hajota 24.12.06, 11:58 I inni zainteresowani ściąganiem muzyki za grosze. Dawne mp3search.ru przeniosło się najwyraźniej na serwer ukraiński www.mp3.ua/ mają dużo muzyki rosyjskiej, płacić można Visą i Mastercard, sprawdziłam, jest OK. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metelica Re: Sedono! 27.12.06, 07:56 Hajoto! Znalazlam w necie o mp3search.ru: www.thechronicle.ru/portal.php?article=19994 Teraz sprawdzilam: juz ta stronka www.mp3search.ru/ dziala. Odpowiedz Link
hajota Re: Sedono! 27.12.06, 10:53 Dziękuję bardzo!!! Cieszę się, że wróciło. Przez jakiś czas z dawnego mp3search kierowało na www.gomusic.ru/ i tam też przeniosło moje konto, ale na tym gomusic jest bardzo mało utworów rosyjskich wykonawców. Odpowiedz Link
sedona Dziekuje Dziewczynki za linki:) 28.12.06, 02:07 Skorzystam zapewne. Tak przy temacie, moze wiecie, dlaczego nie nadaje radio szanson, przynajmniej mi nie odbiera. www.radioshanson.ru/cont29.shtml Odpowiedz Link
metelica Radio 28.12.06, 09:15 Sedono! Teraz sprawdzalam i u mnie tez nie dziala. A przed chwilą na stronce radio "Шансон" znalazlam Forum i tam też się skarżą,ze nie dziala przez internet. Ponoc to w związku z przeprowadzką do innego budynku. Mozesz poczytac,co piszą internauci: www.chanson.ru/forum/index.php?showtopic=2788 Odpowiedz Link
kacap_z_moskwy Radio Szanson??? 29.12.06, 01:12 Metelica, ty tego sluchasz??? Nie wieze. Odpowiedz Link
metelica Re: Radio Szanson??? 29.12.06, 02:19 kacap_z_moskwy napisał: > Metelica, ty tego sluchasz??? Nie wieze. Nie, nie slucham. W jednym z postow nizej piszę,ze nie przepadam za tym. Nie mój styl Odpowiedz Link
kacap_z_moskwy Re: Radio Szanson??? 29.12.06, 02:20 прочитал ниже, что не предпочитаешь... Ууух, а я уж подумал... Odpowiedz Link
metelica Jeszcze raz o radio :-) 28.12.06, 09:37 Na Forum Radia znalazlam jeszcze jedną rozmowe o sluchaniu przez interent i jest tam link: 83.222.4.42:8810/listen.pls. Sprawdzalam. Dziala. Tylko jakośc fatalna!!! Odpowiedz Link
metelica Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 28.12.06, 09:50 Sprawdzalam teraz podany link i czemuś nie mozna na niego wejsc To podaję link na rozmowe forumową. Z forum mozna wejsc spokojnie na to Radio: www.chanson.ru/forum/index.php?showtopic=7&st=20 To,co podał forumowicz o nicku Шансон. Pozdrawiam. PS.A ja nie przepadam za русским шансоном.Wolę sluchac шансон французский Odpowiedz Link
sedona Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 28.12.06, 19:49 Sprawdzam podane linki, ale oczywiscie moj madry komputer nie czyta z nich cyrylicy (zazwyczaj moge czytac, nie moge pisac), musze zajrzec przez inny. Odpowiedz Link
kacap_z_moskwy Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 01:13 Zmien kodowanie. Odpowiedz Link
sedona Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 17:49 Tez nie pomaga, pytalam znajomych i nikt nie ma pojecia jak moge pisac cyrylica. Masz jakis pomysl? Mam Mac OS X wersja 10.4. Odpowiedz Link
yigor Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 18:18 Jesli chodzi o pisanie cyrylica on-line, to najlepsze jest translit.ru Pozdrawiam Odpowiedz Link
sedona Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 18:25 Tak jest, tlumacze przez translit.ru, tylko jesli chce wrzucic to na Internet, to mi wychodza robaczki albo znaki zapytania. Emaile moge wysylac cyrylica, tylko jakos Internet mi nie wychodzi, mysle, ze to "wina" mac'a i oprogramowania. Odpowiedz Link
metelica Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 18:28 A ja znalzlam cos takiego: www.download.ru/soft/browser_tools/network__internet/russkaia_virtualnaia_klaviatura__Virtual_Keyboard/14794 Ponoc wlasnie w tym Mac OS mozna uzywac. Ale ja tego nie mam Ja uzywam tylko i wylacznie tylko to,co podal Yigor: translit.ru/ Kiedys juz pisalam o tym,ze ja nawet i w Rosji,mając pod ręką klawiature rosyjską pisalam tylko uzywajac translitu Treba poszukac cos w necie na temat cyrilicy w tym Mac. Odpowiedz Link
sedona Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 18:54 No to sprobujmy: ???? ?? ? ?????? ?????????? Odpowiedz Link
sedona Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 18:55 znowu nie wyszlo - mam cyrylice, a gdy tylko przerzucam na internet - wychodza znaczki a sciagnelam prgram i rzeczywiscie powinien dzialac na mpim komputerze Odpowiedz Link
metelica Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 18:59 sedona napisała: > No to sprobujmy: > ???? ?? ? ?????? ?????????? No to tylko znaki zapytania widzę A to pisalas przez translit czy uzywajac klawiatury? Ja teraz patrzę w wyszukiwarce o cyrilce w Mac OS. Tylko....to,co ja czytam, mogloby byc napisane i po chinsku, i po arabsku...obojetnie w jakim jezyku...bo NIC!,nic z tego nie rozumiem! Odpowiedz Link
metelica Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 19:03 Sedono, ja mysle,ze powinien byc jakis chyba program specjalny byc na kompie. Może jakis forum uzytkownikow Maca lepiej znalezc i zapytac? Nie wiem,jak inni uczestnicy tego Forum,a ja to baaardzo slabiutki programista )Do wszystkich zagadnień komputerowych dochodze sama - po ksiazkam albo z neta. Odpowiedz Link
sedona Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 19:14 Z tego, co podalas sciagnelam program, a potem wchodzisz na podana strone internetowa i piszesz cyrylica, potem copy and paste. Jak pisalam to byla cyrylica, ale jak tylko przeszlam na forum, to wyszly znaczki. Pytalam na forum komputerowym i jakos nikt sie nie kwapil pomoc. Moze po Nowym Roku poprosze kolege komputerowego czarodziej, zeby przyszedl i zobaczyl, moze cos poradzi. Odpowiedz Link
metelica Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 19:20 A stronki z cyrilicej czytasz normalnie? ...Szkoda,ze się nie znam na tym wszystkim - chętnie pomoglabym Odpowiedz Link
sedona Re: Ja po raz trzeci znowu o radio.....:-))))) 29.12.06, 19:25 Tak, cyrylice czytam, z jednym wyjatkiem - forum, ktore ostatnio podalas z radio szanson - tu mialam robaczki. Trudno, jesli nic sie nie da zrobic z komputerem u mnie - bede sie przesiadac na inny, jesli chce pisac po rosyjsku. Odpowiedz Link