dado11 20.06.06, 09:58 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3428042.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poor_kitty Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 10:05 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... Barrrrrdzoooo! Strach sie bac, co tez "oni" jeszcze wymysla! Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 10:19 nie bój żaby..młodzież lewicowa idzie z odsieczą((( fakty.interia.pl/gal/galeria?photoId=262672&galId=6853&nr=1 Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 10:27 dha_tomciaj napisała: (...) Jak to miło, że dla równowagi, wśród forumowego lumpen-towarzystwa, zdrowy, słuszny i narodowy trzon w blasku monstrancji i sztandaru łopocie kierunek wskazuje. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 11:15 ... i wciąż do niektórych nie trafia okrutna prawda, że ten dramat w przeszłości juz przerabialiśmy Odpowiedz Link
jan.kran Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 11:25 Nawet w Norwegii człowiek nie może porannej kaffki przy gazetce wypić spokojnie. Zakrztusiłam sie jak zobaczyłam tytuł a potem przeczytałam artykuł o PL. Należymy podobno do najbardziej homofobicznych nacji świata, porównuje się kraj- raj pod tym względem z Białorusią i Iranem Ładne kwiatki... W szpiglu też na ten temat niedawno było. A tu cytat z czatu przeczytany na sąsiednim forum: -Zibit> Tak sobie dzisiaj wczesnie rano wyszedlem z psem na spacer i (pod 'wpływem' przechodzacych obok panow) uswiadomilem sobie że Polska jest (na szczęscie) krajem gdzie jak widzisz 2 kolesiow spacerujących z wozkiem dziecięcym... to na pewno są to złomiarze Kran Odpowiedz Link
jan.kran Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 12:41 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3425108.html Może od razu zasieki i mur dookoła Polski? Jakiś sen koszmarny ta dzisiejsza prasówka... Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 13:10 My murem dziatki swe postawimy. Wszak Pan płodzić każe i wie po co. Odpowiedz Link
skynews Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 13:16 Taa, niemca cza w pysk walic, zwlaszcza teraz jak naszych z mundialu odstrzelili. A jakby tak "rozwiazac" ten kraj tzn. czesc zachodnia przylaczyc do "Europy bez granic" a nadwislanskie bagna do...lukaszenki np. - alez bylby spokoj, co ? Enjoy it ! Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 13:21 Będę gryzła w imieniu Mieszka, Bolesława, Władysława, Zygmunta, Kazimierza i innych. Chyba w dniu rocznicy ślubu, ego mi nagle urosło19nastej!!! W życiu bym sie tego nie spodziewała. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 13:32 Jezuu co ja piszę , jaki Breslau !!!! Przecież Vratislavia to znane czeskie miasto))) Odpowiedz Link
dado11 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 21.06.06, 01:29 Och, qurcze, zapomniałam... A jezioro na Madagaskar! droga r.k))) Dobranoc, D. Odpowiedz Link
abasia471 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 03.07.06, 14:30 Wstyd mi za takich ograniczonych i przepełnionych nienawiścią ludzi. Jestem polką, katoliczką, ale nie życzę sobie, żeby ludzie pokroju Farfała, zawłaszczali ten kraj. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 03.07.06, 14:46 Opalajac sie na tarasie czytam zeszlotygodniowy Przekroj... Tak a propos tego, co napisalas, Abasiu. Naijpierw przeczytalam to ponizej, teraz czytam dalej. I ciagle jestem wstrzasnieta, przepraszam za gornolotne moze okreslenie. (( www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1795&Itemid=48 Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.06.06, 13:59 Nic mnie juz nie zdziwi, ale na wszelki wypadek doleje sobie czerwonca. Zarzad mediow publicznych w rekach takiego pana? W srodku Europy? Ciekawe. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 26.06.06, 11:17 Nowe szczegoly z zycia wiceprezesa TVP: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3441857.html Odpowiedz Link
jutka1 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 26.06.06, 11:18 I jeszcze... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3442167.html Odpowiedz Link
dha_tomciaj cywilizowanie brunatnych 26.06.06, 13:31 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3441149.html Odpowiedz Link
jutka1 Re: cywilizowanie brunatnych 26.06.06, 13:34 Wiecej takich inicjatyw, i moj optymizm by wzrosl niepomiernie. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: cywilizowanie brunatnych 26.06.06, 13:44 jutka1 napisała: > Wiecej takich inicjatyw, i moj optymizm by wzrosl niepomiernie. > Na temat faszystów mam zdanie jak każdy NORMALNY człowiek,tylko jeżeli młodzież która protestuje przeciw ksenofobii,antysemityzmowi krzyczy"Giertych do wora,a wór do jeziora" to mnie to przeraża,bo jedną ideologie nienawiści zastepuje sie inną.A tu właśnie chodzi o takie naprawianie,a nie o kolejne napuszczanie na siebie,różnie myślących!!! Odpowiedz Link
dado11 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 03.07.06, 10:26 kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy/1,53581,3452977.html# warto przeczytać... Odpowiedz Link
skynews Re: Prasówka poranna...brrrr.... 03.07.06, 15:10 Dlugi ten artykuł, za dlugi, przeczytalem tylko pierwsza i ostatnia strone. I tak wystarczy zeby wyciagnac wnioski: jest to chyba niespotykana gdziekolwiek indziej na swiecie jednorazowa mieszanka komunistycznej mentalnosci brania z kapitalistyczna idea wolnego rynku, wlasnej inicjatywy i decydowania calkowicie o swoim losie i karierze. Najpierw studia calkowicie za darmo, pozniej żądanie miejsca pracy za min. 8000 tys. PLN netto mesiecznie w warunkach kapitalistycznej gospodarki rynkowej pod grozba szantazu wyjazdu do pracy za granice. 8000 tys. bo tak sie np. szacuja ostatnio moi przyjaciele lekarze argumentujac ze co najmniej 2000 euro netto zarobia w zachodnich placowkach medycznych pracujac tylko jako personel pomocniczy i wiedzac ze tylko bardzo niewielu mlodych lekarzy z Polski jest w stanie samodzielnie pracowac w swoim zawodzie chociazby z braku odpowiedniej praktyki zawodowej i problemow jezykowych - nie tylko wystarczy rozmawiac ale trzeba rowniez sporzadzac opisy np. chorob a z tym sa juz powazne problemy. Dla porownania podczas zniw w UE mozna spokojnie dostawac 15 euro/godz prz osmio-godzinnym dniu pracy, godzinnej przerwie obiadowej i 20 dniach pracy w miesiacu - wychodzi na luzie 24000 euro miesiecznie - nie trzeba absolutnie nic studiowac, ale spotykano i spotyka sie wielu lekarzy z Polski przy tego rodzaju zajeciach - straty ponosi, mysle cale spoleczenstwo. Wiec qrwa o co tym ludziom chodzi i dlaczego stawiaja nierealne żądania, szantazuja i powoduja niepokoje spoleczne ??? Jak jestes dobry/dobra to zainwestuj w swoje zycie i w przypadku lekarzy rowniez innych, otworz prywatna praktyke, urzadz ja, zatrudnij personel pomocniczy, podpisz odpowiednie umowy z kasami chorych i zacznij wreszczeie pracowac tym bardziej ze otrzymales/otrzymalas wielki prezent w postaci chociazby darmowego wyksztalcenia. Enjoy it ! Odpowiedz Link
dado11 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 04.07.06, 11:10 dla inteligentnych (niekoniecznie genetycznie serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34591,3454365.html# i dla tych koniecznie... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3460418.html# ... no i "kiszka" z wizyty prezia na obchodach 60-lecia pogromu kieleckiego... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 06.07.06, 12:02 Skok na radio "publiczne" tez: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3464795.html Odpowiedz Link
jutka1 Re: Prasówka poludniowa 10.07.06, 14:35 Czytam wlasnie zeszlotygodniowy Przekroj. Ciekawy wywiad Najsztuba z Tuskiem: www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1821&Itemid=48 Porazajacy artykul o inwigilacji przez UOP wymiaru sprawiedliwosci za czasow panowania ministra Lecha Kaczynskiego. Brrrr. www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1823&Itemid=48 Odpowiedz Link
jutka1 Konsekwencje przerosnietego ego... 12.07.06, 10:26 ... i autorytarnych ciagotek LK: www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060712/kraj/kraj_a_1.html a bedzie tego jeszcze wiecej z czasem. Nie potrafia zrozumiec, ze dyplomacja to nie tylko wodolejstwo i rauty, ale przede wszystkim ugrywanie _prawdziwych_ interesow kraju i gospodarki? Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Konsekwencje przerosnietego ego... 12.07.06, 10:40 jutka1 napisała: > Nie potrafia zrozumiec, ze dyplomacja to nie tylko wodolejstwo i rauty, ale Myślisz,ze w tej dziedzinie jest kontunuacja?)) Odpowiedz Link
skynews Re: Konsekwencje przerosnietego ego... 13.07.06, 12:08 Rzeczpospolita "Odra znów dzieli" - nie zgadzam sie - jak juz to raczej Wisla dzieli ale za to jak ! Zostaje przy wersji "Ksiestwo Warszawskie" i podlegle mu lenna Swoja droga to jestem zawiedziony amatorszczyzna i naiwnoscia dziennikarzy piszacych w "Rzeczpospolita" jezeli chodzi o komentowanie i analize stosunkow polsko-niemieckich. Okazalo sie jeszcze raz ze perfekcyjna nawet nauka j. niemieckiego na UW niewiele daje jezeli nie odbylo sie dlugoletniej praktyki dziennikarskiej w Niemczech i zachodniej Europie - bez tego nie da sie w zaden sposob tlumaczyc, komentowac i rozumiec niemieckiej prasy i innych mediow - dotyczy to rowniez dyplomatow. Dla porownania np. do praktyki rosyjskich dyplomatow nalezy tez...regularne chodzenie przez kilka lat do... kosciolow i wsluchiwanie sie w kazania pastorow w celu poznania niuansow jezykowych i zwyczajow kraju, w ktorym maja objac placowke. Enjoy it ! Odpowiedz Link
skynews Re: Czy ten kraj jest... 13.07.06, 12:40 porypany od samego poczatku do konca lacznie z bardzo wieloma ludzmi w nim mieszkajacymi !!!??? "Plaga złodziei poduszek powietrznych" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3480575.html Sa dwie mozliwosci: albo pan autor Jacek Gałęzewski popierdolil cos w tym artykule od samego poczatku do konca ale jezeli nie to jeszcze gorzej: opisal kolejna tepote i prymitywizm wielu obywateli i to nie tylko w Bydgoszczy! Poduszka powietrzna czyli tzw. airbag to skomplikowany i bardzo zawansowany technologicznie system bezpieczenstwa. To nie tylko worek wypelniajacy sie gazem w momencie wypadku. Do systemu naleza czujniki w zderzakach i karoserii w salym samochodie, urzadzenia wypelniajace poduszke gazem w sposob pirotechniczny lub z malej butli pod cisnieniem otwieranej zaworem elektromagnetycznym. Wszystko jest tez zsynchronizowane z czujnikami mierzacymi napiecie pasow bezpieczenstwa itd. etc. Caloscia steruje centralny procesor samochodu weryfikujac zebrane dane w milisekundach i decydujac o wypelnieniu sie poduszki gazem lub nie. Jak mozna wiec ukrasc poduszeki powietrzne - trzeba by rowniez wymontowac to wszystko co nimi steruje ??? Wgrywalem wielokrotnie software producenta do samochodow np. po zamontowaniu tempomatu. To jeszcze gorzej jak z driver' ami w komputerze domowym. Roznorodnosc typow i rodzajow jest tak duza ze zeby w efekcie koncowym wszystko dzialalo trzeba stosowac tylko czesci z odpowiednimi numerami seriii i to nawet w dokladnie tym samym typie samochodu. No chyba ze Polak jak zwykle potrafi - jak chcesz miec wode do wystarczy ukrasc komus kran.... Ech...przerazajaca i tragiczna tepota... Enjoy it ! Odpowiedz Link
abasia471 Re: Konsekwencje przerosnietego ego... 13.07.06, 13:54 Wstyd mi za tych wszystkich katolickich narodowców, rzygających na innych nienawiścią. Wydaje mi się, że takie postawy reprezentują ludzie głęboko zakompleksieni, niepewni swojej wartości. Przejawiają dumę z rzeczy które zupełnie nie są ich zasługą. Jaki mieli wpływ na to, że urodzili się biali a nie czarni, albo np są polakami a nie żydami? Żaden i najwyższa pora żeby to sobie uświadomili. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Konsekwencje przerosnietego ego... 13.07.06, 16:28 www.polskieradio.pl/iar/kor.aspx?iID=8412 Odpowiedz Link
sosna95 Re: Konsekwencje przerosnietego ego... 13.07.06, 18:11 "Roznorodnosc typow i rodzajow jest tak duza ze zeby w efekcie koncowym wszystko dzialalo trzeba stosowac tylko czesci z odpowiednimi numerami seriii i to nawet w dokladnie tym samym typie samochodu." Skynews, tyle tu nabablales a to takie proste!Wystarczy przycisnac guziczek i cala skrzyneczka z "poduszka" wyskakuje. To sa jednorazowki, wiec jak sie "zuzyja" trzeba wmontowac druga co nie? Tak mozna dokupic taka poduszke do takiej samej serji i typu samochodu. Odpowiedz Link
skynews Re: Konsekwencje przerosnietego ego... 13.07.06, 20:24 Tak oczywiscie wyskakuje - tylko skad ta cala skrzyneczka z "poduszka" wie kiedy ma wyskoczyc ? A moze jak przewidujemy wypadek to szybko wystarczy przycisnac guziczek ? Nie sama poduszeczka jest najwazniejsza tylko caly system sterowania a ten nie daje sie tak ukrasc jak napisano w atykule. W koncu nie chodzi o to zeby miec airbag tylko zeby chronil w czasie zderzenia. I na tym wlasnie polega ta tempota: ukrasc kram i liczyc na to ze sie zawsze bedzie mialo wode. Dokupic mozna tylko ze musi pasowac dokladnie do calego systemu: www.motofakty.pl/artykul/_bez_cenne_poduszki.html?ses_mf=8de8a9b62ac6a201bc89dbd2e2c3dc3f Enjoy it ! Odpowiedz Link
skynews Angela & George... 13.07.06, 20:43 usciskali sie dzisiaj serdecznie - Air Force One wyladowal na Rostock-Laage: onnachrichten.t-online.de/c/84/82/80/8482802,tid=i.jpg onnachrichten.t-online.de/c/84/82/80/8482804,tid=i.jpg Mozna sie naprawde wzruszyc Enjoy it ! Odpowiedz Link
sosna95 Re: Angela & George... 14.07.06, 00:01 Nie rozumiesz. Ja nie pisalam jak spowodowac "wybuch" poduszki. Ja Ci napisalam jak ja wyjac.Dla przykladu podam jak wyjac ja z kierownicy. Wystarczy znalesc otwor, wlozyc srubokret i lekko nacisnac. Wyjmujesz to pudeleczko z ta poduszka w srodku, odlaczajac tylko jeden kabelek.To o czym Ty piszesz to jest wymiana poduszki po jej uszkodzeniu. Sam widzisz, ze ukrasc taka poduszka to zadna sztuka. Odpowiedz Link
skynews Re: Angela & George... 15.07.06, 00:38 Ok, masz racje ale mi caly czas chodzi o to ze takie przelozenie poduszki nawet w autach tych samych typow nie gwarantuje jej stu-procentowego dzialania w momencie kolizji a moze sie zdarzyc ze wyskoczy juz przy malym wstrzasie np. podczas parkowania na chodniku kiedy kierowca pokonuje kraweznik. Enjoy it ! Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Prasówka poranna...brrrr.... 14.07.06, 00:15 Wiecie co? Nie czytam zadnych z przytczonych przez Was linkow, bo wlos mi sie jezy juz od samego czytania Waszych komentarzy. Co by bylo, gdybym czytala przytoczone artykuly? Strach sie bac. Brr. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka poranna...brrrr.... 14.07.06, 08:32 luiza-w-ogrodzie napisała: > Wiecie co? Nie czytam zadnych z przytczonych przez Was linkow, bo wlos mi sie > jezy juz od samego czytania Waszych komentarzy. Co by bylo, gdybym czytala > przytoczone artykuly? To tak jakbyś zamiast lektury czytała bryki)) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Prasówka poranna... hi hi hi 14.07.06, 04:11 Nie moglam sobie odmowic przylinkowania tegoz: www.webprovider.pl/roman.htm Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ·´¯`·.¸¸><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
