tamara_dymitriewna 29.07.05, 11:46 Moge cos tutaj od czasu do czasu nabazgrac??? Pseudonim wzielam sobie po babuszce,Tamarze Dymitriewnie Greczuchinie.Teskni mi sie czasami za krajem przodkow... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamara_dymitriewna Re: Czesc 29.07.05, 12:13 dzieki! strasznie mi milo Obiecuje mocno sie udzielac i bazgrac ile tylko czas pozwoli. Odpowiedz Link
mala-muu Re: Czesc 29.07.05, 13:21 Witam, witam, zapraszam do pisania! Napisz coś o sobie, co robisz i w ogóle Odpowiedz Link
tamara_dymitriewna Re: Czesc 29.07.05, 15:21 Wiec...hmmm...cos o sobie...Mam 22 latka,od roku mieszkam w Holandii i zostaje tutaj jeszcze na troche.Ciagnie mnie jednakze w jakies inne strony,gdyz podroznik ze mnie sercem i dusza.W przyszlym roku chce wybrac sie wlasnie do Rosji,jesli tylko kasy starczy.Cala ja Odpowiedz Link
ma.cinak Re: Czesc 30.07.05, 11:07 Witaj Z Holandii będziesz miała troszeczkę daleko na nasze wstrieczi, ale w końcu to tylko 2,5 godziny samolotem. Pisz jak najczęściej - będę miała co czytać. Pozdrawiam, Gośka Odpowiedz Link