renata97 02.09.05, 09:12 hej dziewczyny mam delemat bo nie wiem jakie mam wybrac piosenki do kasety slubnej prosze o doradzenie albo powiedzcie chociasz jakie wy miałyscie z góry dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena_daria Re: POMÓŻCIE 02.09.05, 10:01 Polecam forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=619, tu przede wszystkim wyszukiwarkę. Temat był setki razy wałkowany. Odpowiedz Link
viinga Re: POMÓŻCIE 02.09.05, 10:01 "Niebieska piosenka' na plener, "Umówiłem się z nia na 9"- przygotowania pana młodego, "tyle było dni", Grechutra- zdjęcia, w traakcie slubu kamerzysta sam bardzo fajnie dobrał podkład muzyczny min alleluja ze Szreka. W trakcie wesela filmując biesiadujących ludzi jakaś piosenka Stachurskiego nie pamiętam tytułu. teledysk z wesela - Golec orkiestra "tańcz" Odpowiedz Link
umathurman Re: POMÓŻCIE 02.09.05, 16:02 O Boze! Farba, Stachurski! Jeszcze Mandaryny i Wisniewskiego brakuje. Odpowiedz Link
viinga Re: POMÓŻCIE 05.09.05, 11:21 Ani nie jestem fanką Farby ani Stachurskiego, jak widzisz nawet nie pamiętam tytułu piosenki, wiem ze była o czymś co w danym momencie pasowało i tyle. Farby tez bym nie wybrał bo dziewczyna strasznie wrzeszczy. Odpowiedz Link
eva_walter Re: POMÓRZCIE 02.09.05, 18:59 chyba pobiłaś rekord w ilości błędów na długosc tekstu.... wspomniane "pomóżcie", chociaz,dYlemat (uzywaj slow o ktorych wiesz co znacza i jak brzmia); W naszym pięknym języku występuje coś takiego jak kropka i przecinek i inne (znaki przestankowe, nie myl z przystankowymi) co znacznie ułatwia czytanie tekstu Odpowiedz Link
niutaki Re: POMÓRZCIE 03.09.05, 21:56 a kogóż to mamy POMORZYĆ? jezu kobiety zlitujcie się. Odpowiedz Link