glodn-y 08.11.03, 20:39 A zadałem tylko jedno pytanie,cz to co leci w telewizorze to "Isaura" Wyszło ,że jestem stare pruchno ,nieuk,i ...bardziej soczystych nie będę przytaczał. POOOOOMOCY!! Co dzisiaj na czasie?(króciutko proszę) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wedrowiec2 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 20:45 telewizja, telewizja? chyba słyszałam kiedyś to słowo, ale nie jestem pewna... Odpowiedz Link
lablafox Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:02 Zapytałam , bo mam wierne oglądaczki ogłupiających telenowel 1. Brzydula 2. Przyjaciółki , rywalki Lx Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:01 Nie mam czasu na tv bo "siedze" na "forumach",hi,hi...ale wiem,ze modne sa Idole czy cos.... ml Odpowiedz Link
em_em Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:02 przykro mi, ale Ci nie pomogę - dysponuję jedynie TVP1 i TVP2 - telewizor leci wprawdzie "na okrągło", ale siedzę tyłem , w dodatku nie mam pilota.... ważne, że lepiej od radia nie pozwala mi zasnąć Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:09 U mnie tez tak leci by nie bylo ponurej ciszy..hi,hi ml Odpowiedz Link
mammaja Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:46 Zaraz wezme Gazete Telewizyjna i ci poczytam co tam idzie.Wiem ze kilkutysieczny odcinek takiego o domu mody , ale jak to sie nazywa...Tez nie pamietam.... Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:54 Zaraz, zaraz...... gdzie ja mam tę gazetę z tym programem telewizyjnym. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:56 Ostatnią pozycją najciekawszą jaką oglądałam to był "Hotel Zaisze" Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:57 jakie Zaisze ......Zacisze !!! Czuć i widać, że to było bardzo dawno. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 21:59 A ogladałaś "Co ludzie powiedzą?" - ostatnio jest emitowane na BBC Prime. Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:18 Gdzie to się ogląda. Mam tylko Platformę Polsat. Niestety, założenie kablówki musi spełniać warunek gęstości zabudowań. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:23 Pierwszy raz oglądałam "co ludzie powiedzą" kilka lat temu. Serial był wznawiany chyba w zeszłym roku, na programie 2 TVP. Załączam link opisujący ten serial. Typowo angielski humor + kwintesencja drobnomieszczaństwa, oczywiście w angielskim wydaniu. www.komedia.civ.pl/kua/kua.php Odpowiedz Link
lablafox Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:26 Nasz ukochany serial . Zaśmiewaliśmy sie do łez . Pamiętacie "ona na mnie śpiewa"? Lx Odpowiedz Link
lablafox Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:30 A sławne przyjęcia Hiacynty , przy świecach? Lx Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:36 Na oficjalnych stronach BBC, w dziale o herbatach, Hiacynta Bucket jest stawiana jako wzór wszelkich zasad: The tea ceremony Along with the drink, a whole system of etiquette has emerged along with a number of social dilemmas that have kept Hyacinth Buckets in business for years. Should you present the teapot to the kettle or vice versa? Should you put the milk in first? Should you crook your little finger? Taking the teapot to the kettle is purely a safety issue, as it's unwise to carry around a kettle of boiling water. www.bbc.co.uk/food/recipes/tea.shtml Odpowiedz Link
lablafox Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:38 To teraz poproszę po polsku . Lx Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:33 Dzięki za linka - obejrzałam parę odcinków. Lubię angielski humor - jest taki specyficzny. Hotel Zacisze oglądałam kilkanaście razy. PS. Te nogi są zabójcze - chyba do samej ziemi i jeszcze dalej Czy dziewczynie wypada taki komentarz. Nogi "siatkarki" Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 23:27 A, to o ten Hotel chodzi !!!!!!! I ja ogladalam kilka razy!!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 23:25 Ogladalam kilka lat temu!!!!!! Super!! jeszcze to czesto powtarzaja i znow sie smieje. ml Odpowiedz Link
glodn-y Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:01 Dziewczyny!Dobrej woli troszke. Nie mam w domu życia a ja wczoraj oglądałem gubernatora-nowego Odpowiedz Link
lablafox Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:05 Podałam Tobie 2 filmy oglądane przez moje dziewczyny Lx Odpowiedz Link
iremos Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:13 Teraz leci kabarecik Olgi \Lipińskiej Odpowiedz Link
lablafox Re: Ale zostałem z......poniewierany 08.11.03, 22:14 Oglądamy , bo uwielbiamy Lx Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Ale zostałem z......poniewierany 09.11.03, 00:41 Wdług listy mojego kanapowca : M- jak miłość Na dobre i na złe Złotopolscy Klan Plebania Na wspólnej Samo życie tyle z tele głupawek wszystko polskie bo on innych nie ogląda Odpowiedz Link