czarny.onyks 13.01.14, 21:47 w duszy gra.... bo mnie to idealnie wpasowuje sie w nastrój..... Ania Dabrowska - Smutek Mam We Krwi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Co nam dzisiaj 13.01.14, 21:55 Edyta Bartosiewicz - Italiano w uszach znów od soboty, ale w duszy to nie wiem co... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Co nam dzisiaj 13.01.14, 22:05 Więc daj mi szansę jeszcze raz... rano mi to wpadło w duszę i gra. Jak się obudziłam to jakieś takie głupie myśli mi po głowie chodziły . I potem sobie tę piosenkę przypomniałam I od rana mi się taki oto blues kotłuje po mej głowie. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Co nam dzisiaj 13.01.14, 22:11 dziękuję Szarlotko... bardzo dawno tego nie słyszałam...cudowne w swej prostocie... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Co nam dzisiaj 13.01.14, 23:51 Wybierając Breakout nie można dokonać złego wyboru Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Co nam dzisiaj 13.01.14, 23:46 O, mi ostatnio to po głowie chodzi: Sepultura - Black Steel in the Hour of Chaos Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Co nam dzisiaj 14.01.14, 18:38 a za mną łazi to... puścili mi wczoraj i ciągle chodzę i nucę.. Odpowiedz Link
margott70 Re: Co nam dzisiaj 16.01.14, 16:58 I teraz za mną to łazi. Już drugi dzień. Na pamięć już znam, tak się przyczepiło Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Co nam dzisiaj 14.01.14, 18:44 A mi dalej we głowie klimaty breakutowo - Nalepowe Siedziałam dzisiaj w pracy i sobie przypomniałam, że jest wtorek i że oni zaraz przyjdą tu. I przyszli Ale ich przechytrzyłam Odpowiedz Link
butellishka Re: Co nam dzisiaj 14.01.14, 19:03 "In this room of darkness I ain't undercover That won't stop my prowess rubbing off on to another Elevating higher as my body's moving lower Now I've reached my element you better move over oh [...] So I sink in to the tune As I inhale the fume" www.youtube.com/watch?v=qNhPYj-5rIY Odpowiedz Link
zielonooka38 dzis to.... 15.01.14, 21:03 Kiedy mówisz dużo w głowie plączą się, myśli co nie służą Odpowiedz Link
flakns Re: dzis to.... 15.01.14, 22:11 Dzisiaj w duszy... może nie do końca w duszy, ale w sumie też. Na parkiecie grała Polska ... można się było cieszyć przed meczem. Niestety nasi piłkarze, w tym wypadku ręczni ale sytuacje wypisz wymaluj z ich znajomymi z zielonej murawy: 1 mecz otwarcie; 2 mecz o wszystko; 3 mecz...; Na szczęście jest matematyka , który to już raz pozwala ona nam się na powierzchni utrzymać. Można by zaśpiewać: Matematyka, biało czerwoni... . Dzięki niej dryfujemy czekając na... nieuniknione Odpowiedz Link
ame_belge34 Cziorna, masz i tu ;) 15.01.14, 22:12 skoro zaczęlo za Tobą lazić, nie łazi dalej Rafał Nosal z zespołem BOHEMA - "Na błękicie jest polana" Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Cziorna, masz i tu ;) 15.01.14, 22:27 osz Ty.... ,,...cuda ja czynię moja mała...powiedz mi, co byś chciała...'' chciałabym, chciała Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Cziorna, masz i tu ;) 15.01.14, 22:57 Może nie piosenka, ale jeden z moich ulubionych fragmentów ze Stachury: Oczy nim dosięgły hinduskiej pełni owali powierzałem kolejnym kaprysom twoich gestów na których ryby i kwiaty bogatych jezior Ale ty byłaś jak Sara piękna i mądra i jeszcze usta moje w linię łagodnego stworzenia świata Tylko dusza odeszła mi na wyspy smutne i kamieniała tam w posąg zazdrosny Odpowiedz Link
szarlotka_ja Nieznajomy 16.01.14, 19:54 Jesooo nieznajomy się dzisiaj do mnie przykleił Odpowiedz Link