01.09.10, 21:27
Witam! Czy ktos ma dobra stronke dla sciagania za darmo mp3? Chce sciagnac na
kom jako dzwonek V.Kipelov - Vstan, strach preodolej (Кипелов - Встань, страх
преодолейwink. Mozna w wykonaniu razem z Master. Ale nie moge tego znalesc w
inecie.. sad
Obserwuj wątek
    • bestraga a ja , przy okazji , 02.09.10, 18:19
      a ja w takim razie , przy okazji prosze o instrukcje jak sobie zrobic dzwonek z mp3 ?
      Tez bym chciała!
      • mis_w_sieci.by Re: a ja , przy okazji , 05.09.10, 11:49

bestraga napisała:

> a ja w takim razie , przy okazji prosze o instrukcje jak sobie zrobic dzwonek z
        > mp3 ?
        > Tez bym chciała!

##Nie wiem jaki mas telefon (tylko nie podawaj mi jego nazwy!!!))). Jeśli ma on
        możliwość odtwarzania muzyki - to sprawa jest bardzo prosta - po prostu
        wybierasz dane nagranie jako dzwonek! Albo ogólnie (ja mam piosenkę Skriabina),
        albo przy konkretnym numerze (Kupalinka w/g Czeremszyny). I ŭsio! smile
        • bestraga Re: a ja , przy okazji , 05.09.10, 12:48
          wybrac cos na dzwonek ,to jakos bym umiała, ale jak ta muzyke doprowadzic do telefonu? Tego
          nie wiem!
          • mis_w_sieci.by Re: a ja , przy okazji , 06.09.10, 19:49
            bestraga napisała:

> wybrac cos na dzwonek ,to jakos bym umiała, ale jak ta muzyke doprowadzic do te
            > lefonu? Tego
            > nie wiem!

Aaa! Ja mam telefon (od niedawna) który ma kabelek do podłączania się do komputra. I przerzucam co chcę do telefonu tak jak na pędraczek (USB), czy jakikolwiek inny zewnętrzny nośnik informacji.
            Wiele telefonów ma system "bló tu" - można nim (nigdy nie uzywałem) przerzucać informacje z telefonu który ma ciekawe informacje (np muzykę) na telefon który ich nie ma. Robi się to podobno z ominięciem operatora (czyli bezpłatnie).
            Dalsze sposoby to już (chyba) tylko za pieniążki... )))-:
            • bestraga Re: a ja , przy okazji , 06.09.10, 20:55
              dzieki za podpowiedż!
              Ja tez mam taki kabelek i jakąs nawet płyte z programem, ale ponieważ nie było mi to do niczego potrzebne wiec nigdy mnie to nie interesowało! Ale teraz sie w tym rozejrzę , moze cos z tego będzie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka