czeget 13.12.06, 11:19 Pozdrawiam wszystkich! Mam prośbę - jeżeli wiecie, napiszcie mi tu o sklepach (adres, tel, e-mail, może link,...) sprzedających rosyjskie, ukrainskie, białoruskie pamiętki, obrazy,... w Polsce (Warszawa,...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demka Re: sklepy z pamiętkami 13.12.06, 18:04 Prawie w każdym sklepiku na Starówce można kupić matrioszkę!! Odpowiedz Link
mpieczara Re: sklepy z pamiętkami 13.12.06, 18:10 W Krakowie, ul. Św. Krzyża , wchodząc od Plant trzecia kamienica po prawej. Jest to księgarnia rosyjska a zarazem sklep z pamiątkami, muzyką i filmem. Odpowiedz Link
qubraq Re: sklepy z pamiętkami 13.12.06, 18:10 Zadzwoniłem na "Stadion" ale "Stadion" jest na wykładach i jak wróci do domu po 21ej to zadzwonię jeszcze raz i się dowiem o tych najlepszych sklepach... ok? Andrzej Odpowiedz Link
qubraq Re: sklepy z pamiętkami 13.12.06, 21:20 qubraq napisał: > Zadzwoniłem na "Stadion" ale "Stadion" jest na wykładach i jak wróci do domu > po 21ej to zadzwonię jeszcze raz i się dowiem o tych najlepszych sklepach... Marszałkowska 115 Odpowiedz Link