25.10.03, 18:55

Obserwuj wątek
    • glodn-y Re:Do Mammajki 25.10.03, 19:03
      PO głowie mi chodzi ta sama dzielnica,(brak kanalizacji,utwardzonych dróg,itd)
      Świat to wiocha malutka
      ps
      ale zieleni dostatek
    • mammaja Re: CISZA II 25.10.03, 19:03
      BUM ! BUM !
      • glodn-y Re: CISZA II 25.10.03, 19:06
        I jak tu nie wierzyć w przeznaczenie
      • glodn-y Re: CISZA II 25.10.03, 19:08
        mammaja napisała:

> BUM ! BUM !
        Z armaty ?? do takiej muszki jak ja?
        • iremos Re: CISZA II 25.10.03, 19:13
          ????????
          • mammaja Re: CISZA II- do Glodnego 25.10.03, 19:25
            • glodn-y Re: CISZA II- do Glodnego 25.10.03, 19:30
              Mammajko zrozumiałem

Wynoszę się
              ..........
              www.40plus.ca/
          • mammaja Re: CISZA II do Glodnego 25.10.03, 19:28
            Jak widzisz wyslalismy posty w tej samej minucie i re na cisza w formie bum
            bum to piekny odlos gongu przerywajacy powyzsza , a nie zadne wystrzaly! Bron
            Boze! Gdzie tam moja muszko! A tych drog nieutwardzonych to u nas
            dostatek smile))))
            • mammaja Re: CISZA II do Glodnego 25.10.03, 19:30
              A figle kompa powoduja wysylanie napisanych postow smile))))))
            • glodn-y Re: CISZA II do Glodnego 25.10.03, 19:36
              mammaja napisała:

> Jak widzisz wyslalismy posty w tej samej minucie i re na cisza w formie bum
              > bum to piekny odlos gongu przerywajacy powyzsza , a nie zadne wystrzaly! Bron
              > Boze! Gdzie tam moja muszko! A tych drog nieutwardzonych to u nas
              > dostatek smile))))

Wiem
              Amortyzatory zmieniam , często, a kieszeń się przeciera
              www.40plus.ca/
              • mammaja Re: CISZA II do Glodnego 25.10.03, 19:43
                Trzeba jezdzic powolutku !
                • marialudwika Re: CISZA II do WSZYSTKICH 26.10.03, 20:09
                  Luuuuuuuuuuuuuuuuudzie spicie snem zimowym??????????
                  Dlaczego nagle wszyscy zamilkli jak grob?Mark ma usprawiedliwienie,"narobil
                  sie" dla strony etc.,ale inni? Pare osob z nas jeszcze ratuje forum,ale
                  reszta "poszla w sina dal".Pozdrowka dla nie milczacych i milczacych tudziez.
                  Ide sobie.....
                  ml
                  • wedrowiec2 Re: CISZA II do WSZYSTKICH- do ML 26.10.03, 20:36
                    Cisza jest stałym bywalcem naszego Forum. I nie tylko naszego. Wysłałam
                    obiecany tekst do jej-meza, do umieszczenia go na stronie www. teraz biore się
                    do pracy zawodowej. Przyśle Ci pełen tekst "leczenia kota".
    • marialudwika Re: CISZA II 26.10.03, 20:39
      W pewnym sensie masz racje Wedrowcze.ALE....na forum "Zdrowie" posty
      smigaja,na forum "ZWIERZETA" nigdy nie jest nudno....nie wspomne juz o forach
      politycznych..ale ich lepiej nie czytac bo grrrrrr!!!!Pozdrowka i milej pracy
      ml
      • mammaja Re: CISZA II 26.10.03, 21:20
        Bo ja siedze nad wakacjami na Krecie!!!!!
        • wedrowiec2 Re: CISZA II 26.10.03, 21:24
          To nasz wesoły temat, a mój .... zobaczycie sami.
          • wywrot53 Re: CISZA II 26.10.03, 21:54
            Myślę, że sobota i niedziela to taki dziwny dzień, w którym się utarło
            spędzanie czasu z rodziną, sptykaną w tygodniu tylko wieczorami ( w wypadku
            jak nie ma wnukówwinki pewnie to jest powodem małej aktywności, z doskoku wink
    • marialudwika Re: CISZA II 31.10.03, 16:23
      Wszyscy poszli lub pojechali na bliskie i dalekie cmentarze..
      Policja rozpoczela Akcje Znicz...
      A "u nas" normalny dzien.Lagodne i wilgotne powietrze atlantyckie umozliwia
      dlugie,dotleniajace spacery.Oczy ciesza sie przepieknymi barwami
      jesieni.Niektore krzaczki maja wyglad "krzewow gorejacych" posrod innych zolci
      i zieleni...Mentalnie odwiedzilam Powazki,aleje "U".
      Pozdrawiam Was -nie milczcie tak "zlowrozbnie"
      ml
      • marialudwika Re: CISZA II 02.11.03, 16:39
        Byla" awaryja" w elektrowni!!! Cala dzielnica byla bez pradu...
        Na szczescie wlaczyli bo tutaj nie ma gazu,wiec nie byloby obiadu...
        No i kompa..i tv...okazuje sie,ze jednak od wielu rzeczy jestem
        UZALEZNIONA!!!!! Grrrrrrr!!!!! Do dobrego kazdy latwo przywyka..
        Pozdro
        ml
        • marialudwika Re: CISZA II 03.11.03, 11:47
          Zapadla cisza..Mam nadzieje,ze nie ZLOWROZBNA!!!!! Albo cisza przed burza???
          A, moze to sztormowa pogoda nastraja mnie tak pesymistycznie ? I to dziwne
          swiatlo..jak na obrazach mistrzow flamandzkich.
          Mysle,ze dlatego van Gogh zwariowal na poludniu Francjii..nie byl
          przyzwyczajony do tak ostrych kolorow..Pozdrawiam
          ponura
          ml
          • mammaja Re: CISZA II 03.11.03, 11:53
            NIc sie nie martw ML, u nas piekne slonce, tylko poniedzialek niesie nowe
            sprawy.Napewno cisza minie! Pozdro!Mm
            • marialudwika Re: CISZA II 03.11.03, 13:10
              Ach,Mamajko!!!! Nie martwie sie,ale w zeszlym tygodniu po TAKIEJ ciszy spadla
              jak grom z jasnego nieba informacja od naszego szanownego Admina o zamknieciu
              forum i zrobieniu z niego" niedostepnej twierdzy"- dla swiezej krwi...
              Potem niektorzy sie "smiertelnie obrazili" i nie chca sie "odobrazic",choc
              byli z nami od poczatku a nawet pisywali do nas z mazurskich jezior...
              Pozdro
              ml
              • jej_maz Re: CISZA II 03.11.03, 17:03
                marialudwika napisała:

