Dodaj do ulubionych

Psie popołudnie

15.06.23, 11:12
Oglądałem go ponownie zeszłej nocy i jest to z pewnością jeden z najlepszych. Doskonałe występy wszystkich członków obsady i przedstawia epokę taką, jaka była.

Pacino wybija każdą rolę z roli, ale tym, który zawsze jest najlepszy, jest John Cazale, stary dobry Fredo we własnej osobie. Większość ludzi nie wie, że zagrał tylko w pięciu filmach i każdy z nich był nominowany do nagrody za najlepszy film, z czego trzy wygrały. Ojciec chrzestny, Ojciec chrzestny II, Rozmowa, Psie popołudnie i Łowca jeleni. Jego historia jest niesamowita.

Jest film dokumentalny HBO, teraz na YouTube, zatytułowany „Wiedziałem, że to ty”. Oglądałem go, kiedy był emitowany i zawsze ponownie po obejrzeniu jednego z jego filmów. Nie mogę tego wystarczająco polecić.
Obserwuj wątek
    • kinza3 Re: Psie popołudnie 16.06.23, 11:16
      kinza3 napisała:

> Oglądałem go ponownie zeszłej nocy i jest to z pewnością jeden z najlepszych. D
      > oskonałe występy wszystkich członków obsady i przedstawia epokę taką, jaka była
      > .
      >
      > Pacino wybija każdą rolę z roli, ale tym, który zawsze jest najlepszy, jest Joh
      > n Cazale, stary dobry Fredo we własnej osobie. Większość ludzi nie wie, że zagr
      > ał tylko w pięciu filmach i każdy z nich był nominowany do nagrody za najlepszy
      > film, z czego trzy wygrały 9apps.ooo/ . Ojciec chrzestny, Ojciec chrzestny II, Rozmowa, Ps
      > ie popołudnie i Łowca jeleni. Jego historia jest niesamowita.
      >
      > Jest film dokumentalny HBO, teraz na YouTube, zatytułowany „Wiedziałem, że to t
      > y”. Oglądałem go, kiedy był emitowany i zawsze ponownie po obejrzeniu jednego z
      > jego filmów. Nie mogę tego wystarczająco polecić.

i got this..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka