ilekobietamalat 09.02.06, 21:12 z czystej ciekawosci, mojej mlodzienczej;) w jakim wieku stalyscie sie mezatkami?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentione Re: mlode mezatki czyli ?? 09.02.06, 21:55 a ja miałam niecałe 20 :) a ile miałaś TY?? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 09.02.06, 21:59 ja mam nadzieje ;) niecale 20? rodzina nie krzyczala?:) mnie by chyba zamordowali:) z miejsca;) Odpowiedz Link
iwek81 Re: mlode mezatki czyli ?? 09.02.06, 22:30 Ja też miałam niecałe 20. Dokładnie 20 skończyłam miesiąc po ślubie:) Rodzina w ogóle nie miała nic przeciwko, tym bardziej , że są wpatrzeni w mojego męża... Odpowiedz Link
emisia21 Re: mlode mezatki czyli ?? 22.05.07, 13:47 ja mam skonczone 21 lat i za niecale 3 tyg wychodze za mąż Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 15:22 moj ma 27 i dzis uslyszalam ze jeszcze nie dojrzal:/ ciekawe w jakim wieku mezczyzni dojrzewaja:> Odpowiedz Link
mateusiowa Re: mlode mezatki czyli ?? 09.02.06, 23:19 ja prawie 24, mąż w tym samym wieku Odpowiedz Link
coreczki1 Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 08:37 Hej Ja w dniu slubu mialam tez niecale 20 dokladnie 3 miesiace po slubie skoncze 20:):)A rodzice bardzo zadowoleni:) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 09:41 niesamowite:) podziwiam naprawde:) to trzeba byc duza i odwazna dziewczynka zeby w tak mlodym wieku:)) Odpowiedz Link
dorcik_wk Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 09:21 Ja w dniu ślubu 27 lat i 3 miesiące. Mąż 29 lat i 1 miesiąc. Odpowiedz Link
anianusia Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 12:29 a ja w dniu slubu mialam 18 lat i cztery miesiace..... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 12:39 ale skad u was taki pospiech?:)) fascynujace:) Odpowiedz Link
epicantus Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 12:49 aaaa.....to ja sie chyba nie kwalifikuje ...przynajmniej wiekowo do tych mlodziutkich...bo stuknelo mi 31...ale ten przymiotnik odnosi sie do czasu zamescia a nie wieku, prawda ???? ;) Odpowiedz Link
agata18t Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 12:51 Witam. A ja wyszłam za mąż miesiąc przed swoimi 18 urodzinami. Odpowiedz Link
luana4 Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 14:24 26, a pierwszy dzidzius przyszedl na swiat w nasza 4 rocznice slubu i moje 30- ste urodziny. Odpowiedz Link
agata18t Re: 29 lat 10.02.06, 12:55 Normalnie. chodziliśmy z moim mężem od 4 lat i postanowiliśmy się pobrać. A wiadomość, że spodziewamy się dziecka przyspieszyla decyzję o ślubie :))) Odpowiedz Link
lilith.b Re: 29 lat 28.03.06, 15:59 no moim zdaniem to jest jeden z najglupszych powodow, dla ktorych ludzie sie pobieraja. Od bycia w ciazy jest naprawde daleka droga do bycia szczesliwym malzenstwem. A to chyba o to chodzi, by wszyscy byli szczesliwi? Mama, tata i dzidius/dzidziusie Odpowiedz Link
sabcia223 Re: mlode mezatki czyli ?? 09.11.06, 16:47 a ja 18 lat i 6 miesięcy . mam inne pytanie --dlaczego tak młodo .wpadki czy prawdziwa miłość Odpowiedz Link
asia.mierzynska Re: mlode mezatki czyli ?? 16.02.07, 11:17 ja w dniu ślubu miałam skonczone 21 lat a mój mąż 27. Odpowiedz Link
celka.g Re: mlode mezatki czyli ?? 07.07.06, 22:27 rocznikowo ja 21 chłopak (za 2 tyg maż)- 27 Śmieszą mnie niektóre komentarze,że to za wcześnie (w moim przypadku) bo 20latka jedna drugiej nierówna. Ja studiuję i dorabiam, chłopak pracuje. Od dwóch lat mieszkam sama i zdąrzyłam poczuć smak życia, nie tylko tego idealnego. Nie uważam siebie za osobę doświadczoną życiem, ale moja decyzja jest zupełnie świadoma i odpowiedzialna i nie Wam oceniać wiek zamążpójścia. Znam 27latki, które wciaż nie wiedzą co to odpowiedzialność, chudy miesiąc i szmata do podłogi , ale cóż każdemu życie ukłąda się inaczej, prawda? Odpowiedz Link
dorciaszek Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 21:14 24 latka i 10 miesiecy, a maz 24 latka i 11 miesiecy :) Odpowiedz Link
agnieszka_z-d Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 21:17 Ślub we wrześniu, a grudniu kończyłam 20 lat. A było to 2 lata, 5 miesięcy i kilka dni temu... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 21:31 coz, moge wam tylko zazdroscic;)) Odpowiedz Link
fr-edza Re: mlode mezatki czyli ?? 10.02.06, 21:44 Ja miałam skończone 23 lata. --- Dysortodrafik:) Odpowiedz Link
kiciek78 Re: mlode mezatki czyli ?? 11.02.06, 12:19 27 latek i 5 miesiecy, maz 28 i 2 miesiace. Trzy tygodnie potem wyjechal do UK Odpowiedz Link
dagmaranowicka Re: mlode mezatki czyli ?? 06.07.06, 13:38 a czego ty im zazdroscisz? wikszosc z nich jest niedojrzala psycicznie do zawarcia malzenstwa.czesc z nich roziwedzie sie niebawem, a czesc z nich juz zaluje , ze tak mlodo powychodzily za maz.oczywiscie jest kilka zadowolonych, ale to tylko dlatego, ze od slubu minelo niewiele czasu.malzenstwo nie jest takie kolorowe jak ci sie wydaje. Odpowiedz Link
nikusia1986 Re: mlode mezatki czyli ?? 22.05.07, 11:11 nie czje???? stwierdzasz coś o wszystkich choć pewnie znasz kilka tego typu przykładów. ja jestem młodą mężatką pod każdym względem i jakoś nie żałuję, mieszkamy sami, oboje pracujemy, nie mamy dziecka (ślub bez przymusu). skoro znasz takie przypadki to krytykuj je a resztę zostaw w spokoju. nie rozumiem takiego podejścia??? ocenianie - człowiek człowiekowi nie równy!!! Odpowiedz Link
monjan Re: mlode mezatki czyli ?? 13.02.06, 11:06 w dniu slubu mielismy po 25 lat pieknie... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 13.02.06, 17:54 dziecko,czy tak po prostu,nie mogliscie sie doczekac?:) Odpowiedz Link
makemba Re: mlode mezatki czyli ?? 16.02.06, 14:18 ja miałma 25 lat i jeden dzień, a mój mąż 25 lat i 8 miesięcy:) Odpowiedz Link
eithel1 Re: mlode mezatki czyli ?? 13.02.06, 19:31 W dniu ślubu miałam 18 lat i 1 miesiąc, a mój ukochany 18 lat i 7 miesięcy :) Nasza córeczka miała wtedy 7 miesięcy i była doskonałym argumentem, żeby sie rodzice zgodzili na ślub :) To naprawdę wielka miłość.... Jesteśmy już pół roku po ślubie i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, pozdrawiam!! Odpowiedz Link
