glodn-y 13.08.03, 20:15 Kochanienki! wywal nas z tego zaszczytnego miejsca,chcemy być w gronie 40+ ijak ktoś sensowny będzie chciał, to znajdzie ps zrobimy zrzutke na czekoladke) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaja Re: Do admina 13.08.03, 21:06 Moze czekoladka nie wystarczy!Moze trzeba by ....na drinka! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do admina 13.08.03, 23:10 To moze czekoladke z alkoholem w srodku?? ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do admina 13.08.03, 21:53 za co biorą kasę,śpią wpracy? chyba jakiś maly donosik do szrfostwa? Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do admina 13.08.03, 22:30 mammaja napisała: > Ale czy nas stac na te firme? moe popaye sie dozuci 3 merce i2 bmw Jemu ukradli to0 chyba nadziany?)) Odpowiedz Link
mammaja Re: Do admina 14.08.03, 11:20 Ale ciagle nie moze sie zdecydowac dokad,bo nie ujawniles skad nadajesz! Odpowiedz Link
popaye Re: Do admina 14.08.03, 11:25 hmmmm.... - myslalem iz to gdzies pisalem - mieszkam w Düsseldorf Odpowiedz Link
dab12 Re: Do admina 14.08.03, 20:23 do admina - już możesz ich wyrzucić z tego pierwszego miejsca. już wiem, że są. nie mam odwagi wtrącać sie ale z przyjemnością się was czyta. Pamiętam jak oglądaliśmy serial ZORRO. Telewizor wystawiony w oknie - bo jedyny w okolicy. 40++ Odpowiedz Link
mammaja Re: Do admina 14.08.03, 20:31 Witaj Dab!Dzieki za uznanie dla naszych postow!My tez wolelibysmy pozostac w cieniu,ale milo ze wlaczaja sie inni 40+!Proponuje wypowiedz w watku Troche mlodzienczych wspomnien artystycznych! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do admina-JA TEZ WITAM!! 14.08.03, 22:48 Naplywa "nowa krew"-witaj Dab, u nas jest bardzo fajnie bez wzgledu na miejsce w rankingu! ml Odpowiedz Link
dab12 Re:JA TEZ WITAM!! 14.08.03, 23:44 marialudwika napisała: > Naplywa "nowa krew"-witaj Dab, u nas jest bardzo fajnie bez wzgledu na miejsce w rankingu!ml Wczytałam się w wątek o pracy- nie mam czasu pogadac ale warto chociaz poczytac. Lubie to co robie choc pienędzy z tego niewiele a czasu strasznie mało. Na forum nie tak was dużo ale wpisów i to wymagających uważniejszego czytania naprawdę sporo. bezsenność was nie dopada przypadkiem ? pozdrowienia Odpowiedz Link
warum Re: Do Dab12:) 15.08.03, 12:45 dab12 napisał: > > > nie mam odwagi wtrącać sie ale z przyjemnością się was czyta. > Pamiętam jak oglądaliśmy serial ZORRO. Telewizor wystawiony w oknie - bo jedyny > > w okolicy. > 40++ A wtracaj sieTu demokracja, tylko dlaczego masz 2 plusiki przy 40? czy nie chcesz sie przypadkiem od razu pokazac jako ta pozytywna jednostka?))Jesli tak- to wylicz nam zalety 40++ moze zrobimy ranking "zalet po 40"? Pozdrawiam i juz ide do kuchni koniec rozpusty przed komputerkiem, czas na przyziemne obowiazki.Buuu, ale wroce!!!)))))) Odpowiedz Link
dab12 Re: Do Dab12:) 15.08.03, 14:08 warum napisała: > A wtracaj sieTu demokracja, tylko dlaczego masz 2 plusiki przy 40? czy nie > chcesz sie przypadkiem od razu pokazac jako ta pozytywna jednostka?))Jesli > tak- to wylicz nam zalety 40++ moze zrobimy ranking "zalet po 40"? pozytywny element to może i jestem (a na pewno bywam) ale 40++ to znaczy 50+ (od niedawna ale jednak). Przy okazji "warum" do ciebie pasuje bardzo - nie zmieniaj broń boże. a zalety wieku "dojrzałego?" brak kompleksów, pozbycie się nieśmiałości, zdobyte doświadczenia częśto okupione drogo, niezależność, dystans do wielu spraw, cieszenie się ze spraw małych , dorosłe dziecko przyjaciel i wiele jeszcze. Równie dużo można by wyliczac minusów ale to moze jak przyjdzie jesień. Na pewno nie chciałabym być nastolatką. nikt mi nie mówił "pani" ( a teraz mówią - sukces nie?) Odpowiedz Link
warum Re: Do popayE 14.08.03, 20:50 Troche mnie rozczarowales... Myslalam,ze ta droga do pracy " z gorki i powrot do domu "pod gorke" jest po drugiej stronie swiata: SF. Juz wyobrazalam sobie Ciebie jak prujesz kabrioletem z rozwianym wlosem jak malzonek ML)Oczywiscie z gorki, bo "pod gorke" - to kazdemu ciezko nawet automatycznej skrzyni biegow. Pozdrawiam serdecznie, wlasnie w domu odbyla sie klotnia o moj czas przed komputerem - maz chce "naprawiac malzenstwo" przez ukrocenie mi wolnosci/ czytaj dostepu do komputera((( help! hlip hlip...Czy to ma sens???Po tylu latach nie wie,ze we mnie tylko wzburzyl krew /mowiac wprost- zapienilam sie/. Odpowiedz Link
mammaja Re: Do Warum 14.08.03, 21:18 Sluchaj,moj maz wprawdzie jeszcze nic nie mowi,ale widze ze tez zaczyna krecic sie niespokojnie kolo mojego komputera.Naszczescie mamy tak "ulozone",ze on woli wczesniej chodzic spac - a wstawac skoro swit,podczas kiedy ja - odwieczny nocny Marek.Ale nie daj sie!Niech zyje wolnosc slowa! Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do popayE 14.08.03, 21:22 Właśnie tak od mzonki idż se do komputra i daj mnie św spokoj Odpowiedz Link
