kubissimo 21.07.03, 12:33 nie wiem czy jestescie z warszawy ale w czwartek w Iluzjonie bedzie CZTERDZIESTY PIERWSZY trudno go gdzie indziej zobaczyc dlatego ja sie tam wybieram pazdravla you Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: iluzjon 22.07.03, 18:28 Mnje ne lzja w czetwier, kak posmotrisz- napiszi czto Ty uwidiel' i skolko ludjej priszlo w kino. Odpowiedz Link
mala-muu Witam!!! 22.07.03, 23:19 Sloggi, czuję się muu zaszczycona (czyli bardzo), bo od dawna czytam Twoje posty na forum i jestem Twoją fanką. Serio serio! Cieszę się, że odwiedziłeś te strony! No i przy okazji można będzie pogadać o tom, o siom... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mala-muu Czemu jesteś zielonym Sloggim? 22.07.03, 23:21 No właśnie, wyświetlasz mi się na zielono! Privet! Odpowiedz Link
kubissimo Re: iluzjon 25.07.03, 02:04 mnie film rozwalił rewelacja kiedys tam piecset lat temu byl duzy wywiad w MAGAZYNIE Wybiorczej z panem Czukrajem i od tamtej pory bardzo chcialem zobaczyc ten film warto bylo poczekac film zaskakujaco wieloznaczny jak na tamte czasy do tego ze świetnymi zdjęciami perełka a ludzi było tak sobie moze z 20-30 osob ciezko powiedziec, bo ja w Iluzjonie siadam zawsze w rzedzie Orsona Wellesa czyli dosyc blisko ekranu i nie widze calej widowni Odpowiedz Link