tastefully7 27.10.10, 18:59 ...ale to Forum też zaczyna być samotne... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa_potepionych Re: Wy samotni.... 27.10.10, 19:23 Nom, da się zauważyć. Jezu, jak ja mam ochotę komuś dowalić za to, że nie produkują butów innej tęgości niż G! Normalnie cały dzień stracony na łażeniu po obuwniczych i wszędzie półki zawalone kozakami tęgości G. Bądź mądrą i łaź sobie w zimę w adidaskach, bo kozaków na mnie nie ma Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Wy samotni.... 27.10.10, 19:36 A tęgość G, to duża czy mała? Się nie znam na tym, jak się okazuje... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wy samotni.... 27.10.10, 19:40 też się nie znam, ale w mojej wsi są różne. właśnie se kupiłam i te które mi się podobały miały ową tęgość nie taką, wzięłam co było. Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: Wy samotni.... 27.10.10, 19:45 Tęgość G - Typowa, pasuje na większość normalnych nóg kobiecych, dlatego stała się standardem, o 0odmieńcach nikt już nie myśli Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Wy samotni.... 27.10.10, 20:05 Ja też mam problem z dobraniem obuwia. Mam wąską stopę i ciężko jest mi dobrać wygodnego buta. Odpowiedz Link
bursztynula Re: Wy samotni.... 27.10.10, 19:39 może tak byłoby najlepiej, gdyby tylko forum zostało samotne... melduję, że jednoosobowo idę ogarniać jeden pokoik zabałaganiony przez ostatni miesiąc do granic możliwości... a robić to będę w takich rytmach, bo za mną chodzą...) www.youtube.com/watch?v=3zD9W9SZj9w www.youtube.com/watch?v=GaOkQ2eHxug www.youtube.com/watch?v=CsPr_4CD1Us Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wy samotni.... 27.10.10, 19:42 sprzątanie w rytmie tanga-bałaganie bój się! Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Wy samotni.... 27.10.10, 20:06 Gotan Project jest fajny do latania po mieszkaniu z mopem Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wy samotni.... 27.10.10, 20:13 a na forum dalej samotnie. to ci się Smakusia pochwalę w sekrecie, że udało mi się wymyślić super sos do makaronu, metodą "co do głowy przyjdzie". Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Wy samotni.... 27.10.10, 20:27 O, super Takie przepisy są najlepsiejsze! Tygrysiu, to pochwal się, pochwal Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wy samotni.... 28.10.10, 15:11 na priva bo kto wie czy jest czym. oceń sama Odpowiedz Link