popaye Re: Do Warum 14.08.03, 21:38 Tak mnie przykro Warum iz zawiodlem Twoje wyobrazenia. Chyba nasz Przyjaciel Glodn-y na ten temat pisal iz internet jest szczegolnym medium niby kazdy "cacy-cacy" a w realu: XXL, lysina, krzywe nogi i brak 2-ch zebow ). C'se la vie. Nie mieszkam na wielkiej gorze,- wystarcza mnie roznica poziomow sprawiajaca iz ciagle jest "z" lub "pod" gorke (wyczuwa sie jadac na rowerze - w jedna strone praktycznie nie trzeba pedalowac, w druga duze przelozenie przerzutki). Nie mam cabrio! u mnie czesto pada i chocby z powodu wyjazdow do Polski - niepraktyczne . Open - max 80 km/godz (powyzej wiatr "urywa leb" i gwizd powietrza za glosny), z zaciagnietym dachem - pompuje sie jak balon pow. 130 km/godz. Jedynym rozwiazaniem - jak chcesz miec cabrio to modele z extra "hard-topem" (np: prod. Mercedes-Chrysler) - wada: sporo kasy te zabawki -. Niemcy - sa raczej "smutasnym krajem" w porownaniu z Polska, ale Szwajcaria - juz totalne DNO! -. Mam wrazenie iz "po pracy" czy w weekend stali mieszkancy kraju Wilhelma Tella przenosza sie w inny Swiat! - po prostu nikogo nigdzie nie widac - siedza w ...domach-. Tak zle mnie zyczysz?. Narzucilas drakonskie rygory i terror w domu - dziwisz sie iz p.Malzonek tez stosuje sankcje? -. Uklony,- Popay E Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do Warum 14.08.03, 22:07 p0paye przynudzasz ,pouczasz ,przynudzasz,pouczasz.itd.itd rozumiemy że żyjesz w smutnym kraju,ale pochodzisz z' wesolego" więc troszeczke luzu np. mamaja ps matematyka to krolowa nauk,ale to nie życie Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do Warum I POPAYE 14.08.03, 23:02 Ten cholerny kabriolet to BYL Pontiac Sunbird turbo.Nadawal sie do Kalifornii a nie klimatu holenderskiego.Na szczescie byl to typowy objaw wieku "przejsciowego" i przeszedl.Nie byl nowy,ale byl zbyteczny.A ci mezczyzni i te ich samochody... ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do popayE i WaRUM 14.08.03, 22:55 Znam ten bol,mnie sie tez zapienila wlasnie.Moj "malzon" dostal hopla na p-cie przeniesienia sie do Belgii.Bedac Rakiem nie znosze zmian,niby ta Belgia to przedluzenie Holandii,jezyk ten sam,jedzenie lepsze itp,ale mysle,ze wszedzie dobrze,gdzie nas nie ma i jestem cholernie zfrustrowana.Czuje sie dobrze tu,gdzie mieszkamy,zaczynam sie pomalu przyzwyczajac do A-damu..a szkoda mowic. Co do kokputera nie jest koscia niezgody bo on tez siedzi ciagle w internecie,hi,hi.Pozdrawiam Was wieczorowa pora! ml Odpowiedz Link
popaye Re: Do popayE i WaRUM 14.08.03, 23:23 Od smkoszy slysze iz typowe jedzenie w Belgii to: 1kg miesa + 1kg kartofli Slodycze maja wspaniale - fakt, ale dla kobiet - zadna atrakcja -. Auta - dla mnie wyl.srodek lokomocji - fascynowaly mnie w wieku 14-17 lat. Rozumiem Twojego p.Malzonka - widac pasjonat a kazdy ma jakies hobby. Mam "siec domowa" - Zona zawsze moze ze swojego notebooka wejsc do Net-u, ale chyba nie polknela bakcyla jak my -. Tobie rowniez milego wieczoru - u mnie odrobine chlodniej u Ciebie tez?. Odpowiedz Link
warum Re: Do popayE i WaRUM 14.08.03, 23:52 popaye napisał: > > > Mam "siec domowa" - Zona zawsze moze ze swojego notebooka wejsc do Net-u, ale > chyba nie polknela bakcyla jak my -. Ja tez mam "siec" w domu- i ja mu nie przeszkadzam w buszowaniu po necie. Jemu przeszkadza, ze tyle gadam!!!a przeciez slychac tylko klik kilk A co do wymagan... hmmm to sa to MOJE wymagania - A czy ja powiedzialam,ze On to robi co ja chce i kiedy chce?W zyciu Listwy w przedpokoju przybil po 3 latach. Sama sie zdziwilam po co?))dobranoc . czy ktos na goraco powie co sie dzieje w NY? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do popayE i WaRUM 15.08.03, 13:57 Popaye'ku zupelnie mnie zdolowales tym jedzeniem w Belgii.Co prawda w Antwerpii,bedac pare razy,jadlam pysznosci i knajpki byly urocze,ALE na belgijskim "zadupiu" z pewnoscia jest gorzej,bu..u ml Odpowiedz Link
lablafox Re: Do admina 30.08.03, 13:22 popaye napisał: > hmmmm.... - myslalem iz to gdzies pisalem - mieszkam w Düsseldorf hmmm... dlaczego myślałam ,że mieszkasz w Usa ? Pozdrawiam lablafox Odpowiedz Link
mammaja Re:ADMIN MA ŚPIĄCZKE 24 H I NIC 14.08.03, 22:01 To co?Dajemy mu jeszcze 24 czy od razu walimy? Odpowiedz Link
glodn-y Re: WALIMY 14.08.03, 22:55 mysle zeby admin sie nami zinteresowal to 1 trosken wulgaryzmow(albo jeszcze więcej) 2 wypowiedzi o pedałach 3 wypowiedzi antysemickie (najprędzej) 4 o SLd 5 o watykanie 6 o kwachu 7 o pomyślcie o czym Odpowiedz Link
marialudwika Re: WALIMY 14.08.03, 23:07 Czy ks.Dyrektor to jest Rydzyk???? Admin zbiera energie....a moze odbywa poobiednia sieste? ml Odpowiedz Link
mammaja Re: WALIMY 14.08.03, 23:20 Oczywiscie jest tylko jeden Ks.Dyrektor.A co ty jeszcze nie spisz? Odpowiedz Link
glodn-y Re: Zna ktoś adres , dowalimy bezpośrednio 14.08.03, 23:22 a co tam najwyrzszy czasm wziąc sie za nirobów Odpowiedz Link
mammaja Re: Zna ktoś adres , dowalimy bezpośrednio 14.08.03, 23:27 Ktos zna,ale nie wiem czy ktos z nas.Ale moge skoczyc na Czerska i op....kogo trzeba! Odpowiedz Link
marialudwika Re:DOBRANOC! 15.08.03, 00:15 Dobranoc Wam i papatki i mile spatki...co to za "nocne marki",ze ida juz spac! A "nasz" Mark milczy.... ml Odpowiedz Link
popaye Re:DOBRANOC! 15.08.03, 11:43 Oddaja sie przyjemnosciom prokreacji!!,- juz tak bylo chyba jakies 20-25 lat temu! - chyba nikt nie narzeka - Znam mniej przyjemne rzeczy do wykonania (np: przybijanie listw podlogowych!) Odpowiedz Link
mammaja Re:DOBRANOC! 15.08.03, 12:11 Twoj ostatni post przypomnial mi dowcip sprzed lat wiec opowiem go na dziendobry.Pewien milioner oprowadzal dziennikarza po swej posiadlosci.Ach, jakie piekne korty,mowi dziennikarz.Raz tylko gralem odpowiada milioner.Znudzilo mi sie...A jakie piekne stajnie..Ach,raz pojezdzilem konno znudzilo mi sie...To samo na przystani jachtowej...Na koniec podchodzi piekna dziewczna.Przedstawiam panu moja corke,mowi milioner.Jedynaczka? pyta dziennikarz.... Odpowiedz Link
warum Re:DOBRANOC! 15.08.03, 12:14 popaye napisał: Wiec moze ten sposob na "przymusowy" postoj w zyciu upowszechnic?))ostatnio jak mi siadl prad na 2 godziny w pracy /powazna awaria , pol dzielnicy /- to ... ta cisza byla wrecz swidrujaca. Niestety, "przyjemnosciom" nie moglam sie "oddac" w tym czasie bo bylam sama((( > Oddaja sie przyjemnosciom prokreacji!!,- juz tak bylo chyba jakies 20-25 lat > temu! - chyba nikt nie narzeka - > Znam mniej przyjemne rzeczy do wykonania (np: przybijanie listw podlogowych!) Odpowiedz Link
marialudwika Re:DOBRANOC! 15.08.03, 12:39 Mam nadzieje,ze nasz Mark nie siedzi uwieziony w windzie..metrze? Markodezwij sie bo sie o Ciebie martwimy!!! ml Odpowiedz Link
glodn-y Re:DOBRANOC! 15.08.03, 12:53 marialudwika napisała: > Mam nadzieje,ze nasz Mark nie siedzi uwieziony w windzie..metrze? > Markodezwij sie bo sie o Ciebie martwimy!!! > ml ni9e budzicie go niech sobie pośpi u niego jeszcze raniutko Odpowiedz Link
marialudwika Re:DOBRANOC! i DZIEN DOBRY-Mark!! 15.08.03, 13:33 Jesli spisz to sie juz mniej niepokoje!!!! ml Odpowiedz Link
warum Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 15:11 glodn-y napisał: > Kochanienki! > wywal nas z tego zaszczytnego miejsca,chcemy być > w gronie 40+ ijak ktoś sensowny będzie chciał, > to znajdzie > ps > zrobimy zrzutke na czekoladke) Mam pytanie do komputerowcow- czy nie mozna poprawic strony tech, tego forum? Pozniewaz kazdy wtraca swoje 3 gr kiedy ma czas i ochote - nie zawsze latwo odnalezc.. ostatnie " dopiski" forumowiczow((I coraz wiecej czasu uplywa zanim odszukam po dacie. Czy mozna zrobic wyswietlanie w grupach poczawszy od ostatneigo dopisu? w tematach- automatycznie wskakuje na 1.pozycje tam gdzie ostatani wpis datowo, a w podgrupach czyli wypowiedziach- czy nie moznaby przerzucac na gorke tych osttnich wpisow lacznie z wypowiedzia, do ktorej sie odnosza? strasznie to skomplikowanie opisalam, ale mam nadzieje ze ... sens widac. Np Temat A: - ktosa....14.08 - ktosb....15.08 - ktosa...15.08 - ktosb...16.08 - ktosa....16.08 Temat B: - ktos....14.08 - ktos....15.08 I wtedy na poczatek listy wskakuje ten watek z ostatnia data "w calosci" czyli od "ktosb15.08, a nastepnie ktosa16.08 tez z kompletem "dopowiedzi"?dzizus ale namotalam(( ale pomyslcie MADRZYKomputery to wyzsza szkola jazdy, ale jak milo sie korzysta /i ta prostota w obsludze!/ gdy wszystko jest ustawione tak jak nam wygodnie Odpowiedz Link
warum Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 15:14 warum napisała: > glodn-y napisał: > ze ... sens > widac. Np Temat A: > - ktosa....14.08 > - ktosb....15.08 > - ktosa...15.08 > - ktosb...16.08 > - ktosa....16.08 > > Temat B: > - ktos....14.08 > - ktos....15.08 > BUU... i chyba nic nie widac/ z tych moich " wciec' poprzesuwanych w prawo: ((( > Odpowiedz Link
mammaja Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 16:09 Warum,blagam!To ja juz wole sama szukac tych postow po dacie,a przynajmniej jak chce cos "dopowiedziec",to moge.Ja nie jestem techniczna!Ja nic nie rozumiem co ty do mnie mowisz (fakt,ze nie probuje!) Odpowiedz Link
popaye Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 17:41 Wykorzystalas juz wszystkie mozliwosci jakie daja ustawienia w formularzu: Forum ---> Moje Forum (klick, logowanie) ---> ustawienia forum? Jezeli zadne Ci nie odpowiada i nie poprawia Twoim zdaniem czytelnosci - hmmm - na serio trzeba sie zastanowic nad zmianami technicznymi, ale bedzie to sie wiazalo z "uprywatnieniem" naszej grupy. Wszyscy musza zdecydowac czy tego chcemy - odnosze wrazenie iz nie bylo na takie rozwiazanie wielu chetnych - dotychczas - Wez z humorem! w malzenstwie (podobno) tez nie wszystko jest "proste i nieskomplikowane" - Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 17:57 Kochana Warum to nie sprawa techniki,lecz naszej stachanowskiej wydajności.Poczekaj troszeczke jak inni ,po wakacjach znajdą ten cukiereczek jej_dodatek. Wtedy będzie bol głowy Odpowiedz Link
warum Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 19:08 Mili panowie popajE i "przesycony"?glodn-y dziekuje za rady, z instrukcji skorzystam. Ja we wszystkim lubie miec caly mechanizm schowany, a na wierzchu 2 guziczki onn i off-. Jestem "naturalizowana" blondynka)A co do braku pradu na drugiej polkuli... to...globalizacja sie zemscila? Odpowiedz Link
popaye Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 19:15 warum napisała: Ja we wszystkim lubie miec caly mechanizm schowany, a na wierzchu 2 > > guziczki onn i off-. Jestem "naturalizowana" blondynka Warum (przewrotny waranku!) - juz sobie wyobrazam te Twoje DWA GUZICZKI i... schowany MECHANIZM -)). Jak tak dalej pojdzie - bedzie to SEX-forum dla osob w wieku srednim -) Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 19:26 Popaye niezly jesteś ,napewno 40+ Moze e..coś wiyaminy brak Odpowiedz Link
popaye Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 19:43 witaminy - mowisz? hmmm.... pewnie dlatego iz za malo wypilem! - ale hmm... glodn-y to ja nie jestem - Odpowiedz Link
warum Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:08 panowie! jak ja was lubie! A popayE "siega tam gdzie wzrok nie siega" nawet Buzka. Ps. No chyba lepiej na wesolo i z podtekstem o seksie niz zakladac kolko rozancowe w tym wieku? Odpowiedz Link
marceli02 Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:22 warum napisała: > panowie! jak ja was lubie! A popayE "siega tam gdzie wzrok nie siega" nawet > Buzka. Ps. No chyba lepiej na wesolo i z podtekstem o seksie niz zakladac kolko > > rozancowe w tym wieku? W tym wieku, to może rzeczywiście lepiej różaniec odmawiać, by jeszcze sił na seksss starczyło, tak np. do 80-ki Fajna to rzecz, gdy się chce i wszystko stoi na swoim miejscu...to, co...zaczynamy?... Zdrowaś Ty.... Odpowiedz Link
marceli02 Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:26 marceli02 napisał: > warum napisała: > > > panowie! jak ja was lubie! A popayE "siega tam gdzie wzrok nie siega" nawe > t > > Buzka. Ps. No chyba lepiej na wesolo i z podtekstem o seksie niz zakladac > kolko > > > > rozancowe w tym wieku? > > W tym wieku, to może rzeczywiście lepiej różaniec odmawiać, by jeszcze sił na > seksss starczyło, tak np. do 80-ki Fajna to rzecz, gdy się chce i wszystko > stoi na swoim miejscu...to, co...zaczynamy?... > Zdrowaś Ty.... jedziemy dalej...między niewiastamy... Odpowiedz Link
marceli02 Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:28 marceli02 napisał: > marceli02 napisał: > > > warum napisała: > > > > > panowie! jak ja was lubie! A popayE "siega tam gdzie wzrok nie siega" > nawe > > t > > > Buzka. Ps. No chyba lepiej na wesolo i z podtekstem o seksie niz zakl > adac > > kolko > > > > > > rozancowe w tym wieku? > > > > W tym wieku, to może rzeczywiście lepiej różaniec odmawiać, by jeszcze sił > na > > seksss starczyło, tak np. do 80-ki Fajna to rzecz, gdy się chce i wszys > tko > > stoi na swoim miejscu...to, co...zaczynamy?... > > Zdrowaś Ty.... > > jedziemy dalej...między niewiastamy... Może ktoś pociągnąc ten wątek, bo zapomniałem, jak ten wiersz leci dalej? Odpowiedz Link
warum Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 22:42 marceli02 napisał: >to, co...zaczynamy?... > > > Zdrowaś Ty.... > > > > jedziemy dalej...między niewiastamy... > Może ktoś pociągnąc ten wątek, bo zapomniałem, jak ten wiersz leci dalej?;- Jestes pelnoletni? To miejze ciut i rozumu- tu.. nie nalezy obrazac innych bezmyslnie. Dowcip jest ok poki inni sie z niego smieja. Mow co myslisz- tylko... z doza szacunku dla uczuc innych oki? Odpowiedz Link
marceli02 Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 23:01 warum napisała: > marceli02 napisał: > >to, co...zaczynamy?... > > > > Zdrowaś Ty.... > > > > > > jedziemy dalej...między niewiastamy... > > Może ktoś pociągnąc ten wątek, bo zapomniałem, jak ten wiersz leci dale > j?;- > Jestes pelnoletni? To miejze ciut i rozumu- tu.. nie nalezy obrazac innych > bezmyslnie. Dowcip jest ok poki inni sie z niego smieja. Mow co myslisz- > tylko... z doza szacunku dla uczuc innych oki? Oki, oki, ale trudno zauważyć na monitorze, czy ktoś się śmieje, czy czuje obrażony. Pozdrawiam jednakowoż i tych, i tych I tych, i tych, przepraszam za najście z poezją sakralną. marceli - już pełnoletni Odpowiedz Link
warum Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 16.08.03, 08:04 marceli02 napisał: > Pozdrawiam jednakowoż i tych, i tych I tych, i tych, przepraszam > za najście z poezją sakralną. > marceli - już pełnoletni Witaj w klubie pelnoletnich))Ja dzis zakonczylam kolejny rok / ufff...a czuje sie calkiem dobrze/ Przypomnialo mi sie,ze w ubieglym roku bylo znacznie gorzej, ale gdy dowiedzialam sie,ze Madonna tez urodzila sie 16.08. to... przezylam szok. Ja i madonna)))))Ale to inny temat. Oczywiscie na pamiatke zrobilam sobie zdjecie w muzeum figurek woskowych w A-damie,zeby uwiecznic wspolne / z M/ podobienstwa/ hahahaha/ i roznice /buuuu/. Moze kiedys jak Jej_maz zrobi strone "mlodych inaczej"- to dorzuce te fotkePozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
popaye Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 16.08.03, 08:41 Serdeczne zyczenia urodzinowe Warum. Zachowaj Twoje poczucie humoru i.. babska nieierpliwosc na zawsze - Duzy buziak! Odpowiedz Link
dab12 Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 16.08.03, 09:07 (@)--->>>----- / Warum nicht? Warum da? Odpowiedz Link
warum Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 16.08.03, 10:08 Dziekuje za serdecznosci,i ostrzegam... ja jak kogos polubie to raz na zawsze,wiec bojcie sie )) Milego dnia zycze wszystkim relaksujacym sie - ja wlasnie zaliczylam wizyte na targu - to moja sobotnia rozrywka : wybrac najlepsze z najtanszych warzywek i owocow. Sama sie dziwie ile ja moge tego zjesc)) Odpowiedz Link
popaye Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:34 .... ugryzlem sie w jezyk - Z Kosciolem Katolickim i jego praktykami mam niewiele wspolnego poza placeniem tzw.Kirchensteuer. Co do "wiecznego dziewictwa" - nasza znajoma Maryja(ludwika) wspominala cos o posiadanych wnuczkach i w cuda - to ja juz zupelnie nie wierze -. Nie ma rady, pozostal - sex -) Milo mi Warum ze masz poczucie humoru Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:44 Moze niech sie kazdy dopisuje na koncu a nie w srodku/Mnie tez coraz trudniej znalezc ml Odpowiedz Link
marceli02 Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:47 marialudwika napisała: > Moze niech sie kazdy dopisuje na koncu a nie w srodku/Mnie tez coraz trudniej > znalezc > ml Nie narzekaj, doskonale Cię widać, z każdego miejsca....co za uroda, Boshe Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:51 A,niech bedzie ten "groch z kapusta"-szukajcie a znajdziecie!!!!! jedyna babcia wsrod MLODZIEZY,ale babcia mloda jak ta jagoda,hi,hi.. A w kazdym razie "nowoczesna"/opinia wnuczki powyzszej/ ml Odpowiedz Link
marceli02 Re: Do admina -konkretne :)))PYTANIE 15.08.03, 20:57 marialudwika napisała: > A,niech bedzie ten "groch z kapusta"-szukajcie a znajdziecie!!!!! > jedyna babcia wsrod MLODZIEZY,ale babcia mloda jak ta jagoda,hi,hi.. > A w kazdym razie "nowoczesna"/opinia wnuczki powyzszej/ > ml Bo jakby to było, gdyby nas nie było, gdyby babć nie było Pozdrawiam. marceli - jeszcze nie dziadek Odpowiedz Link
marceli02 Re: Sorry 15.08.03, 23:20 za zakłócenie świetego spokoju forumowej braci pod wezwaniem 40+ Też łapię się w tym przedziale, ale po przeczytaniu rodzajów drinków, które pijecie, stwierdzam, że nie dorosłem do tak wysublimowanych i delikatnych podniebień. Przepraszam jeszcze raz za najście, życzę miłej i spokojnej nocy oraz udanych rozmów na forum. kłaniam się - marceli Odpowiedz Link
marceli02 Re: Sorry 15.08.03, 23:33 mammaja napisała: > Nie przejmuj sie,jutro tez jest czas na drinka)))) No to zdrówko Ja się nie przejmuję, życie jest i tak poważne, żeby je brać poważnie ...bo jak to by było, gdyby mnie nie było...? Odpowiedz Link
warum Re: Sorry 16.08.03, 08:12 marceli02 napisał: > > ...bo jak to by było, gdyby mnie nie było...? No smutniej by bylo, cos jeszcze pokadzic? Ja drinki "tylko" ogladam...jestem totalnym ignorantem w tej dziedzinie i wciaz zyje Odpowiedz Link
dab12 Re: Do admina 16.08.03, 06:31 prad wraca a cudzy mąż nie. odezwałby się dla świętego spokoju innych co? z drugiej strony jak łatwo pozbawić ludzi ich zabawek - pstryk i nie ma nic. zawsze interesowało mnie zachowanie ludzi w sytuacjach kryzysowych. czasami są zaskakująco pozytywne. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do admina- MARK! 16.08.03, 10:21 Czesc!Jak sie Wam spalo??Co z Markiem?Kiedy sie wreszcie odezwie? Tak,jak Warum zaraz ide na targ a wlasciwie jade bo z naszej wiochy-osiedla to spora wyprawa.Jest to najwiekszy targ amsterdamski i jest tam mydlo i powidlo no i owoce i jarzyny i ryby i grzyby..... Do przeczytania niebawem ml Odpowiedz Link
mammaja Re: Do Warum! 16.08.03, 11:09 Hej!Najlepsze Zyczenia!Dla mnie tez wazny dzien,bo urodziny...mojej coreczki.Jestescie wiec wspaniale lwice,co w jej wypadku stwierdzam na kazdym kroku,a w Twoim -posty nie pozostawiaja watpliwosci.I tak trzymaj!))))) Odpowiedz Link
warum Re: Do Warum! 16.08.03, 11:50 Dzieki)) Nawet nie wiesz jak mi milo,ze Twoja corka- tez ma dzis urodziny. Wirtualna buzka i najlepsze zyczenia od nieznajomej lwicy dla Malej. Odpowiedz Link
mammaja Re: Do Warum! 16.08.03, 12:42 Przekazalam!Podziekowania!Ale ja dzis w liryczno-nostalgicznym nastroju,tak mi sie wydaje jakby to bylo wczoraj,kiedy doktor powiedzial "jest zdrowa dziewczynka"-jaka to byla radosc po 2 chlopakach!A teraz juz 20+,ale kumpela doskonala i wiele jej zawdzieczam (i vice wersa).Ekspert od komputera,mody,itd.Wlasne dzieci nie pozwalaja nam stac sie wapniakami.Sama wiesz!Jeszcze raz buzka! Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do Warum! 16.08.03, 14:06 Warum,zycze Ci 100 lat w zdrowku..dopiero teraz dotarlo do mnie,ze jestes dzis Solenizantka! ml Odpowiedz Link
