kindov 12.10.05, 17:42 Czy ktoś już kupił następny numer Sherlocka Holmesa (nr 7) ? Na stronie Amercomu piszą, że już jest w sprzedaży, a w moim kiosku, w którym zawsze wszystko mieli na czas - ani widu ani słychu :( pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tgosia44 Ja już mam :-) 12.10.05, 18:19 Ale w środku nic nie znalazłam na temat następnego Herkulesa czy panny Marple :-( M Odpowiedz Link
kindov Re: Ja już mam :-) 12.10.05, 18:51 Gosiu, dzięki za info! W takim razie jutro robię trzeci nalot na mój kiosk :D pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link
tom_beresford Re: Ja już mam :-) 13.10.05, 16:10 Wiecie co, to jest jawna zdrada Agathy Christie! Sherlock Holmes!!! Odpowiedz Link
nchyb Re: Ja już mam :-) 14.10.05, 10:32 Ja mam ze dwa pierwsze, jakoś rozpędem kupione, ale ten Holmes to nie Holmes! Odpowiedz Link
kindov Re: Ja już mam :-) 14.10.05, 15:41 A mnie się ten Holmes podoba, z wyjątkiem Psa Baskervillów, który jakoś się twórcom nie udał... pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link
tom_beresford Holmes 16.10.05, 12:03 Ja kupiłem tylko pierwszy numer z dwoma filmami, tj. "Pies Baskerville'ów" i "Zagadka na morzu". Pierwszy tytuł nie podobał mi się (widziałem lepszą wersję na TVN-ie), a drugi znudził mi się pod kilku minutach i go wyłączyłem. Za stare to jest dla mnie. Odpowiedz Link
tom_beresford Re: Holmes 16.10.05, 12:06 Znowu źle napisałem! Nie "Zagadka na morzu" tylko "Traktat morski". Miesiąc Matki Bożej Odpowiedz Link
hernandez Jest:) Tylko ma zmienione numerki na kartonie;) 29.10.05, 19:01 chyba sie pomylili:) Odpowiedz Link
kindov Re: Jest:) Tylko ma zmienione numerki na kartonie 29.10.05, 19:13 Tak, tez zauwazylem :) Nawet mnie wtedy miła pani w kiosku poprawiała, że to nie ten numer, o ktory pytam, ale nie upierałem się ;) pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link