adas2316 24.10.14, 12:19 dzień dobry mam na imię Adam. mam psa rasy terier niemiecki.co mam zrobić jeżeli morduje kury sąsiada . próbowałem wszystkiego. ale nie działa pomocy! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronhozaura Re: karma dla psa 31.10.14, 15:49 o kuuurcze ... behawiorysta moze?wydaje mi sie, ze to byloby najlepsze rozwiązanie. A póki coto sprawdź takie portale, gdzie mozesz sie konsultowac ze specjalistami, np. na myzoo.pl albo fanimalu tam na poewno Ci ktos pomoze. Odpowiedz Link
drako2013 Re: karma dla psa 09.11.14, 12:42 myslę, ze trzeba by było poszukać przyczyny dlaczego to robi. Od jak dawno masz z nim taki problem? Zapraszam na prywatny fanpage Dakusia :-) www.facebook.com/Drako.GoldenRetriever Odpowiedz Link
annn004 Re: karma dla psa 25.11.14, 20:51 Może poszukaj dobrej i smacznej karmy dla psa. Jak pies będzie dobrze najedzony, to może kury przestaną byc dla niego apetyczne. W sprzedaży są różnego rodzaju psie przysmaki jak na przykład www.krainapupila.pl/2786,przysmak-dla-psa-fitmin-for-life-well-done-duck-cod-roll.html Myślę, że po zjedzeniu takiego przysmaku z kaczką i dorszem, Twój pies nie będzie mieć ochoty polować na kury. Odpowiedz Link
kakkapitalistka Re: karma dla psa 19.01.15, 22:21 to nie wina karmy ale charakteru, szkolenie Odpowiedz Link
epik73 Re: karma dla psa 25.05.15, 09:43 Ja polecam angielską karmę Natural Dog Food Company. Super karma holistyczna zooholistic.pl Odpowiedz Link
panidemonka Re: karma dla psa 09.12.15, 13:17 Teriery to psy myśliwskie, mają silny instynkt łowiecki. Nie puszczaj psa luzem, nie będzie polował. A kury sąsiadów są wypuszczane poza ogrodzenie czy po prostu chodzą sobie luzem? Jeśli tak to niech sąsiedzi pilnują kur, a ty pilnuj psa. Odpowiedz Link
thexmidia Re: karma dla psa 23.12.15, 12:31 Psa złych manier tak szybko nie da sie oduczyć. Może warto poświecić mu chwile na naukę. Moj owczarek niemiecki niszczyl wszystko co wpadło w jego łapy. Dałam mu zabawke i caly czas mówiłam, że nie wolno jej ruszac wkoncu przestała ja dotykac i tylko na nią patrzyła. Teraz gdy cokolwiek chce ruszyć bez pozwolenia mówie "nie wolno" i psiak nawet tego nie ruszy :) Może i z kurami sie uda Odpowiedz Link
wellness01 Re: karma dla psa 23.09.16, 13:06 myślę,że jak poczuł raz swobodę to i cały czas będzie dusił kury, musisz go zamykać,bo inaczej pupil stworzy konflikt z sąsiadem --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 100club.pl/artykuly/Jak-zyc-zdrowo-w-pracy,4099.html Odpowiedz Link
misiafisia Re: karma dla psa 25.01.19, 15:32 Moi rodzice, którzy mieszkają na wsi mieli kiedyś takiego kundla, który w momencie wyjścia z kojca znalazł sobie takie miejsce, gdzie mógł się przecisnąć i udać się na kury do sąsiadów, nie było jego powrotu bez kury w zębach. Ileż oni się nasłuchali, w końcu oddali go do kogoś, kto znał się na tresurze, zalecił wtedy również, aby nie podawać nic do jedzenia z drobiem. Warto znaleźć takie karmy, np Bozite z łosiem, wtedy nie pobudzamy jego smaku na drób. Odpowiedz Link
radzikoj Re: karma dla psa 29.01.19, 18:22 twoj pies chyba bardzo lubi drob to moze jakas dobra karma z drobiu :) polecam karme z bozity. numer jeden! bez gmo, bezzbozowa, swietna karma. Odpowiedz Link
kartoon Re: karma dla psa 26.08.19, 11:49 Skoro pies morduje kury sąsiada to może po prostu brakuje mu odpowiedniego pożywienia… Tutaj może się sprawdzić sucha karma dla psa o bogatym składzie….spróbuj zastosować… ja dla swojego psa kupuję karmę pod tym linkiem: zoozoo.pl . Odpowiedz Link