prosciutto 24.11.06, 10:34 Chce kupic psa , suczke tej rasy King Charles Spaniel, czy ktos moze ma juz takiego pieska,prosze o jakies informacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majenkir Re: Cavalier King Charles Spaniel 24.11.06, 13:50 Skontaktuj sie ze Zwiazkiem Kynologicznym w Twoim miescie.... Odpowiedz Link
azaheca Re: Cavalier King Charles Spaniel 24.11.06, 16:21 kupiłam właśnie grudniowy numer "Mojego Psa" i tam jest duży,wyczerpujący artykuł o tej rasie,poza tym dołączono fajny kalendarz ścienny ze szczeniaczkami. Odpowiedz Link
kasia840 Re: Cavalier King Charles Spaniel 25.11.06, 17:47 Witam Mam psa rasy cavalier king charles spaniel. Jest to cudowny i bardzo kochany piesek.Uwielbia biegać i nie zostawać sam. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
irgna Re: Cavalier King Charles Spaniel 25.11.06, 23:07 Mam pieska takiej rasy umaszczenie tricolor,czyli czarno-biało-brązowy, bo jeszcze są w kolorze beżowo białym. Właśnie skończył rok, uwielbia dzieci, kocha spać na łożku (oczywiście w pościeli, ale to chyba kwestia wychowania), uwielbia towarzystwo. Szybko przestał siusiać w domu, pogryzł dwa wiklinowe koszyki(pewnie stwierdził że nie są mu potrzebne, skoro i tak śpi na kanapie)a tak nic na szczęście nie pogryzł,jego sierść jest przemiła w dotyku i wszyscy się zachwycają jaki jest piękny. I pomimo jego dłuższej sierści,wcale nia ma jej zbyt dużo w domu. Ale za to trzeba często szczotkować uszy bo się kołtunią, i trzeba je czyścić w środku. Ogólnie jest super i gorąco polecam. Odpowiedz Link
cilantre Re: Cavalier King Charles Spaniel 26.11.06, 18:45 Ja mam suczkę tricolorkę - mądry i baaaaaaardzo kochany piesek. Uwielbia dzieci , tak jak i wszystkich ludzi.A na ulicy wciąż wzbudza duże zainteresowanie.Nawet mój mąż , który sceptycznie podchodził do decyzji o posiadaniu pieska ,teraz jest największym fanem naszej suni. Na pewno nie pożałujesz decyzji o kupnie tego pieska. Odpowiedz Link
cavisia www.e-cavalier.pl 03.12.06, 18:55 Wszystkich miłośników cavisiów, przyszłych i aktualnych właścicieli tych cudownych piesków zapraszamy na portal rasy : www.e-cavalier.pl Odpowiedz Link
medycy13 Re: www.e-cavalier.pl 12.07.07, 19:30 Ja jestem właścicielką 6 miesięcznej suczki cavalierki jest cudna takiej słodkiej mordki nie mają żadne inne pieski jest to pisek o bardzo łagodnym usposobieniu zero agresji uwielbia dzieci ,bardzo przywiązuje sie do właścicieli Odpowiedz Link