> Ach,Mamajko!!!! Nie martwie sie,ale w zeszlym tygodniu po TAKIEJ ciszy spadla
                > jak grom z jasnego nieba informacja od naszego szanownego Admina o zamknieciu
                > forum i zrobieniu z niego" niedostepnej twierdzy"- dla swiezej krwi...
                > Potem niektorzy sie "smiertelnie obrazili" i nie chca sie "odobrazic",choc
                > byli z nami od poczatku a nawet pisywali do nas z mazurskich jezior...
                > Pozdro
                > ml

Pozwole sobie zadac tu pytanie;

Wyobraz sobie, ze organizujesz otwarte przyjecie. Przychodzi wiele ludzi.
                Miedzy innymi ktos, kto wyraznie Ciebie, jako gospodarza ma w "glebokim
                powazaniu", obraza innych gosci niewybrednymi epitetami (koltun, glupia baba
                itp), ktorzy nie chcac, jednak wychodza, bo ilez mozna to znosic. Szkoda Ci
                odchodzacych uczestnikow, poniewaz wiesz, ze maja nie tylko ochote na zabawe,
                ale i moga do niej wniesc wiele ciekawych elementow. Widzisz rowniez, ze ta
                osoba, ma dobry kontakt z innymi i jest aktywnym czlonkiem calej imprezy. Co
                robisz? Udajesz ze nic sie nie dzieje? Czy reagujesz jako gospodarz
                odpowiedzialny za dobra zabawe dla wszystkich.
                • warum Re: CISZA II 03.11.03, 17:48
                  Eh facecismile)) kobiety to by iskry puszczaly oczami, a ssssyk nioslby sie po
                  okolicy, A Ty tak prosto z mostu MarksmileNie bywam na przyjeciach... bo moj
                  fiacik- gracik zostalby przepedzony przez ciecia na podjezdzie, ale mimo
                  wszystko uwazam, ze ... kazdemu sie zdarza...powiedziec czasem w ferworze
                  dyskusji ciut za duzo. Podkreslam KAZDEMU. Gdybysmy sie tak za wszystko i na
                  wszystkich obrazali, to zostaliby nam tylko ci co zaleza od naszej kasy:
                  (((.Mysle,ze ...czas jak zwykle zrobi swoje, niektorym nawet przywroci poczucie
                  humoru, a innych zmusi do glebszych przemyslen.
                  • ewelina10 Re: CISZA II 03.11.03, 18:55
                    Marku - posunąłeś się za daleko w swojej ingerencji.
                    Słowo "baba" jest tylko i wyłącznie sprawą między mną i osobą, która użyła tych
                    słów. Jako admina nie prosiłam Cię o ingerencję.
                    Nie zdajesz sobie sprawy, że zbliżyłeś się tutaj na forum do cienkiej granicy
                    jaką jest..... wkroczenie do "krainy" George'a Orwella.
                    Czy to żart ??? Uważaj, abyś w tym ukrytym forum nie został sam.
                    A tak w ogóle ...czy Ty przypadkiem nie oszukujesz samego siebie i nas, że
                    liczysz się z naszym zdaniem i traktujesz uczestników po partnersku ???
                    Mam nadzieję, że jeszcze nie zabrnąłeś tak daleko, żeby się na mnie obrazić,
                    że piszę to, co myślę o tej całej sprawie ???
                    Rola admina nie upoważnia Ciebie do tego, aby sterować moim zachowaniem. Nie
                    pozwolę sobie na to.
                    Jestem osobą niezależną i nawet mój mąż nie wtrąca się w moje życie.
                    O elitarnym forum, powinieneś uczestników na samym wstępie poinformować. Nie
                    miałabym wówczas żadnych zastrzeżeń. Twoja sprawa.
                    Ja z krótszym stażem uczestnictwa na forum byłam zorientowana, co do jego
                    kształtu. Jestem miło zaskoczona, że netykieta jest tak rzadko naruszana.
                    Sądzę, że Ty również miałeś tego świadomość.
                    Nie rozumiem Ciebie. W swoim imieniu twierdzę, że jesteś nie w porządku. Bywam
                    tu często, otworzyłam się niejednokrotnie, jest mi po prostu przykro.
                • marialudwika Re: CISZA II 03.11.03, 18:44
                  Mark,zastanawialam sie zastanawialm sie i.....nawet chcialam zacytowac slowa
                  jednego z naszych wielkich Wieszczow,niestety nie moglam ich sobie przypomniec.
                  Co do epitetow,ktore wymieniles padly one w ferworze ZAZARTEJ dyskusji,nie
                  pomne teraz na jaki temat,ale chodzilo zdaje sie o metody wychowawcze etc i o
                  zabobony,ktorych ja i kilka innych dziewczyn sa "wyznawczyniami"...
                  O ile zreszta pamietam nastapily pozniej wzajemne przepraszanai sie i wszystko
                  wrocilo do normy.Cytujac Eweline /pewnie niedokladnie,sorki/ lukru nikt nie
                  lubi...a na koniec "co bylo a nie jest.........".
                  Pozniej bylo wszystko o.k. i fajnie a tu nagle jak GROM z jasnego nieba
                  prtrzyslales post p.t.WAZNE...i co dalej,to wszyscy wiedz a raczej maja sie
                  zastanowic.......Nastepnie Po bierze wszystko do siebie i wysyla "List
                  pozegnalny"...
                  A i jeszcze jedno,mysle,ze jest mala roznica pomiedzy przyjeciem a forum..tu
                  sie PISZE a tam sie rozmawia....
                  ml
                  • ewelina10 Re: CISZA II 03.11.03, 19:07
                    Nigdy nie byłaś tak otwarta ML. Dotknęło ciebie jak i mnie.
                    Dziwię się - dlaczego inni nie mają zdania na ten temat. Myślałam, że jest tu
                    więcej osób zaangażowanych.
                    PS' Nie wyobrażam sobie, aby nasza dyskusje odbywały się bez emocji. Każdy zna
                    tego granice. Jeśli zdarzyło się jakieś malenkie przekroczenie, jesteśmy tylko
                    ludźmi.
                    Kurczę, ja się zaczynam tłumaczyć i usprawiedliwiać. Co się dzieje ???
                    Nie czuję się w żadnym stopniu winna.
                    PS' do Popay_e - masz tu prawo przebywać jak my wszyscy, za dużo tu siebie
                    włożyłam, aby ktoś o tym decydował !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jestem na
                    czyjejś łasce i nie łasce. To jest tylko mój wybór - czy tu jestem czy nie. I
                    takie były na początku założenia.
    • ewelina10 Re: CISZA II 03.11.03, 19:13
      I jeszcze jedno Marku - nie piszesz otwarcie, tylko kręcisz. Gdzieś tu
      zaprzeczałeś Popay_owi, że ma chore swoje EGO, a dziś piszesz już o czymś
      innym. Ja lubię jasne sytuacje. Nie kręcę.
      • mammaja Re: CISZA II 03.11.03, 19:35
        Od dluzszego czasu jak sie cos na tym forum chrzani ,jak
        sa nieporozumienia to staram sie wszystko jakos
        zalagadzac, bo uwazam ,ze jest fajnie i wiele bylo
        ciekawych dyskusji i bardzo sympatycznych i ciekawych
        postow.Ale to w koncu zaczyna byc denerwujace , ze jest
        poczucie jakiegos stalego zagrozenia awantura, nie
        uwazacie? W kazdym razie ja mam dosc tlumaczenia "co
        autor chcial powiedziec". Moze Panstwo jakos potrafia
        sami sie dogadac.Osoby rzucajace palenie nie nadaja sie
        na mediatorow. Raczej na rzucanie przedmiotami.
    • wedrowiec2 Re: CISZA II 03.11.03, 19:26
      Weszłam na Forum, gdy większość, a wkażdym razie trzon, aktualnych uczestników
      już aktywnie działała.
      Zostałam, jak i inne osoby, przyjęta miło i serdecznie. Trochę trwało nim
      zorientowałam się w tzw. układach towarzyskich. Słowo „układ” nie ma tu
      pejoratywnego znaczenia. Układ, jako wzajemna bliskość pogladów, jako sympatie
      i animozje. Odnoszę wrażenie, że zachowujemy się jak grupa starych znajomych,
      którzy mają rózne poglądy, ale nie mogą żyć bez siebie.
      Weszłam na forum otwarte dla wszystkich i wolałabym, by takim pozostało.
      Wprawdzie mam swój skromny wkład w działalność, ale zaakceptuję każdą decyzję
      Marka, jako załozyciela forum.
      • warum Re: CISZA II 03.11.03, 20:03
        wedrowiec2 napisała:

> > Weszłam na forum otwarte dla wszystkich i wolałabym, by takim pozostało.
        > Wprawdzie mam swój skromny wkład w działalność, ale zaakceptuję każdą decyzję
        > Marka, jako załozyciela forum.
        Mnie rowniez byloby zal, gdyby forum zostalo zamkniete, bo... cala atrakcja
        jest dla mnie rozmowa, a nie przyjaznienie sie tutaj. Uszanuje kazda decyzje
        Jej_meza, bo to on jest tworca tego forum i nigdy mi przez mysl by nie przyszlo
        samochwalstwo-ze to moj "wklad", spowodowal popularnosc tego forum, albo,ze
        dzieki mnie ono jest . Bylo beze mnie i bedzie beze mnie / i nie wazne dla
        mnie w jakim skladzie lub formie /. Nie ma ludzi niezastapionych, a ja majac
        wolny wybor - bede szukala dalej dla siebie towarzystwa do rozmow. Pozdrawiam
        wszystkich i zawiedzionych i roczarowanych i wkurzonychsmileA jesli forum przetrwa
        ten naprawde kryzysowy moment- to po okresie zastoju, bedzie tylko
        lepiej...bo... na pewno naplynie swieza krew/ moze mlodsza, moze starsza?/,
        nowe poglady/ niekoniecznie gladkie /.Zycie nie znosi prozni.
    • jej_maz Re: CISZA II 03.11.03, 19:56
      Cholewcia... chcialem na bierzaco, ale mnie przywalilo robota.

Nalozyly sie dwie sprawy; teraz rozmawiamy o pE i nie jest on powodem checi
      zmiany statusu forum. Sprawa jego wypowiedzi bylaby przedyskutowana tak czy
      inaczej, szkoda ze go nie ma, bo wyjasnienia pozycji powinny byc obustronne.

Kazdy ma inny poziom tolerancji. Podalem ta "glupia babe" jako przyklad i
      Ewelina ma najzupelniej racje, mowiac, ze to reakcja zalezy od niej a nie jest
      to moja sprawa. Musisz Ewelino jednak rowniez zrozumiec, ze kazdy ma inny
      poziom tolerancji i byli inni, ktorzy twierdzili ze nie pisza, obawijac sie
      kolejnego ataku. Takie komentarze na prywatny email admina, odbieram jako
      upowaznienie do reakcji. Delikatna uwaga na forme (nigdy na tersc) spotkala sie
      zawsze z odpowiedzia o moim i innych poziomie mentalnym... Przyznam, ze i ja
      nie odpowiadalem na wiele postow, a wrecz nie czytalem... czy o to chodzi w
      kontaktach? Czy na prawde trudno wyczuc napieta i nieszczera atmosfere? Ilez
      razy mozna dawac delikatnie do zrozumienia?

Tak czy inaczej ciesze sie ze ta rozmowa ma miejsce.
      • marialudwika Re: CISZA II 03.11.03, 20:09
        To moze zakopiemy te toporki bojowe/nie wiem,czy czegos nie przekrecam,ale nie
        odbylam z powodu ekscytacji mojej drzemki i tepo mysle!!!!/ i ZAPALMY FAJKE
        POKOJU/sorki Mamajko Ty nie musisz,zwalniam Ciebie od tego!!!/ i wrocmy do
        atmosfery NASZEGO forum,czyli do normalnosci.Taka jest moja propozycja,jako
        babuni,do tego starej forumowiczki,zasiedzialej na "forumowym stolku",hi,hi.
        Buziaczki dla wszystkich,nawet dla Wybrednej,ktora zniknela,ale moze wroci??
        ml
        • wedrowiec2 Re: CISZA II 03.11.03, 20:16
          Z bólem i kaszlem, ale wypalę fajkę pokoju a dym z niej powstały będę rozganiać
          gałązką oliwną.
          ps. dół na toporki wojenne już dawno wykopałam. Czuwam przy nim cały czas, by
          ktoś tam nie wpadł.
        • jej_maz Re: CISZA II 03.11.03, 20:25
          Nie mam zadnego toporka (czasami szkoda wink) a gdybym go mial, to juz dawno
          mialem pretekst by go uzyc wink
          • glodn-y Re: CISZA II Ładna mi cisza 03.11.03, 20:36
            "Baby" przestańcie "kłapać ozorami" i zastanówcie się.
            Przecież Markowi nie chodzi o gości obecnych na forum.
            Troszkę "kręci",troszkę pływa ,ale obawia się ,że jakiś
            obcy gośc (OBCY 3) zakłuci naszą sielankę.
            Ps
            Marku!Tak kończą się "boczne skoki"
            ból głowy ikacsmile))))))
            Ps2
            Za kłapanie przepraszam ,za "baby"niewink)
            • wedrowiec2 Re: CISZA II Ładna mi cisza 03.11.03, 20:38
              OBCY? to kiedy decydujące starcie?
              • marialudwika Re: CISZA II Ładna mi cisza 03.11.03, 20:44
                Wlasnie!! Zadaje za Wedrowcem to samo pytanie!! I o jakie skoki w boki tu
                idzie?Osobiscie sie nie poczuwam do winy..
                ml
            • marialudwika Re: CISZA II Ładna mi cisza 03.11.03, 20:42
              Co jest grane????? Baby???? To my tu do Was pokojowo i narade starszyzny
              zwolujemy a Ty na nas .....???
              ml
          • mammaja Re: CISZA II 03.11.03, 20:37
            Ale czy o to chodzi ,zeby uzywac toporka????????
            • glodn-y Re: CISZA II Kłapią i kłapią 03.11.03, 20:54
              Nie rozumiecie ,że Mark chce nas przed cymś(kimś) ochronić,
              nie wiem przed ... ,ale wiem ,że jak byłbym na jego miejscu,
              to też , chroniłbym swą "rodzinkę"
              • marialudwika Re: CISZA II Kłapią i kłapią 03.11.03, 20:58
                Moze i rozumiem,ale wszystko jest dla mnie niejasne....i zagmatwane.
                "Forumuje" od lipca bodajze i wiem,ze byly rozne INDYWIDUA,ktore probowaly nam
                zatruc zycie i to nie jeden raz!!! Udawalo nam sie jednak toto przegonic jak
                ruszylismy lawa na nie.....
                Co Wy na to?Mam na mysli nasze forum z Adminem na czele...
                ml
              • ewelina10 Re: CISZA II Kłapią i kłapią 03.11.03, 21:00
                Oj glodny, glodny. Czy nie uważasz, że dzieciństwo mamy już dawno za sobą w
                trzecim pokoleniu.
                Nie lepiej byłoby jasno przedstawić sprawę i pozwolić, aby uczestnicy wspólnie
                podjęli decyzję.
                • ewelina10 Re: CISZA II Kłapią i kłapią 03.11.03, 21:14
                  Co do Re na post ML chyba wszyscy znają moją odpowiedź. Jeśli nie, to się
                  powtórzę.
                  Jestem z zasady przyjacielsko nastawiona do ludzi. Nikt mi nie przeszkadza na
                  naszym forum. Jednych lubię bardziej innych po prostu mniej. Nie oznacza to, że
                  tych co mniej lubię, to chciałabym, żeby nie uczestniczyli na tym forum.
                  Wprost przeciwnie, kiedy jakiś czas nie ma ich na forum, nawet potrafię tęsknić
                  za nimi. Te ciągłe komplementy kiedyś się znudzą. Staram się tylko wtedy mniej
                  uczestniczyć w rozmowie, aby kogoś nie prowokować. Często zdarza się przecież,
                  że osoba, z którą nie udaje mi się nawiązać kontaktu, z innymi ma dobre relacje.

Nie znoszę tylko jeśli ktoś jest fanatyczny w swych poglądach. Tu moja
                  tolerancja w stosunku do takiej osoby się kończy.
                  I tyle.
                  Nie rozpatruję przypadków jakiś krańcowych zachowań. Reakcja admina jest jak
                  najbardziej oczywista.
                • glodn-y Re: CISZA II Kłapią i kłapią 03.11.03, 21:21
                  To są tylko moje domysły,może dlatego "więcej rozumiem ,ze sam chłop jestem"
                  Poważnie! W jego ostatnich postach jest coś!!!!
                  Nie wszystko chwytam(pisze b. ogólnie)ale jedno wyczuwam,
                  "obcy 3" to nie jego urojenie.
                  Nie wiem,nie wiem ,może drzucona ,może zdradzona(chyba nie)
                  ale Mark obawia się ,że "obcy3" będzie chciał rozwalic naszą "rodzinkę"
                  ps
                  A moja kochana Ewalinko.
                  Nawet wspólnymi siłami,przed szambem się nie obronimy
                  ..........
                  www.40plus.ca/
                  • lablafox Re: CISZA II Kłapią i kłapią 03.11.03, 21:31
                    A tuś mi Głodny , szukają Cię na innym wątku więc napisałam ,że pewnie ...ale
                    co się będę powtarzać , zajrzyj tam to się dowiesz.
                    Pozdrawiam lablafox
              • marialudwika Re: CISZA II Kłapią i kłapią 03.11.03, 21:08
                Glodniaczku,zaczynam Ciebie NIE pojmowac,niedawno byles przeciwny zamykaniu
                forum !!! Dzis jest inaczej..
                Byc moze,ze zaliczam sie do osob mniej wtajemniczonych bo to wszystko zaczyna
                mnie pomalu przerastac i meczyc...Nie lubie niejasnosci
                Pozdro
                ml
                • glodn-y Re: CISZA II Kłapią i kłapią 03.11.03, 21:27
                  Nie jestem bardziej wtajemniczony(niby dlaczego miał...)
                  NIE JESTAM ZA ZAMYKANIEM FORUM NASZEGO (Mark go założł,ale jest NASZE)
                  Uważam ,że Ewelina ma rację ,trzeba Go bronić.
                  Mała wojenka jeszcze nikomu nie zaszkodziłasmile))))
        • wybredna3 Re: CISZA II 03.11.03, 20:38
          Nie martw, sie, kolenderko, jestem, jestem, siedze sobie wygodnie w cieplych
          kapciach i podgladam i ciesze sie, ze sie wreszcie rozgadaliscie i to nawet nie
          w czlu wywlekania wzajemnych animozji, kilka ciekawych rzeczy tu powiedziano od
          mojej ostatniej wizyty. Wierzcie, ze jestem i bede wam wierna. Pozdrawiam.
          • warum Re: CISZA II 03.11.03, 20:47
            Hop, hop, nie mysl,ze tylko Ty wpadlas na pomysl mieszania w wiadrze,zeby tylko
            bylo glosnosmile- ja to wczesniej zadeklarowalam, i tez uwazam,ze dalismy sobie po
            razie- choc kazdy myslal o innym powodzie. I juz wystarczysmile))
            • lablafox Re: CISZA II 03.11.03, 21:42
              Apeluję o spokój. Strach czy panika nie są dobrymi doradcami . Mało tego
              zaczynamy się wówczas bac nie realnego zagrożenia lecz mysli ,ze moze nam sie
              to przytrafic . Miejmy nadzieję ,iż to co złe nam się nie przydarzy . Nie
              twórzmy samosprwadzającej się przepowiedni. Weźmy głęboki oddech i wierzmy ,że
              bedzie nas dotkać tylko dobro. Przyjdzie zło , bedzie czas na walkę.
              Pozdrawiam lablafox
              • marialudwika Re: CISZA II 03.11.03, 21:49
                SWIETE SLOWA!!!!!!!!
                ml
                • jej_maz Re: CISZA II 03.11.03, 21:54
                  ...amen...
                  • glodn-y Re: CISZA II 03.11.03, 22:02
                    Cześć Marku.
                    ty to maż cierpliwośc do tych naszych ,.... ja już bym
                    che,che.che....
                    ps
                    Ale jedno jest pewne,kochane są,tylko troszku mniej "kłapać" ,żeby chciałysmile)
                    Pozdrawiam,Wszystkie i Ciebie
              • ewelina10 Re: CISZA II 03.11.03, 21:53
                Czy Wy sobie żartujecie, czy to jest jakiś sensacyjny film ???
                Chyba wirtualnie nikt tu nie dybie na nasze życie smile))
                • marialudwika Re: CISZA II 03.11.03, 21:58
                  Ja wiem,ze nic nie wiem!!!! Skoro pewne sprawy sa tzw.scisle tajne/poufne to
                  moze nasz Admin powiadomilby nas wg wlasnego oczywiscie uznania na priva????
                  Bo kazdy cos wie,albo i nie wie albo sie domysla albo cos wymysla..zaczyna
                  sie U NAS jakas panika tworzyc,ja nestem z tcych "panikujacych" a jednoczesnie
                  intuicja mi mowi,ze nie ma takiej potrzeby i nadzwyczaj rozwazne slowa
                  Lx.Pozdro
                  ml
    • wedrowiec2 Re: CISZA II 03.11.03, 21:56
      Wszyscy dziś obecni, mniej lub bardziej oficjalnie odrobili zadanie domowe,
      czyli wypowiedzieli się na temat kształtu Forum 40+. Marku do Ciebie nalezy
      decyzja.
      Ja jestem zmęczona i sfrustrowana sytuacją. Mój prosty umysł nie nadaje się do
      tego typu rozważań, rozwikływania intryg i wszelkiego rodzaju knowań. Nie wiem
      juz kto jest kim i kto za kim stoi. I nie interesuje mnie to.
      Dobranoc
      • ewelina10 Re: CISZA II 03.11.03, 21:59
        Wedrowcze popieram Ciebie w pełnej rozciągłości i mówię wszystkim dobranoc.
        Nudne zaczęło to już być, a czasami szmiesznie zabawne. Są inne sprawy na
        głowie, niż rozwiązywanie forumowych zagadek.
        • marialudwika Re: CISZA II 03.11.03, 22:35
          Czynie to samo bo mi glowa zaczyna pomalu pekac,z mojej strony w TYM WATKU
          nastepuje CISZA MEDIALNA .Pozdrawiam Was.
          ml
    • glodn-y Re: CISZA II DO MARKA 03.11.03, 22:09
      Troszkę namieszaliśmy ,za duży ogień pod tym kociołkiem.

Marku uspokuj nasze forumowiczki,bo .....

ps
      Ko0chanieńkie ! A wiecie do czego ciekawośc prowadzi?
    • iremos Re: CISZA II 03.11.03, 22:44
      A może chodzi o to by szybciej osiagnąć 10000 postów? Żarty na bok. Zostałam tu
      mile przyjeta, od czasu do czasu wtracam swoje trzy grosze i z przyjemnoscią
      czytam Wasze wpisy.Obecnie mam dużo mniej wolnego czasu i nie jestem na
      bieżąco. Mam nadzieję,że Mark podejmie dobrą decyzję. Do tej pory nie miałam
      potrzeby pisać do admina. Jesli nie zabieram głosu w jakims temacie, to po
      prostu nie mam nic do powiedzenia, albo nie chcę czynić tego publicznie, za
      względu na naszą kochaną polską rzeczywistość.A z racji wieku na pewne uwagi,
      czy ataki już nie reaguje, bo wiem co będzie.
      A tak poza tym , to co nagle to po diable.
      • mammaja Re: CISZA II - do Olgi 03.11.03, 23:01
        A co sie dzieje z Olga? Dlaczego zamilkla ? Odezwij sie!
    • marialudwika Re: CISZA II 04.11.03, 23:46
      Czy wszyscy juz spia????
      ml
      • marialudwika Re: CISZA II 18.11.03, 18:37
        Jak makiem zasial.....
        ml
    • ewelina10 Re: CISZA II 18.11.03, 19:00
      Chyba się skończyły tematy. Czyżby nasze forum było trzecie w kolejności ?
      Wczoraj się za bardzo naprodukowałam. Miałam nadzieję, że dzisiaj sobie tak z
      boczku innych poczytam smile
      Przed chwilą dodałam sobie do "ulubionych" forum kawiarenka filozoficzna. Jest
      co poczytać i o czym myśleć smile
      Pewno Mark mnie tu zaraz zbeszta. Ale tu się zrobiła piekielna nuda.
      • marialudwika Re: CISZA II 18.11.03, 19:59
        Ew nie przerazaj mnie....bo fora , oktorych mowisz zniknely tak nagle i bez
        uprzedzenia!!!Ty to choc zapowiadalas zamkniecie,ale Ilddiko zamknela wogloe
        bez zadnych uprzedzen!!! W koncu wiele osob/stad/ zostawilo tam "kawalek duszy".
        A gdzie jest wspominana przez Ciebie kawiarenka? I ja pomalu zaczynam sie nudzic
        na naszym forum.....Pozdrawiam
        ml
    • ewelina10 Re: CISZA II 18.11.03, 19:02
      Trochę mojej prowokacji może pociągnie innych za język wink
    • ewelina10 Re: CISZA II 18.11.03, 20:14
      Ciszy u mnie nie ma. Przed chwilą otarłam się o złodzieja, a sąsiadkę
      okradziono. NO, ale nie na temat.

Forum o które pytasz wymaga zarejestrowania. Jest ukryte. Nie ma jednak z tym
      problemów. Do Czytania potrzebny jest "nastrój"

Gazeta.pl---->forum--->Prywatne---> kultura-->Kawiarenka Filozoficzna.
      • marialudwika Re: CISZA II 18.11.03, 23:48
        Nic nie rozumiem!!!! Zagladam tutaj dzis wieczor po raz n-ty i co widze?
        NIC!!!!!!!PUSTKA!!!Przykre to jest bo juz nikomu sie nie chce pisac albo tematy
        sie wyczerpaly..albo..nie wiem.Dobranoc wiec
        ml
        • em_em Re: CISZA II 18.11.03, 23:53
          marialudwika napisała:

> Nic nie rozumiem!!!! Zagladam tutaj dzis wieczor po raz n-ty i co widze?
          > NIC!!!!!!!PUSTKA!!!Przykre to jest bo juz nikomu sie nie chce pisac albo
          tematy sie wyczerpaly..albo..

....albo życie jest ciężkie i zmusza do pracy nie pozwalając na przyjemności

smile))
          • lablafox Re: CISZA II 18.11.03, 23:56
            Jak podróżuje się z em-emką po Italii to nie można rozmawiać na forum , ot,
            co .
            lx
            • marialudwika Re: CISZA II 19.11.03, 00:08
              Tez prawda...ale jedno drugiego nie wyklucza,mam nadzieje
              ml
              • lablafox Re: CISZA II 19.11.03, 00:13
                Aż takiej podzielnej uwagi nie mam , mogę , albo czytać i oglądać na www ,
                albo czytać i pisać na forum . Założyłam osobny wątek do tej podróży , żeby
                można było sobie pogadać na ten temat.
                Lx
                • marialudwika Re: CISZA II 19.11.03, 00:24
                  Lx!!! Nie wymagam od Ciebie abys sie ,bron Boze, rozdwoila!!!Ty odzywasz sie na
                  forum i nie do Ciebie mialam/mam/ pretensje!!!Jesli wogole do kogos moge
                  miec....Stwierdzilam tylko fakty..
                  ml
                  • lablafox Re: CISZA II 19.11.03, 00:29
                    Hahaha , nie przejmuj się tym wszystkim , widocznie mają dni wyciszenia. One
                    też są potrzebne ,żeby nie popaść w gadulstwo . Czasami trzeba też usłyszeć
                    własne myśli.
                    Lx
                    • marialudwika Re: CISZA II 26.11.03, 21:30
                      Jak mialam awarie to tutaj byla goraca dyskusja!!! A dzis co???-NIC-prawie
                      ml
                      • wedrowiec2 Re: CISZA II 26.11.03, 21:41
                        Ja jestem, ale prawie milczę. Wykonuję dla kogoś skomplikowane opracowanie
                        (oczywiście na komputerze) i boję się pomylić, ale co pewien czas zaglądam na
                        Forum.

