Dodaj do ulubionych

prosze mi tu bez akcji :>

• mavika_88 Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 18:33
      Mam taka nadzieję, ze się skończą....
      Chciałam też ogłosic że ograniczam pisanie. Inaczej się nie da... niestety.... bo... zadek ruszam ^^ oj, tam 10 godzin bede zajeta (lekcyjnych tongue_out). Bede wiedziała kiedy mam weekend!! a nawet niekiedy będzie on o połowe krótszy suspicious. Nie wiem co mnie czeka... magia... czarna... ale zajebiscie ze sie ruszę smile obym tylko smykałke złapała... sie wszystko okaże smile nawet jeśli strace pół roku... nie odnjadę się w temacie, to i tak myślę że nie będzie to stracony czas.

Teraz konkrety....
      Forumy.
      Niezbyt dobrze to wyszło. Powiem jakie ja mam zdanie na ten temat. Już zostałam uznana ze mam jakieś żale. Nie! ze stałam sie ofiarą. Nie! wiec kończąc chce to naprostować.
      Mój bład był taki że mogłam do Onyksi na priva napisać ale sprawa wygladała tak. Zaglądam w stopke. Widzę link, klikam, przenosi mnie na jakieś forum. Widzę tam ludzi mi znanych, pojawia sie uśmiech, zaczynam czytać wątek. Juz w głowie myśli napieraja, palce sie rwą, juz chce do Was coś pisnąć, już uchachcana a tu..... pojawia sie brama - info że nie mogę pisac sad Nie wiedziałąm z jakiego pwoodu. Czy to forum zamkniety? wiec skrobnełam info w 3 randkach. Potem dotarło do mnie że założycielka zwyczajnie nie chce mnie czytać i ok smile Normalne że nie wsyztskich się trawią, że ktoś moze nawet drażnic, itp. wtedy nieco smutno mi sie zrobiło. To było jak katar. Jak sie pojawiło tak szybko mineło. Katar jednodiowy. Wtedy jakby mi drzwi zamknieto przeed nosem do pokoju z ludzi z którymi pisąłam. Nie chodzi o to że ja chce TAM pisac a ze z TAMTYMI ludzi. to jest róznica. ogromna smile Już na samotnych nie widać Szarlotki, Sila, no i Kama jest mniej tutaj pisana smile Dla mnie to trochę bezsensu takie podziały. heheh Onyksia wczoraj wspomniałą ze można sobei założyc swoej forum. Taaaa, roztroić by się tzreba było suspicious i co, też miałąbym ludzi wyrózniać? nie potrafiłabym tego. Nikogo bym nie ciachnęła, jak już wolałąbym wyszarzyć. Mozna w sumie było to rozegrać inaczej. Skoro na tamto forum i tak niekazdy ma wstęp to można byłoby go potraktować jako zamknieta i akcpetować poszczególne osoby a nei z góry wyznaczać kto nie moze. To nie jest do końca ok ale przymykam oko. Rozumiem, lepiek dać szlaban paru osobom, wpisać ich na czarną liste niż sie bawić w akceptowanie wszystkich. To takie uprosczenie sprawy. Smutno mi jedynie było z tego pwoodu ze w jakiś sposób trace kontakt z osoabmi z którymi pisałam. Nawet pomyślslam ze tutaj mało kto zostanie. Katar już przeszedł smile i mam nadzieje ze mimo wszystko tutaj beda piszący.
      w sumie nie wiem jaki był powód załozenia tamtego forum. Nieważne. Czy gesta atmosfera, szczegóolnie w grudniu? Czy otwarcie puszki Pandory po pól roku miało na to największy wpływ? Mnie wwtedy nie było, nic nie nakrecałam ^^ w grudniu odcinkę miałąm tongue_out Raz sie na ten temat wypowiedziałam na poczatku roku i.... zrobie to jesczze raz....

Kama.... Gwen.... Mayenna.... (kolejnośc przypadkowa, choć Gwena chciałąm dać miedzy niewiastami., pewnei mogłabym wiecej wpisac osoób, dąłam tylko Trio) ODPUŚCIE, prosze. Wymiana zdań ok, ale trochę wicej szacunku do drugiej osoby. Jakby sie tak zastanwoic nad swoimi wypowiedzianymi słowami? czy nie za bardzo obrazaja?
      Powiem tak... przychodze tutaj na forum by się pousmiechać, by zaznac pozytywnego słowa. Nie chce widzieć kłotni, nie chce widzieć obrażania. Mam to na codzień, aż sie czasem rzygać chce... to po jaka cholere mam i tutaj na to patrzeć? Ja sie wole nieco pouśmiechać. Zaznać czegoś dobrego. Jak ktos chce się wyżyć to zawsze można na szefie powiedizec co sie o Nim mysli tongue_out wink
      W Puszce Pandory na dnie jest nadzieja. Ostatni raz ja otworzyłam... Proszę, chciałabym żeby było tak jak dawneij sad bez wypominke, bez zawziętości, bez takiego obrażenia. Zastanówcie sie zanim coś napiszecie, proszę. Jeśli ktoś na kogoś ma alergie to najlepij dana osobę sobie wyszarzyć. Abys zapropnował bany. tez dobre ale moze na razie lepiej nie ciachać. Poczekać. Mozę to minie, będzie lepiej. Chciałabym, bardzo, bardzo, bardzo (moze lepiej to spotenguje ^^) bardzo ^ 8 smile)))))))) żeby czytajac Was uśmiech [pjawiał sie na twarzy. Niech bedzie wymiana zdań, niech będzie różnica ale niech bedzie w tym wszystkim szacunek!

Na koniec jeszcze jedno chciałabym powiedzieć. Chciałabym przeprosić Onyksie. Wyglada jakbym miałą żale. Był we mnie smutek ale to mineło. Nie chce by były jakies podziały, by ludzie sie od siebie odcinały i chowały w jakiś kątach. Przepraszam że nei załatwiłam tego na privie. Moze mnie nie trawisz, mojej ględy ale ja nie mam nic do Ciebie smile
      Po co sie przejmować forumami, po co się tutaj wykłócać. Wystarczy ze w naturze czasem jest popierniczone. Czy tutaj nie moze być przynajmniej przyjemnie, ciepło. Mogą byc spiecia i anwet dobre jest urozmaicenie ale bez przesady.
      Nie chce by mój post wygladał na zbyt miły. Nie chce sie stawiać jako osoba pokrzywdzona, bo sie nie uważam. Nie chce nikomu dupki lizać. chce by przynajmniej tutaj było dobrze. Jeśli w naturze w mej codziennosci ciezko mi uśmiech pokazać, to tutaj chce sie uśmiechać.

aaaa, jesli ktoś ma zamiar najezdzać, złym słwoem znowu jechac to lepiej sie pode mną nie wypowiadać. Ja Onyksie przeprosiłąm. Mogłam inaczej to zrobić. z pocztaku nie wiedizłam o co chodzi. Potem Tedeef sie zbuntował, niepotzrebnie sie ze mna solidaryzujac. Nie chciałam tego uncertain no i załozyłam wczoraj watek. boo nie chciałam z tego pwoodu żadnych akcji.

No wiec na koniec chce coś dać.
      Chce dać Łapę dla wszystkich, bez wyjątku, każdemu z osobna.
      Macie!!

https://puppys.pl/demot//0_0_0_1363616945_middle.jpg

smile)))))))))))))))

lekko najarana, ze w końcu się ruszę ^^
      No i mam też mała nadzieje ze bedzie lepiej tutaj, że chcociazby będzie tak jak dawniej.
      Chyba nie namieszałam za bardzo? suspicious
      Nie, myśle że bedzie ok smile
      • temperufka.zelona Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 19:51
        a za co ty ja przepraszalas?? zglupialas? ona cie zbanowala za nic, i jeszcze stroi ksiezniczke, ze to och ach uch, niepotrzebnie sie odzwywasz w temacie bana, a ty ja przepraszasz??
        • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:13
          bo tak lubie. czasem zaskakująco tongue_out zamiast się fochać. Nie che by były negatywne emocje.... Pisałam że NImi chce mi się rzygać. W codzinności swej mam je po dziurki w nosie. wiec chciałam zeby tutaj było inaczej.
          To nie był ban i każde ma prawo robić co chce na swoim placyku, wybierać kogo chce, więc trochę rozumiem Onyksie. Ja bym tak nie postapiła ale to już inna sprawa. z mojej strony była wina bo mogłam załatwić to na prywacie.
          nie chce juz w to wnikac. dobrze jest jak jest. kazdy ma swoje miejsce smile

• mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:18
            Ja bym tak nie postapiła ale to już inna spr
            > awa. z mojej strony była wina bo mogłam załatwić to na prywacie.

z mojej strony była jedyna wina ze mogłam to na prywacie załatwić.
            Jak pisałam wyżej. Nie che rozwijać złych emocji, wolę je wygasić smile a zapalić nowe.
        • czarny.onyks Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:35
          a Tobie co znowu?suspicious

czy wszyscy, którzy tu piszą to już wszystko razem muszą robić?suspicious
          • temperufka.zelona Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:51
            bo myslalam ze ty jedna normalna jestes, a cholernie nie lubie kiedy ludzie mnie rozczarowuja, a ta sytuacja z blokowaniem mlodej to porazka.
            • czarny.onyks Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:58
              nie, nie jedna...jest tutaj wiele normalnych osób...
              i bardzo fajnych...

...ludzie......... to tylko inne forum......z niektórymi lepiej mi się rozmawia i tyle...suspicious
              Ty masz na pewno podobnie...suspicious
              co nie znaczy, że się tych innych nie lubi....ale nie nawiązuje bliższego kontaktu...

porażką jest to, co się tutaj dzieje ostatnio..........
              • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:06
                masz na myśli puszkę pandory?
                Czy nie lepiej to jakoś rozwiazać? naprawić, niż uciekać i izolować się od innych.
                wiem ze to nieco sprawa beznadziejna ale... czy niektóre osoby nie mogły by odpuścić. Jakby tak nie było wypominek i wróciła dawna atmosfera. Jkaby tak ugryzli sie czasem w język zanim coś powiedzą. Jakbyśmy się wzjamenie szanowali.
            • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:02
              oj, tam.
              Fajne to było big_grin może nie od razu... ale póxneij sobie pomyślałąm.... fajnei dla odmiany być nielubianą ^^ zbyt przewidywalnie już było suspicious
              Każdy moze sobie wybierac wokół kogo chce się obracac co nie? Mozna w inny sposób tego dokonać... ale jak kto woli.
              Mi to nie przeszkadza. Bez sensu życ wirtualem, w dodoatku w nadmiarze. Człwoiek w realu ma czasem narąbane. wiec tutaj nie chce rąbać drewna, by wióry leciały.
              • czarny.onyks Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:07
                a Tys nie miała ograniczać forum?
                pracy szukać? suspicious mężczyzną swoim się zająć?

popatrz, jak już się uzależniłaśsuspicious
                ...ja Ci tylko chciałam pomócwink
                • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:25
                  > a Tys nie miała ograniczać forum?
                  > pracy szukać? suspicious mężczyzną swoim się zająć?

znalzłam tongue_out na conajmniej 8 miechów się ustawiłam tongue_out
                  Męźczyzna dopieszczony. Słowem uraczony. 1,5 godziny wsyatrczy co nie? Ja nie lubie gadać On nie lubi pisać ale jakoś na kompromisy idziemy. Smsów nigdy nie pisał. Skrobnie cos w ciagu dnia. Bez przymusu. Ile mu sie podoba. Malutko, bardzo malutko suspicious Sam powiedział ze nie wytzrymałby z kobieta co go raczy 20 smsami dziennie big_grin wiec bez przumusu. Niech nic nie robi pode mnie. Mimo ze pisanie uwielbiam....

> popatrz, jak już się uzależniłaśsuspicious

Nie czyatsz mnei tongue_out pisałam, ze ograniczam sporo pisanie, bo się niedługo ruszam i na pisanie czasu mieć nie bede. Cieszy Cie to co nie? wink

> ...ja Ci tylko chciałam pomócwink
                  widzę, widzę. Dobra z Ciebie dusza ale tutaj kijkiem mi nie pomachasz tongue_out
                  ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, nie chce tego robić, nie chce rozkrecac suspicious Nie lubię pyskówek....
                  Choć warto odeprzeć atak smile
                  • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 22:40
                    ło matko bokso ale Haszimotka zawzięta jeteśtongue_out daj spokój, mnie tutaj banowali nie raz no i co nie obraziłem się, czasem trzeba pomyśleć i przyjąć skruche, poza tym nie ma ludzi co ich wszyscy lubią....
                    • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 22:51
                      nie znam jej big_grin tongue_out
                      ech, ile razy mam powtarzać ze ja sie nie obraziłąm suspicious
                      Ja nawet teraz Onyksie nadal daże sympatia, choć... jak beda potyczki słwone to mzoe sie to zmienic. Niepotzrebne są.
                      kurde, tzn. ze jak mnie ktoś nie lubi to i ja nie pwoinnam ? big_grin i tak Onyksie lubie smile
                      tzn. inaczej nie ma we mnie złosći.
                      • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 22:55
                        to po co wątki zakładasz? nie mogłaś do Onyksa napisać meila?
                        • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:14
                          bo już zaczęłąm tutaj. bo tutaj zaczęło coś wynikać. gdyby nie Tede, pewnei bym nie rozwinęła tego tematu dalej. ech, bo teraz będzie ze na Niego zwalam big_grin ale zbuntował sie, niepotzrebnie i chciałam wyjaśnić o co chodzi.
                          Dobra. napisałam ogłoszenie kończące?
                          Nooo, to sie wiecej nie tłumacze.
                          • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:18
                            hahahaha kończysz już drugi miesiącbig_grin
                            • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:24
                              o co Ci chodzi?
                              Tearz napisałam ogłsozenei kończace, odnosnie ostatneij sytuacji.
                              Pod H. skończyłam pisać. Zrobiąłm sobie przeszło miesieczna przerwe. chciałam sprawdzic czy potrafie sie odciac od forum. Bez problemu smile po dwóch latach to była najdłuższa przerwa.
                              Nie mam zamairu cąłkiem kończyć pisnaia na forum. Nigdzie tak nigdy nie pisałam.
                              ze ograniczam, tak

dobra, ide spać

DN
                              • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:28
                                masz problem z tym, że Onyks nie chce Cię na swoim forum, albo miałaś do wczoraj - tak już jest, mnie na tym forum nie lubi NIKT no i co z tego?
        • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:40
          ejjjjjjjjjjjj, tzn. ze dostaąłm swojego pierwszego bana? ^^
          Tedeef nie dostała a ja tak big_grin
          Nie no, nie wiem jak to odbierać. Nie znam sie jak to wyglada od strony formalnej. Czy to jest to samo co ban? myślę ze nie. Dla mnie to szlaban. Brak dostępu by po torach sobie pojechać. Szkoda mi tylko tych wagoników do których byłam dopieta. To chodzi o ludzi a nie o miejsce. A o ptaszkach z Silem jeszcze sobie pogadam ^^
          • maruda2 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:03
            Trzeba by chyba Silowi przekazać, że Mavika tęskni za jego ptaszkami big_grin
            • tdf-888 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:05
              najpierw wspólne ćwir ćwir a potem se poszedł niewdzięcznik i mavikę zostawił...
            • czarny.onyks Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:06
              nie róbcie z innych zakładnikówsmile

..ma sprawne ręce, głowę...i nikt Go nie związał, nie przykuł.....więc jak chce niech ptaki pokazujesuspicious
              • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:12
                Pokaże pokaze. Ja lubie patrzeć a On pokazywać.
                Jeszcze nieraz mi ptaka wystawi big_grin tongue_out
              • maruda2 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:53
                czarny.onyks napisała:

> nie róbcie z innych zakładnikówsmile
                >
                > ..ma sprawne ręce, głowę...i nikt Go nie związał, nie przykuł.....więc jak chce
                > niech ptaki pokazujesuspicious
                >
                >A czy ktoś tak powiedział ? Chyba troszkę nam imputujesz tongue_out
            • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:10
              oj, tęsknie ^^ bardzo...
              ostatnio mi dzięciołka pokazał. przeeeeeeeecudowny i jaki wyraźny. Do tej pory pamietam żółte porosty. chyba Everna prunastri ? (na pewno łącińska nazwe źle wpisąłam) ale pamietam jego figlarna pozycję, jak na dole wisiał na gałązce. Ach ten dzieciołęk ^^
              wiecie kiedy to było? daaaaaaaaaawno. no z tydzien temu. ileż można wytzrymac bez ptaka? big_grin

Silu, pokaż mi jeszcze arz dzięciołka ^^ Jedno z piękniejszych zdjec.
              • silencjariusz Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:28
                To teraz będziemy na forum omawiać zawartość wiadomości wysyłanych poza forum? suspicious
                • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:31
                  tzn? suspicious
                  dzięciołka tutaj dałeś....
                  • silencjariusz Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:33
                    Nie.
                    • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:37
                      ok, może nie tego konkretnego o któym wspomniałam
                      ale dodałeś jakiegoś dzieciołka na forum chyba? suspicious

Pisąłam ze widziałąm zimorodka? ale na nierówninach. Nawet w wodzie sie zamaczał.
                      • silencjariusz Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:38
                        Nie dodałem.
                        • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:44
                          ok.

i co teraz? big_grin

może dodasz....? suspicious

dobra, nie było tematu. Nie ma dzieciołka. Nie masz nastroju i żadnego ptaka mi nie pokażesz....
                          Powiedź lepiej czy dokarmiasz ptaki? u mnei sikory na jabłonce juz czatuja i się upominają. Mam wrazenie ze mnie kojarzą suspicious ja nie wieszam słonin. czekam na porządne zimy, żeby je wymroziło, może trochę dzióbów ubędzie do karmienia suspicious
                          W zeszłym roku zrobiłam karmnik.... papierowy z pudełka po butach big_grin śiewtny był. obkleiłam go taśma pakownicza i nie przemakał ^^ nawet dziecioł na NIm siedział. Jak sciagnełam papieroyw karmnik z drzewa to sie zastanwiałam czy nie bedzie tez na tę zimę wink chyba mi spalili suspicious
                      • tdf-888 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:40
                        ty tu nie zmieniaj tematu, bo napisałaś, że sil ci pokazał dzięcioła, a to było prywatnie tylko dla ciebie! big_grin
                        nooo taaaka skuuuchaaaa! nununu! big_grin
                        • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:47
                          Dziećiołka, Tede, Dzięciołka tongue_out

ej, mysllam ze On był publicznie, na forum suspicious esz....
                  • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:39
                    spadaj tongue_out
                    za dużo tych ptaków suspicious
      • szarlotka_ja Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:45
        mavika_88 napisała:

> Już na samotnych nie widać Szarlotki, Sila, no i Kama jest mniej tutaj pisana smile

Ej, ale ja tu wciąż jestem big_grin
        Tyle, że atmosfera tu siadła ostatnio więc siedzę cicho w kącie żebym i ja nie oberwała jakim odłamkiem tongue_out
        • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:54
          chwile Cie nei było smile
          Jak coś siadło to i powstać może tongue_out
          • szarlotka_ja Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:03
            Ja tam chyba lepiej wiem, byłam i jestem big_grin
        • maruda2 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 20:59
          Myślę, że nie oberwiesz smile
          • szarlotka_ja Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:04
            No tego to nie jestem pewna tongue_out
            • maruda2 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 21:21
              No to chyba, że chcesz wink
      • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 22:44
        Ty Haszi nigdy nie skończysz tutaj pisaćsmile po co Onyks blokował Cię? jesteś czuła na takie rzeczy i będziesz z rok to rozpamiętywała....żeby tylko rokbig_grin
        • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 22:58
          Kurwa, bo inaczej nie pwoiem big_grin
          co mam rozpamietywac? nie rozumiem.
          Fakt ze na poczatku zrobiło mi sie smutno ale przeszło. Serio. serio!!! To było jak katar. Chciałąm jeszcze na koniec cos wyjaśnić. Dlaczego wysżło jak wyszło. i koniec tematu. Kazdy ma swoje miejsce.
          z restza... znowu niepotzrebnie wszystko tłumacze.
          a haszi nie ma.... zauważ to.... skońcyzła pisac tongue_out

Ja nie mam zamairu przestawać pisać smile Ja mavika suspicious
          • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:03
            dla mnie Haszimotkatongue_out wolę ten nicksmile a Ty popełniasz moje błędy, przykro mi jak widzę to i wiem, że brniesz tak jak jasad
            • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:11
              ale go nie używaj, uszanuj ze tego nie chce, ok?
              po cos chciaąłm sie go pozbyć.
              Nie bój sie o mnie, żadnych Twoich błedó nie popełnie. Zapewniam Cie smile
              • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:15
                już popełniłaś, nowy rok a Ty ciągle to samo. kto stoi w miejscu ten się cofa niestetysad
                • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:16
                  Nie wiesz jaka jestem. czy stoje w miejscu,. czy coś robie. Nie wiesz tego.
                  • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:22
                    ile na Twoje konto spłynęło w tym miesiącu?
                    • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:37
                      coś wpłyneło ^^ ale to w grudniu. Liczy sie ?
                      na moje konto w grudniu wpłyneło wiecej niz poprzednie (niech przelicze) 10 mies.
                      • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:41
                        człowiek jest dzieckiem do momentu kiedy nie stać go na swój własny dom czy mieszkanie, życie u boku rodziców to przedłużanie dziecińśtwa
                        a zdawało mi się, że pisałaś dobranocsmile ech cała TY
                        • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:52
                          jednym palcem odpisuje tongue_out reszta ciała śpi suspicious
                          calutka ja ^^ chce miec ostatnie zdanie suspicious ;P
                          • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 09.01.15, 23:54
                            no właśnie to jest Twój problem - Twoje musi być na wierzchu nie? big_grin dziecinadabig_grin niestety jak na mój gust to trochę upierdliwa jesteś
                            • mavika_88 Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 10.01.15, 00:01
                              no jasne ze musi być po mojemu tongue_out nie licze sie z innymi.
                              jak mi ktoś pisze to odpisuje suspicious głupio tak mi kogoś zostawić, gdy do mnei nawiazuje suspicious
                              Konczmy juz.....
                              Obiecuje ze już nic nie napsizę tej nocy ^^
                              Twoje zdanie bedzie ostatnie, daje Ci taka możliwosc tongue_out

DN
                              • fripoo Re: Ogłoszenie kończące wszelakie akcje 10.01.15, 00:05
                                kiedyś mi się wydawało, że coś o Tobie wiem, ale z tego co czytam ostatnio to nic nie wiem, właściwie Cię nie poznaję
    • mayenna Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 21:14
      Znaczy, że większości forumowiczów mówisz co mają robić, jak pisać, co pisać. Oceniasz ich stan psychiczny, obrażasz, ... mogę tak długo. A na koniec jeszcze Lesia uczysz jak być adminem. Może spróbuj sam na własnym forum? Pokażesz jak się to robi.
      • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 22:01
        taaaaaaaaaaaaaak!! niech każdy założy sobie własne forum smile ech.....
        nie wiem co powiedzieć. żeby miedzy Wami sie nei rozkrecało? bez pomysłu.
    • mayenna Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 21:17
      A czemu ty ten tematy ciągle wywołujesz? Policz w ilu postach po watku sławetnym powoływałeś sie na mnie: Mayenna to, Mayenna owamto.Jatrzysz i judzisz cały czas. Świętego by zgniewało.
      Zaczynasz a potem nam każesz kończyć: nie zaczynaj nie będzie co kończyć.
      I to jest ostatni móhj post w tej sprawie. Odczep się ode mnie w końcu, bardzo grzecznie proszę.
    • mavika_88 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 22:06
      ech, Mayenna, Gwen... proszę odpuście... Bez wypominek smile
      • beja_81 Re: prosze mi tu bez akcji :> 09.01.15, 22:26
        oj do wypominków to jeszcze daleko... do listopada big_grin
    • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 23:18
      gwen75 napisał:

> O, nie zauważyłem...
      >
      > mayenna napisała:
      >
      > > Tamten post był żartobliwy, kolejny raz ci to piszę.
      >
      > Był skrajnie nieodpowiedzialny. Nie wierzę w jego żartobliwy charakter. Mogłaś
      > przewidzieć konsekwencje takiego wpisu. Jak dla mnie to po prostu "wyszło szydł
      > o z worka".

Możesz mi powiedzieć Gwen jakie są właściwie KONSEKWENCJE takiego wpisu (poza Twoja chyba już dwu miesięczną akcją polowania na czarownice?

rozumiem, że to o ten wpis z 18.05.2014 r. chodzi:
      forum.gazeta.pl/forum/w,12359,151024652,151028601,Re_Sprobujcie_sie_nie_zasmiac.html
      rozumiem, że o tym wpisie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,12359,151024652,151029148,Re_Sprobujcie_sie_nie_zasmiac.html
      masz takie samo zdanie jak o wpisie Mayenny?
    • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 23:48
      gwen75 napisał:
      >
      > Wyjaśnienie dlaczego ten wpis koleżanki z maja jest tak bulwersujący nie jest ł
      > atwe, bo odnosi się on do pewnych rzeczy, które wydarzyły się poza forum. Dla m
      > nie to jest insynuacja połączona z wywleczeniem prywatnych spraw na publicznym
      > forum. Teraz jaśniej?

No to było to trzeba to załatwiać poza forum....

Swoją drogą raz piszesz, że kwestionujesz dla zasady, że niewłaściwy a raz, że dotyczy Ciebie...
      to w końcu Twoja prywatna wojenka czy dla zasady i ogółu?
      bo nie wydaje mi się by któryś inny Pan poczuł się urażony tym wpisem, więc dla "ogółu" już nie musisz.
      • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 23:53
        > > nie to jest insynuacja połączona z wywleczeniem prywatnych spraw na publi
        > cznym forum.

jak wziąłeś to do siebie to może miałeś podstawy nie wiem... ???
        ale tam nigdzie nie byłeś przywołany... i z całym szacunkiem jaki mi jeszcze dla Ciebie pozostał to gdybym zaczęła się zastanawiać/gdybać o kim to personalnie mogłoby być to raczej pierwszych 10 pozycji byś nie zajął.
      • mayenna Re: akt skruchy 09.01.15, 23:56
        Ten wpis nie dotyczy ani Gwena, ani żadnej sytuacji w realu. Jest skierowany do Ice i dotyczy jej sytuacji z forum- co widac po drzewku. i jest żartobliwym odniesieniem do tych sytuacji. Tyle chciałam w tym temacie.
        • witamina_b12 Re: akt skruchy 09.01.15, 23:59
          Ja to rozumiem. Ale Gwen nie zrozumie tego chyba nigdy...
          • abyss7 Stop 10.01.15, 00:15
            witamina_b12 napisała:

> Ja to rozumiem. Ale Gwen nie zrozumie tego chyba nigdy...

Nie zrozumie, bo nie o to chodzi w tej grze, aby zrozumieć.
            Osiągnął swój cel i upaja się swoim sukcesem, że skłócił wszystkich na forum.

Więc proszę:

https://fc08.deviantart.net/fs70/f/2013/011/5/b/don__t_feed_the_troll___by_blag001-d5r7e47.png
    • mayenna Re: akt skruchy 10.01.15, 00:07
      Post był do Ice Flower i jej dotyczył i jej sytuacji na forum. Można to wywnioskować z drzewka, z terści także. Poza tym był żartobliwy, co tez widać.
      To sa fakty.
    • mayenna Re: akt skruchy 10.01.15, 00:11
      Jakie konsekwencje?
      Jak widac nie jestem rozsądna.O uwiarygodnienie gdzie mam się starać? A prawdę mówię ci od samego początku. Ale fajnie że uważasz mnie za kłamliwa, niewiarygodna osobe. Po deklaracjach przyjażni. To wyjasnilismy już chyba sobie wszystko, a teraz daj mi spokój. Proszę.
    • witamina_b12 Re: akt skruchy 10.01.15, 00:13
      gwen75 napisał:

> To nie ma znaczenia. Było ogólnie o panach z forum.

Ale, że o wszystkich?
      Był stwierdzeniem, że na forum tak jak i wszędzie indziej są panowie będący podrywaczami.
      Czujesz sie w obowiązku bronić wszystkich Panow z forum? co do jednego?
    • mayenna Re: akt skruchy 10.01.15, 00:15
      Hahahahsmile dobresmile
      Jak ja widze panów z forum tez pisałam. Wprost i bez żartów.
      Poszukaj w archiwum.
      • fripoo Re: akt skruchy 10.01.15, 00:17
        a jak widzisz?
        • mayenna Re: akt skruchy 10.01.15, 00:28
          fripoo napisał:

> a jak widzisz?
          A to juz chyba nie ma znaczenia.
          • fripoo Re: akt skruchy 10.01.15, 00:33
            dla mnie ma,ja jestem tylko obserwatorem, nie facetem z tego forum
    • witamina_b12 Re: akt skruchy 10.01.15, 00:16
      A kolega?
      Gwen nikt tu nie jest Twoim zakładnikiem.
    • witamina_b12 Re: akt skruchy 10.01.15, 00:19
      No to w końcu są nawiązaniem do Twojej sytuacji z poza forum czy też to są opinie krzywdzące, które Cię nie dotyczą? Bo już chyba się sam zapętliłeś.
    • witamina_b12 Re: akt skruchy 10.01.15, 00:22
      A możesz napisać kto Twoim zdaniem wchodzi w skaład TWA?
    • abyss7 Re: Stop 10.01.15, 00:26
      Psssssssssssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

https://www.allmystery.de/i/t2d0b68_f6c22c_troll-spray.gif
    • witamina_b12 Re: Stop 10.01.15, 00:35
      gwen75 napisał:

> A Abyś najmniej zorientowany w sytuacji, pod przemożnym wpływem koleżanek, walc
      > zy z okropną poczwarą jak błędny rycerz wink

jak to jest ta sytuacja z po za forum, w której nie uczestniczył to całkiem właściwe jest, że nie jest w niej zorientowany, zresztą tak samo jak ja.... natomiast Ty z uporem maniaka chcesz to rozliczać na forum.
    • mayenna Re: Stop 10.01.15, 00:42
      gwen75 napisał:

> Jak ktoś chlapnie na forum, powinien się na forum z tego wytłumaczyć
      Wytłumaczyłam już. czego jeszcze chcesz?
    • mavika_88 Re: Stop 10.01.15, 00:44
      crying
    • witamina_b12 Re: akt skruchy 10.01.15, 00:45
      Osobiście nie lubię strasznie takich rzucanych w przestrzeń insynuacji dotyczących TWA, GTW czy czego tam jeszcze. Zwłaszcza, że insynuujesz, że ja w czymś takim jestem.
      Jest to forum na którym sporo osób poznałam i jednych lubię mniej innych bardziej, z jednymi się spotykam systematycznie z innymi wcale. Czy dopóki uczestniczyłeś w tych spotkaniach to byłeś w TWA? Bo jak już mnie zaliczyłeś do jakieś grupy to chce wiedzieć z kim.
    • witamina_b12 Re: Stop 10.01.15, 00:48
      > Mayenno litości! Umowa była taka, że ani Ty, ani nikt inny tematu nie będzie po
      > ruszał.

nikt tu nie jest Twoim zakładnikiem. Sam byłeś proszony wielokrotnie o zakończenie tematu przez wiele osób, efekt był żadny.Dlaczego uważasz, że ktokolwiek ma się teraz bać Twojego szantażu?
    • mavika_88 Re: Stop 10.01.15, 00:48
      bede... bo mnei to wszytsko wkur....
      nie mzoe normlanie po ludzku. wyszrzcie sie albo sobie w końcu dajcie po japie.
      Nie moze byc po staremu?
      czemu jestescie tacy zawzieci?
      • mavika_88 Re: Stop 10.01.15, 00:51
        i żeby nie było. Nie tylko pisze o Tobie Gwen.... każdy ponosi w tym wine. Nakrecacie sie.
        Nie mzona tego jakos skońćzyć?
        dajcie sobie po łapie....
        takiej jak tutaj

forum.gazeta.pl/forum/w,12359,156162460,156174236,Ogloszenie_konczace_wszelakie_akcje.html
        smile

potem mozecie po japie wink
        • mavika_88 Re: Stop 10.01.15, 00:53
          łapa bez pazurków, schowajcie je....
          po co rozpamietywac to wszytsko.... po co wracac.
          Dajcie sobie po łapie
        • witamina_b12 Re: Stop 10.01.15, 00:57
          Nie Mawiko nie będę się uśmiechać i mówić, że deszcz pada jak ktoś pluje mi w twarz, oskarża o jakieś spiski, TWA i nie wiadomo co tam jeszcze.
          Bardzo mi się nie podoba zachowanie Gwena w stosunku do Mayeny i nię bede przechodzić koło tego obojętnie. Gwen rozlicza ją teraz z jakiś wpisów z maja 2014 r. Co nie przeszkadzało mu być gościem w jej domu we wrześniu, gościem w mym domu w listopadzie. Nie przeszkadzało mu to we wspólnym siedzeniu i żartowaniu przy jednym stole. Aha nie są to prywatne informacje bo powyższe spotkania były umawiane na forum.

• mavika_88 Re: Stop 10.01.15, 01:04
            wiem. ale macie jakieś rozwiaznie?
            Ja nie mam pomysłu.
            żadnego
            a to co teraz sie dzieje nie jest dobre. bo sie tylko nakreca.
            skoro wzajmena wymaina zdan nic nie daje, wrecz pogarsza, nakreca rozmówców. . Wyystawienaie pazurów, to pomysłalm ze mozna byłoby je schować.

• mayenna Re: Stop 10.01.15, 00:49
      Przestało mi zależeć na spokoju. I tak go nie miałam jak nie poruszałam tego tematu, to może dogłębne wyjaśnienie to zakończy.
    • mayenna Re: Stop 10.01.15, 00:55
      Daj dobry przykładsmile
    • mavika_88 Re: Stop 10.01.15, 00:55
      wiesz czemu?
      bo to boli...
      ze sie wykłocacie. człwoiek przyłazi tutaj zeby porozmawiać., zeby sie pousmiechać. żeby naładowac sie pozytywna energia. na codzien sporo ma negatywnej. forum to nawet lekka odskocznia.
      dlatego.
      Was tez przeceiz to meczy....

Takie wzjamne drapanie sie. No chyba ze jest inaczej, Gwen. Nie wiem.
    • mavika_88 Re: Stop 10.01.15, 01:06
      a moze lepeij by nie było co sprzatać?
      i postepować tak by po sobie śmeici nie zostawiać?
    • mayenna Re: Stop 10.01.15, 01:07
      ? Poważnie mieliśmy spięcia i sprzeczki? Kiedy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka