsze koty za płoty. Witaj! No_no - i graj dalej Panie Mojeza Panno Joss Stone, Pani będzie uprzejma zaśpiewać, tak? Pam pa ram pam Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 06.10.06, 01:49 no_no, w moim watku prosze kulturalnie i bez zbytniego spoufalania sie pod pozorem szczerosci - nie podoba sie to nie sluchaj. Joss Stone sie nie podniecaj bo nic nie bedzie z "pam pa ram pam" razem z nia - za stary jestes... możesz posłuchać i popatrzyć ale na włsną odpowiedzialność Odpowiedz Link
mojeza Re: Muzyka 04.10.06, 23:11 Dziekuje wszystkim za mile przyjecie. Co myslicie o Peter Cincotti? www.petercincotti.com/ Odpowiedz Link
joujou Re: Muzyka 05.10.06, 09:22 Witaj Mojeza.Właśnie słucham sobie Rity-z wielką przyjemnością Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 07.10.06, 03:10 Mowcie co chcecie ale dobry rock po prostu pobudza do zycia I znowu weekend'owe party do rana jak za dawnych dobrych czasow i niech sobie pada za oknem... nic nie zepsuje nastroju tej nocy a ja albo wkrotce wykorkuje albo jutro znowu bedzie party... Mrs. Chris Martin & Coldplay - "In My Place" "In my place In my place, in my place Were lines that I couldn't change I was lost, oh yeah I was lost, I was lost Crossed lines I shouldn't have crossed I was lost, oh yeah Yeah, how long must you wait for him? Yeah, how long must you pay for him? Yeah, how long must you wait for him? I was scared, I was scared Tired and underprepared But I wait for you If you go, if you go Leaving me here on my own Well I wait for you..." ****************************************************************************** Na moim miejscu... Byly granice, ktorych nie moglem zmienic Zagubilem sie, o tak... (...) Bylem przerazony, bylem przerazony Zmeczony i nieprzygotowany Ale czekam na ciebie... Jesli odejdziesz, jesli odejdziesz I zostawisz mnie tu samego Coz, czekam na ciebie... Enjoy the Music ! Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 07.10.06, 03:28 i jeszcze sliczna Lisa Stansfield oh yeah, wracam do gosci - szkoda ze juz spicie... Enjoy the Music ! Odpowiedz Link
no_no Re: Muzyka 09.10.06, 09:31 Piosenka, jak piosenka, ale Sheryl? Hmmm... piękna...zgrabna, i w ogóle... nooo taka kobieca www.youtube.com/watch?v=6Q3NSjx4Xtc Odpowiedz Link
joujou Re: Muzyka 09.10.06, 10:51 Mam nadzieję,że i na Was podziała relaksująco,bo nie chcę nikogo katować www.youtube.com/watch?v=cbgzG1UuxUA&mode=related&search= Lubię niektóre jej utworki,choć nie wszystkie. Sky,zamknęłam pierwszą setkę w tym wątku.Jeśli będziesz go kontynuował nie zapomnij wkleić linku do tego starego,żeby nam się muzyczka nie zagubiła. Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 10.10.06, 12:46 Joujou, mozemy spokojnie dalej wpisywac w tym watku - nie widze zadnego powodu ograniczania ilosci wpisow do 100 - tym sposobem wszystko bedzie razem Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Muzyka 10.10.06, 13:12 Witam w tym wątku. Nic nie wkleję bo nie umiem!!! Po prostu. Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 13.10.06, 09:19 Kelly Clarkson "Behind These Hazel Eyes" Pełna bólu ale jednoczesnie siły i pewności siebie piosenka Kelly Clarkson - "Behind These Hazel Eyes" - "Za tymi piwnymi oczyma" "Połamana w głębi duszy Ale nie zobaczysz łez, które wylewam Za tymi piwnymi oczyma" Seems like just yesterday, you were a part of me I used to stand so tall, I used to be so strong Your arms around me tight, everything it felt so right Unbreakable, like nothing could go wrong Now I can't breathe, no I can't sleep I’m barely hanging on Here I am, once again I’m torn into pieces, can't deny it, can't pretend Just thought you were the one Broken up, deep inside But you won't get to see the tears I cry Behind these hazel eyes I told you everything, opened up and let you in You made me feel alright, for once in my life Now all that’s left of me is what I pretend to be So together, but so broken up inside Cause I can’t breathe, no I can’t sleep I’m barely hanging on Here I am, once again I’m torn into pieces, can't deny it, can't pretend Just thought you were the one Broken up, deep inside But you won't get to see the tears I cry Behind these hazel eyes Swallow me, then spit me out For hating you, I blame myself Seeing you, it kills me now No, I don’t cry on the outside anymore Anymore Here I am, once again I’m torn into pieces, can't deny it, can't pretend Just thought you were the one Broken up, deep inside But you won't get to see the tears I cry Behind these hazel eyes Here I am, once again I’m torn into pieces, can't deny it, can't pretend Just thought you were the one Broken up, deep inside But you won't get to see the tears I cry Behind these hazel eyes Odpowiedz Link
skynews Re: Muzyka 13.10.06, 09:35 Kelly Clarkson "Behind These Hazel Eyes" "Za tymi piwnymi oczyma" Wydaje się, jakby zaledwie wczoraj, byłeś częścią mnie Byłam taka dumna, byłam taka silna Oplatały mnie twoje ramiona, wszystko było tak dobrze Nie do złamania, jakby nic nie mogło się zepsuć Teraz nie mogę oddychać, nie, nie mogę spać Ledwie daję sobie radę Oto ja, kolejny raz Jestem rozdarta, nie mogę zaprzeczyć, nie mogę udawać Myślałam po prostu, że byłeś tym jedynym Połamana w głębi duszy Ale nie zobaczysz łez, które wylewam Za tymi piwnymi oczyma Powiedziałam ci wszystko, otworzyłam się i wpuściłam cię Sprawiałeś, że czułam się tak dobrze, chociaż raz w moim życiu Teraz wszystko, co ze mnie pozostało, to moje udwanie Niby w całości, lecz tak połamana w środku Bo nie mogę oddychać, nie, nie mogę spać Ledwie daję sobie radę Oto ja, kolejny raz Jestem rozdarta, nie mogę zaprzeczyć, nie mogę udawać Myślałam po prostu, że byłeś tym jedynym Połamana w głębi duszy Ale nie zobaczysz łez, które wylewam Za tymi piwnymi oczyma Połknij mnie, a potem wypluj Za to, że cię nienawidzę, obwiniam samą siebie Twój widok mnie zabija Nie, na zewnątrz już nie płaczę Już nie Oto ja, kolejny raz Jestem rozdarta, nie mogę zaprzeczyć, nie mogę udawać Myślałam po prostu, że byłeś tym jedynym Połamana w głębi duszy Ale nie zobaczysz łez, które wylewam Za tymi piwnymi oczyma Oto ja, kolejny raz Jestem rozdarta, nie mogę zaprzeczyć, nie mogę udawać Myślałam po prostu, że byłeś tym jedynym Połamana w głębi duszy Ale nie zobaczysz łez, które wylewam Za tymi piwnymi oczyma Odpowiedz Link