Dodaj do ulubionych

Cavalier King Charles Spaniel

24.11.06, 10:34
Chce kupic psa , suczke tej rasy King Charles Spaniel, czy ktos moze ma juz
takiego pieska,prosze o jakies informacje
Obserwuj wątek
    • majenkir Re: Cavalier King Charles Spaniel 24.11.06, 13:50
      Skontaktuj sie ze Zwiazkiem Kynologicznym w Twoim miescie....
      • azaheca Re: Cavalier King Charles Spaniel 24.11.06, 16:21
        kupiłam właśnie grudniowy numer "Mojego Psa" i tam jest duży,wyczerpujący
        artykuł o tej rasie,poza tym dołączono fajny kalendarz ścienny ze
        szczeniaczkami.
    • kasia840 Re: Cavalier King Charles Spaniel 25.11.06, 17:47
      Witam
      Mam psa rasy cavalier king charles spaniel. Jest to cudowny i bardzo kochany
      piesek.Uwielbia biegać i nie zostawać sam.
      Pozdrawiam
      Kasia
      • irgna Re: Cavalier King Charles Spaniel 25.11.06, 23:07
        Mam pieska takiej rasy umaszczenie tricolor,czyli czarno-biało-brązowy, bo
        jeszcze są w kolorze beżowo białym. Właśnie skończył rok, uwielbia dzieci,
        kocha spać na łożku (oczywiście w pościeli, ale to chyba kwestia wychowania),
        uwielbia towarzystwo. Szybko przestał siusiać w domu, pogryzł dwa wiklinowe
        koszyki(pewnie stwierdził że nie są mu potrzebne, skoro i tak śpi na kanapie)a
        tak nic na szczęście nie pogryzł,jego sierść jest przemiła w dotyku i wszyscy
        się zachwycają jaki jest piękny. I pomimo jego dłuższej sierści,wcale nia ma
        jej zbyt dużo w domu. Ale za to trzeba często szczotkować uszy bo się kołtunią,
        i trzeba je czyścić w środku. Ogólnie jest super i gorąco polecam.
        • cilantre Re: Cavalier King Charles Spaniel 26.11.06, 18:45
          Ja mam suczkę tricolorkę - mądry i baaaaaaardzo kochany piesek.
          Uwielbia dzieci , tak jak i wszystkich ludzi.A na ulicy wciąż
          wzbudza duże zainteresowanie.Nawet mój mąż , który sceptycznie podchodził do
          decyzji o posiadaniu pieska ,teraz jest największym fanem naszej suni.
          Na pewno nie pożałujesz decyzji
          o kupnie tego pieska.
          • cavisia www.e-cavalier.pl 03.12.06, 18:55
            Wszystkich miłośników cavisiów, przyszłych i aktualnych właścicieli tych
            cudownych piesków zapraszamy na portal rasy : www.e-cavalier.pl
            • medycy13 Re: www.e-cavalier.pl 12.07.07, 19:30
              Ja jestem właścicielką 6 miesięcznej suczki cavalierki jest cudna takiej
              słodkiej mordki nie mają żadne inne pieski jest to pisek o bardzo łagodnym
              usposobieniu zero agresji uwielbia dzieci ,bardzo przywiązuje sie do właścicieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka