Dodaj do ulubionych

Inteligentne?

18.09.05, 20:26
Tak.Nasz piesek jest u nas tydzień a już reaguje na swoje imię. Irando, czy
Twój Gustaw zna jakies sztuczki? Co potrafi? I jak go tego nauczyłaś?
Obserwuj wątek
    • iranda Re: Inteligentne? 19.09.05, 22:32
      Wiesz...trudno powiedzieć:) Umie doskonale rzucać zabawkami pod sam sufit:)) Ma chore łapki , więc żadnych sztuczek nie zna, ale za to wszystko rozumie dokładnie co do Niego mówię, zna rozkład dnia każdego z domowników,wie jak nazywa się każda jego zabawka, wie jak smakuje każde mięsko , które mu się gotuje...oj , długo by wymieniać:) Naprawdę bardzo inteligenty i KOCHAM Go nad życie.
      Myślę, że Wasz Roczek będzie tak samo inteligentny , jak mój,bo naprawdę są to mądre psy:)
      Skrobnij coś czasem, bo jestem ciekawa, jak będzie przebiegał jego rozwój.
      Pozdrawiam serdecznie
    • begietka Re: Inteligentne? 22.03.06, 19:43
      Duśka jest najrozumniejszym psem, jakiego kiedykolwiek mialam...Również
      rozpoznaje nazwy wszystkich zabawek i przynosi tą o którą poproszę.Zna mnóstwo
      słów i rozmawia ze mną, tylko ja nie zawsze ją rozumiem. Wie, kto to jest
      Sławek ( mój mąż), Michaś (syn), Babcia...i długo, długo długo...by pisać. To
      najmądrzejszy i najinteligentniejszy piesek.Przy tym uparty strasznie, gdy
      czegoś pragnie, tak długo mi tłumaczy o co jej chodzi, aż załapię i dam jej to,
      czego chce...Albo żąda albo wumiałczy,ale postawi na swoim:))))
      • deodyma Re: Inteligentne? 16.06.06, 23:15
        ratlerki sa bardzo bardzo inteligentne. moja figa ma bardzo duzo zabawek. jej
        ulubionymi zabawkami sa pluszak tukan i duzy krolik( wiekszy od niej). jakjej
        powiem PRZYNIES TUKANA, to szuka tylko tukana i tylko jego przyniesie a na
        pozostale zabawki nawet nie zwroci uwagi. a jak jej powiem rano IDZ DO PAWELKA
        9 pawel to moj maz) to szybko do niego biegnie i sie z nim wita.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka