Dodaj do ulubionych

Konkurs na logo forum

28.09.08, 04:46
Jeżeli macie czas i chęci zaprojektujcie logo naszego forum smile
Tylko trzeba pamiętać, żeby fotka była w miarę mała (50x40px).
Wklejajcie te miniaturki tutaj.
Obserwuj wątek
    • foxie777 Re: Konkurs na logo forum 28.09.08, 05:34
      Jaki fajny pomysl, oczywiscie to za wysoka szkola jazdy dla mnie,
      ale chetnie zaglosuje, jak juz bedzie z czego wybierac.

http://images30.fotosik.pl/275/522dd0520e113383med.jpg

Na razie musze praktykowac
      • bodzio49 Re: Konkurs na logo forum 27.10.08, 23:01
        Może Czesiu byłby dobry?
        • 40plus Re: Konkurs na logo forum 02.11.08, 23:36
          Witaj Bodzio smile
          Nie wiem jak innym, ale mi się link nie otwiera, pomimo prób skracania i
          szukania na fotoforum fraz w nim zawartych.
    • fedorczyk4 Re: Konkurs na logo forum 07.03.09, 09:05
      eśli ktoś ma ponad czterdziestokaratowy diament to byłby w sam raz
      odpowiednia na logo forum, niestety ja nie dysponujęsmile))
      • 40plus Re: Konkurs na logo forum 07.03.09, 12:14
        Fed, wyobraź sobie jak on wygląda,
        narysuj, namaluj, wykuj w kamieniu (technika dowolna)
        zrób fotkę a my będziemy cieszyć oczy Twoim arcydziełem smile
        • fedorczyk4 Re: Konkurs na logo forum 07.03.09, 13:07
          40 karatowy diament przekracza granice mojej wyobraźnismile))))
          • 40plus Re: Konkurs na logo forum 07.03.09, 13:47
            Nie wierzę smile
            Ale jeśli to prawda, to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś wykorzystała swoje
            psiapsiółki i wspólnymi siłami zmaterializować to cacko.
            • luiza-w-ogrodzie Niezly diament 13.03.09, 03:35
              ...tylko dlaczego ma napis o powiekszeniu zdjecia? To 40 karatow nie
              wystarczy???

Luiza-w-Ogrodzie
              .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>¸¸.
              Australia-uzyteczne linki
              • luiza-w-ogrodzie Re: Niezly diament 13.03.09, 04:01
                Niezly diament, ale jest ich multum! Poszperalam po najwiekszych
                diamentach swiata - wszystkie sa 40+, az do ponad 700 karatow! Mozna
                je obejrzec tutaj:
                www.dejoria.co.uk/history.html
                worldofdiamonds.blogspot.com/2007/11/worlds-greatest-diamonds.html
                A to De Beers Millennium Star, dekorujacy nasze forum - cale 203
                karaty:
                img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_03/milleniumstar2808_468x589.jpg" border="0" alt="img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_03/milleniumstar2808_468x589.jpg">

Luiza-w-Ogrodzie
                Mówił Kon Fu Tse: Chcesz być szczęśliwy kilka chwil? Upij się. Kilka
                lat? Ożeń się. Całe życie? Załóż ogród...
                • fedorczyk4 Re: Niezly diament 13.03.09, 10:28
                  Fajne logosmile
                  • 40plus Re: Niezly diament 13.03.09, 21:34
                    fedorczyk4 napisała:

> Fajne logosmile
                    Mnie by się podobało jakby nasze artystki plastyczki coś stworzyły smile
                    • fedorczyk4 Re: Niezly diament 14.03.09, 09:19
                      A wiesz że wprawdzie do artystek nie da się mnie zaliczyć, to
                      próbowałam, i jeszcze spróbuję, bo coś do tego pięknego kamienia
                      przydało by się. Jakiś radosny akcent typu czerwońca kielonek, z
                      wnukiem wózeczek, podwiązka seksowna, no coś takiego co wyrażało by
                      naszą omni"ość" i multikopleksowość radosną
                      • fedorczyk4 A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 10:38

• 40plus Re: A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 11:00
                          U mnie jest.
                          Koło 9.00 nie było, ale to z winy fotosika.
                          Nie można się było połączyć z ich serwerem.
                          • fedorczyk4 Re: A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 12:08
                            U mnie nimosad
                            • 40plus Re: A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 12:29
                              W takim razie nie wiem dlaczego sad
                              U mnie cały czas jest.
                              Ale na wsiakij słuczaj poprzedni został wykasowany
                              i ponownie wklejony.
                              Może to coś pomoże.
                              • fedorczyk4 Re: A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 12:39
                                Eee z fotosikiem cuś nie tak. Wejść się da, ale zdjęć obejrzeć
                                nijak.
                              • 40plus Re: A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 12:40
                                Podsyłam screena, żeby nie było że mam zwidy smile
                                Sprawdź godzinewink
                                http://images42.fotosik.pl/80/519cc7994588652amed.jpg
                                • fedorczyk4 Re: A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 12:46
                                  Nie mam i nie otwiera mi się
                                  • 40plus Re: A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 13:00
                                    Nie ty masz. Ja siebie o zwidy podejrzewałam smile
                                    • fedorczyk4 Re: A to co z nowu? Gdzie diament? 14.03.09, 15:59
                                      40plus napisał:

> Nie ty masz. Ja siebie o zwidy podejrzewałam smile
                                      Teraz to już nic nie mam, fotosika też nie
                                      • fedorczyk4 dziwne jakieś toto u mnie 14.03.09, 20:26
                                        Na fotosik musiałam wchodzić przez opłotki żeby mi się wyświetliło
                                        coś innego niż dziwna obca stronka, musiałam zastąpić w ulubionych,
                                        a diamentu i własnej ikonki na fotosiku jak nie miałam tak nie mam.
                                        • en.ej Re: dziwne jakieś toto u mnie 14.03.09, 21:13
                                          Fed, nie mam pojęcia co się u Ciebie dzieje sad
                                          Może spróbuj usunąć ciasteczka fotosika i pliki tymczasowe.
                                          Czasami to pomaga.
                                          • fedorczyk4 Re: dziwne jakieś toto u mnie 17.03.09, 12:31
                                            Już wszystko wiem, nie mnie jedną to spotkało to był pishing, czy
                                            jakoś tam, czyli pirataż routera. Fotosik to zlikwidował i opisał.
                                            Ha, chociaż raz to nie była moja winasmile)
              • 40plus Re: Niezly diament 13.03.09, 21:29
                luiza-w-ogrodzie napisała:

> ...tylko dlaczego ma napis o powiekszeniu zdjecia?

Chyba było za późno i spostrzegawczość usnęła smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka