czeget 01.09.10, 21:27 Witam! Czy ktos ma dobra stronke dla sciagania za darmo mp3? Chce sciagnac na kom jako dzwonek V.Kipelov - Vstan, strach preodolej (Кипелов - Встань, страх преодолей. Mozna w wykonaniu razem z Master. Ale nie moge tego znalesc w inecie.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bestraga a ja , przy okazji , 02.09.10, 18:19 a ja w takim razie , przy okazji prosze o instrukcje jak sobie zrobic dzwonek z mp3 ? Tez bym chciała! Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: a ja , przy okazji , 05.09.10, 11:49 bestraga napisała: > a ja w takim razie , przy okazji prosze o instrukcje jak sobie zrobic dzwonek z > mp3 ? > Tez bym chciała! ##Nie wiem jaki mas telefon (tylko nie podawaj mi jego nazwy!!!))). Jeśli ma on możliwość odtwarzania muzyki - to sprawa jest bardzo prosta - po prostu wybierasz dane nagranie jako dzwonek! Albo ogólnie (ja mam piosenkę Skriabina), albo przy konkretnym numerze (Kupalinka w/g Czeremszyny). I ŭsio! Odpowiedz Link
bestraga Re: a ja , przy okazji , 05.09.10, 12:48 wybrac cos na dzwonek ,to jakos bym umiała, ale jak ta muzyke doprowadzic do telefonu? Tego nie wiem! Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: a ja , przy okazji , 06.09.10, 19:49 bestraga napisała: > wybrac cos na dzwonek ,to jakos bym umiała, ale jak ta muzyke doprowadzic do te > lefonu? Tego > nie wiem! Aaa! Ja mam telefon (od niedawna) który ma kabelek do podłączania się do komputra. I przerzucam co chcę do telefonu tak jak na pędraczek (USB), czy jakikolwiek inny zewnętrzny nośnik informacji. Wiele telefonów ma system "bló tu" - można nim (nigdy nie uzywałem) przerzucać informacje z telefonu który ma ciekawe informacje (np muzykę) na telefon który ich nie ma. Robi się to podobno z ominięciem operatora (czyli bezpłatnie). Dalsze sposoby to już (chyba) tylko za pieniążki... )))-: Odpowiedz Link
bestraga Re: a ja , przy okazji , 06.09.10, 20:55 dzieki za podpowiedż! Ja tez mam taki kabelek i jakąs nawet płyte z programem, ale ponieważ nie było mi to do niczego potrzebne wiec nigdy mnie to nie interesowało! Ale teraz sie w tym rozejrzę , moze cos z tego będzie ? Odpowiedz Link