warum Re: Do Warum! 17.08.03, 11:48 marialudwika napisała: > Warum,zycze Ci 100 lat w zdrowku..dopiero teraz dotarlo do mnie,ze jestes dzis > Solenizantka! > ml Dziekuje! i ciesze sie,ze nie zyczylas mi jak Popaye " cierpliwosci" do konac zycia))A zdrowie wszystkim nam potrzebne jako podstawa do delektowania sie smakiem zycia po 40)) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do Warum! i Mamajki! 16.08.03, 14:02 Coreczce-Lwicy skladam zyczenia!!!!Mam wnuczke Lwice i wiem,co to oznacza.Ma silna indywidualnosc. Mamajko a Ty jaki masz znak?? ml-"raczek-nieboraczek" Odpowiedz Link
glodn-y Re: Do Warum! 16.08.03, 16:41 Witam Warum życzę 100++ causki. Mamajko dla twojej latorośli 100++ bez causkow (chyba że dla mamy,mama przekaże) ps Czy 16.08. aby szczęśliwy? Martwię się bo moj syn ,dzisiaj ma URODZINY Odpowiedz Link
warum Re: Do Warum! 16.08.03, 17:21 glodn-y napisał: > Witam > Warum życzę 100++ causki. > Mamajko dla twojej latorośli 100++ > bez causkow (chyba że dla mamy,mama przekaże) > ps > Czy 16.08. aby szczęśliwy? > Martwię się bo moj syn ,dzisiaj ma URODZINY Jeszcze masz watpliwosci? Przekaz Mu ode mnie buziaka, i tak wiem,ze sie nie ucieszy))bo wolalby konkret+ przyjemnosc z wybrana)) dziekuje Odpowiedz Link
popaye mniam-mniam 16.08.03, 11:22 Witaj ML,- Tego targu Ci troche zazdroszcze, niby ja mam "to samo" - bo 99% warzyw jest importowanych z Neederlande (sic!) - ale u Ciebie musza byc jeszcze b.swieze (sila rzeczy) i wiekszy wybor -. Czego Ci jeszcze "zazdroszcze" to Gouda "pikantie" i...Old Amsterdamer'a uwielbiam sery - i wszelkie potrawy z dodatkiem serow a g.-pikantie - swietna np.:do nadziewanych pieczarek . Wogole Masz kilka "specjalow" typowych dla Holandii np: Speck-Apfel-Pfankuchen mit Sirup! (boczek i jablka polane syropem na grubym nalesniku!) - dla kogos co nie probowal troche ryzykowna kombinacja ale w smaku - super! Udanych zakupow! ps.tak mnie wczoraj kol. glodn-y narobil smaku przyrzadzonym obiadkiem, ze i ja sie wzialem za gotowanie!. Beda Cannelloni gratin! - Odpowiedz Link
warum Re: mniam-mniam 16.08.03, 11:46 popaye napisał: > sie wzialem za gotowanie!. > Beda Cannelloni gratin! - No PopayE! Popraw sie! i oswiec mnie co "to"- precyzyjnie i po polsku / boSpeck-Apfel-Pfankuchen mit Sirup! (boczek i jablka polane syropem na grubym nalesniku!) - to mi opisales )). Odpowiedz Link
popaye No nieeee Dziewczyny.. 16.08.03, 12:11 Juz lepiej nie robmy zbiornicy przepisow kulinarnych - - cannelloni nie "robie" - kupuje gotowe "rury" (Barilla lub Leverno) - cebula(zeszklic) z czosnkiem, mieso zemlec (50:50 wol./wieprz)- podsm. na oliwie, przyprawic(sol,pieprz, bazylia, pasta paprykowa) 2-3 pomidory (bez skory, soku i piestek)pokroic w kostke wszystko wymieszac na patelni z dod. sera np.: mozzarella, Nadziac tym cannelloni - ulozyc na polmisku zaroodp., zalac mieszanina: crême fraiche z baza zasmazkowa (maslo+odrobina maki) podprawic sol, pieprz, galka muszkat. Posypac tartym serem (kazdy tlusty! np: emmentaler) - zapiec w piekarniku ok 20min. lekkie biale (mocno schlodzone!) wino (nawet "podle" jak Lambrusco)do tego - mniam! Odpowiedz Link
mammaja Re: No nieeee Dziewczyny.. 16.08.03, 12:34 Dlaczego nie?Temat bezpieczny,nikogo nie urazi,a przepis na canneloni tak zachecajacy,ze chyba zrobie w najblizszym czasie!U mnie robilysmy ostatnio baklazany na dwa sposoby.Dawniej baklazany w Polsce byly rzadkoscia,kupowalo sie na sztuki na bazarze na Polnej.Teraz w cenie innych warzyw,normalnie na kg.Jak by ktos chcial to mam 2 przepisy bardzo wyprobowane.Milego dnia zycze! Odpowiedz Link
popaye Re: No nieeee Dziewczyny.. 16.08.03, 12:49 Mammajko - mila,- OK - zalozmy moze ( w przyszlosci!) kulinarny watek! - Ja tez mam kilka ukochanych przepisow - wyprobowalem - warte polecenia! -wszystko potrawy kuchni regionalnych od Szwajcarii przez Wlochy do Austrii (wspaniala kuchnia - najlepsza w niemieckim obszarze jezykowym!). - baklazany,- mowisz? musi byc niezle. W arabskiej kuchni jedno z najpopularniejszych warzyw i Oni umieja je przyrzadzac!. Wogole zauwazylem iz np.Turcy - w swoich sklepach maja swietne warzywa i owoce! Oni kupuja je wylacznie w swoich, tureckich sklepikach!- na holenderskie - nawet nie chca spojrzec - Odpowiedz Link
marialudwika Re: No nieeee Dziewczyny.. 16.08.03, 14:24 I maja racje bo te holenderskie ladnie wygladaja a nie maja ani smaku ani zapachu!!!!!!!!Jak tylko mi sie uda to kupuje u Turka,tansze,ekologiczne i smaczne. ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: No nieeee Dziewczyny.. 16.08.03, 14:21 Canneleoni zrobie po niedzieli,a czy mozna zamiast wol.-wieprz. uzyc indyczego???O robieniu baklazanow chetnie dowiem sie,moje wyszly niesmaczne-za tluste/solilam...etc/ ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: No nieeee Dziewczyny..+Kolorowe jarmarki!!!!! 16.08.03, 14:16 Ale duzo roboty z tymi canelleoni/czy dobrze napisalam?/. Na jarmarku-targu bylo super,wstyd sie przyznac ale jadlam CUKROWA WATE!!!! Zdaje sie bylam jedyna klientka tego stoiska!Nic to,ze mogla byz co nieco zakurzona.Byla pyszna,przechodzace dzieciaki zyczyly mi smacznego. A te holenderskie owoce etc. to wcale mi nie smakuja,poza tym zdaje sie wszystko sprowadzja z Izraela i innych cieplych krajow/jak tu jest tropik- gdzie logika/.A ztymi nalesnikami to jadlam raz z syropem cukrowym i boczkiem,"moze byc".Co do serow to sa P Y S Z N E .Zgadzam sie. Na obiad kupilam cienkie,rzekom swiezo wedzone wegorzyki...ale te w Jastarni,gdy bylam dzieckiem,jeszcze cieple byly najlepsze na swiecie! ml Odpowiedz Link
popaye Re: No nieeee - jeszcze sie nabijaja -:( 16.08.03, 16:27 ML,- Ja rozumiem iz Wy jestescie dowcipne Dziewczynki - Pytanie "zadane" od mlodej coprawda ale Kobiety ktora zajmuje sie juz kilka latek gotowaniem - czy mozna uzyc miesa indyczego zamiast innego? - taktuje jako zart! - Wszystkiego mozna uzyc! - kwestia smaku i przyprawienia. Mozna to zrobic BEZ miesa a np: nadziewajac szpinakiem z mozarella. Jak mnie sie nie chcialo bawic z robieniem tzw. pesto z bazylii (mozna tez kupic gotowe!) to do obojetnie jakiego zmielonego miesa (po jego podsmazeniu! - rozgniatajac widelcem - wystarczy by zmienilo kolor i nie bylo rozowo-surowe!)- dodawalem gotowa mieszanke (Knorr lub Maggi) pn: Spaghetti fix für Bolognese - tylko bez wody - bo to ma byc nadzienie nie sos!, a pomidory z puszki i szybko zrobiony bechamel z mlekiem pol na pol z sosem od obranych pomidorow puszkowych! Tez wychodzi niezle! - Zeby nie bylo nieporozumien - bo moze Wy takie "kucharki" - jak moja Zona! (kotlet schabowy itp!) to jak robicie szpinak to BRON BOZE! nie paciaje!!!! Tylko liscie ZBLANSZOWAC przez kilka sekund - najlepiej w esencjonalnym rosole!. Polubilem szpinak we Wloszech a w Polsce - jako dziecko NIENAWIDZILEM bo byla breja! -(( paskudztwo! -. Matka mnie "wypuscila w Swiat" jak wiekszosc matek w Polsce wypuszcza synow. Totalna bezradnosc w kuchni! - jajecznica i herbata - tylko uwazac by sie woda nie przypalila! -). Lzy mi kapaly jak bedac poczatkowo sam zagranica wspominalem np: zupe ogorkowa ktorej nie jadlem dobre 3 lata (zadna atrakcja u Mamy czy Zony - ale jak sie czlowiekowi "zachce" - brrrr) - smieszne? - moze! Trzeba tylko miec pojecie JAK sie robi...zupe! -(. Kupujesz ksiazke kucharska a tam " na wywarze z ......" he, he - a jak sie wogole robi jakis WYWAR? - brrrr... Teraz umiem "wszystko" - gwizdze na talenty Zony - jak mam na cos chec - nie ma sily - robie i juz! mam ca: 50 ksiazek kucharskich ale trzeba miec PODSTAWY! - a to wylacznie z domu lub ktos litosciwy pokaze JAK to sie gotuje wywar z miesa lub warzyw albo robi kruche ciasto czy .... biszkopt lub sos waniliowy. Jedynym niebezpieczestwem kuchennych "szalenstw" - jest ciagla nadwaga! wrrr... Teraz wiem czemu moja Zona nie ma z tym zadnych problemow -). Odpowiedz Link
marialudwika Re: No nieeee - jeszcze sie nabijaja -:( 16.08.03, 16:43 Oj,Popaye'ku Ty lubisz sie zawsze "wyzlosliwic".Czytajac o mieleniu wolowego z wieprzowym myslalam,ze to jest najwazniejsze.A ja nie moge mielic bo nie mam maszynki do miesa a robot sie rok po gwarancji zepsul.Kupuje wiec "mielone juz zmielone" a poniewaz naogol jest okrutnie tluste przerzucilam sie na indycze..jest ono w dodatku juz doprawione,hi,hi.Moja Mama umiala swietnie gotowac,ale niezbyt lubila te czynnosc.Ja najlepiej lubie,gdy ktos mi ugotuje i w dodatku dobrze.Moj syn kucharzy z przyjemnoscia-nie wdala sie we mnie.. Czasem mam napady gotowania zwlaszcza,jako dwiedze Forum GW "Kuchnia".Oni tam i anorektyczke do jedzenia zacheca.... A te zupke ogorkowa na wywarze to Twoja polowica zdaje sie robi lepiej?!! Tylko skad bierze ogorki?A moze macie polskie sklepy z jedzeniem polskim?Mam nadzieje,ze Holandia po wejsciu do unii zacznie probowac polskie sery i piwko. ml Odpowiedz Link
mammaja Re:No to gdzie! 16.08.03, 16:46 Bedziemy zamieszczac te wyprobowane,ukochane przepisy i porady????? Odpowiedz Link
popaye Re: No nieeee - jeszcze sie nabijaja -:( 16.08.03, 17:20 mila ML,- ja wogole nie chcialem bawic sie w "przepisy" - sorry. - ogorki kiszone (musisz troche poprobowac bo wiekszosc "sloikowych" to jest na bazie zalewy octowej typu korniszony lub pikle!). Ja, troche przypadkiem natrafilem na produkt w sloikach ktory nazywa sie "Moskauer Gurken" - to jest TO! - doskonale, jak polskie ogorki kiszone! - - To co "umie" gotowac moja Zona - mam w ... nosie. w pracy jem posilki przywozone przez firme cartering-owa W domu gotuje WYLACZNIE ja i WYLACZNIE kiedy mam ochote i WYLACZNIE to na co mam ochote -) Zona - "zyje" na salatkach z surowych warzyw i owocow + naturalnie to co ja gotuje bo...wtedy nabiera checi! -). Jej Coreczka taki sam "talent" kulinarny - zal mi Ziecia -) (na szczescie stac Go na zatrudnienie wysokokwalifikowanej kucharki -). Odpowiedz Link
mammaja Re: No nieeee Dziewczyny..+Kolorowe jarmarki!!!!! 16.08.03, 16:41 Hej,ML!Czy przyslac ci blaszany zegarek do kompletu z cukrowa wata?A czy byla biala czy rozowa?Ja tez czasami kupuje!Dzisiaj natomiast po rozstaniu z mloda solenizantka,udajaca sie na poludnie Polski,dalam nura w centrum ogrodnicze i zabawilam tam sporo czasu.A moglabym tam spedzic i pol dnia!Wrocilam z bagaznikiem zaladowanym kora,ziemia do kwiatow i roznymi jesiennymi kwiatkami,ktore juz czesciowo powsadzalam na miejsce letnich.Postanowilam dzis i jutro poswiecic na prace w ogrodzie.Pod nosem podspiewuje piosenke Kazika:"wyjechali na wakacje ,wszyscy nasi podopieczni ,gdy nie ma dzieci w domu,to jestesmy niegrzeczni..."Moze cos zmalujemy z malzonkiem....poza tym mialam wczoraj wiadomosc z morz polnocnych ze jest ok.(moldzi mowia oki,ale moze ja nie musze))) Teraz tak:Marek sie nie odzywa.Uwazam zalozenie watku gastronomicznego za sluszne,albo wpisywanie przepisow do Grochu z kapusta.Mam pomysl na nowy watek,ale musze ...najpierw...uuuu (to bylo ziewniecie)..mala drzemke! Odpowiedz Link
marialudwika Re: No nieeee Dziewczyny..+Kolorowe jarmarki!!!!! 16.08.03, 21:03 Wata byla rozkosznie rozowa,tak cukierkowo rozowa.Wspaniale byly stoiska z rybami i" owocami morza".Olbrzymie homary i kraby iwszelkich rodzajow krewetki,gambas...etc.Wizualnie pociagajace..nosowo mniej.Choc wszystko lezalo w lodzie/na/ bezpieczniej nabywac w chlodniejszym okresie.Pachnace byly stoiska Kaasboer"ow czyli serowe,duzo ubran z zurnali "mlodziezowych"-torebki barokowe. i inne fidrygalki.Wogole ten jarmark to skrzyzowanie bazaru Rozyckiego z Koszykami/Polna/ i "Rutkowskiego". Odwiedzilam pare sklepow zoologicznych/uwielbiam/i kwiaciarsko- roslinnych.Bajeczne byly storczyki i w przyszlym tygodniu jade kupic.Mam pare w "domowym ogrodzie",ale apetyt rosnie... Centra ogrodnicze to jest i moj zywiol Mamajko!!!Chwilowo ogrod tarasowy w pelnym rozkwicie a truskawki drugi raz owocuja!Milej drzemki-moja juz sie wlasnie skonczyla. Ml Odpowiedz Link
mammaja Re: No nieeee Dziewczyny..+Kolorowe jarmarki!!!!! 16.08.03, 21:19 No moja tez i wstalam pelna werwy!Masz tam ten znakomity dla roslin klimat,podziwiam zwalaszcza te zimo-zielone,ktore tak pieknie wygladaja caly rok.U nas kultura ogrodkow i balkonow zmienila sie w ostatnich latach niebywale.I to w calej Polsce,podziwialam i w Nowosadeckim i w Rzeszowskim,feerie barw i starannosc utrzymania trawnikow przy domach.Na Mazowszu to juz norma.U mnie problem niestety stanowi nasza sunia,musze wszystko wygradzac nim wyrosnie.A cynie to poprostu zjada!Malzonek skosil dzis caly trawnik.A storczyki masz na balkonie caly rok,czy wnosisz do domu? Odpowiedz Link
mammaja Re: Do admina 16.08.03, 16:52 Hej!wyrzucilo mnie na druga strone!Przekroczylismy setke w tym watku i to wcale nie na temat!Niech zyje wolnosc,wolnosc iswoboda,nich zyje zabawa,i dziewczyna mloda (taka np.jak ja lubML!) Odpowiedz Link
mammaja Re: Do Warum! 17.08.03, 12:15 Faktycznie szukanie tych postow z dzisiejsza data wsrod 100 innych zaczyna byc troche nieznosne!Moze rzeczywiscie zaczniemy pisac pokolei z zaznaczeniem w tytule na co odpowiadamy? Odpowiedz Link
em_em Re: Do Warum! 17.08.03, 20:30 mam nieśmiałą uwagę typu porządkowego - może przy setnym poście zakładać drugi rozdział wątku "do admina II" (np) - sprawdzało się ) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do Warum!-????A gdzie On?? 17.08.03, 20:42 Gdzie nasz Admin.Niepokoje sie,ze nas jednak porzucil-bez slowa! ml Odpowiedz Link
popaye Re: Gdzie Mark ? 17.08.03, 21:16 marialudwika napisała: > Gdzie nasz Admin.Niepokoje sie,ze nas jednak porzucil-bez slowa! > ml Moze hmm... przerzucil sie na mlodsze towarzystwo, na forum 30+ ? -) Zdarza sie! - i raptownie podjal decyzje. Bylo juz u: "Corki Cysorza co dojrzala (nad ranem) do ... zamescia" -) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Gdzie Mark ? c.d. 17.08.03, 21:56 Obawiam sie,ze "jego-zona' odciela kabelek!!!! ml Odpowiedz Link
jej_maz Re: Do admina 18.08.03, 02:12 Jestem kochani, ale na prawde urobiony po lokcie. Obiecuje poprawe niedlugo. Witam nowych i pytam co nowego u starych Nie mam sil i szans przebrnac przez 300 wpisow od czwartku, ale ciesze sie ze jstescie. Em-em... natknalem sie na Twoje wpisy i widze ze nie sypiasz dobrze po nocach... moze jakis temat typu "co za noc". W koncu nie sama praca sie zyje i czasami romantyczna czesc duszy wychodzi z kazdego z nas... zwlaszcza pozna noca Odpowiedz Link
em_em Re: Do admina 18.08.03, 05:57 jej_maz napisał: > Em-em... natknalem sie na Twoje wpisy i widze ze nie sypiasz dobrze po > nocach... moze jakis temat typu "co za noc". W koncu nie sama praca sie zyje > i czasami romantyczna czesc duszy > wychodzi z kazdego z nas... zwlaszcza pozna noca ach, znowu sposób uderzania w klawisze? czy oryginalność nicku? ))))))))))) postaram się jak się uporam z prozaiczną codziennością Odpowiedz Link
marialudwika Re: Do admina 30.08.03, 14:03 byl jakis nowy post do Admina,ale go znalezc nie sposob i Marka tudziez ml Odpowiedz Link