misiaczyca1 (brak tematu) (ręce mi opadły) 13.02.06, 21:56 eithel1 napisała: > W dniu ślubu miałam 18 lat i 1 miesiąc, a mój ukochany 18 lat i 7 miesięcy :) > Nasza córeczka miała wtedy 7 miesięcy i była doskonałym argumentem, żeby sie > rodzice zgodzili na ślub :) To naprawdę wielka miłość.... Jesteśmy już pół roku > po ślubie i jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, pozdrawiam!! JA PIER**LE. Do czego to dochodzi!!! Współczuje głupoty,braku odpowiedzialnosci i głupkowatych rodziców co wychowac was nie umieli. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: (brak tematu) (ręce mi opadły) 14.02.06, 09:24 co kraj to obyczaj.. poza tym to nie glupota, to taki wiek.. jesli im sie udaje, to trzeba gratulowac,a nie ublizac... znam malzenstwo ktore jest juz ze soba 30 lat, i sa bardzo szczesliwi, a ich milosc jest bardzo szczeniacka.. moze wlasnie dlatego ze pobrali sie w wieku 18 lat.. Odpowiedz Link
malina1984 Re: (brak tematu) (ręce mi opadły) 12.04.06, 22:18 Witam! Ja miałam 20 a mąż 26 i jesteśy już po ślubie 2 lata a przed ślubem byliśmy razem 6. Odpowiedz Link
joanna666 Duża dziewczynko Misiaczyco... 08.03.06, 19:35 ...taka jesteś dorosła i odpowiedzialna, a po ślubie idziesz mieszkać do domu teściowej? I jeszcze się wściekasz w innym wątku, że "dostajesz" teściową, która przecież będzie u siebie, a nie na Twojej łasce? Tak wychwalasz zaradność swojego męża, a nie potrafi zarobić na mieszkanie? A może Ty potrafisz? Nie znasz polskich warunków? Taka jesteś wyzwolona, a w innym wątku uważasz, że to mąż powinien Cię utrzymać (Leniwcą mówię nie! - pisownia oryginalna, Twoje słowa). Feministka z Bożej łaski... Odpowiedz Link
kejtunia Re: (brak tematu) (ręce mi opadły) 30.07.06, 02:18 Głupoty to można współczuć tylko Tobie!! Zachowujesz się i piszesz jak kompletna gówniara!! Jakim prawem oceniasz innych, nie mając zielonego pojęcia o nich!! A w dodatku sama nie potrafisz sobie poradzić w życiu (mieszkanie z teściami-żałosne!! I Ty masz czelność krytykować innych??) Ja w wieku 17 lat byłam już szczęśliwą mamą i wcale nie mówię, że to było planowane, i że było łatwo. >>>>Dorosłość to nie brak popełniania błędów, ale umiejętność brania za nie odpowiedzialności .<<<< Dziecko urodziłam, kiedy miałam niecałe 17 lat a ślub wzięliśmy 2,5 roku później, więc nie była to decyzja podjęta z powodu nieplanowanej ciąży ale z powodu wielkiej miłości, której Ty pewnie nigdy nie zaznałaś... Uprzedzając Twoje kolejne zarzuty, daliśmy sobie radę, oboje pracujemy i jednocześnie kończymy studia (ja anglistykę a mąż informatykę), mamy również swoje mieszkanie i samochód. Co więcej, "głupkowatych rodziców" to najwyraźniej Ty masz, skoro wychowali taką niezaradną i niepotrafiącą brać za swoje decyzje odpowiedzialności idiotkę, która krytykuje innych a sama żyje na garnuszku u teściów. Więc zanim kolejny raz kogoś obrazisz, zastanów się poważnie nad swoim, zapewne smutnym i żałosnym, życiem. To, że Tobie najprawdopodobniej nie wychodzi w życiu, wcale nie znaczy, że innym też nie wyjdzie !! I jeszcze jedno: współczuję totalnej GŁUPOTY... Jesteś po prostu ŻAŁOSNA !! Odpowiedz Link
magania Re: mlode mezatki czyli ?? 16.02.06, 14:27 24 lata-slub 25lat-coreczka 27lat-bliznieta:coreczka i synek moje dzieci to moje zycie Odpowiedz Link
katia221 Re: mlode mezatki czyli ?? 21.03.06, 10:36 ojejciu jak ja ci tych bliźniaków zazdroszczę - marzenie taka parka :-))))) Odpowiedz Link
stolarskaa Re: mlode mezatki czyli ?? 16.02.06, 22:27 Ja miałam 24 lata i jestem po ślubie 6 miesięcy i już nie długo planujemy powiększenie naszej rodzinki. :-)) Odpowiedz Link
