Dodaj do ulubionych

Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie.

05.02.06, 16:42
Mój pomysł na nowy wątek. Piszcie gdzie można tanio kupować jej ksiązki...
promocje które gdzieś wypatrzyliście... To pomoże nam jej wielbicielom
uzupełnić braki w kolekcji. :)
Obserwuj wątek
    • dorcia_j Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 05.02.06, 16:43
      Ja wypatrzyłam teraz duza promocję na www.merlin.pl. Mają spory wybór i książki
      są tylko po 8 zł. Polecam.
    • tgosia44 Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 05.02.06, 19:55
      allegro... trzeba wyszukać osobę, która sprzedaje więcej Agathy (koszty poczty
      są dość wysokie) i wtedy...
      ja kupowałam średnio po 5 PLN- większość w stanie idealnym
      pozdrawiam
      M
      • sonyanna Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 05.02.06, 22:00
        Ja również skorzystałam z allegro, jeśli chodzi o książki Christie. Niedrogo i
        to takie fajne, staruśkie wydania...:) A w moim mieście widziałam w Taniej
        Książce też książki A.Ch. za 8 zł.
        • tom_beresford Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 06.02.06, 08:46
          A mogłabyś powiedzieć w jakim mieście?
          • sonyanna Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 06.02.06, 15:56
            No w moim przypadku Poznań, ale myślę, ze Tania Książka, Arsenał, czy pod inną
            nazwą księgarnie, które sprzedają książki po niższych cenach, są w każdym
            większym mieście, tylko trzeba się rozejrzeć.
        • reeal20 Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 13.03.06, 12:13
          centrum taniej ksiązki we wrocłąwiu , nieopodal solnego, ksiązki po 7,5- 8 zł,
          dużo ich
    • lunatica w Kauflandzie 06.02.06, 10:31
      w Krakowie po 5 zł.
      • tuppence82 Warszawa 03.03.06, 12:34
        W Warszawie na Koszykowej obok "koszyków" jest skład taniej książki. Agata po
        7,50 :)
    • diplomatica koszyki w warszawie 11.03.06, 22:52
      ostatnio znaczaca powiekszylam tam moja kolekcje
      i zostawilam ponad 100....
      • ikkala CH Wileńska w W-wie. 14.03.06, 09:47
        Na dole przy wejściu jest stoisko z tanią książką. Agatka jest po 9 zł,
        Wydawnictwo Dolnośląskie, ale ładniejsze wydania. Kartki trzymają się razem :)
        Co jakiś czas odnajduję coś do kolekcji. A podobno na bazarku przy
        Namysłowskiej na stolikach można dostać jeszcze te w twardych okładkach. Po 10
        zł.
        Pozdrawiam.
    • aniamd79 Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 20.03.06, 13:49
      Proponuję podawać więcej szczegółów - miejscowość i namiary na księgarnię. Samo
      hasło "w Poznaniu" albo "Gdańsku" nikomu nie pomoże. Tanią Agatkę znalazłam na
      ul. Brackiej w Krakowie, seria wyd. Dolnośląskiego.
      Może ktoś zlokalizował, gdzie można uzupełnić braki z wydania Hachette?
      • aiczka Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 24.03.06, 11:36
        To w Warszawie drożyzna, jak się nie ma "Koszyków" po drodze ^_^. Ale teraz
        seria Dolnośląskiego jest dostępna w sieciach EMPiK i InMedio, po 10 zł.
    • netczukd Re: Poznań 04.04.06, 16:14
      Poznań Ksiegarnia Arsenał
      Niestety maly wybor, tylko kilka tytulow, ale za to po 7,5 zl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka