dorcia_j 05.02.06, 16:42 Mój pomysł na nowy wątek. Piszcie gdzie można tanio kupować jej ksiązki... promocje które gdzieś wypatrzyliście... To pomoże nam jej wielbicielom uzupełnić braki w kolekcji. :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorcia_j Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 05.02.06, 16:43 Ja wypatrzyłam teraz duza promocję na www.merlin.pl. Mają spory wybór i książki są tylko po 8 zł. Polecam. Odpowiedz Link
tgosia44 Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 05.02.06, 19:55 allegro... trzeba wyszukać osobę, która sprzedaje więcej Agathy (koszty poczty są dość wysokie) i wtedy... ja kupowałam średnio po 5 PLN- większość w stanie idealnym pozdrawiam M Odpowiedz Link
sonyanna Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 05.02.06, 22:00 Ja również skorzystałam z allegro, jeśli chodzi o książki Christie. Niedrogo i to takie fajne, staruśkie wydania...:) A w moim mieście widziałam w Taniej Książce też książki A.Ch. za 8 zł. Odpowiedz Link
tom_beresford Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 06.02.06, 08:46 A mogłabyś powiedzieć w jakim mieście? Odpowiedz Link
sonyanna Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 06.02.06, 15:56 No w moim przypadku Poznań, ale myślę, ze Tania Książka, Arsenał, czy pod inną nazwą księgarnie, które sprzedają książki po niższych cenach, są w każdym większym mieście, tylko trzeba się rozejrzeć. Odpowiedz Link
reeal20 Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 13.03.06, 12:13 centrum taniej ksiązki we wrocłąwiu , nieopodal solnego, ksiązki po 7,5- 8 zł, dużo ich Odpowiedz Link
tuppence82 Warszawa 03.03.06, 12:34 W Warszawie na Koszykowej obok "koszyków" jest skład taniej książki. Agata po 7,50 :) Odpowiedz Link
diplomatica koszyki w warszawie 11.03.06, 22:52 ostatnio znaczaca powiekszylam tam moja kolekcje i zostawilam ponad 100.... Odpowiedz Link
ikkala CH Wileńska w W-wie. 14.03.06, 09:47 Na dole przy wejściu jest stoisko z tanią książką. Agatka jest po 9 zł, Wydawnictwo Dolnośląskie, ale ładniejsze wydania. Kartki trzymają się razem :) Co jakiś czas odnajduję coś do kolekcji. A podobno na bazarku przy Namysłowskiej na stolikach można dostać jeszcze te w twardych okładkach. Po 10 zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aniamd79 Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 20.03.06, 13:49 Proponuję podawać więcej szczegółów - miejscowość i namiary na księgarnię. Samo hasło "w Poznaniu" albo "Gdańsku" nikomu nie pomoże. Tanią Agatkę znalazłam na ul. Brackiej w Krakowie, seria wyd. Dolnośląskiego. Może ktoś zlokalizował, gdzie można uzupełnić braki z wydania Hachette? Odpowiedz Link
aiczka Re: Gdzie kupiś tanio... książki Agathy Christie. 24.03.06, 11:36 To w Warszawie drożyzna, jak się nie ma "Koszyków" po drodze ^_^. Ale teraz seria Dolnośląskiego jest dostępna w sieciach EMPiK i InMedio, po 10 zł. Odpowiedz Link
netczukd Re: Poznań 04.04.06, 16:14 Poznań Ksiegarnia Arsenał Niestety maly wybor, tylko kilka tytulow, ale za to po 7,5 zl Odpowiedz Link