eszymala Re: mlode mezatki czyli ?? 20.02.06, 11:30 Ja mam 22 lata a jestem 1,5 roku po ślubie nie mamy jeszcze dzieci. Pobraliśmy się z wielkiej miłości i tęsknoty za sobą bo mieszkaliśmy 350 km od siebie. A spotkanie raz czy dwa razy na miesąc to troche za mało. Ale teraz jesteśmy bardzo szczęśliwi i do tej pory nie możemy się sobą nacieszyć. Odpowiedz Link
kaczka1986 Re: mlode mezatki czyli ?? 06.03.06, 15:03 w dniu ślubu 19 lat i 4 miesiace, a mąż 22i2miesiące- jesteśmy 8 miesięcy po ślubie i niesamowicie szczęśliwi- mimo iż to niektórych w oko kłuje- rodzice wychowali nas na porządnych ludzi i są z nas dumni! Odpowiedz Link
misiaczyca1 Re: mlode mezatki czyli ?? 06.03.06, 15:13 kaczka1986 napisała: > w dniu ślubu 19 lat i 4 miesiace, a mąż 22i2miesiące- jesteśmy 8 miesięcy po śl > ubie i niesamowicie szczęśliwi- mimo iż to niektórych w oko kłuje- rodzice wych > owali nas na porządnych ludzi i są z nas dumni! BUUAAHHAHAHAHHA kwicze i kulam sie ze smiechu. Odpowiedz Link
kaczka1986 Re: mlode mezatki czyli ?? 07.03.06, 09:56 jeśli coś ci nie pasuje to zachowaj to dla siebie i niw wkur...... innych! ja mam wspaniałych rodziców i teściów, bardzo cieszą się z naszego szczęścia. wychowali nas na porządnych ludzi i są dumni, że mimo iż zostaliśmy rodzicami potrafimy poradzić sobie z dziekiem, oboje mamy pracę, ale również i czas tylko dla siebie. Odpowiedz Link
katia221 Re: mlode mezatki czyli ?? 21.03.06, 10:40 A dlaczego uważasz, że młoda osoba jest nieodpowiedzialna i nie umie kochać - bo to właśnie można wynioskować z twoich wypowiedzi. Wiek w pewnych sprawach nie ma znaczenia bo można być i dobrą żoną i matką mając 20 lat a można być złą żoną i matką mając lat 30 albo i więcej więc nie generalizuj i nie naśmiewaj się z ludzi, których nie znasz! Odpowiedz Link
aiczka Re: mlode mezatki czyli ?? 06.03.06, 15:21 Ja myślałam, że "młodziutkie mężatki" znaczy "niedługo po ślubie". Odpowiedz Link
martyna1985 Re: mlode mezatki czyli ?? 08.03.06, 16:45 Ja w dniu ślubu będę miała 22 lata a mój Narzeczony 24,5 i w d**** mam co inni o tym myślą, bo już spotkałam się z wieeelkimi nieprzyjemnościmi na forum ślub i wesele. Moje życie, moja spawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 08.03.06, 16:57 martyna1985 napisała: > Ja w dniu ślubu będę miała 22 lata a mój Narzeczony 24,5 i w d**** mam co inni > > o tym myślą, bo już spotkałam się z wieeelkimi nieprzyjemnościmi na forum ślub > i wesele. Moje życie, moja spawa. Pozdrawiam > i calkiem slusznie martyna. jestesmy z tego samego rocznika. przy czym ja slub planuje ale dopiero po spelnieniu kilku innych planow.. wiec niepredko;) , a na forum MM i na slub i wesele jetem dla przyjemnosci;) czasami bardzo drazni mnie to napadanie na mlode wiekiem mezatki.. Odpowiedz Link
martyna1985 :) 08.03.06, 17:16 no tak, ale takie jest życie. Jedni trzymają swój długi jęzor za zębami inni nie:) Dla mnie jest najważniejsze, że jesteśmy szczęśliwi i nasze rodziny tez:) pozdrawiam I Ty doczekasz się tegO dnia:) Odpowiedz Link
hludwiczak Re: mlode mezatki czyli ?? 09.03.06, 10:43 Ja mialam 20 a moj maz 35 Wzielismy slub w walentynki Mamy 1,5 rocznego synka Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 09.03.06, 11:07 o, spora roznica. nie czulas sie dziwnie? Odpowiedz Link
aldialdi Re: mlode mezatki czyli ?? 09.03.06, 13:00 w wieku 29 lat więc chyba srednio młoda jestem hihihi Odpowiedz Link
eseczka1 Re: mlode mezatki czyli ?? 12.03.06, 20:17 Ja 20 lat kończyłam 2 miesiące po ślubie,a mój mąż skończył 20 misiąc przed. Pobraliśmy się z wielkiej miłości.Rodzice niestety nie byli zadowoleni,bo zaczynałam dopiero studia,tzn byłam na 1 roku.Teraz studia już skończyłam.Jesteśmy nadal bardzo szczęśliwi i mamy dwu letnich bliźniaków.A ślub był W lipcu 2001 roku. Odpowiedz Link
nikaewa Re: mlode mezatki czyli ?? 20.03.06, 21:34 ja miałam 21 lat a mąz29 latek ...:-) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 22.03.06, 15:03 nikaewa napisała: > ja miałam 21 lat a mąz29 latek ...:-) o to roznica wieku taka jak u mnie;) Odpowiedz Link
katia221 Re: mlode mezatki czyli ?? 21.03.06, 10:45 Ja skończone 21 a mąż skończone 25 lat. Ślub odbył się w Sylwestra 2005/2006. Odpowiedz Link
virtuosska Re: mlode mezatki czyli ?? 22.03.06, 14:17 khem...czuje się jak stara babka....mam 24 lata za mąż planuje za rok wyjść.....nie wiedziałam ze dziewczyny decydują się tak wcześnie wyjść za mąż...(jak dla mnie wczesnie) :) gratuluję szczerze i podziwiam!! pozdrawiam! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: mlode mezatki czyli ?? 22.03.06, 15:05 no prawda, ze sie dziwnie czyta? ja bylam pewna ze srednia wieku conajmniej 25.. nie chce byc zla i niedobra,ale trzeba by sie przejsc na forum rozwodek i popytac ile mialy lat jak wyszly za maz.. z czystej ciekawosci:) Odpowiedz Link
katarzyna0407 Re: mlode mezatki czyli ?? 22.03.06, 18:19 Mi sie tez zdawalo, ze chodzi o staz malzenski ale co tam. Ja mialam 29 lat a moj maz 25. W sierpniu bedziemy obchodzic 3 rocznice slubu a w pazdzierniku urodzi sie nam dzidzius. Odpowiedz Link
toja_kk Re: mlode mezatki czyli ?? 08.07.06, 12:29 tez mam na imie kasia i wychodze za maz za chłopaka modszego o 5 lat. chwilami przeraza mnie róznica wieku, jak Ty sobie z tym radzisz?? nie obawiasz sie, ze jestes dla niego za stara, bo ja czasami zastanawiam sie poważnie nad tym:( powodzenia Odpowiedz Link
dorotenienka Re: mlode mezatki czyli ?? 02.11.06, 00:18 ja bym się zastanawiała, czy to on nie jest za młody ;) ale to tylko dlatego,że mam złe doświadczenia ze związkami z młodszym facetem - dzieciak był i tyle ;) a Tobie życzę dużo szczęścia i radości ;) jak kocha i kochasz, to co to za różnica? :) Odpowiedz Link
aneta9946 Re: mlode mezatki czyli ?? 10.04.06, 11:40 ja miałam 28 lat a mój mąż 29 kiedy braliśmy ślub nic nas do tego nie zmuszało było to przemyślane teraz czekamy kiedy pojawi sie dziecko Odpowiedz Link
gosiasos2 Re: mlode mezatki czyli ?? 23.03.06, 08:22 Ja miałam dkoładnie 21 i 3 miesiące:))) Odpowiedz Link
dzindzinka Re: mlode mezatki czyli ?? 23.03.06, 08:59 Ja zostałam młodą mężatką w wieku 32 lat! Późno, ale jeśli chodzi o mnie to bardzo dobrze, bo z każdym z wcześniejszych kandydatów byłabym już po rozwodzie. Moja przyjaciółka miała 30, pamiętam jak na ślubie naszej wspólnej koleżanki (miałyśmy po 24 lata) w czasie przysięgi małżeńskiej "nie opuszczę cię aż do śmierci" obie miałyśmy jak się okazało takie same myśli: nie wyobrażałyśmy sobie, aby w tak młodym wieku komuś ślubować na całe życie. No ale my byłyśmy wyjątkowo niedojrzałe do miniej więcej 27 lat. Moja sąsiadka wyszła za mąż w wieku 19 lat i jest już prawie 20 lat szczęśliwą mężatką. Nie ma reguły okazuje się. Odpowiedz Link