Dodaj do ulubionych

Life & Style - Gallery...

21.07.06, 07:15

Marcinkiewicz na plaży:
img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Marcinkiewicz_plazy_1115207.jpg
img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Marcinkiewicz_plazy_1115217.jpg
...a czym to Kaziu tak sie wybrudził na klatce i brzuchu ?

Enjoy it !
Obserwuj wątek
    • lablafox Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 08:34
      Ty zaraz "wybrudził",a on menski jest i już i w piłke gra , nożną , na plażywink.
      • dha_tomciaj Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 09:01
        powiem szczerze,że wole takich troszke pobrudzonychwink))
        • jutka1 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 09:23
          Powiem szczerze, ze sie zgadzam z Kitka smile))
          • ewelina10 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 09:48
            Wabik działa na zmysły, ale ten narcystyczny mężczyzna zupełnie nie moja bajka
            • skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 12:37

Wyglada jakby lezal na asfalcie a nie na plazy.
              Jakies proporcje estetyczne musza zostac zachowane
              On jest zaniedbany
              a zaniedbany mezczyzna przestal juz dawno byc synonimem meskosci.

Enjoy it !
              • dha_tomciaj Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 13:15
                zaniedbany czyli nie wydepilowany?smile) to chyba geje byli prekursorami tej
                męskości?wink))
                • skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 13:44

Zaniedbany i to jak !
                  Wlosy jak powszechnie wiadomo rosna i rosna, prawie wszedzie.

cytat z "Fizjologia i funkcjonowanie włosów":
                  Społeczny problem zapachu ludzkiego ciała był rozpatrywany na wiele sposobów.
                  Różne metody mogą być łączone aby zaspokoić indywidualne potrzeby. Życiowy cel
                  to zatrzymać rozkład wydzieliny gruczołów apokryfowych, który zachodzi na
                  łodygach włosowych (...)
                  (...)Nie ma żadnego podburzającego działania ale jedynie gnicie niestabilnych
                  kwasów tłuszczowych i właśnie ten proces powoduje wydzielanie zapachu ciała.

Enjoy it !
                  • antyproton Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:08
                    A ja bym chcial takie same gatki !
                    Kto wie gdzie mozna kupic ?

smile)
                    • jutka1 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:31
                      U nas w powiecie podobne na targu widzialam wink))
                      • verbena1 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:40
                        Sky, taki duzy i nie wiesz co najbardziej dziala na kobiete.
                        Wlasnie te rozkladajace sie tluszcze czy inne fermony, jak zwal tak zwalsmile))
                        Do dzis pamietam zapach pewnego ratownika z basenu krytego w czasach jeszcze
                        komunistycznych,kiedy nie bylo jeszcze zagranicznych dezodorantow jedynie woda
                        Przemyslawka.
                        • grantex Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:52
                          Jutka , to kup mi koniecznie dwie pary.
                          Jedne niebieskie w biale kropki , takie same jak premier.
                          Drugie moga byc pomaranczowe w seledynowe albo na odwrot.
                          Rozmiar : XXL .
                          Pozniej sobie tylko scisne gumke zeby nie spadaly .
                          wink))))
                          • antyproton Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:55
                            Oooops.
                            To ja , antyproton smile)
                            Zalozylem sobie przedwczoraj inny nick bo mialem jedna sprawe do zalatwienia
                            na innym forumie.
                            No i wpadlem, co za gapa ze mnie .

smile)))))
                            • jutka1 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:57
                              Hahahahahaha smile))

Nie ma sprawy,
                              smile

Gatki kupie zgodnie z instrukcja smile))
                              • skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:00

No jak to ???,
                                przeciez to sa gatki z poprzednich sezonow - prawie takie same kazalas mi
                                wrzucic do kontenerow pomocy socjalnejsmile))

W tym sezonie na plazy wyglada sie tak - Sexy on the Beach:
                                image01.otto.de/pool/9/11/c1287566_2.jpg
                                albo i tak
                                image01.otto.de/pool/8/27/c1288907_2.jpg
                                Enjoy it !
                                • poor_kitty Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:06
                                  Rozmumiem zatem, ze byly premier jest "passe" i jako
                                  premier i jako nepodarzajacy za trendami...

• poor_kitty Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:12
                                    Ale przynajmniej wiem, jakie gatki nabyc, zeby
                                    mnie na publicznej plazy nie wygwizdaliwink))
                                    • skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:23

Podobaja sie te gatki ? - same wystarczasmile)))

Do wygwizdania to jeszcze daleko ale po co chodzic na publiczna plaze jak nikt
                                      nawet nie zapyta "ktora godzina" albo nie poprosi o zapalniczkesmile)))

Enjoy it !
                                  • skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:18

Kitty,
                                    nie chodzi o tredy tylko o to zeby byc przynajmniej ogolnie zadbanym - przed
                                    publiczna plaza trzeba szczegolnie zadbac o "Style & Fashion" - na plazy w upalny
                                    dzien jest bardzo trudno cokolwiek ukrycsmile))
                                    Okulary tez ma byle jakie.

Enjoy it !
                                    • poor_kitty Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:23
                                      Sky,
                                      ogolnie to passe premier zwisa mi zwiedlym kalafiorem
                                      jako mezczyzna. Na okulary i na gatki tez chyba bym nie
                                      "poleciala".
                                      Specjanie nie przywiazuje sie do "Styl&Fashion", ale raza mnie
                                      pewne szczegoly np. skarpety do sandalow wink))
                                      • skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:29

Skarpety do sandalow to juz tragedia.

Kitty,
                                        lato ma swoje prawa - tez nie lubie sie rzucac w oczy czy wyrozniac ale nie znosze
                                        masowk - znalezc cos szczegolnego i innego, niekoniecznie drogiegosmile

Enjoy it !
                                        • poor_kitty Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:35
                                          Wlasanie mialam na koncu jezyka, ze plaza publiczna, to dla mnie
                                          koszmar...
                                          Jakis taki sped (spendwink lezaki poustawiane w rownych rzedach, parasole..
                                          i kazdy na komende odpoczywa...to ja jak najdalej od tego uciekam.
                                          Wole nawet Bieszczady niz tzw. kurort.
                                          • skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:39

Publiczna nie znaczy przepelniona, tez uciekam od tlumu ale lezaki poustawiane w
                                            rownych rzedach mi nie przeszkadzaja jak... nie sa wszystkie zajetesmile

Bieszczady tez sa oksmile

Enjoy it !
                        • skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:09

Verbeno,
                          to ja chyba zupelnie z innego swiata jestem - nie lubie jak sie cos rozkladasmile))
                          ...ale, zanim poczulas zapach tego ratownika, ktory do dzis pamietasz to musialas
                          na niego przedtem przynajmniej raz spojrzecsmile))

Enjoy it !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka