listopad02 12.07.10, 19:32 Ludzie dzielą się na wilki i owce. Jestem owcą, ostatnio daje mi to trochę w kość i lekko denerwuje. Jak zostać wilkiem? Macie pomysły. Jak przed innymi się bronić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: Wilki i owce 12.07.10, 19:50 Listopad, sorki za banał, ale....urodziłeś się owcą to wilkiem nie będziesz.... a po drugie - za prosto by było ot tak, podzielić ludzików na 2 kategorie.... a jak się bronić ? słuchając własnej intuicji - dobrze Ci z kimś, przy kimś to szukasz nowych okazji do spotkania..... czujesz jakiś zgrzyt, szukasz powodów by odmawiać i się nie spotykać....wiesz im starsza jestem, tym mniej kombinuje....i Tobie to zalecam Odpowiedz Link
listopad02 Re: Wilki i owce 16.07.10, 20:36 Ja nie chce komplikować Chce lekko frunąć, hehe. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Wilki i owce 12.07.10, 20:26 kiedyś na forum napisałam coś takiego, że chciałabym stać się zimną suką. Większość mi odpowiedziała, że skoro do tej pory nią nie byłam - to nigdy nie będę. Obawiam się, że Ty nigdy nie będziesz wilkiem Odpowiedz Link
one.kozie.death Re: Wilki i owce 12.07.10, 20:55 można ale instrukcji nie ma do tego życie to zrobi za Ciebie kiedyś trzym się twardo listek przy następnej pełni pomyśl o wilkach Odpowiedz Link
aretah Re: Wilki i owce 13.07.10, 19:01 listku, też tak mam też tak bym chciała ale to jest we mnie nie umiem tego zmienic niestety Odpowiedz Link
listopad02 Re: Wilki i owce 16.07.10, 20:41 Charakteru nie da się łatwo przemodelować Może i nie warto, za dużo. Odpowiedz Link
tapatik Re: Wilki i owce 16.07.10, 22:37 listopad02 napisał: > Charakteru nie da się łatwo przemodelować Kto powiedział, że ma być łatwo? > Może i nie warto, za dużo. Sam zdecyduj, czy warto. Odpowiedz Link