slayerhood-ka 26.10.11, 22:38 Pytanie serio. osoba, ktorej dotyczy temat albo popija albo cos bierze.....ostatnio przyuwazyłyśmy, ze czesto popija wode z kilkoma łyzkami soli zwykłej kuchennej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 22:49 Albo może za mało kwasu w kichach ? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 22:55 Przyszło nam do głowy, że ta panna chce jakos zapach alkoholu zabic....bo faktycznie wlewa w siebie a nie czuc od niej....ale nie znalazłam nic w necie na dowód, ze ta nieszczesna sol zabija zapach... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 22:55 a może lubi? kiedys to był sposób na przeczyszczenie zdaje sie... Odpowiedz Link
puch_atek Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 22:58 kurcze Baska, zyjesz jak w filmie kriminalnym, co dzien jakas zagadka, hihi Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 23:11 esz no dzieje się ta sól to albo picie albo branie - z czymś ma cos wspólnego na bank !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 23:22 ale w jakim celu? zapachu alkoholu raczej nie zabije Odpowiedz Link
sisterofnight85 Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 23:10 Moj znajomy pil duze ilosci wody z sola. Chcial w ten sposob popelnic samobojstwo. Przynajmniej tak mi powiedzial. Po ponad rocznej solnej kuracji pojawily sie u niego problemy z sercem i wysokim cisnieniem. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 23:30 Hmmmmmm dziwne. Tutaj zauwazylysmy, ze zawsze jak babeczka wyglada cos nie tego to wypija sól. nie czuc alkoholu wiec moze bierze....... ale raczej popija...to na bank Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 23:42 watróbka - piecie wody z solą odblokowuje cos tam...hm.... Odpowiedz Link
sisterofnight85 Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 23:42 Tak tylko mi sie skojarzylo. To bardzo dlugotrwaly proces wyniszczania organizmu i zwykle ludzie go przerywaja, bo nie moga doczekac sie efektow... Nie mozesz wprost zapytac, po co to pije? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Po co sie pije sól???? 26.10.11, 23:51 pannę zapytano i się wyparła. Chyba resztkami sił sie o nia martwimy...chyba sie poddamy bo to dziwactwo jakies się robi z nią Odpowiedz Link
sisterofnight85 Re: Po co sie pije sól???? 27.10.11, 00:03 Ja tylko raz wypilam. Dziadostwo straszne. Raczej nikt tego nie pije dla czystej przyjemnosci. Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Po co sie pije sól???? 27.10.11, 00:11 że tez ja nie moge miec normalnych znajomych...ech.... ogłaszam zatem może casting na normalnych jestem zmeczona tymi oryginałami Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Po co sie pije sól???? 27.10.11, 15:24 > ogłaszam zatem może casting na normalnych tu??? co do soli, może ma jakąś chorobę albo coś wypłukuje jej minerały , wtedy jest apetyt na słone rzeczy bo organizm się domaga. może woli pić niż wciągać słone paluszki. może nadmiar alkoholu tak ją wyjaławia albo częste jazdy do rygi Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Po co sie pije sól???? 27.10.11, 16:27 a dlaczego nie? może jednak są.... Odpowiedz Link
apersona Re: Po co sie pije sól???? 27.10.11, 17:05 Trochę osoloną wodę ma sens pić przy odwodnieniu. Odpowiedz Link