skynews 21.07.06, 07:15 Marcinkiewicz na plaży: img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Marcinkiewicz_plazy_1115207.jpg img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Marcinkiewicz_plazy_1115217.jpg ...a czym to Kaziu tak sie wybrudził na klatce i brzuchu ? Enjoy it ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lablafox Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 08:34 Ty zaraz "wybrudził",a on menski jest i już i w piłke gra , nożną , na plaży. Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 09:01 powiem szczerze,że wole takich troszke pobrudzonych)) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 09:23 Powiem szczerze, ze sie zgadzam z Kitka )) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 09:48 Wabik działa na zmysły, ale ten narcystyczny mężczyzna zupełnie nie moja bajka Odpowiedz Link
skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 12:37 Wyglada jakby lezal na asfalcie a nie na plazy. Jakies proporcje estetyczne musza zostac zachowane On jest zaniedbany a zaniedbany mezczyzna przestal juz dawno byc synonimem meskosci. Enjoy it ! Odpowiedz Link
dha_tomciaj Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 13:15 zaniedbany czyli nie wydepilowany?) to chyba geje byli prekursorami tej męskości?)) Odpowiedz Link
skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 13:44 Zaniedbany i to jak ! Wlosy jak powszechnie wiadomo rosna i rosna, prawie wszedzie. cytat z "Fizjologia i funkcjonowanie włosów": Społeczny problem zapachu ludzkiego ciała był rozpatrywany na wiele sposobów. Różne metody mogą być łączone aby zaspokoić indywidualne potrzeby. Życiowy cel to zatrzymać rozkład wydzieliny gruczołów apokryfowych, który zachodzi na łodygach włosowych (...) (...)Nie ma żadnego podburzającego działania ale jedynie gnicie niestabilnych kwasów tłuszczowych i właśnie ten proces powoduje wydzielanie zapachu ciała. Enjoy it ! Odpowiedz Link
antyproton Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:08 A ja bym chcial takie same gatki ! Kto wie gdzie mozna kupic ? ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:31 U nas w powiecie podobne na targu widzialam )) Odpowiedz Link
verbena1 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:40 Sky, taki duzy i nie wiesz co najbardziej dziala na kobiete. Wlasnie te rozkladajace sie tluszcze czy inne fermony, jak zwal tak zwal)) Do dzis pamietam zapach pewnego ratownika z basenu krytego w czasach jeszcze komunistycznych,kiedy nie bylo jeszcze zagranicznych dezodorantow jedynie woda Przemyslawka. Odpowiedz Link
grantex Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:52 Jutka , to kup mi koniecznie dwie pary. Jedne niebieskie w biale kropki , takie same jak premier. Drugie moga byc pomaranczowe w seledynowe albo na odwrot. Rozmiar : XXL . Pozniej sobie tylko scisne gumke zeby nie spadaly . )))) Odpowiedz Link
antyproton Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:55 Oooops. To ja , antyproton ) Zalozylem sobie przedwczoraj inny nick bo mialem jedna sprawe do zalatwienia na innym forumie. No i wpadlem, co za gapa ze mnie . ))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 18:57 Hahahahahaha )) Nie ma sprawy, Gatki kupie zgodnie z instrukcja )) Odpowiedz Link
skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:00 No jak to ???, przeciez to sa gatki z poprzednich sezonow - prawie takie same kazalas mi wrzucic do kontenerow pomocy socjalnej)) W tym sezonie na plazy wyglada sie tak - Sexy on the Beach: image01.otto.de/pool/9/11/c1287566_2.jpg albo i tak image01.otto.de/pool/8/27/c1288907_2.jpg Enjoy it ! Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:06 Rozmumiem zatem, ze byly premier jest "passe" i jako premier i jako nepodarzajacy za trendami... Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:12 Ale przynajmniej wiem, jakie gatki nabyc, zeby mnie na publicznej plazy nie wygwizdali)) Odpowiedz Link
skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:23 Podobaja sie te gatki ? - same wystarcza))) Do wygwizdania to jeszcze daleko ale po co chodzic na publiczna plaze jak nikt nawet nie zapyta "ktora godzina" albo nie poprosi o zapalniczke))) Enjoy it ! Odpowiedz Link
skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:18 Kitty, nie chodzi o tredy tylko o to zeby byc przynajmniej ogolnie zadbanym - przed publiczna plaza trzeba szczegolnie zadbac o "Style & Fashion" - na plazy w upalny dzien jest bardzo trudno cokolwiek ukryc)) Okulary tez ma byle jakie. Enjoy it ! Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:23 Sky, ogolnie to passe premier zwisa mi zwiedlym kalafiorem jako mezczyzna. Na okulary i na gatki tez chyba bym nie "poleciala". Specjanie nie przywiazuje sie do "Styl&Fashion", ale raza mnie pewne szczegoly np. skarpety do sandalow )) Odpowiedz Link
skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:29 Skarpety do sandalow to juz tragedia. Kitty, lato ma swoje prawa - tez nie lubie sie rzucac w oczy czy wyrozniac ale nie znosze masowk - znalezc cos szczegolnego i innego, niekoniecznie drogiego Enjoy it ! Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:35 Wlasanie mialam na koncu jezyka, ze plaza publiczna, to dla mnie koszmar... Jakis taki sped (spend lezaki poustawiane w rownych rzedach, parasole.. i kazdy na komende odpoczywa...to ja jak najdalej od tego uciekam. Wole nawet Bieszczady niz tzw. kurort. Odpowiedz Link
skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:39 Publiczna nie znaczy przepelniona, tez uciekam od tlumu ale lezaki poustawiane w rownych rzedach mi nie przeszkadzaja jak... nie sa wszystkie zajete Bieszczady tez sa ok Enjoy it ! Odpowiedz Link
skynews Re: Life & Style - Gallery... 21.07.06, 22:09 Verbeno, to ja chyba zupelnie z innego swiata jestem - nie lubie jak sie cos rozklada)) ...ale, zanim poczulas zapach tego ratownika, ktory do dzis pamietasz to musialas na niego przedtem przynajmniej raz spojrzec)) Enjoy it ! Odpowiedz Link