• ewelina10 Re: CISZA II 26.11.03, 21:51
      Trochę się zaczytałam Newsweekiem smile
      • mammaja Re: CISZA II 26.11.03, 23:16
        Troche sie zmeczylam wykladem - pogadanka dla Starszych Panstwa na Uniwersytecie
        III Wieku i tez raczej czytam niz gadam.
    • wywrot53 Re: CISZA II 26.11.03, 23:15
      Ja sobie siedzę w sieci, ale co z tego kiedy mam czas, tylko na przeczytanie o
      czym rozprawiacie sad((((
      • marialudwika Re: CISZA II 26.11.03, 23:36
        Nikomu sie dzis nie chce pisac.Mnie boli glowa..
        ml
        • marialudwika Re: CISZA II 27.11.03, 13:54
          Ciekawe,ze jak bylam "odcieta" przez server to byly takie ciekawe dyskusje..a
          jak jestem "na linii" CISZA jak makiem zasial......
          ml
          • ewelina10 Re: CISZA II 27.11.03, 14:04
            Przydałaby mi się taka cisza u mnie smile
            • omeri Re: CISZA II 27.11.03, 21:08
              Ale spokój dzis na forum. Gdzie sie wszyscy podziali?
              • mammaja Re: CISZA II 27.11.03, 21:09
                Sa ,ale jacys oniemieli!
                • wedrowiec2 Re: CISZA II 27.11.03, 21:14
                  Są, sąsmile, chyba zmienię nick z wedrowca na jakiegoś stabilizatora, albo
                  osadnika..
                  • em_em Re: CISZA II 27.11.03, 21:24
                    no pewnie że są wink
                    może się czają ?
                    • wedrowiec2 Re: CISZA II 27.11.03, 21:27
                      Jestem głównym forumowym "czajnikiem"smile Prawie zawsze siedzę przy komputerze,
                      albo korzystając z niego, albo pracując przu biurku (komputer stoi obok).
                      Podglądam czy są nowe wpisy na forum, a gdy tylko pojawią się, błyskawicznnie
                      (i z radością) odrywam się od pracy, bo przecież wypada odpowiedziećsmile
    • omeri Re: CISZA II 30.11.03, 21:22
      Gzie jesteście? Wszyscy na imieninach u andrzejów? Niemozliwe1
      • piesnakotlety2 Re: CISZA II 30.11.03, 21:40
        pewnie pozmieniali nicki - jak jedna z moich milych Znajomych smile i szaleja na
        forum : "Sex i inne uciechy" smile).
        Eeeeh - ciesza sie wszyscy, ze jutro poniedzialek i bedzie mozna WRESZCIE isc
        do pracy smile)
        Ty nie?

piesnakotlety

ps: ja - tez NIE sad
        • omeri Re: CISZA II 30.11.03, 21:45
          Ostatnio pracuję na okrąglo smile), ale ja lubię moją pracę smile!
          • wedrowiec2 Re: CISZA II 30.11.03, 21:49
            Lubię swoją pracę, mimo że czasami jest bardzo męcząca i stresująca.
            Rzeczywiście zastanawiające jest co stało się z innymi współforumowiczami. Może
            zapalenie spojówek albo przykurcz palców. Już wiem - mają silniejsze charaktery
            niż my i udawadniają, że nie są uzależnieni od internetu.
            • omeri Re: CISZA II 30.11.03, 21:52
              Być może????????
        • omeri Re: CISZA II do psanakotlety 30.11.03, 21:57
          a gdzie jest to forum?
          • marialudwika Re: CISZA II 30.11.03, 22:03
            Odzywam sie w takim razie!!!!Dlaczego CISZA jest nie wiem...moze brak ciekawych
            tematow..moze za duzo napiec..moze..nie wiem.Jesli o mnie chodzi mam lekka
            grype i w zwiazku ztym brak humoru.Pozdro
            ml
            • omeri Re: CISZA II 30.11.03, 22:05
              Zyczę zdrowia, droga ml.
              • marialudwika Re: CISZA II 01.12.03, 21:54
                Dzieki Omeri.Grypka pomalu odchodzi w sina dal..A nasze FORUM??
                Spi czy co??????
                Pozdro
                ml
                • wedrowiec2 Re: CISZA II 01.12.03, 21:56
                  Wiatr hula po forach wywiewając resztki forumowiczówsad(((
                  • marialudwika Re: CISZA II 01.12.03, 22:00
                    Ale nie po wszystkich hula,hi,hi.Na forum Kraj posty sie sypia,ale mnie tam nie
                    ciagnie!!!!Na "Zwierzakach" masa postow etc.A NASZE?? Moze zapadlo w sen zimowy?
                    Oj,dolo,dolo!!!Oby tylko epidemia grypy/ciagle strasza!!!/ nas nie rozlozyla!!!
                    ml
                    • omeri Re: CISZA II 01.12.03, 22:03
                      Jestem i pozdrawiam
                      • ewelina10 Re: CISZA II 01.12.03, 22:09
                        Przynajmniej grypa wirtualnie nie jest szkodliwa.
                        Ja mam coraz większe kłopoty z portalem gazety - strasznie wolno mi się
                        otwierają wątki, tracę swoją cierpliwość. >sad
                        • wedrowiec2 Re: CISZA II 01.12.03, 22:10
                          Porozmawiaj z operatorem sieci. U mnie wszystko działa z taką sama prędkościa
                          jak zawsze.
                          • ewelina10 Re: CISZA II 01.12.03, 22:21
                            Skorzystam z Twojej rady, a póki co, idę do innego zajęcia. Czekanie na
                            otwarcie wątków więcej mi czasu zajmuje niż przeczytanie dzisiejszych wątków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka