drpau 10.02.12, 15:04 Lecimy do Turcji, 3 osoby, sngl, termin maj/czerwiec, 7 dni, Alanya. Dołączysz? Na oku: dobre cenowo+lokalizacyjnie oferty(wylot z dowolnego lotniska), pogoda, słońce, plaża, zabawa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonnchen Re: Samotne Wakacje? Chodź z nami! 10.02.12, 16:00 profil nieaktywny. W ciemno z obcymi osobami, i to do Turcji. Odpowiedz Link
drpau Re: Samotne Wakacje? Chodź z nami! 10.02.12, 17:40 @stefcia41 askobl@hotmail.com Odpowiedz Link
drpau Re: Samotne Wakacje? Chodź z nami! 10.02.12, 17:36 sonnchen napisała: > profil nieaktywny. W ciemno z obcymi osobami, i to do Turcji. Nieaktywny? aktywny. W ciemno? nic nie będzie tajemnicą. Obcy? tu wszyscy są obcy, a w takich okolicznościach są obcymi przez chwilę. Do Turcji? piękne miejsce. Nie, nie będzie orgii. Odpowiedz Link
sonnchen Re: Samotne Wakacje? Chodź z nami! 10.02.12, 17:48 Do maja jest troche czasu, zeby kogos poznac blizej. Ale to zabrzmialo, prawie jak, gdybym ja Ciebie teraz spytala, czy pojdziesz ze mna jutro do muzeum. Nie wiesz jak wygladam, czy jestem dziewczyna czy chlopakiem. Kto sie kryje pod literkami niepolsko brzmiacego Sonnchen. Pisze to tylko dlatego, zebys byla ostrozniejsza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
red-fox Re: Samotne Wakacje? Chodź z nami! 11.02.12, 19:47 sonnchen napisała: . Nie > wiesz jak wygladam, czy jestem dziewczyna czy chlopakiem. Stawiam ze jesteś chłopakiem Odpowiedz Link
jedwabnymajdanek Re: Samotne Wakacje? Chodź z nami! 11.02.12, 19:44 poproszę o zdjęcia Odpowiedz Link