lablafox Re: Prasówka poranna... hi hi hi 14.07.06, 08:53 Rano do Poznania nie dotarła Gazeta Wyborcza - jakieś problemy z kolportażem. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka poranna... hi hi hi 14.07.06, 09:02 lablafox napisała: > Rano do Poznania nie dotarła Gazeta Wyborcza - jakieś problemy z kolportażem. Macierewicz?)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 14.07.06, 11:12 Tia... Poszanowanie demokracji i rozdzialu filarow wladzy... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3483285.html Odpowiedz Link
jutka1 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 14.07.06, 11:17 Wywiad z moim idolem: serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,73365,3483939.html Jacek Żakowski: Czy pana zdaniem prokuratura powinna zbadać związki posłów PiS ze SKOKami w ciągu ostatnich lat? Przemysław Gosiewski: Mnie postawa PO już smuci, trudno mi już komentować te nieustające ataki, bo przypominam sobie Jana Rokitę, który na kongresie mówił o potrzebie większego zaufania, obniżenia sporu. Od tego czasu, przez półtora miesiąca on i jego koledzy zaatakowali nas 213 razy. Jacek Żakowski: Skąd pan wie, że 213 razy? Przemysław Gosiewski: Prowadzimy statystykę tych ataków, bierzemy pod uwagę tylko głównych polityków PO. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Kolejna wpadka Kaczora:)) 14.07.06, 11:18 Zupełny brak wyczucia w dziedzinie stosunków z sąsiadami) www.prezydent.pl/x.node?id=1011848&eventId=6527114 Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kolejna wpadka Kaczora:)) 14.07.06, 12:01 Rozumiem, ze to byla ironia z Twojej strony? )) Odpowiedz Link
jutka1 Mile zlego poczatki 20.07.06, 11:21 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3494975.html Odpowiedz Link
jutka1 A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 11:57 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3495552.html Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:12 No coś strasznego,zamiast od rana "tankować") tyskie to oni sie pomodlili.Zupełnie nietolerancyjne te PiSaki) Odpowiedz Link
jutka1 Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:18 RK, ja na to patrze inaczej. Budynki wladz Panstwa, w ktorym teoretycznie jest rozdzial Kosciola i Panstwa, sluza dla mszy swietych? W Parlamencie obwieszczanych? Sorry, ale tankowanie vs. modlitwa nie ma nic wspolnego. Zawlaszczanie Panstwa przez religie i KK - o to mi chodzi. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:22 jutka1 napisała: > RK, ja na to patrze inaczej. > Budynki wladz Panstwa, w ktorym teoretycznie jest rozdzial Kosciola i Panstwa, > sluza dla mszy swietych? > > Sorry, ale tankowanie vs. modlitwa nie ma nic wspolnego. > Zawlaszczanie Panstwa przez religie i KK - o to mi chodzi. > Droga J.w budynku Sejmu funkcjonuje też niezły wyszynk,więc dlaczego kaplica nie powinna tam działać?Ustawę o przeciwdziałaniu alkoholizmowi przecież też mamy?)) Ale wiem,to jest jak zwykle w ramach tolerancji....dla niewierzących i antyklerykałów)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:48 Kitko, napisalam juz do Sky'a. Wbrew pozorom, oprocz "niewierzacych i antyklerykalow" sa tez w Polsce inne wyznania, i im sie nalezy szacunek. I ostatnim razem, jak patrzylam, to Polska miala konstytucyjny rozdzial Panstwa od Kosciola. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:55 jutka1 napisała: > Kitko, napisalam juz do Sky'a. > Wbrew pozorom, oprocz "niewierzacych i antyklerykalow" sa tez w Polsce inne > wyznania, i im sie nalezy szacunek. czy odprawienie mszy katolickiej jest brakiem szacunku dla innych wyznań? przeprasza Jutuś ale odwracasz kota ogone coby tylko wyszło na Twoje)). > ps myślę,ze w Sejmie też zdarzają się abstynenci) Odpowiedz Link
jutka1 Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 13:01 Kitko, nie bylo to odwracanie kota ogonem, tylko zadalam pytanie - we wpisie do Sky'a, dlatego Ci napisalam, ze do Sky'a zadalam pytanie - czy w Sejmie oprocz kaplicy dla katolikow jest tez miejsce dla innych wyznan? Msza katolicka nie jest oznaka braku szacunku - _brak miejsca dla innych wyznan_ jest. Czekam na odpowiedz - jest takie miejsce w Sejmie, czy nie? Odpowiedz Link
skynews Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:36 Perla nad perlami(( sa raczej Twoje komentarze))))) bo "w sejmowej kaplicy została odprawiona msza święta" - nie w sali posiedzen bo sezon ogorkowy w pelni i PAP tez tworzy niekiedy co popadnie bo Gazeta ju dawno przestala byc autorytetem oscylujac aktualnie miedzy prasa ksztaltujaca opinie publiczna a bulwaruwkami i yellow press, ktorych celem jest tylko sprzedaz jak najwiekszego nakladu Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:44 Sky, ja umiem czytac. I zrozumialam, ze msza nie byla na sali obrad. Tyle, ze Marszalek Sejmu to obwieszczal z trybuny sejmowej. Ciekawi mnie tez, czy w Sejmie jest miejsce na modlitwy dla innych wyznan. Odpowiedz Link
skynews Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:53 Jutko, na sali obrad nie odbywaja sie zadne msze - no prosze Cie..., a modlitwe odmawia kazdy w swojej swiadomosci i to do boga jakiego chce - to nie sa wspolne modlitwy jak transmitowane w RM - jeszcze raz Cie prosze..., Gazeta pinduli i to coraz czescie ostatnio - i znowu Cie prosze - nie pozostaniesz chyba obojetna wobec az tylu prosb))))) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 12:58 Odpisalam Ci to: " Re: A to, to juz perla nad perlami (( jutka1 20.07.06, 12:44 + odpowiedz Sky, ja umiem czytac. I zrozumialam, ze msza nie byla na sali obrad. Tyle, ze Marszalek Sejmu to obwieszczal z trybuny sejmowej. Ciekawi mnie tez, czy w Sejmie jest miejsce na modlitwy dla innych wyznan. **************** A Ty na to: > Jutko, > na sali obrad nie odbywaja sie zadne msze - no prosze Cie..., > a modlitwe odmawia kazdy w swojej swiadomosci i to do boga jakiego chce - to nie sa wspolne modlitwy jak transmitowane w RM - jeszcze raz Cie prosze..., > Gazeta pinduli i to coraz czescie ostatnio - i znowu Cie prosze - nie pozostaniesz chyba obojetna wobec az tylu prosb))))) ************************* Chyba gadamy rownolegle, ja o doopie Ty o zupie. No nic, nie po raz pierwszy i nie po raz ostatni zapewne. Pozdrawiam, i ide jakis wiersz zamiescic albo cos. Odpowiedz Link
poor_kitty Re: A to, to juz perla nad perlami :-((( 20.07.06, 15:27 To ja dogorywam z upalu, dogorywam ze smutku, a najwyzsze organa wladzy ustawodawczej- zapewne w ramach budowy panstwa obywatelskiego- troskliwie zabiegaja o moje samopoczucie. )) Odpowiedz Link
jutka1 A w exposé Pana Premiera RP bylo... 21.07.06, 13:25 ... takie cos slicznego )) To tak dla poprawienia nastroju (link skopiowalam z sasiedniego forum) bi.gazeta.pl/im/3/3494/m3494023.mp3 Odpowiedz Link
jutka1 Re: A w exposé Pana Premiera RP bylo... ups :-) 21.07.06, 13:27 Nie pokazal sie link - jeszcze raz sprobuje bi.gazeta.pl/im/3/3494/m3494023.mp3 Odpowiedz Link
jutka1 Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 13:29 ... bez dziala, sprawdzalam )) Odpowiedz Link
skynews Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 13:34 ale o co chodzi - ze pomylil sie w porownaniu ? Mowil caly czas bez kartki. Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 13:36 O to chodzi, ze to byla przezabawna pomylka. )) Odpowiedz Link
skynews Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 13:51 Rzeczywiscie przezabawne..., zwlaszcza opozycja podskakiwala z radosci bo wreszcie sie pomylil po...dwoch godzinach na mownicy. Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 13:57 Nie sztuka jest mowic dlugo i bez kartki, sztuka jest mowic z sensem, nawet jesli krotko i z kartka. Opozycja nie ma prawa sie nawet smiac? Co, za smiech beda sadzac? PS. Jak przeczytam cale exposé, to sie odniose do tego, czy te dwie godziny mowil z sensem. Na razie sie smieje z tej pomylki, bo jest po prostu zabawna. Tak, jestem jedna z opozycji. Hahaha. )) Odpowiedz Link
skynews Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 14:11 "Tak, jestem jedna z opozycji" - i jak do tej pory to jest wszystko co potraficie zrobic: smiac sie z nieistotnej pomylki))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Moglas ogladac i sluchac cale exposé live, jako jedna z opozycji))) i jeszcze przypomne tylko komentarz prof. Senyszyn zaraz po exposé: "ajajajjj, ajajajjj..., Polska brunatnieje (...)mialo byc trzy miliony mieszkan..." - co w wypowiedziane jej glosikiem spowodowalo eksplozje smiechu nawet wsrod kamerzystow - wszystko sie zatrzeslo)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jedna z opozycji - fiu, fiu...)) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 14:17 Jezeli cos jest smieszne, to czemu sie mam nie smiac? Juz napisalam, jak przeczytam exposé, to dopiero sobie bede mogla wyrobic zdanie. Odpowiedz Link
skynews Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 14:24 E tam, nie warto czytac, ogolne bla, bla... i szkoda ze jako jedna z opozycji nie jestes na bierzaco odnosnie istotnych wydarzen w kraju - smiech to zdrowie))))))))))))))))))))))))))))))) Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 14:30 Sky, zlosliwosc zrozumialam, ale pozwolisz, ze wytlumacze: jestem wzrokowcem, nie sluchowcem. Musze przeczytac, sluchanie tego to by byla dla mnie strata czasu, po polowy bym nie spamietala. OK? Odpowiedz Link
skynews Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 14:38 Jaka zlosliwosc - spodobalo mi sie "jedna z opozycji", fajne)) Wierz mi, czytac nie warto rownez - nawet wygadana Senyszyn nie mogla skomentowac wiecej jak jednym pol-zdaniem. Ja tez jestem wzrokowcem - zapamietuje m.innymi twarze i to na zawsze ...ale jak Ok to Ok - Ok ? Enjoy ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 14:36 A bieZaco pisze sie przez zet-z-kropka. Zlosliwosc za zlosliwosc, i juz na dzisiaj moze damy sobie na wstrzymanie z rozmowami. OK? Dzieki wielkie jak nie wiem co. Ide na watek o kwiatkach i blawatkach. Bye.... Odpowiedz Link
skynews Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 14:43 A bieZaco zle napisalem ? Niemozliwe - musial powstac jakis blad w czasie transferu mojego tekstu na forum kropka nie doszla - zawodna widac ta technika)) Dziekuje za zwrocenie uwagi - zaprotestuje u adminow Ok to Ok ! Enjoy ! Odpowiedz Link
skynews Re: Aaaa, wklejcie ten link w przegladarce.... 21.07.06, 13:58 bi.gazeta.pl/im/3/3494/m3494023.mp3 Enjoy it ! Odpowiedz Link
skynews Re: Mile zlego poczatki 20.07.06, 12:19 Dwie sprawy w zwiazku z artykulem: - podajac link nalezy przynajmniej napisac czego on dotyczy, cos na ten temat jest chyba w regulaminie forum gazety pomijajac ze dla Ciebie poprzeczka jest znacznie wyzej - sam artykul to ploty i spekulacje typowe dla sezonu ogorkowego. "Pod koniec maja list do szefa Komisji napisał w tej sprawie wiceminister finansów Jarosław Pietras." - Pietras jest wiceministrem finansow ??? - to rzeczywiscie mile zlego poczatki albo i tez nie bo ten to potrafi Trzeba bylo ogladac wczoraj expose brata Prezydenta))) i pozniejsze do polnocy trwajace zapytania opozycji oraz wzajemne nawet grozenie sobie. Na tym tle nowy premier zaprezentowal sie spokojnie i profesjonalnie - tak tez skomentowali to powazni dziennikarze relacjonujacy na zywo - opozycja poniosla kolejna kleske i stracila, najprawdopodobniej z wscieklosci, calkowicie koncepcje dalszego dzialania. Byly tez momenty "humorystyczne" - Senyszyn: "ajajaaaj!, ajajaaaj!, tajooojta, tajooojta, Polska brunatnieje, oj brunatnieje". Co pani profesor rozumie pod pojeciem "brunatnieje" prosimy o konkrety - zapytano ja ja przed kamerami: "ojjj brunatnieje, brunatnieje, mialo byc trzy miliony mieszkan, mialo zniknac bezrobocie....ajajaaaj!, ajajaaaj!" To chyba jest dosc charakterystyczne dla calej polskiej opozycji albo lepiej powiedzmy dla tych, ktorzy aktualnie nie rzadza a chcieli by bardzo... Enjoy it ! Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Mile zlego poczatki 20.07.06, 12:24 Polecam we wczorajszym dzienniku wywiad z bardzo mądrym senatorem -chociaż z PO) Gowinem Odpowiedz Link
jutka1 Re: Mile zlego poczatki 20.07.06, 12:31 skynews napisał: > > Dwie sprawy w zwiazku z artykulem: > - podajac link nalezy przynajmniej napisac czego on dotyczy, cos na ten temat > jest chyba w regulaminie forum gazety pomijajac ze dla Ciebie poprzeczka jest > znacznie wyzej ************ Bardzo przepraszam, nie bylam swiadoma, ze podawanie linkow bez opisu jest wbrew regulaminowi. Poza tym przeczytaj ostatni akapit artykulu - co Kaczynski powiedzial do prasy o Barroso to nie jest dyplomatyczna spekulacja. Zbiera, co zasial i tyle. Odpowiedz Link
skynews Re: Mile zlego poczatki 20.07.06, 13:22 Linki z krotkim opisem to tylko propozycja poparta prosba - wiadomo czego bedzie dotyczylo, nio To dluzszy temat do dyskusji np. o roli jaka ma aktualnie Polsa w UE. Barroso nigdy nie byl przyjazny naszemu krajowi. Zawsze robil laske ze przyjezdza do Polski a w zeszlym roku zaslynal z tego ze w dosc brutalny sposob nie zezwolil na uczczenie minuta ciszy 60-rocznicy Powstania Warszawskiego przed rozpoczeciem posiedzenia Parlamentu Europejskiego obrazajac nasz kraj - "wschodnie prowincje Unii Europejskiej, ktorch rocznice wydarzen maja tylko ograniczony i regionalny charakter". Portugalczyk nie bedzie przyjacielem Polski chociazby z tego wzgledu ze ma kompleks wobec naszego kraju: jak Portugalia przystapila do UE to analfabetyzm w tym kraju wynosil prawie 90%. Trwalo latami zanim to sie zmienilo ale Porzugalczycy sa do dzisiaj najtansza sila robocza w calej UE i Portugalia jest najbardziej skorumpowanym krajem Unii Europejskiej. Polska w porownaniu z Portugalia to prawie wzorowe dziecko !!! Od siebie dodam ze Barroso to kawal skurwiela. Jest uwiklany w liczne afery i skandale np. www.welt.de/data/2005/04/18/706154.html Dziennikarze gazety wyciagaja falszywe wnioski znajac Portugalie pewnie tylko ze sponsorowanego urlopu lub z powodu picia Porto. Jutko, obiektywizm, informacje z roznych zrodel - nie daj sie dezinformowac ! Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Regulamin forum Gazeta.pl 20.07.06, 13:15 Nic nie ma na temat zamieszczania linkow bez opisu czy komentarza. Milego dnia zycze. J. Regulamin Forum Gazeta.pl 1. Regulamin niniejszy określa zasady świadczenia usługi drogą elektroniczną przez spółkę AGORA SA z siedzibą w Warszawie, ul. Czerska 8/10, 00-732 Warszawa, na rzecz użytkowników prowadzonego przez nią portalu internetowego Gazeta.pl, polegającej na umożliwieniu użytkownikom bezpłatnego uczestniczenia w Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różnorodne tematy. 2. Dostęp do serwisu Forum Gazeta.pl posiadają wszyscy użytkownicy publicznej sieci Internet. Ci z użytkowników, którzy założyli uprzednio konto w portalu internetowym Gazeta.pl mogą używać na stronach Forum Gazeta.pl zarezerwowanych dla nich loginów. AGORA może uwarunkować umożliwienie zamieszczania wpisów na wybranych lub wszystkich kategoriach Forum Gazeta.pl od dokonania przez użytkowników uprzedniej rejestracji w portalu internetowym Gazeta.pl. 3. Uczestnik Forum Gazeta.pl publikuje swoje komentarze i opinie wyłącznie na własną odpowiedzialność. AGORA nie ponosi jakiejkolwiek odpowiedzialności za treści zamieszczane przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl. 4. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. 5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady Netykiety. 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. 7. AGORA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i 6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Użytkownik zamieszczając wpis na stronie Forum Gazeta.pl przyjmuje do wiadomości, że ewentualne usunięcie przez AGORĘ zamieszczonego przez niego wpisu jest równoznaczne z powiadomieniem go o zamiarze usunięcia wpisu ze względu na naruszenie postanowień pkt. 4, 5 i 6 regulaminu lub ze względu na wpłynięcie urzędowego zawiadomienia lub uzyskanie przez administratora Forum Gazeta.pl wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze zamieszczonego wpisu. 8. Przy publikacji zamieszczonego przez użytkownika wpisu AGORA może publikować część adresu IP, z którego nastąpiło połączenie z serwerem portalu Gazeta.pl przy zamieszczaniu wpisu. AGORA nie przekazuje, nie sprzedaje i nie użycza zgromadzonych danych użytkowników Forum Gazeta.pl innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika, którego dane dotyczą lub też na żądanie uprawnionych organów państwa na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań. 9. AGORA dołoży wszelkich starań w celu zapewnienia prawidłowego działania Forum Gazeta.pl oraz udzieli pomocy w rozwiązywaniu problemów dotyczących jego funkcjonowania. 10. AGORA zastrzega sobie prawo do wyłączenia stron Forum Gazeta.pl z treści serwisu Gazeta.pl bez podawania przyczyn takiego działania. 11. Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych treści w "Gazecie Wyborczej" oraz innych mediach wydawanych przez AGORĘ. 12. Regulamin niniejszy obowiązuje od momentu jego opublikowania. AGORA zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym regulaminie. Wszelkie zmiany stają się obowiązujące w momencie ich opublikowania na tej stronie. Odpowiedz Link
skynews Re: Regulamin forum Gazeta.pl 20.07.06, 13:27 Jutka, przeciez napisalem ze to przede wszystkim prosba i napisalem tez ze gdzies cos widzialem w regulaminach czy nietykietach, nie chce mi sie teraz szukac, zreszta to nieistotne. Przeciez rowniez dla Ciebie jest lepiej jak wiesz o co chodzi - jak temat nie interesujacy to po prostu nie tracimy czasu - przeciez wiesz ze nam racje. Enjoy it ! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Regulamin forum Gazeta.pl 20.07.06, 13:38 > Jutka, > przeciez napisalem ze to przede wszystkim prosba i napisalem tez ze gdzies cos > widzialem w regulaminach czy nietykietach, nie chce mi sie teraz szukac, > zreszta to nieistotne. > > Przeciez rowniez dla Ciebie jest lepiej jak wiesz o co chodzi - jak temat nie > interesujacy to po prostu nie tracimy czasu - przeciez wiesz ze nam racje. ********** Do prosby sie w przyszlosci przychyle. W netykiecie tez nic o tym nie ma, sprawdzilam, ale to tez nieistotne. Rowniez nie lubie tracic czasu. PS. Na moje pytanie ciagle nie mam odpowiedzi... Odpowiedz Link
skynews "The Times": Straszne bliźniaki przejmują władzę 20.07.06, 16:55 'Terrible twins' take power and declare war against EU liberals By Roger Boyes They oppose homosexuality, suspect foreigners, are almost telepathic and promise to defend their culture. Poland's new leaders are setting off alarm bells calosc ponizej: www.timesonline.co.uk/article/0,,3-2277733,00.html Enjoy it ! Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 17:05 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34174,3496370.html nie mam bron Boże zamiaru odnosić się do tekstu artykułu,bo myśle,że nie ma do czego),nic nowego!! Tylko wczoraj słuchałam jak Michał Karnowski,który ma brata bliźniaka też dziennikarza,wypowiadał się w Skanerze TVN24 na temat tej bliźniakofobii.Dla niego to jest cos jak rasizm i nie moze pojąć jak niektóre-wydawałoby się opiniotwórcze media,robią zarzut z tego,że Kaczory są bliźniakami.Nie zauważając chyba przy tym,że zostali wybrani w demokratycznych wyborach i to różnych). Ot i tyle!!! Odpowiedz Link
skynews Re: "The Times": Straszne bliźniaki przejmują wła 20.07.06, 17:13 Ruda, dokladnie to samo slyszalem i ogladalem. Potwierdzam to co napisalas i ciesze sie ze wreszcie zaczynaja sie bardziej obiektywne wypowiedzi dziennikarskie chociaz dla mnie rola dziennikarza powinna sie przede wszystkim ograniczyc do roli raportow i relacjonowania wydarzen zgodnie z faktami - komentarze owszem ale tych, ktorzy maja juz nazwiska a nie tych, ktorzy zmieniaja poglady wraz ze zmiana pracodawcy piszac co popadnie. Enjoy it ! Odpowiedz Link
skynews Waszyngton: godzina policyjna dla nieletnich 20.07.06, 17:05 PAP 20-07-2006, ostatnia aktualizacja 20-07-2006 16:16 Rada miejska Waszyngtonu, stolicy USA, zadecydowała w czwartek o podjęciu zaostrzonych środków w celu ukrócenia narastającej przestępczości wśród nieletnich. Młodzież poniżej 18 roku życia po godz. 22 nie będzie mogła przebywać na ulicach. Zakaz nie dotyczy osób będących pod opieką rodziców, wracających z pracy lub zorganizowanych imprez. Dotychczas młodzieży nie wolno było przebywać na stołecznych ulicach od północy. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3497022.html Jakby u nas wprowadzono cos podobnego to juz widze komentarze w mediach i na forach. Enjoy it ! Odpowiedz Link
clean_jansen Re: Prasówka poranna...brrrr.... 20.07.06, 18:05 Tragedia... a giełda o 3% w górę?! Szok! Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka poranna...brrrr.... 24.07.06, 13:57 Ponieważ jestem emocjonalna,a do tego ciemnota ze mnie straszna-oczywiscie na TLE!!!!myślałam wiec,że tylko ja mam zastrzeżenia co do DOBREGO SMAKU niektórych prześmiewców.Nie dyskutując o wolności słowa,czułam jednak niesmak w stosunku do niektórych polskich komentatorów,cieszacych sie z tego co prasa w krajch-tak zwanych-cywilizowanych o nas wypisuje.Cieszę sie,że znalazł się ktoś podobnie myślący... wiadomosci.onet.pl/1348505,2677,kioskart.html Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 24.07.06, 14:04 Można wprowadzić cenzurę, batem postraszyć, zamknąć w drewutni, za karę kazać w kącie na grochu klęczeć ... a koń jaki jest każdy widzi Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka poranna...brrrr.... 24.07.06, 14:15 ewelina10 napisała: > Można wprowadzić cenzurę, batem postraszyć, zamknąć w drewutni, za karę kazać w > > kącie na grochu klęczeć ... a koń jaki jest każdy widzi Tyle zrozumiałaś z tego co autor chciał powiedzieć? Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka poranna...brrrr.... 04.08.06, 09:51 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=12471&wid=8440575&rfbawp=1154675959.952&ticaid=12151 moi rodacy mnie zaskakują),nigdy nie myślałam,ze taki Wiśniewski będzie idolem)przecież Doda jest wizualnie dużo ciekawsza!!! Odpowiedz Link
dado11 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 04.08.06, 11:42 Gdyby ktoś miał wątpliwości, czy ta koalicja się utrzyma, to proszę... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3527593.html Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka poranna...brrrr.... 04.08.06, 11:53 dado11 napisała: > Gdyby ktoś miał wątpliwości, czy ta koalicja się utrzyma, to proszę... > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3527593.html To dlatego PO nie chciała się zgodzić na wcześniejsze wybory?))) Odpowiedz Link
dado11 Re: Prasówka wieczorna...brrrr.... 05.08.06, 00:12 Jaaasne R.K. pewnie masz rację... ale wkleję jeszcze goździk do kożucha... gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33207,3527274.html Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka wieczorna...brrrr.... 05.08.06, 10:03 dado11 napisała: > Jaaasne R.K. pewnie masz rację... > ale wkleję jeszcze goździk do kożucha... > gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33207,3527274.html Straszne),PiS zawłaszcza,w PO się żrą......a akcje Agory lecą na twarz. Straszna ta Polska pod rządmi Kaczorów) fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/Julia_Pitera_chce_wygry%BC%E6_Hann%EA_Gronkiewicz-Waltz,776521,2943 Odpowiedz Link
oqo Re: Prasówka wieczorna...brrrr.... 05.08.06, 11:05 masz rację RK - tylko to nie Polska jest straszna a ONE a ściślej tylko jeden bo pierwszy jest tylko niemrawym odbiciem w kałuży tego drugiego.... Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Prasówka wieczorna...brrrr.... 05.08.06, 14:07 oqo napisał: > masz rację RK - tylko to nie Polska jest straszna a ONE a ściślej tylko jeden > > bo pierwszy jest tylko niemrawym odbiciem w kałuży tego drugiego.... )))śmieszny jesteś Oqo z tą próbą wmawiania mi,że podzielam Twoje fobie i strachy) Odpowiedz Link
clean_jansen Re: Prasówka poranna...brrrr.... 05.08.06, 11:44 Może to? Na uspokojenie politycznych emocji miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3527338.html Odpowiedz Link
dado11 Re: Prasówka poranna...brrrr.... 05.08.06, 13:01 Nie da się Jansenie... niestety... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3529814.html Odpowiedz Link